ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΕΝΓΕ: «Επικίνδυνο, αυταρχικό, προπαγανδιστικό παραλήρημα η απάντηση Γεωργιάδη στους αναισθησιολόγους»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Θέση για την ανοιχτή επιστολή των αναισθησιολόγων των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» πήρε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ με σχετική ανακοίνωσή της.
Παρασκευή, 24/05/2024 - 15:24
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Συγκεκριμένα, η ΟΕΝΓΕ κατηγορεί τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι αγνόησαν όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που έλαβαν και καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη και να πάρει θέση για τις εξελίξεις.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΟΕΝΓΕ έχει ως εξής:

«Οι Αναισθησιολόγοι των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» έχουν απευθύνει από χθες ανοιχτή επιστολή όπου τεκμηριώνουν τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού αλλά και τις λύσεις που έχουν από καιρό προταθεί, τις οποίες η κυβέρνηση έχει αγνοήσει. Την ανοιχτή επιστολή την συνέταξαν γιατί όλα τα σχετικά υπηρεσιακά έγγραφα που έχουν κοινοποιήσει, αγνοήθηκαν από την διοίκηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Διαμαρτύρονται για τις παρανομίες και τα αυταρχικά «εντέλλεσθε» της διοίκησης. Επίσης τις τελευταίες μέρες και στα δύο νοσοκομεία η συνέλευση του Χειρουργικού τομέα εισηγείται, αναγκαστικά, πλήρη αναστολή των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων γιατί οι μόλις 12 Αναισθησιολόγοι στο «Αγία Σοφία» και οι μόλις 7 στο «Αγλαΐα Κυριακού», επαρκούν μετά βίας μόνο για τα επείγοντα περιστατικά.

Η απάντηση του Υπουργού Υγείας σε όλα αυτά είναι ένα επικίνδυνο, αυταρχικό, προπαγανδιστικό παραλήρημα. Πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι το πρόβλημα στα νοσοκομεία Παίδων δεν είναι πραγματικό, αλλά υπάρχει εκεί ένας «σκληρός συνδικαλιστικός αριστερός πυρήνας» που ψευδώς διαμαρτύρεται. Σήμερα σε τηλεοπτική του παρουσία άφησε υπονοούμενα ότι οι Αναισθησιολόγοι των νοσοκομείων Παίδων «συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις». Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός υγείας χάνει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε συκοφαντίες σε βάρος των υγειονομικών που αναδεικνύουν τα εκρηκτικά προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας και διεκδικούν λύσεις. Πρόκειται για κινήσεις αντιπερισπασμού με μοναδικό σκοπό να κρυφτεί η εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται διαχρονικά και πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η σκόπιμη υποστελέχωση των δημόσιων Παιδιατρικών νοσοκομείων που στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση της περίθαλψης και στην αύξηση της κερδοσκοπίας ιδιωτών κλινικαρχών, είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα για να υποκρίνεται η κυβέρνηση ότι δήθεν δεν το βλέπει.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης οφείλει να πάρει θέση και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον κ. Γεωργιάδη.

Ας σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές μικρών ασθενών και την αγωνία των γονιών τους και να προχωρήσει εδώ και τώρα σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων».

Τα «γιατί» των αναισθησιολόγων

Η ανοιχτή επιστολή των αναισθησιολόγων των Νοσοκομείων Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία», αναφέρει τα εξής:

«Οι αναισθησιολόγοι των Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Παίδων Αγία Σοφία θέλουμε να εκφράσουμε την κοινή μας αγωνία για την παρούσα κατάσταση αλλά και το μέλλον των αναισθησιολογικών τμημάτων και κατ’επέκταση την ομαλή λειτουργία των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών Νοσοκομείων. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να πράξουμε τα μέγιστα δυνατά, ώστε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των τμημάτων και του έργου που προσφέρουν.

Το σημερινό πρόβλημα

Οι πρόσφατες συνταξιοδοτήσεις στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μείωσαν τη δύναμη του αναισθησιολογικού τμήματος από 11 σε 7 αναισθησιολόγους , μια εξέλιξη για την οποία είχε προειδοποιηθεί η Διοίκηση ήδη από τον Ιούνιο του 2023. Το Παίδων Αγία Σοφία λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με 12 αναισθησιολόγους, αντί για 17 όπως προβλέπεται από το οργανόγραμμά του. Να σημειωθεί ότι οι 3 τελευταίες προσλήψεις έγιναν και πάλι μετά από το κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων, προκαλώντας έτσι την έκτακτη προκήρυξη θέσεων.
Τα Νοσοκομεία Παίδων σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της παιδιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα, εφημερεύοντας εκ περιτροπής μέρα παρά μέρα. Οι αναισθησιολόγοι είμαστε επιφορτισμένοι όχι μόνο με τη διεκπεραίωση των χειρουργείων, αλλά και την καταστολή, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες διαγνωστικές πράξεις, αλλά και οι επώδυνες (πχ ογκολογικές) θεραπείες στους παιδιατρικούς ασθενείς.

Επί σειρά ετών δεχόμαστε το βάρος του μεγάλου και δύσκολου έργου, το οποίο φέρουμε σε πέρας με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση θεωρώντας το αυτονόητο, ότι τα Νοσοκομεία αυτά δεν μπορεί παρά να λειτουργούν με ασφάλεια και ποιότητα. Βιώνουμε τα προβλήματα της καθημερινής λειτουργίας και της αφόρητης πίεσης των ελλείψεων προσωπικού -ιατρικού και νοσηλευτικού-και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις δουλεύοντας με ένταση, με υπέρβαση των ωραρίων, με χρωστούμενα ρεπό και άδειες.

Σε όσες επισημάνσεις, προειδοποιήσεις, προτάσεις έχουμε εγκαίρως αναδείξει, η απάντηση εκ μέρους της Διοίκησης και του Υπουργείου, δίνεται αφού τα προβλήματα έχουν οξυνθεί σε βαθμό που πλέον παρακωλύεται σοβαρά η λειτουργία των Νοσοκομείων και η επίλυση του μοιάζει αδύνατη.

Η πρόταση για κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των ιατρών του χειρουργικού τομέα, όταν φτάνει να αποτελεί το μόνο τρόπο για κρατήσουμε τα Νοσοκομεία μας ανοιχτά,

  • Γιατί η περαιτέρω εξόντωση του υπάρχοντος προσωπικού δημιουργεί φαινόμενο χιονοστιβάδας παραιτήσεων και επίταση του προβλήματος.
  • Γιατί τα «εντέλεσθε» και η καταναγκαστική εφημέρευση είναι μέτρο αντιεπιστημονικό, καταναγκαστικό και επικίνδυνο για την ασφαλή λειτουργία ενός Νοσοκομείου.
  • Γιατί οι μειωμένες ανοιχτές αίθουσες δημιουργούν λίστες που κρατούν αιχμάλωτους τους μικρούς ασθενείς πολλές φορές για χρόνια!
  • Γιατί τα έκτακτα περιστατικά συχνά εξυπηρετούνται σε ώρες και ημέρες αναντίστοιχες του προβλήματος τους.
  • Γιατί οι μετακινήσεις προσωπικού από άλλα Νοσοκομεία, εκτός από παράνομες τις περισσότερες φορές- επιτείνουν το πρόβλημα των ελλείψεων σε άλλα Νοσοκομεία, ενώ οι εξαίρετοι συνάδελφοι, όταν δεν έχουν εμπειρία στην παιδοαναισθησία, δεν μπορούν να προσφέρουν παρά ένα ψευδεπίγραφο «αριθμό» στη δύναμη του Νοσοκομείου.
  • Γιατί οι μειωμένοι αριθμοί επεμβάσεων υποθηκεύουν σοβαρά το μέλλον της χειρουργικής στα παιδιά στην Ελλάδα, αφού οι ειδικευόμενοι εκπαιδεύονται ελλιπώς.
  • Γιατί οι υποσχέσεις για λύση του προβλήματος είναι κενές και οι προκηρύξεις θέσεων χωρίς κίνητρα, καταλήγουν άγονες χωρίς υποψηφίους. Η τελευταία προκήρυξη κατέληξε με μόλις 3 υποψήφιους για 7 θέσεις στα δύο Νοσοκομεία.

Για τα σημερινά προβλήματα στα παίδων δεν ευθύνονται οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί και οι νοσηλευτές που ζητούν συνθήκες ασφάλειας και βιωσιμότητα των αναισθησιολογικών τμημάτων στα Παίδων. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τις λύσεις και αναρωτιόμαστε γιατί αρνείται η πολιτεία να εξασφαλίσει τη λειτουργία των Παιδιατρικών Νοσοκομείων:

  1. Προσαρμογή της λειτουργίας των Νοσοκομείων στις δυνατότητες του προσωπικού. Η διαρκής συρρίκνωση του ανθρώπινου δυναμικού δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη υπερεργασία που δημιουργεί ανασφαλείς συνθήκες άσκησης της ιατρικής και οδηγεί ιατρούς και νοσηλευτές σε παραιτήσεις.
  2. Κατάργηση των αναγκαστικών μετακινήσεων και «εντέλεσθε» και άλλων στρατιωτικού πνεύματος εντολών, ώστε να ξαναγίνει αξιόπιστος εργοδότης το Νοσοκομείο και να εγγυάται την ασφάλεια στην άσκηση της ιατρικής και την εργασιακή αξιοπρέπεια.
  3. Έγκαιρη προκήρυξη των κενών θέσεων, πριν τις συνταξιοδοτήσεις, όπως ορίζει ο νόμος για να μη δημιουργούνται κενά για πολλούς μήνες.
  4. Οικονομικά κίνητρα προκειμένου να γίνει ελκυστικό το ΕΣΥ στους αναισθησιολόγους. Μια κρίσιμη ειδικότητα για τη λειτουργία των Νοσοκομείων, περιζήτητη εκτός ΕΣΥ και εκτός Ελλάδος πρέπει να ενισχυθεί μισθολογικά ,ώστε οι νέοι αναισθησιολόγοι να έχουν κίνητρα να επιλέξουν το Δημόσιο Νοσοκομείο.
  5. Έγκριση και άμεση εφαρμογή της από το 2019 κατατεθειμένης ολοκληρωμένης πρότασης της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας για μετεκπαίδευση (fellowship) αναισθησιολόγων στην παιδοαναισθησία, που θα βοηθούσε να δημιουργηθεί δεξαμενή αναισθησιολόγων με εκπαίδευση στο ειδικό αυτό γνωστικό αντικείμενο.
  6. Αναπροσαρμογή των οργανογραμμάτων των αναισθησιολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών νοσοκομείων στα νούμερα των πραγματικών αναγκών, όπως ήταν πριν τα χρόνια της οικονομικής επιτήρησης.
  7. Ενίσχυση των χειρουργείων με νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι αναισθησιολόγοι των παιδιατρικών Νοσοκομείων ζητούν από τις Διοικήσεις και το Υπουργείο να ανταποκριθούν με σοβαρότητα στα χρονίζοντα προβλήματα που δημιουργούν νέες προκλήσεις. Ζητούν επίσης από τους συλλόγους γονέων παιδιών και τους απλούς πολίτες να απαιτήσουν καλά στελεχωμένα και ποιοτικά παιδιατρικά Νοσοκομεία».

Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2024 - 15:41
  • ΟΕΝΓΕ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γεωργιάδης: «Με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων εκβιάζονται τα παιδιά, όχι ο υπουργός»
Γεωργιάδης: «Με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων εκβιάζονται τα παιδιά, όχι ο υπουργός» 24 Μαϊος 2024
Μέτρο για την ελάφρυνση του clawback ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης με εξαίρεση εξετάσεων 24 Μαϊος 2024
Μέτρο για την ελάφρυνση του clawback ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης με εξαίρεση εξετάσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: «Νέο έργο 1,5 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των κλινικών του ΚΑΤ»
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 21:47

Γεωργιάδης: «Νέο έργο 1,5 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των κλινικών του ΚΑΤ»

Αττικόν: «Κανένα πρόβλημα με τον κλιματισμό», λέει η διοίκηση του νοσοκομείου
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 10:22

Αττικόν: «Κανένα πρόβλημα με τον κλιματισμό», λέει η διοίκηση του νοσοκομείου

Γεωργιάδης: «Θα αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η "αόρατη" ακίνητη περιουσία του Υπουργείου Υγείας»
Πολιτική Υγείας
26/08/2026 - 15:14

Γεωργιάδης: «Θα αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η "αόρατη" ακίνητη περιουσία του Υπουργείου Υγείας»

Γεωργιάδης: Σε πέντε μήνες τα εγκαίνια του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στο «Σωτηρία»
Πολιτική Υγείας
26/08/2026 - 12:00

Γεωργιάδης: Σε πέντε μήνες τα εγκαίνια του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στο «Σωτηρία»

Ενίσχυση των αεροδιακομιδών από τη Λήμνο για τρία χρόνια με ιδιωτική πρωτοβουλία
Πολιτική Υγείας
25/08/2026 - 18:51

Ενίσχυση των αεροδιακομιδών από τη Λήμνο για τρία χρόνια με ιδιωτική πρωτοβουλία

«Ναι» Γεωργιάδη σε αίτημα του ΙΣΑ για δίμηνη παράταση στην εφαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου
Πολιτική Υγείας
25/08/2026 - 17:57

«Ναι» Γεωργιάδη σε αίτημα του ΙΣΑ για δίμηνη παράταση στην εφαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γεωργιάδης: «Νέο έργο 1,5 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των κλινικών του ΚΑΤ»
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 21:47
Οσφυαλγία και αυχεναλγία: Το τίμημα της ξαπλώστρας στην παραλία
Health Talk
28/08/2026 - 21:18
Οχιά δάγκωσε δύο αδερφάκια στον Μαραθώνα - Χορηγήθηκε αντιοφικός ορός στο βρέφος
Επικαιρότητα
28/08/2026 - 20:36
Νέα μέθοδος καλλιέργειας προστατεύει τις πατάτες από μολυσματικές ασθένειες
Διατροφή
28/08/2026 - 20:04
Μονοκλωνικό αντίσωμα στην πρώτη γραμμή θεραπείας του γαστροοισοφαγικού αδενοκαρκινώματος
Υγεία
28/08/2026 - 19:38
Ο ΙΣΑ ζητάει δημοσιοποίηση στοιχείων για τη διασπορά του Ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική
Υγεία
28/08/2026 - 19:13
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τη διπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς
Επικαιρότητα
28/08/2026 - 18:47
Maxxing: Η εμμονή να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα μπορεί να μας προκαλεί περισσότερο άγχος
Ψυχική Υγεία
28/08/2026 - 18:09
Ο Όμιλος Mediterraneo επίσημος χορηγός υγείας της μπασκετικής ΑΕΚ για τη σεζόν 2026-2027
Υπηρεσίες Υγείας
28/08/2026 - 17:33
Ιός του Δυτικού Νείλου: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο και πώς προστατευόμαστε
Health Talk
28/08/2026 - 17:07
Συνεργεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα 27 επιχειρηματικά πάρκα της ΕΤΒΑ στη Θεσσαλονίκη
Υγεία
28/08/2026 - 16:44
Μητσοτάκης από Κοζάνη: «Κεντρική πολιτική προτεραιότητα η ανάταξη των υποδομών του ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 16:23
Μυωπία στα παιδιά: Ειδικά γυαλιά επιβραδύνουν την εξέλιξή της έως και 70%
Υγεία
28/08/2026 - 16:00
Διασωστικός σκύλος του ΕΕΣ συμμετείχε σε τριήμερη διεθνή εκπαίδευση στη Ρουμανία
Επικαιρότητα
28/08/2026 - 15:37
Κατάσταση συναγερμού για φωτιές το Σάββατο - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν
Επικαιρότητα
28/08/2026 - 15:18
Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Η θεραπεία CAR-T αποδείχθηκε επιτυχής σε έξι ασθενείς
Υγεία
28/08/2026 - 15:00
ΕΟΟ: «Η οδοντιατρική θεραπεία είναι πράξη υγείας και όχι προϊόν σε προσφορά»
Υγεία
28/08/2026 - 14:39
Μικροσκοπικά εμφυτεύματα μυών μιμούνται τα οφέλη της άσκησης
Υγεία
28/08/2026 - 14:00
Θεμιστοκλέους για ιό Δυτικού Νείλου: Τα 4+1 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 13:35
ΕΟΦ: Προσωρινή απαγόρευση εξαγωγών σε 91 σκευάσματα
Pharma Policy
28/08/2026 - 13:22
Οι άνδρες που έχουν σύντροφο χάνουν πιο εύκολα βάρος
Υγεία
28/08/2026 - 13:00
Η νόσος του Πάρκινσον κοστίζει στην Ευρώπη 22,8 δισ. ευρώ ετησίως
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 12:00
Έλλειψη ενέσιμου φαρμάκου για τη σχιζοφρένεια στην ΕΕ – Πρόβλημα σε ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Pharma Policy
28/08/2026 - 11:00
Αττικόν: «Κανένα πρόβλημα με τον κλιματισμό», λέει η διοίκηση του νοσοκομείου
Πολιτική Υγείας
28/08/2026 - 10:22
Η μαστογραφία «βλέπει» και την καρδιά: Πώς η AI μπορεί να εντοπίζει κρυφές καρδιοπάθειες στις γυναίκες
Υγεία
28/08/2026 - 10:00
FDA: Εγκρίθηκαν τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια Covid-19 για τη σεζόν 2026-27
Pharma Policy
28/08/2026 - 09:00
Ο ιός Mpox εξαπλώνεται σε νέες χώρες και απειλεί παιδιά – Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί
Υγεία
27/08/2026 - 20:58
Αγαπηδάκη: «Πρώτη φορά δωρεάν πρόσβαση σε συμβουλές διατροφής μέσα από την πλατφόρμα Healthy Kids»
Πολιτική Υγείας
27/08/2026 - 20:16
Νυχτερινός ψεκασμός με «τουρμπίνες» στην Ανατολική Αττική για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Πολιτική Υγείας
27/08/2026 - 19:49
Αυστηρή προειδοποίηση από τον ΙΣΑ για τη χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων αθλητικής ικανότητας
Υγεία
27/08/2026 - 19:21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο FDA ενέκρινε στοχευμένο φάρμακο κατά του καρκίνου του παγκρέατος
Pharma News
26/08/2026 - 19:57
Δύο ασημένια βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
Pharma News
26/08/2026 - 19:34
Απάντηση Θεμιστοκλέους σε Πολάκη: «Ναι στην κριτική, όχι στη διαστρέβλωση»
Πολιτική Υγείας
26/08/2026 - 20:56
Παιδική παχυσαρκία: Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας για την εποπτεία της εφαρμογής «Υγιή Παιδιά»
Πολιτική Υγείας
26/08/2026 - 22:14
Υπόμνημα ΦΣΘ σε Μητσοτάκη για το πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας, τα ΦΥΚ και το clawback
Πολιτική Υγείας
27/08/2026 - 13:22
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo