ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες παρεμβάσεις για Προσωπικό Γιατρό και ΠΦΥ: Τι αλλάζει στο ΕΣΥ

Πολιτική Υγείας
Vas.Ang
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, περιγράφοντας τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης τα τελευταία 5 χρόνια και όσα έπονται, με στόχο να δώσει απαντήσεις στην κριτική που δέχεται.
Τετάρτη, 11/09/2024 - 12:39
— Photo: Vas.Ang
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Μισθολογικές αυξήσεις γιατρών, ενίσχυση προσωπικού και αύξηση των προϋπολογισμών των νοσοκομείων παρουσίασε η ηγεσία του Υπ. Υγείας, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων νέο νομοσχέδιο για την ΠΦΥ, αλλά και παρέχοντας διευκρινίσεις για τα απογευματινά χειρουργεία.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου διήρκησε σχεδόν 2 ώρες ο Υπ. Υγείας έκανε λόγο για παρουσίαση των «πραγματικών στοιχείων της τελευταίας 5ετίας» και προαναγγέλλοντας τις αλλαγές που έρχονται από το 2025 και έπειτα.

Ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τους συνδικαλιστές της αριστεράς, κατηγορώντας τους για καλλιέργεια προπαγάνδας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει την κατάρρευση του ΕΣΥ και την ιδιωτικοποίηση του.

YPOYRGEIO 1

Έκανε λόγο για προσπάθεια «υποκινούμενη από συνδικαλιστές της αριστεράς και πολιτικούς αντιπάλους προκειμένου να δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για το ΕΣΥ και το έχει αφήσει στη μοίρα του με σκοπό να το ιδιωτικοποιήσει».

«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο, το ΕΣΥ δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο», σημείωσε απορρίπτοντας τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντας «παράλογο να κατηγορούμαστε για κρυφό σχέδιο κατάρρευσης του ΕΣΥ».

Ενίσχυση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού

Στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης βρίσκεται το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με βασικό αντικείμενο ρυθμίσεις γύρω από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και το θεσμό του Προσωπικού Ιατρού και όχι μόνο. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη.

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι με το νομοσχέδιο γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης ΠΦΥ σε τρία επίπεδα:

  1. Να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους νέους γιατρούς που επιλέγουν Γενική Ιατρική και την Παθολογία, παρέχοντας ισχυρό οικονομικό κίνητρο 30 χιλιάδων ευρώ από 1/1/2025.
  2. Θα προστεθούν 2.500 χιλιάδες Προσωπικοί Γιατροί στο σύστημα, σε επίπεδο δήμου για να βελτιώθει η κάλυψη των πολιτών.
  3. Δημιουργούνται 7 πανεπιστημιακά ΚΥ, που θα απασχολούνται καθηγητές και θα αναλάβουν και τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, που σημαίνει «3.500 σημεία νοσηλείας κατ’ οίκον».

Σύμφωνα με την Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο του Προσωπικού Ιατρού ενισχύεται για πρώτη φορά και η κάλυψη ιατρικών αναγκών παιδιών, καθώς πάνω από 500 χιλιάδες παιδιά θα καλυφθούν δωρεάν. «Πρόκειται για το 1/3 των παιδιών στη χώρα και στόχος είναι να επεκταθεί», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, έως τέλος του μήνα επόμενη φάση για τον τράχηλο καρκίνου μήτρας σε γυναίκες ηλικίας 30-65 ετών.

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τον εμβολιασμό για COVID και γρίπη που από εφέτος επεκτείνονται και στα φαρμακεία. Σημείωσε, δε, πως πλέον αποζημιώνεται και το εμβόλιο του RSV.

YPOYRGEIO 2

Θεμιστοκλέους: Αύξηση 10% του προσωπικού και ενίσχυση του μισθολογικού

Στοιχεία για την καθημερινή λειτουργία του ΕΣΥ παρουσίασε ο Υφυπουργός Υγείας, σημειώνοντας πως είναι ο 2ος μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας.

«Αν το ΕΣΥ δεν λειτουργούσε θα κατέρρεε η ελληνική κοινωνία. Δεν θα μπορούσε κανείς με κανένα σύστημα προπαγάνδας δεν θα μπορούσε να το κρύψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασε ο Υφυπουργός καταγράφεται αύξηση περίπου 10% στο προσωπικό σε όλους τους κλάδους. «Στον Ευαγγελισμό προστέθηκαν 165 γιατροί και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 190», ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, προσθέτοντας ωστόσο πως όντως υπάρχουν και τμήματα νοσοκομείων που έχουν λιγότερους γιατρούς.

YPOYRGEIO 3

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, άλλωστε, πως οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη, με τον κ. Θεμιστοκλέους να αναφέρει πως νέοι γιατροί δεν επιλέγουν κάποιες ειδικότητες και επιπλέον, οι διαδικασίες του δημοσίου, μέσω ΑΣΕΠ, καθυστερούν οπότε επιλέγεται επικουρικό προσωπικό.

«Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να απολογηθούμε, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να το λύσουμε» σημείωσε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε πως έχουν προκηρυχθεί μόνιμες θέσεις.

Περίπου 125 εκατ. ευρώ ενισχύθηκαν τα εισοδήματα των γιατρών του ΕΣΥ μόνο το 2024, σύμφωνα με τον Μ. Θεμιστοκλέους. Από το 2022 μέχρι σήμερα, δε, έχουν γίνει δράσεις για την ενίσχυση των γιατρών στο ΕΣΥ της τάξης των 279 εκατ. ευρώ.

Βάσει στοιχείων που παρουσίασε, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους καταγράφεται:

  • Αύξηση του βασικού μισθού των ιατρών του ΕΣΥ κατά 70 ευρώ ήτοι μια συνολική ενίσχυση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ
  • Αύξηση της αμοιβής για τις εφημερίες κατά 20%, ήτοι συνολικά 45 εκατ. ευρώ
  • Προστέθηκε κίνητρο προσέλκυσης ιατρών σε άγονες περιοχές ύψους από 200 έως 600 ευρώ (συνολική ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ)
  • Προχώρησε η αυτοτελής φορολόγηση εφημεριών 22% (από τον Ιανουάριο του 2025) η οποία συνολικά αποτιμάται στα 40 εκατ. ευρώ.

YPOYRGEIO 4

Αυξημένος κατά 481 εκατ. ευρώ είναι ο προϋπολογισμός των νοσοκομείων του ΕΣΥ σε σχέση με το 2023, όπως σημείωσε ο Υφυπουργός, προσθέτοντας πως «κάποιες από τις αντιδράσεις που βλέπεται είναι επειδή ,μαζεύεται το σύστημα, μαζεύεται η κακοδιαχείριση».

Συνολικά 980 εκατ. ευρώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για την υγεία φέτος έναντι το 2023.

Μεταξύ των σημαντικών παρεμβάσεων, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε και την κατάθεση του προϋπολογισμού του κάθε νοσοκομείου στην αρχή του έτους.

Επιπλέον, από το 2025 οι πληρωμές των νοσοκομείων θα γίνονται ανάλογα με το παραγόμενο έργο. «Θα αλλάξει όλο το σύστημα, για να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας στον ασθενή», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ακόμη πως έχουν ήδη γίνει έλεγχοι στο 40% των νοσοκομείων της χώρας και έχουν γίνει συστάσεις όπου χρειάζεται, όπως ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, σημειώνοντας πως γίνεται «στοχευμένη δουλειά για να βελτιωθούμε».

YPOYRGEIO 5

Ο Υφυπουργός Υγείας σημείωσε πως έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης συνολικά έργα προϋπολογισμού 1,82 δισ. ευρώ για 12 δράσεις.

Ειδικότερα:

  • 2 δράσεις για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα Υγείας 372,6 εκατ. ευρώ
  • 4 δράσεις για την Ανακαίνιση και τον Εκσυγχρονισμό Υποδομών Υγείας 655,6 εκατ. ευρώ
  • 1 δράση για το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης» 469,1 εκατ. ευρώ
  • 2 δράσεις για την Αναβάθμιση και τις Οργανωτικές Μεταρρυθμίσεις Υπηρεσιών Υγείας 20,5 εκατ. ευρώ

Απογευματινά χειρουργεία και σε ιδιώτες

Η λίστα χειρουργείων έχει πλέον αναμορφωθεί κι έχει οργανωθεί καλύτερα μέσω ενός κεντρικού συστήματος και πλέον θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να παρακάμπτεται, ενώ σύντομα αναμένεται να εγκριθούν και τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως ανέφερε έγιναν 150 χιλιάδες επαφές με τους πολίτες, τηλεφωνικά. «Εκκαθαρίστηκε η λίστα του υπουργείου, έχουμε περάσει σε ένα νέο πληροφοριακό σύστημα και πλέον ανά κλινική μπορούμε να βλέπουμε τι αναμονή υπάρχει» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε, δε, πως σταδιακά, χάρις στο σύστημα, ο πολίτης θα είναι τρομερά δύσκολο να παρακάμπτει τη σειρά, στο πλαίσιο πάντα των αναγκών της ιατρικής επιστήμης.

YPOYRGEIO 6

Όταν θα τα ανακοινωθούν επίσημα και θα ξεκινήσουν τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, θα βγει και real time η ενιαία λίστα χειρουργείων στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η αναμονή άνω των 4 ετών για ψυχρά χειρουργεία.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει πράσινο φως από τα τεχνικά κλιμάκια από την περασμένη εβδομάδα. Αναμένεται όμως η εσωτερική διαδικασία της ευρωπαϊκής επιτροπής.

«Έπεσα παντελώς έξω στο πόσο θα επηρέαζαν οι ευρωπαϊκές εκλογές τις διαδικασίες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας γιατί το εργαλείο των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων δεν υλοποιήθηκε νωρίτερα.

«Τα 51 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ για τα απογευματινά χειρουργεία παραμένουν τα ίδια. Οι εκτιμήσεις της κατανομής διακυμαίνονται», διευκρίνισε.

YPOYRGEIO 7

Μάλιστα, σημείωσε πως τα χειρουργεία αυτά θα γίνονται σε δημόσια νοσοκομεία αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, προβλέπεται κάποια χρήματα να κατευθυνθούν σε ιδιωτικές κλινικές εφόσον δεν μπορούν να ανταποκριθούν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ εξετάζεται και η παροχή voucher για χειρουργεία όπως για καταρράκτη για χρήση και σε ιδιωτικά. «Όλα αυτά θα είναι δωρεάν για τον πολίτη», διευκρίνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2024 - 12:57
  • ΠΦΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ΕΣΥ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ 10 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027» 11 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεμιστοκλέους: «Με νέο σύστημα θα κλείνονται τα ραντεβού στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 16:57

Θεμιστοκλέους: «Με νέο σύστημα θα κλείνονται τα ραντεβού στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου»

Γεωργιάδης από Κοπεγχάγη: «Κρίσιμος παράγοντας για την ΕΕ οι πολυκρατικές κλινικές δοκιμές»
Πολιτική Υγείας
16/09/2025 - 19:28

Γεωργιάδης από Κοπεγχάγη: «Κρίσιμος παράγοντας για την ΕΕ οι πολυκρατικές κλινικές δοκιμές»

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Κιλκίς κατά Γεωργιάδη: «Ήλθε, είδε (όσους ήθελε), έταξε και απήλθε»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 06:53

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Κιλκίς κατά Γεωργιάδη: «Ήλθε, είδε (όσους ήθελε), έταξε και απήλθε»

Γεωργιάδης: Στηρίζουμε την προσπάθεια ώστε οι χώρες της ΕΕ να γίνουν ελκυστικές για κλινικές δοκιμές
Πολιτική Υγείας
16/09/2025 - 13:33

Γεωργιάδης: Στηρίζουμε την προσπάθεια ώστε οι χώρες της ΕΕ να γίνουν ελκυστικές για κλινικές δοκιμές

Δίκη για τη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 μηνών και και 33 μηνών σε «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 12:48

Δίκη για τη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 μηνών και και 33 μηνών σε «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ξεκινά η συστηματική κάλυψη των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) σε όλη τη χώρα
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 10:33

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ξεκινά η συστηματική κάλυψη των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) σε όλη τη χώρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Hope Blooms: Εισαγωγή στη διαχείριση της απώλειας στις Σπάνιες Παθήσεις
Patient Talk
18/09/2025 - 03:24
Διακεκριμένοι επιστήμονες στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ημέρες Καρδιολογίας: Τελευταίες Εξελίξεις»
Health Talk
18/09/2025 - 00:06
«Μαύρο καλοκαίρι» για την Ευρώπη με χιλιάδες θανάτους που προκάλεσε η κλιματική αλλαγή
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 23:23
Γάζα: Οργισμένοι και σοκαρισμένοι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τον θάνατο νοσηλευτή τους από ισραηλινά πυρά!
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 22:33
Εταιρεία έφτιαξε ρομπότ που καταστρέφει καρκινώματα με υπέρηχους
Digital Health
17/09/2025 - 22:04
Κύβος εμβύθισης: Βιωματική εμπειρία χειρουργείου σε φοιτητές ιατρικής του ΑΠΘ μέσω εικονικής πραγματικότητας
Υγεία
17/09/2025 - 21:17
Βροχή μηνύσεων κατά της Character.AI για αυτοκτονίες εφήβων και απόπειρες
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 20:14
Ασφαλής και για τους εφήβους η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ με μυωπία
Υγεία
17/09/2025 - 19:17
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: «ΖΩντας με μία χρόνια νόσο – Κάθε ανάσα, μια ιστορία»
Υγεία
17/09/2025 - 18:49
Το θρεπτικό συστατικό των λαχανικών που υψώνει ασπίδα προστασίας κατά του καρκίνου
Υγεία
17/09/2025 - 18:24
Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 18:02
Η «μάχη» της ρυτίδας: Φυσικά υλικά και συνήθειες που υπόσχονται θαύματα
Ομορφιά
17/09/2025 - 17:46
Εργαζόμενοι στο «Αττικό»: «Απλήρωτοι εννέα μήνες οι υγειονομικοί που συμμετείχαν σε απογευματινά χειρουργεία»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 17:23
Θεμιστοκλέους: «Με νέο σύστημα θα κλείνονται τα ραντεβού στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 16:57
Δύο ακόμη νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου και οκτώ νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα
Υγεία
17/09/2025 - 16:33
Φαινόμενο Rumpelstiltskin: Τι είναι και πώς επιδρά στη διαχείριση ενός προβλήματος υγείας
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 16:16
Άσθμα: Συμπτώματα, παράγοντες κινδύνου και αντιμετώπιση της πάθησης
Health Talk
17/09/2025 - 15:47
Τα ενέσιμα φάρμακα αδυνατίσματος έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα σε ανθρώπους με συναισθηματική υπερφαγία
Υγεία
17/09/2025 - 15:21
Βραδιά υπέρ της Breathe Hellas και της ψυχικής υγείας με οικοδέσποινα την Τατιάνα Μπλάτνικ
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 14:49
ΕΟΠΥΥ: «Καμπανάκι» για πρακτικές phising - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες και πως θα προστατευθούν
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 14:19
Ερευνητές ζητούν διεύρυνση της λίστας με τα αλλεργιογόνα τρόφιμα - Οι νέες προσθήκες
Διατροφή
17/09/2025 - 14:00
Υγειονομική βόμβα στα Καμένα Βούρλα τα λύματα - Περισσότερα από 2 εκατ. κολοβακτηρίδια σε 100 ml νερού
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 13:39
Η σεμαγλουτίδη φαίνεται να προστατεύει από τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
Υγεία
17/09/2025 - 13:22
Μαστογραφία: "Δύο σε ένα" εξέταση για καρκίνο του μαστού και καρδιοπάθεια με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
Υγεία
17/09/2025 - 13:00
Κυστίτιδα: Προγνωστικός δείκτης για καρκίνο του ουρογεννητικού συστήματος σε γυναίκες και άνδρες μετά τα 50
Υγεία
17/09/2025 - 12:00
Η πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από καρκίνο του ενδομητρίου στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 11:00
Η μακροχρόνια Covid συνδέεται με πιο βαριά έμμηνο ρύση και κίνδυνο έλλειψης σιδήρου
Υγεία
17/09/2025 - 10:00
Η βρετανική GSK ανακοίνωσε πως επενδύει 30 δισεκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες
Pharma Policy
17/09/2025 - 08:34
Εργαζόμενοι νοσοκομείου Κιλκίς κατά Γεωργιάδη: «Ήλθε, είδε (όσους ήθελε), έταξε και απήλθε»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 06:53
Συνάντηση Κεφαλογιάννη-Αυγερινού για την ένταξη του ΕΕΣ στο ΜΕΟΠΠ
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 03:27

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To «Σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς»: Είναι πραγματικό και μπορεί να είναι και θανατηφόρο
Υγεία
15/09/2025 - 12:20
Η άνοια σε ηλικίες κάτω των 60: Τα συμπτώματα στην γκρίζα ζώνη και οι παράγοντες κινδύνου
Υγεία
16/09/2025 - 14:00
Εκτελεστική δυσλειτουργία: Ειδικοί εξηγούν τι είναι και πως μπορεί να τη διαχειριστεί κανείς
Ψυχική Υγεία
15/09/2025 - 14:00
Το πολύ χαμηλό βάρος είναι πιο απειλητικό για τη ζωή απ' ό,τι τα περιττά κιλά
Υγεία
16/09/2025 - 13:00
Η ΠΟΕΡΓΙ καταγγέλλει την αντιπαράθεση για το clawback - «Θλιβερός καυγάς με ψεύδη και μισές αλήθειες»
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 18:17
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo