ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες παρεμβάσεις για Προσωπικό Γιατρό και ΠΦΥ: Τι αλλάζει στο ΕΣΥ

Πολιτική Υγείας
Vas.Ang
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, περιγράφοντας τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης τα τελευταία 5 χρόνια και όσα έπονται, με στόχο να δώσει απαντήσεις στην κριτική που δέχεται.
Τετάρτη, 11/09/2024 - 12:39
— Photo: Vas.Ang
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Μισθολογικές αυξήσεις γιατρών, ενίσχυση προσωπικού και αύξηση των προϋπολογισμών των νοσοκομείων παρουσίασε η ηγεσία του Υπ. Υγείας, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων νέο νομοσχέδιο για την ΠΦΥ, αλλά και παρέχοντας διευκρινίσεις για τα απογευματινά χειρουργεία.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου διήρκησε σχεδόν 2 ώρες ο Υπ. Υγείας έκανε λόγο για παρουσίαση των «πραγματικών στοιχείων της τελευταίας 5ετίας» και προαναγγέλλοντας τις αλλαγές που έρχονται από το 2025 και έπειτα.

Ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τους συνδικαλιστές της αριστεράς, κατηγορώντας τους για καλλιέργεια προπαγάνδας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει την κατάρρευση του ΕΣΥ και την ιδιωτικοποίηση του.

YPOYRGEIO 1

Έκανε λόγο για προσπάθεια «υποκινούμενη από συνδικαλιστές της αριστεράς και πολιτικούς αντιπάλους προκειμένου να δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για το ΕΣΥ και το έχει αφήσει στη μοίρα του με σκοπό να το ιδιωτικοποιήσει».

«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο, το ΕΣΥ δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο», σημείωσε απορρίπτοντας τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντας «παράλογο να κατηγορούμαστε για κρυφό σχέδιο κατάρρευσης του ΕΣΥ».

Ενίσχυση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού

Στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης βρίσκεται το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με βασικό αντικείμενο ρυθμίσεις γύρω από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και το θεσμό του Προσωπικού Ιατρού και όχι μόνο. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη.

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι με το νομοσχέδιο γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης ΠΦΥ σε τρία επίπεδα:

  1. Να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους νέους γιατρούς που επιλέγουν Γενική Ιατρική και την Παθολογία, παρέχοντας ισχυρό οικονομικό κίνητρο 30 χιλιάδων ευρώ από 1/1/2025.
  2. Θα προστεθούν 2.500 χιλιάδες Προσωπικοί Γιατροί στο σύστημα, σε επίπεδο δήμου για να βελτιώθει η κάλυψη των πολιτών.
  3. Δημιουργούνται 7 πανεπιστημιακά ΚΥ, που θα απασχολούνται καθηγητές και θα αναλάβουν και τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, που σημαίνει «3.500 σημεία νοσηλείας κατ’ οίκον».

Σύμφωνα με την Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο του Προσωπικού Ιατρού ενισχύεται για πρώτη φορά και η κάλυψη ιατρικών αναγκών παιδιών, καθώς πάνω από 500 χιλιάδες παιδιά θα καλυφθούν δωρεάν. «Πρόκειται για το 1/3 των παιδιών στη χώρα και στόχος είναι να επεκταθεί», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, έως τέλος του μήνα επόμενη φάση για τον τράχηλο καρκίνου μήτρας σε γυναίκες ηλικίας 30-65 ετών.

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τον εμβολιασμό για COVID και γρίπη που από εφέτος επεκτείνονται και στα φαρμακεία. Σημείωσε, δε, πως πλέον αποζημιώνεται και το εμβόλιο του RSV.

YPOYRGEIO 2

Θεμιστοκλέους: Αύξηση 10% του προσωπικού και ενίσχυση του μισθολογικού

Στοιχεία για την καθημερινή λειτουργία του ΕΣΥ παρουσίασε ο Υφυπουργός Υγείας, σημειώνοντας πως είναι ο 2ος μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας.

«Αν το ΕΣΥ δεν λειτουργούσε θα κατέρρεε η ελληνική κοινωνία. Δεν θα μπορούσε κανείς με κανένα σύστημα προπαγάνδας δεν θα μπορούσε να το κρύψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασε ο Υφυπουργός καταγράφεται αύξηση περίπου 10% στο προσωπικό σε όλους τους κλάδους. «Στον Ευαγγελισμό προστέθηκαν 165 γιατροί και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 190», ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, προσθέτοντας ωστόσο πως όντως υπάρχουν και τμήματα νοσοκομείων που έχουν λιγότερους γιατρούς.

YPOYRGEIO 3

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, άλλωστε, πως οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη, με τον κ. Θεμιστοκλέους να αναφέρει πως νέοι γιατροί δεν επιλέγουν κάποιες ειδικότητες και επιπλέον, οι διαδικασίες του δημοσίου, μέσω ΑΣΕΠ, καθυστερούν οπότε επιλέγεται επικουρικό προσωπικό.

«Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να απολογηθούμε, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να το λύσουμε» σημείωσε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε πως έχουν προκηρυχθεί μόνιμες θέσεις.

Περίπου 125 εκατ. ευρώ ενισχύθηκαν τα εισοδήματα των γιατρών του ΕΣΥ μόνο το 2024, σύμφωνα με τον Μ. Θεμιστοκλέους. Από το 2022 μέχρι σήμερα, δε, έχουν γίνει δράσεις για την ενίσχυση των γιατρών στο ΕΣΥ της τάξης των 279 εκατ. ευρώ.

Βάσει στοιχείων που παρουσίασε, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους καταγράφεται:

  • Αύξηση του βασικού μισθού των ιατρών του ΕΣΥ κατά 70 ευρώ ήτοι μια συνολική ενίσχυση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ
  • Αύξηση της αμοιβής για τις εφημερίες κατά 20%, ήτοι συνολικά 45 εκατ. ευρώ
  • Προστέθηκε κίνητρο προσέλκυσης ιατρών σε άγονες περιοχές ύψους από 200 έως 600 ευρώ (συνολική ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ)
  • Προχώρησε η αυτοτελής φορολόγηση εφημεριών 22% (από τον Ιανουάριο του 2025) η οποία συνολικά αποτιμάται στα 40 εκατ. ευρώ.

YPOYRGEIO 4

Αυξημένος κατά 481 εκατ. ευρώ είναι ο προϋπολογισμός των νοσοκομείων του ΕΣΥ σε σχέση με το 2023, όπως σημείωσε ο Υφυπουργός, προσθέτοντας πως «κάποιες από τις αντιδράσεις που βλέπεται είναι επειδή ,μαζεύεται το σύστημα, μαζεύεται η κακοδιαχείριση».

Συνολικά 980 εκατ. ευρώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για την υγεία φέτος έναντι το 2023.

Μεταξύ των σημαντικών παρεμβάσεων, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε και την κατάθεση του προϋπολογισμού του κάθε νοσοκομείου στην αρχή του έτους.

Επιπλέον, από το 2025 οι πληρωμές των νοσοκομείων θα γίνονται ανάλογα με το παραγόμενο έργο. «Θα αλλάξει όλο το σύστημα, για να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας στον ασθενή», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ακόμη πως έχουν ήδη γίνει έλεγχοι στο 40% των νοσοκομείων της χώρας και έχουν γίνει συστάσεις όπου χρειάζεται, όπως ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, σημειώνοντας πως γίνεται «στοχευμένη δουλειά για να βελτιωθούμε».

YPOYRGEIO 5

Ο Υφυπουργός Υγείας σημείωσε πως έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης συνολικά έργα προϋπολογισμού 1,82 δισ. ευρώ για 12 δράσεις.

Ειδικότερα:

  • 2 δράσεις για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα Υγείας 372,6 εκατ. ευρώ
  • 4 δράσεις για την Ανακαίνιση και τον Εκσυγχρονισμό Υποδομών Υγείας 655,6 εκατ. ευρώ
  • 1 δράση για το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης» 469,1 εκατ. ευρώ
  • 2 δράσεις για την Αναβάθμιση και τις Οργανωτικές Μεταρρυθμίσεις Υπηρεσιών Υγείας 20,5 εκατ. ευρώ

Απογευματινά χειρουργεία και σε ιδιώτες

Η λίστα χειρουργείων έχει πλέον αναμορφωθεί κι έχει οργανωθεί καλύτερα μέσω ενός κεντρικού συστήματος και πλέον θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να παρακάμπτεται, ενώ σύντομα αναμένεται να εγκριθούν και τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως ανέφερε έγιναν 150 χιλιάδες επαφές με τους πολίτες, τηλεφωνικά. «Εκκαθαρίστηκε η λίστα του υπουργείου, έχουμε περάσει σε ένα νέο πληροφοριακό σύστημα και πλέον ανά κλινική μπορούμε να βλέπουμε τι αναμονή υπάρχει» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε, δε, πως σταδιακά, χάρις στο σύστημα, ο πολίτης θα είναι τρομερά δύσκολο να παρακάμπτει τη σειρά, στο πλαίσιο πάντα των αναγκών της ιατρικής επιστήμης.

YPOYRGEIO 6

Όταν θα τα ανακοινωθούν επίσημα και θα ξεκινήσουν τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, θα βγει και real time η ενιαία λίστα χειρουργείων στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η αναμονή άνω των 4 ετών για ψυχρά χειρουργεία.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει πράσινο φως από τα τεχνικά κλιμάκια από την περασμένη εβδομάδα. Αναμένεται όμως η εσωτερική διαδικασία της ευρωπαϊκής επιτροπής.

«Έπεσα παντελώς έξω στο πόσο θα επηρέαζαν οι ευρωπαϊκές εκλογές τις διαδικασίες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας γιατί το εργαλείο των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων δεν υλοποιήθηκε νωρίτερα.

«Τα 51 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ για τα απογευματινά χειρουργεία παραμένουν τα ίδια. Οι εκτιμήσεις της κατανομής διακυμαίνονται», διευκρίνισε.

YPOYRGEIO 7

Μάλιστα, σημείωσε πως τα χειρουργεία αυτά θα γίνονται σε δημόσια νοσοκομεία αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, προβλέπεται κάποια χρήματα να κατευθυνθούν σε ιδιωτικές κλινικές εφόσον δεν μπορούν να ανταποκριθούν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ εξετάζεται και η παροχή voucher για χειρουργεία όπως για καταρράκτη για χρήση και σε ιδιωτικά. «Όλα αυτά θα είναι δωρεάν για τον πολίτη», διευκρίνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2024 - 12:57
  • ΠΦΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ΕΣΥ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ 10 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027» 11 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας θα συνεχιστεί και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Πολιτική Υγείας
24/04/2026 - 09:57

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας θα συνεχιστεί και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

Γεωργιάδης από Δελφούς: Οι μεγάλες απειλές για τα καινοτόμα φάρμακα, τους ασθενείς και τους προϋπολογισμούς
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 22:27

Γεωργιάδης από Δελφούς: Οι μεγάλες απειλές για τα καινοτόμα φάρμακα, τους ασθενείς και τους προϋπολογισμούς

Αγαπηδάκη από Δελφούς: «Το "Προλαμβάνω" εντόπισε περίπου 200.000 άτομα με ευρήματα ασθενειών»
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 19:47

Αγαπηδάκη από Δελφούς: «Το "Προλαμβάνω" εντόπισε περίπου 200.000 άτομα με ευρήματα ασθενειών»

Θεμιστοκλέους: Σε 15 ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 10:00

Θεμιστοκλέους: Σε 15 ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού

Γεωργιάδης από «Αττικόν»: «Έχουμε πολύ μεγάλους ευεργέτες στο ΕΣΥ και τους ευχαριστώ όλους»
Πολιτική Υγείας
22/04/2026 - 17:22

Γεωργιάδης από «Αττικόν»: «Έχουμε πολύ μεγάλους ευεργέτες στο ΕΣΥ και τους ευχαριστώ όλους»

2ο ΣΦΕΕ Patient Think Tank Summit: Μηχανισμό για χαμηλότερο clawback προανήγγειλε ο Γεωργιάδης
Pharma Policy
22/04/2026 - 15:44

2ο ΣΦΕΕ Patient Think Tank Summit: Μηχανισμό για χαμηλότερο clawback προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΕΣ: Μνημόνιο συνεργασίας με το σωματείο ασθενών SMA HELLAS
Επικαιρότητα
25/04/2026 - 00:07
Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει ο αντιλυσσικός εμβολιασμός των ζώων της άγριας πανίδας
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 23:22
Η βαριά κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με καρκίνο παγκρέατος σε νεαρή ηλικία
Υγεία
24/04/2026 - 22:46
ΙΣΑ: Επίσκεψη του Ιπποκρατικού Σχολείου στο Νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 21:51
Σιάσος: «Το ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ είναι το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα»
Υγεία
24/04/2026 - 21:19
Η Κυτισινικλίνη και η αποτελεσματικότητά της στη διακοπή του καπνίσματος
Pharma News
24/04/2026 - 20:42
ΕΟΔΥ: Τρία κρούσματα λεπτοσπείρωσης και ένας 74χρονος νεκρός στη Ζάκυνθο
Υγεία
24/04/2026 - 19:57
Μπαρμπετάκη από Δελφούς: «Κρίσιμη επιλογή μια φαρμακευτική πολιτική που θα επιβραβεύει την καινοτομία»
Pharma Policy
24/04/2026 - 19:31
Η σύγχρονη έρευνα καταρρίπτει έναν ακόμα μύθο: Αγόρια και κορίτσια γεννιούνται το ίδιο κοινωνικά
Ψυχική Υγεία
24/04/2026 - 18:59
Γονιδιακή θεραπεία για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε παιδί με σπάνιο γενετικό νόσημα στο δέρμα του
Υγεία
24/04/2026 - 18:22
Σε θεραπεία για καρκίνο του προστάτη υποβλήθηκε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 17:58
Metropolitan General: Πρώτη εφαρμογή ολικής αρθροπλαστικής ισχίου με το ρομποτικό σύστημα Rosa
Υπηρεσίες Υγείας
24/04/2026 - 17:34
Ικανοποίηση στον ΠΟΥ για τα αποτελέσματα της εκστρατείας του στον παιδικό εμβολιασμό
Πολιτική Υγείας
24/04/2026 - 17:11
Σε πλήρη λειτουργία κλινικές του ΑΧΕΠΑ που αναβαθμίστηκαν από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης
Πολιτική Υγείας
24/04/2026 - 16:44
Ερευνητές δημιούργησαν πλαστικό που καταστρέφει τους ιούς με τη ...μέθοδο του Προκρούστη!
Υγεία
24/04/2026 - 16:13
Πανελλήνια έρευνα για τη μεταμόσχευση πνευμόνων και τις εμπειρίες ασθενών και φροντιστών
Patient Talk
24/04/2026 - 15:47
Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος υπόσχεται διατήρηση της απώλειας κιλών και μετά τη διακοπή των GLP-1
Υγεία
24/04/2026 - 15:00
Γιατί είναι τελικά καλή ιδέα να πάτε για μπύρα με φίλους μετά τη δουλειά
Διατροφή
24/04/2026 - 14:00
Φαρμακευτική πολιτική: Προβληματισμός για φαρμακευτικές ελλείψεις, επάρκεια της αγοράς και μεταρρυθμίσεις
Pharma Policy
24/04/2026 - 13:00
Γιατί τα πρωτότοκα παιδιά μπορεί να έχουν περισσότερα εισοδήματα από τα μικρότερα αδέρφια τους
Υγεία
24/04/2026 - 12:00
Χάπι GLP-1 φαίνεται να μειώνει το σάκχαρο σε παιδιά και εφήβους
Pharma News
24/04/2026 - 11:00
Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας θα συνεχιστεί και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Πολιτική Υγείας
24/04/2026 - 09:57
Η λήψη βιταμίνης D μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη
Υγεία
24/04/2026 - 09:00
Διαδραστικό παιχνίδι για την επιχειρηματικότητα που συμπεριλαμβάνει παιδιά με οπτική αναπηρία σχεδίασε το ΠΑΜΑΚ
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 08:11
Ο ΕΦΕΤ συμμετέχει και φέτος στην ενημερωτική εκστρατεία Safe2Eat για την ασφάλεια τροφίμων
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 03:47
ΠΦΣ: Κρίσιμη συλλογική επένδυση στην προστασία της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός
Υγεία
24/04/2026 - 00:06
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Πολιτικές με βάση την επιστήμη και όχι την ιδεολογία για τα προϊόντα καπνού
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 23:34
Ικανοποίηση του ΙΣΠ για τη ρύθμιση που αφορά τη στράτευση των ειδικευόμενων γιατρών
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 23:11
Γεωργιάδης από Δελφούς: Οι μεγάλες απειλές για τα καινοτόμα φάρμακα, τους ασθενείς και τους προϋπολογισμούς
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 22:27
ΠΟΥ: Έκθεση πεπραγμένων για το 2025 με μετρήσιμο αποτύπωμα παρά την κρίση χρηματοδότησης
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 21:22

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την παρηγορητική και τελική φροντίδα ζωής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Πολιτική Υγείας
22/04/2026 - 08:19
Η τακτική κατανάλωση καφέ βελτιώνει σημαντικά τη διάθεση και καταπολεμά το στρες
Διατροφή
22/04/2026 - 10:00
Γρίπη των πτηνών: Ξεκίνησε ο πειραματικός εμβολιασμός ανθρώπων σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία
Pharma News
22/04/2026 - 11:00
Economist- Γεωργιάδης: Στο επίκεντρο των πολιτικών για τον καρκίνο βρίσκεται ο ασθενής
Πολιτική Υγείας
22/04/2026 - 11:55
Γιατί κάποιος όταν δει μπισκότα θα φάει τρία μαζεμένα και κάποιος άλλος δεν θα τα αγγίξει καν
Διατροφή
22/04/2026 - 13:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo