ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΕΝΓΕ: «Επικίνδυνο, αυταρχικό, προπαγανδιστικό παραλήρημα η απάντηση Γεωργιάδη στους αναισθησιολόγους»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Θέση για την ανοιχτή επιστολή των αναισθησιολόγων των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» πήρε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ με σχετική ανακοίνωσή της.
Παρασκευή, 24/05/2024 - 15:24
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Συγκεκριμένα, η ΟΕΝΓΕ κατηγορεί τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι αγνόησαν όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που έλαβαν και καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη και να πάρει θέση για τις εξελίξεις.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΟΕΝΓΕ έχει ως εξής:

«Οι Αναισθησιολόγοι των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» έχουν απευθύνει από χθες ανοιχτή επιστολή όπου τεκμηριώνουν τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού αλλά και τις λύσεις που έχουν από καιρό προταθεί, τις οποίες η κυβέρνηση έχει αγνοήσει. Την ανοιχτή επιστολή την συνέταξαν γιατί όλα τα σχετικά υπηρεσιακά έγγραφα που έχουν κοινοποιήσει, αγνοήθηκαν από την διοίκηση και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Διαμαρτύρονται για τις παρανομίες και τα αυταρχικά «εντέλλεσθε» της διοίκησης. Επίσης τις τελευταίες μέρες και στα δύο νοσοκομεία η συνέλευση του Χειρουργικού τομέα εισηγείται, αναγκαστικά, πλήρη αναστολή των τακτικών χειρουργικών επεμβάσεων γιατί οι μόλις 12 Αναισθησιολόγοι στο «Αγία Σοφία» και οι μόλις 7 στο «Αγλαΐα Κυριακού», επαρκούν μετά βίας μόνο για τα επείγοντα περιστατικά.

Η απάντηση του Υπουργού Υγείας σε όλα αυτά είναι ένα επικίνδυνο, αυταρχικό, προπαγανδιστικό παραλήρημα. Πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι το πρόβλημα στα νοσοκομεία Παίδων δεν είναι πραγματικό, αλλά υπάρχει εκεί ένας «σκληρός συνδικαλιστικός αριστερός πυρήνας» που ψευδώς διαμαρτύρεται. Σήμερα σε τηλεοπτική του παρουσία άφησε υπονοούμενα ότι οι Αναισθησιολόγοι των νοσοκομείων Παίδων «συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις». Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός υγείας χάνει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε συκοφαντίες σε βάρος των υγειονομικών που αναδεικνύουν τα εκρηκτικά προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας και διεκδικούν λύσεις. Πρόκειται για κινήσεις αντιπερισπασμού με μοναδικό σκοπό να κρυφτεί η εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται διαχρονικά και πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η σκόπιμη υποστελέχωση των δημόσιων Παιδιατρικών νοσοκομείων που στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση της περίθαλψης και στην αύξηση της κερδοσκοπίας ιδιωτών κλινικαρχών, είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα για να υποκρίνεται η κυβέρνηση ότι δήθεν δεν το βλέπει.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης οφείλει να πάρει θέση και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον κ. Γεωργιάδη.

Ας σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές μικρών ασθενών και την αγωνία των γονιών τους και να προχωρήσει εδώ και τώρα σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων».

Τα «γιατί» των αναισθησιολόγων

Η ανοιχτή επιστολή των αναισθησιολόγων των Νοσοκομείων Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία», αναφέρει τα εξής:

«Οι αναισθησιολόγοι των Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Παίδων Αγία Σοφία θέλουμε να εκφράσουμε την κοινή μας αγωνία για την παρούσα κατάσταση αλλά και το μέλλον των αναισθησιολογικών τμημάτων και κατ’επέκταση την ομαλή λειτουργία των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών Νοσοκομείων. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να πράξουμε τα μέγιστα δυνατά, ώστε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των τμημάτων και του έργου που προσφέρουν.

Το σημερινό πρόβλημα

Οι πρόσφατες συνταξιοδοτήσεις στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μείωσαν τη δύναμη του αναισθησιολογικού τμήματος από 11 σε 7 αναισθησιολόγους , μια εξέλιξη για την οποία είχε προειδοποιηθεί η Διοίκηση ήδη από τον Ιούνιο του 2023. Το Παίδων Αγία Σοφία λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με 12 αναισθησιολόγους, αντί για 17 όπως προβλέπεται από το οργανόγραμμά του. Να σημειωθεί ότι οι 3 τελευταίες προσλήψεις έγιναν και πάλι μετά από το κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων, προκαλώντας έτσι την έκτακτη προκήρυξη θέσεων.
Τα Νοσοκομεία Παίδων σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της παιδιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα, εφημερεύοντας εκ περιτροπής μέρα παρά μέρα. Οι αναισθησιολόγοι είμαστε επιφορτισμένοι όχι μόνο με τη διεκπεραίωση των χειρουργείων, αλλά και την καταστολή, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες διαγνωστικές πράξεις, αλλά και οι επώδυνες (πχ ογκολογικές) θεραπείες στους παιδιατρικούς ασθενείς.

Επί σειρά ετών δεχόμαστε το βάρος του μεγάλου και δύσκολου έργου, το οποίο φέρουμε σε πέρας με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση θεωρώντας το αυτονόητο, ότι τα Νοσοκομεία αυτά δεν μπορεί παρά να λειτουργούν με ασφάλεια και ποιότητα. Βιώνουμε τα προβλήματα της καθημερινής λειτουργίας και της αφόρητης πίεσης των ελλείψεων προσωπικού -ιατρικού και νοσηλευτικού-και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις δουλεύοντας με ένταση, με υπέρβαση των ωραρίων, με χρωστούμενα ρεπό και άδειες.

Σε όσες επισημάνσεις, προειδοποιήσεις, προτάσεις έχουμε εγκαίρως αναδείξει, η απάντηση εκ μέρους της Διοίκησης και του Υπουργείου, δίνεται αφού τα προβλήματα έχουν οξυνθεί σε βαθμό που πλέον παρακωλύεται σοβαρά η λειτουργία των Νοσοκομείων και η επίλυση του μοιάζει αδύνατη.

Η πρόταση για κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των ιατρών του χειρουργικού τομέα, όταν φτάνει να αποτελεί το μόνο τρόπο για κρατήσουμε τα Νοσοκομεία μας ανοιχτά,

  • Γιατί η περαιτέρω εξόντωση του υπάρχοντος προσωπικού δημιουργεί φαινόμενο χιονοστιβάδας παραιτήσεων και επίταση του προβλήματος.
  • Γιατί τα «εντέλεσθε» και η καταναγκαστική εφημέρευση είναι μέτρο αντιεπιστημονικό, καταναγκαστικό και επικίνδυνο για την ασφαλή λειτουργία ενός Νοσοκομείου.
  • Γιατί οι μειωμένες ανοιχτές αίθουσες δημιουργούν λίστες που κρατούν αιχμάλωτους τους μικρούς ασθενείς πολλές φορές για χρόνια!
  • Γιατί τα έκτακτα περιστατικά συχνά εξυπηρετούνται σε ώρες και ημέρες αναντίστοιχες του προβλήματος τους.
  • Γιατί οι μετακινήσεις προσωπικού από άλλα Νοσοκομεία, εκτός από παράνομες τις περισσότερες φορές- επιτείνουν το πρόβλημα των ελλείψεων σε άλλα Νοσοκομεία, ενώ οι εξαίρετοι συνάδελφοι, όταν δεν έχουν εμπειρία στην παιδοαναισθησία, δεν μπορούν να προσφέρουν παρά ένα ψευδεπίγραφο «αριθμό» στη δύναμη του Νοσοκομείου.
  • Γιατί οι μειωμένοι αριθμοί επεμβάσεων υποθηκεύουν σοβαρά το μέλλον της χειρουργικής στα παιδιά στην Ελλάδα, αφού οι ειδικευόμενοι εκπαιδεύονται ελλιπώς.
  • Γιατί οι υποσχέσεις για λύση του προβλήματος είναι κενές και οι προκηρύξεις θέσεων χωρίς κίνητρα, καταλήγουν άγονες χωρίς υποψηφίους. Η τελευταία προκήρυξη κατέληξε με μόλις 3 υποψήφιους για 7 θέσεις στα δύο Νοσοκομεία.

Για τα σημερινά προβλήματα στα παίδων δεν ευθύνονται οι ασθενείς, ούτε οι ιατροί και οι νοσηλευτές που ζητούν συνθήκες ασφάλειας και βιωσιμότητα των αναισθησιολογικών τμημάτων στα Παίδων. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τις λύσεις και αναρωτιόμαστε γιατί αρνείται η πολιτεία να εξασφαλίσει τη λειτουργία των Παιδιατρικών Νοσοκομείων:

  1. Προσαρμογή της λειτουργίας των Νοσοκομείων στις δυνατότητες του προσωπικού. Η διαρκής συρρίκνωση του ανθρώπινου δυναμικού δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη υπερεργασία που δημιουργεί ανασφαλείς συνθήκες άσκησης της ιατρικής και οδηγεί ιατρούς και νοσηλευτές σε παραιτήσεις.
  2. Κατάργηση των αναγκαστικών μετακινήσεων και «εντέλεσθε» και άλλων στρατιωτικού πνεύματος εντολών, ώστε να ξαναγίνει αξιόπιστος εργοδότης το Νοσοκομείο και να εγγυάται την ασφάλεια στην άσκηση της ιατρικής και την εργασιακή αξιοπρέπεια.
  3. Έγκαιρη προκήρυξη των κενών θέσεων, πριν τις συνταξιοδοτήσεις, όπως ορίζει ο νόμος για να μη δημιουργούνται κενά για πολλούς μήνες.
  4. Οικονομικά κίνητρα προκειμένου να γίνει ελκυστικό το ΕΣΥ στους αναισθησιολόγους. Μια κρίσιμη ειδικότητα για τη λειτουργία των Νοσοκομείων, περιζήτητη εκτός ΕΣΥ και εκτός Ελλάδος πρέπει να ενισχυθεί μισθολογικά ,ώστε οι νέοι αναισθησιολόγοι να έχουν κίνητρα να επιλέξουν το Δημόσιο Νοσοκομείο.
  5. Έγκριση και άμεση εφαρμογή της από το 2019 κατατεθειμένης ολοκληρωμένης πρότασης της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας για μετεκπαίδευση (fellowship) αναισθησιολόγων στην παιδοαναισθησία, που θα βοηθούσε να δημιουργηθεί δεξαμενή αναισθησιολόγων με εκπαίδευση στο ειδικό αυτό γνωστικό αντικείμενο.
  6. Αναπροσαρμογή των οργανογραμμάτων των αναισθησιολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών νοσοκομείων στα νούμερα των πραγματικών αναγκών, όπως ήταν πριν τα χρόνια της οικονομικής επιτήρησης.
  7. Ενίσχυση των χειρουργείων με νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι αναισθησιολόγοι των παιδιατρικών Νοσοκομείων ζητούν από τις Διοικήσεις και το Υπουργείο να ανταποκριθούν με σοβαρότητα στα χρονίζοντα προβλήματα που δημιουργούν νέες προκλήσεις. Ζητούν επίσης από τους συλλόγους γονέων παιδιών και τους απλούς πολίτες να απαιτήσουν καλά στελεχωμένα και ποιοτικά παιδιατρικά Νοσοκομεία».

Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2024 - 15:41
  • ΟΕΝΓΕ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γεωργιάδης: «Με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων εκβιάζονται τα παιδιά, όχι ο υπουργός»
Γεωργιάδης: «Με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων εκβιάζονται τα παιδιά, όχι ο υπουργός» 24 Μαϊος 2024
Μέτρο για την ελάφρυνση του clawback ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης με εξαίρεση εξετάσεων 24 Μαϊος 2024
Μέτρο για την ελάφρυνση του clawback ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης με εξαίρεση εξετάσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 15:41

Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων

Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 10:32

Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου

Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος": Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 15:38

Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος": Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καταγγελίες για κατάρρευση γιατρού από εξάντληση και για «λουκέτο» στις παθολογικές κλινικές
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 11:35

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καταγγελίες για κατάρρευση γιατρού από εξάντληση και για «λουκέτο» στις παθολογικές κλινικές

Ο Γεωργιάδης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες Βαρτζόπουλου στην ψυχική υγεία
Πολιτική Υγείας
03/04/2026 - 17:06

Ο Γεωργιάδης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες Βαρτζόπουλου στην ψυχική υγεία

Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: «Με τη δωρεά της Allwyn θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο νοσοκομείο»
Πολιτική Υγείας
02/04/2026 - 17:17

Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: «Με τη δωρεά της Allwyn θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο νοσοκομείο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διασωληνωμένος με ρήξη ανευρύσματος ο υφυπουργός Επικρατείας, Γιώργος Μυλωνάκης
Επικαιρότητα
15/04/2026 - 12:32
Οι καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία των αρθρώσεών σας
Υγεία
15/04/2026 - 12:00
Γιατί η σειρά γέννησης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο αυτισμού ή ημικρανίας
Υγεία
15/04/2026 - 11:00
Οι σημάνσεις θερμίδων στα μενού πιο βοηθητικές σε ανθρώπους με υπερφαγία
Διατροφή
15/04/2026 - 10:00
Πώς επιδρά τελικά η μοναξιά στον εγκέφαλο των ηλικιωμένων; Ανατροπή από νέα δεδομένα
Υγεία
15/04/2026 - 09:00
6ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις: Ευκαιρίες και αδυναμίες στην ισότιμη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες!
Patient Talk
14/04/2026 - 21:58
Τι προσφέρουν οι φαρμακευτικές και οι εναλλακτικές θεραπείες για την παχυσαρκία
Health Talk
14/04/2026 - 21:21
Έφτασαν στο Ιράν τα πρώτα φορτία με την έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 20:24
Πως ο τρόπος που περπατάμε μπορεί να αποκαλύψει αν έχουμε άγχος ή κατάθλιψη
Ψυχική Υγεία
14/04/2026 - 19:51
Άρθρο Πατούλη: Προτάσεις με στοχευμένες πολιτικές για τον επαναπατρισμό των νέων ιατρών
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 19:09
Υπερκύφωση: Πώς μπορούμε να την αποφύγουμε καθώς μεγαλώνουμε
Υγεία
14/04/2026 - 18:33
Οι Αθηναίοι περνούν σχεδόν έξι μέρες τον χρόνο στα μποτιλιαρίσματα
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 17:38
«Όχι» στην ενσωμάτωση του EU4Health σε ένα ευρύτερο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανταγωνιστικότητας
Patient Talk
14/04/2026 - 16:53
Άμεση έκδοση αποτελεσμάτων από τα κτηνιατρικά εργαστήρια του ΥΠΑΑΤ ζήτησε ο Λαζαρίδης
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 16:18
Χειρουργική επινεφριδίου: Νέα ελάχιστα επεμβατική τεχνική αλλάζει τα δεδομένα
Health Talk
14/04/2026 - 16:01
Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 15:41
Γάτες: Γιατί σταματούν ξαφνικά να τρώνε μια αγαπημένη τους τροφή
Pet
14/04/2026 - 15:00
Η Novo Nordisk ξεκινάει συνεργασία με την OpenAI για επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων φαρμάκων
Pharma News
14/04/2026 - 14:00
Καρκίνος στο πάγκρεας: Νέο φάρμακο υπόσχεται διπλάσιο χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς τελικού σταδίου
Pharma News
14/04/2026 - 13:00
Εμβόλιο να το πιεις στο ποτήρι; Αμερικανός ιολόγος λέει ότι μπύρα μπορεί να θωρακίσει το ανοσοποιητικό
Υγεία
14/04/2026 - 12:00
Γυναίκα με τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα σημείωσε εντυπωσιακή βελτίωση μετά από κυτταρική θεραπεία
Υγεία
14/04/2026 - 11:00
Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 10:32
"Επιδημία" καισαρικών στην Ελλάδα: Πρωτιά στην ΕΕ με 62,2% επί των γεννήσεων
Υγεία
14/04/2026 - 10:00
Στοματική υγιεινή: Γιατί ο καθαρισμός της γλώσσας είναι εξίσου σημαντικός με το βούρτσισμα των δοντιών
Υγεία
14/04/2026 - 09:02
Φάρμακο για σπάνια νόσο φαίνεται να προσφέρει παράταση ζωής σε ασθενείς με επιθετικό καρκίνο των ωοθηκών
Υγεία
14/04/2026 - 08:00
Kαούρα και δυσπεψία: Τι πραγματικά βοηθά
Health Talk
12/04/2026 - 08:14
Παγκόσμια Ημέρα Πάρκινσον: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με μια «αόρατη» καθημερινή πρόκληση
Υγεία
11/04/2026 - 08:28
Σοκολατένια αυγά: Γιατί μπορεί να σάς κάνουν να δείτε στον ύπνο σας κούνελους να σάς κυνηγάνε
Διατροφή
11/04/2026 - 07:49
Γιατί η πασχαλινή απόδραση μπορεί να είναι φάρμακο για την καρδιά σας
Υγεία
10/04/2026 - 08:13
Περιφερική αρτηριοπάθεια: Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι θεραπευτικές λύσεις
Health Talk
09/04/2026 - 18:03

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 10:32
Καρκίνος στο πάγκρεας: Νέο φάρμακο υπόσχεται διπλάσιο χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς τελικού σταδίου
Pharma News
14/04/2026 - 13:00
Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 15:41
Η Novo Nordisk ξεκινάει συνεργασία με την OpenAI για επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων φαρμάκων
Pharma News
14/04/2026 - 14:00
Άρθρο Πατούλη: Προτάσεις με στοχευμένες πολιτικές για τον επαναπατρισμό των νέων ιατρών
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 19:09
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo