ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες παρεμβάσεις για Προσωπικό Γιατρό και ΠΦΥ: Τι αλλάζει στο ΕΣΥ

Πολιτική Υγείας
Vas.Ang
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, περιγράφοντας τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης τα τελευταία 5 χρόνια και όσα έπονται, με στόχο να δώσει απαντήσεις στην κριτική που δέχεται.
Τετάρτη, 11/09/2024 - 12:39
— Photo: Vas.Ang
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Μισθολογικές αυξήσεις γιατρών, ενίσχυση προσωπικού και αύξηση των προϋπολογισμών των νοσοκομείων παρουσίασε η ηγεσία του Υπ. Υγείας, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων νέο νομοσχέδιο για την ΠΦΥ, αλλά και παρέχοντας διευκρινίσεις για τα απογευματινά χειρουργεία.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου διήρκησε σχεδόν 2 ώρες ο Υπ. Υγείας έκανε λόγο για παρουσίαση των «πραγματικών στοιχείων της τελευταίας 5ετίας» και προαναγγέλλοντας τις αλλαγές που έρχονται από το 2025 και έπειτα.

Ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τους συνδικαλιστές της αριστεράς, κατηγορώντας τους για καλλιέργεια προπαγάνδας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει την κατάρρευση του ΕΣΥ και την ιδιωτικοποίηση του.

YPOYRGEIO 1

Έκανε λόγο για προσπάθεια «υποκινούμενη από συνδικαλιστές της αριστεράς και πολιτικούς αντιπάλους προκειμένου να δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για το ΕΣΥ και το έχει αφήσει στη μοίρα του με σκοπό να το ιδιωτικοποιήσει».

«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο, το ΕΣΥ δεν αφήνει κανέναν μόνο του και αβοήθητο», σημείωσε απορρίπτοντας τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντας «παράλογο να κατηγορούμαστε για κρυφό σχέδιο κατάρρευσης του ΕΣΥ».

Ενίσχυση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού

Στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης βρίσκεται το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με βασικό αντικείμενο ρυθμίσεις γύρω από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και το θεσμό του Προσωπικού Ιατρού και όχι μόνο. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη.

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι με το νομοσχέδιο γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης ΠΦΥ σε τρία επίπεδα:

  1. Να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους νέους γιατρούς που επιλέγουν Γενική Ιατρική και την Παθολογία, παρέχοντας ισχυρό οικονομικό κίνητρο 30 χιλιάδων ευρώ από 1/1/2025.
  2. Θα προστεθούν 2.500 χιλιάδες Προσωπικοί Γιατροί στο σύστημα, σε επίπεδο δήμου για να βελτιώθει η κάλυψη των πολιτών.
  3. Δημιουργούνται 7 πανεπιστημιακά ΚΥ, που θα απασχολούνται καθηγητές και θα αναλάβουν και τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής, που σημαίνει «3.500 σημεία νοσηλείας κατ’ οίκον».

Σύμφωνα με την Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο του Προσωπικού Ιατρού ενισχύεται για πρώτη φορά και η κάλυψη ιατρικών αναγκών παιδιών, καθώς πάνω από 500 χιλιάδες παιδιά θα καλυφθούν δωρεάν. «Πρόκειται για το 1/3 των παιδιών στη χώρα και στόχος είναι να επεκταθεί», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, έως τέλος του μήνα επόμενη φάση για τον τράχηλο καρκίνου μήτρας σε γυναίκες ηλικίας 30-65 ετών.

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τον εμβολιασμό για COVID και γρίπη που από εφέτος επεκτείνονται και στα φαρμακεία. Σημείωσε, δε, πως πλέον αποζημιώνεται και το εμβόλιο του RSV.

YPOYRGEIO 2

Θεμιστοκλέους: Αύξηση 10% του προσωπικού και ενίσχυση του μισθολογικού

Στοιχεία για την καθημερινή λειτουργία του ΕΣΥ παρουσίασε ο Υφυπουργός Υγείας, σημειώνοντας πως είναι ο 2ος μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας.

«Αν το ΕΣΥ δεν λειτουργούσε θα κατέρρεε η ελληνική κοινωνία. Δεν θα μπορούσε κανείς με κανένα σύστημα προπαγάνδας δεν θα μπορούσε να το κρύψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασε ο Υφυπουργός καταγράφεται αύξηση περίπου 10% στο προσωπικό σε όλους τους κλάδους. «Στον Ευαγγελισμό προστέθηκαν 165 γιατροί και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 190», ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, προσθέτοντας ωστόσο πως όντως υπάρχουν και τμήματα νοσοκομείων που έχουν λιγότερους γιατρούς.

YPOYRGEIO 3

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, άλλωστε, πως οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη, με τον κ. Θεμιστοκλέους να αναφέρει πως νέοι γιατροί δεν επιλέγουν κάποιες ειδικότητες και επιπλέον, οι διαδικασίες του δημοσίου, μέσω ΑΣΕΠ, καθυστερούν οπότε επιλέγεται επικουρικό προσωπικό.

«Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να απολογηθούμε, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να το λύσουμε» σημείωσε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε πως έχουν προκηρυχθεί μόνιμες θέσεις.

Περίπου 125 εκατ. ευρώ ενισχύθηκαν τα εισοδήματα των γιατρών του ΕΣΥ μόνο το 2024, σύμφωνα με τον Μ. Θεμιστοκλέους. Από το 2022 μέχρι σήμερα, δε, έχουν γίνει δράσεις για την ενίσχυση των γιατρών στο ΕΣΥ της τάξης των 279 εκατ. ευρώ.

Βάσει στοιχείων που παρουσίασε, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους καταγράφεται:

  • Αύξηση του βασικού μισθού των ιατρών του ΕΣΥ κατά 70 ευρώ ήτοι μια συνολική ενίσχυση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ
  • Αύξηση της αμοιβής για τις εφημερίες κατά 20%, ήτοι συνολικά 45 εκατ. ευρώ
  • Προστέθηκε κίνητρο προσέλκυσης ιατρών σε άγονες περιοχές ύψους από 200 έως 600 ευρώ (συνολική ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ)
  • Προχώρησε η αυτοτελής φορολόγηση εφημεριών 22% (από τον Ιανουάριο του 2025) η οποία συνολικά αποτιμάται στα 40 εκατ. ευρώ.

YPOYRGEIO 4

Αυξημένος κατά 481 εκατ. ευρώ είναι ο προϋπολογισμός των νοσοκομείων του ΕΣΥ σε σχέση με το 2023, όπως σημείωσε ο Υφυπουργός, προσθέτοντας πως «κάποιες από τις αντιδράσεις που βλέπεται είναι επειδή ,μαζεύεται το σύστημα, μαζεύεται η κακοδιαχείριση».

Συνολικά 980 εκατ. ευρώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για την υγεία φέτος έναντι το 2023.

Μεταξύ των σημαντικών παρεμβάσεων, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε και την κατάθεση του προϋπολογισμού του κάθε νοσοκομείου στην αρχή του έτους.

Επιπλέον, από το 2025 οι πληρωμές των νοσοκομείων θα γίνονται ανάλογα με το παραγόμενο έργο. «Θα αλλάξει όλο το σύστημα, για να βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας στον ασθενή», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ακόμη πως έχουν ήδη γίνει έλεγχοι στο 40% των νοσοκομείων της χώρας και έχουν γίνει συστάσεις όπου χρειάζεται, όπως ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, σημειώνοντας πως γίνεται «στοχευμένη δουλειά για να βελτιωθούμε».

YPOYRGEIO 5

Ο Υφυπουργός Υγείας σημείωσε πως έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης συνολικά έργα προϋπολογισμού 1,82 δισ. ευρώ για 12 δράσεις.

Ειδικότερα:

  • 2 δράσεις για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα Υγείας 372,6 εκατ. ευρώ
  • 4 δράσεις για την Ανακαίνιση και τον Εκσυγχρονισμό Υποδομών Υγείας 655,6 εκατ. ευρώ
  • 1 δράση για το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Σπύρος Δοξιάδης» 469,1 εκατ. ευρώ
  • 2 δράσεις για την Αναβάθμιση και τις Οργανωτικές Μεταρρυθμίσεις Υπηρεσιών Υγείας 20,5 εκατ. ευρώ

Απογευματινά χειρουργεία και σε ιδιώτες

Η λίστα χειρουργείων έχει πλέον αναμορφωθεί κι έχει οργανωθεί καλύτερα μέσω ενός κεντρικού συστήματος και πλέον θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να παρακάμπτεται, ενώ σύντομα αναμένεται να εγκριθούν και τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως ανέφερε έγιναν 150 χιλιάδες επαφές με τους πολίτες, τηλεφωνικά. «Εκκαθαρίστηκε η λίστα του υπουργείου, έχουμε περάσει σε ένα νέο πληροφοριακό σύστημα και πλέον ανά κλινική μπορούμε να βλέπουμε τι αναμονή υπάρχει» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε, δε, πως σταδιακά, χάρις στο σύστημα, ο πολίτης θα είναι τρομερά δύσκολο να παρακάμπτει τη σειρά, στο πλαίσιο πάντα των αναγκών της ιατρικής επιστήμης.

YPOYRGEIO 6

Όταν θα τα ανακοινωθούν επίσημα και θα ξεκινήσουν τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, θα βγει και real time η ενιαία λίστα χειρουργείων στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η αναμονή άνω των 4 ετών για ψυχρά χειρουργεία.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει πράσινο φως από τα τεχνικά κλιμάκια από την περασμένη εβδομάδα. Αναμένεται όμως η εσωτερική διαδικασία της ευρωπαϊκής επιτροπής.

«Έπεσα παντελώς έξω στο πόσο θα επηρέαζαν οι ευρωπαϊκές εκλογές τις διαδικασίες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας γιατί το εργαλείο των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων δεν υλοποιήθηκε νωρίτερα.

«Τα 51 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ για τα απογευματινά χειρουργεία παραμένουν τα ίδια. Οι εκτιμήσεις της κατανομής διακυμαίνονται», διευκρίνισε.

YPOYRGEIO 7

Μάλιστα, σημείωσε πως τα χειρουργεία αυτά θα γίνονται σε δημόσια νοσοκομεία αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, προβλέπεται κάποια χρήματα να κατευθυνθούν σε ιδιωτικές κλινικές εφόσον δεν μπορούν να ανταποκριθούν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ εξετάζεται και η παροχή voucher για χειρουργεία όπως για καταρράκτη για χρήση και σε ιδιωτικά. «Όλα αυτά θα είναι δωρεάν για τον πολίτη», διευκρίνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2024 - 12:57
  • ΠΦΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ΕΣΥ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
Συνάντηση Γεωργιάδη-Πατούλη για το θέμα των ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ 10 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027» 11 Σεπτεμβρίου 2024
Κοντογεώργης: «Αυξημένη η χρηματοδότηση του ΕΣΥ - 10.000 προσλήψεις έως το 2027»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: Νέο φάρμακο για τον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος διατίθεται δωρεάν στην Ελλάδα
Pharma Policy
06/11/2026 - 21:23

Γεωργιάδης: Νέο φάρμακο για τον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος διατίθεται δωρεάν στην Ελλάδα

Αγαπηδάκη: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόληψη
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 20:20

Αγαπηδάκη: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόληψη

Συνάντηση οδοντιάτρων - Γεωργιάδη: Στο επίκεντρο το Dentist Pass και η Οδοντιατρική Δεοντολογία
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 18:00

Συνάντηση οδοντιάτρων - Γεωργιάδη: Στο επίκεντρο το Dentist Pass και η Οδοντιατρική Δεοντολογία

Χάκερς «χτύπησαν» το email του Άδωνι Γεωργιάδη - Παρήγγειλαν ακριβά αυτοκίνητα και όπλα
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 12:07

Χάκερς «χτύπησαν» το email του Άδωνι Γεωργιάδη - Παρήγγειλαν ακριβά αυτοκίνητα και όπλα

Αγαπηδάκη: «Συλλογική ευθύνη η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού»
Πολιτική Υγείας
05/11/2026 - 20:33

Αγαπηδάκη: «Συλλογική ευθύνη η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού»

Οι ασθενείς έδειξαν τον δρόμο για ένα ισότιμο και πιο ποιοτικό ΕΣΥ
Patient Talk
05/11/2026 - 15:32

Οι ασθενείς έδειξαν τον δρόμο για ένα ισότιμο και πιο ποιοτικό ΕΣΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιδικός αθλητισμός: Πώς θα καταλάβουν οι γονείς ότι η προπόνηση σταματάει να κάνει καλό
Fitness
07/11/2026 - 09:00
«Τα Αόρατα Αδέλφια των Σπάνιων Νοσημάτων»: Ημερίδα για τα βιώματα των υγιών παιδιών της οικογένειας
Patient Talk
06/11/2026 - 22:00
Γεωργιάδης: Νέο φάρμακο για τον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος διατίθεται δωρεάν στην Ελλάδα
Pharma Policy
06/11/2026 - 21:23
Επιθανάτιες εμπειρίες: Τα κοινά σημεία που αναδεικνύουν τα σχέδια 50 ανθρώπων που τις έζησαν
Ψυχική Υγεία
06/11/2026 - 21:00
Αγαπηδάκη: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόληψη
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 20:20
Εμμηνόπαυση: Αυτά που μια γυναίκα δεν πρέπει να αντέχει χωρίς να ζητήσει βοήθεια
Health Talk
06/11/2026 - 20:00
ΟΠΕΚΑ: Άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για τα σχολικά γεύματα σε Αιγάλεω και Πέραμα
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 19:38
ΗΠΑ: Αύξηση αιμορραγικών επεισοδίων σε βρέφη - Ο ρόλος της βιταμίνης Κ και της καχυποψίας των γονιών
Υγεία
06/11/2026 - 19:00
Γρίπη των πτηνών στη Γερμανία: Εντοπίστηκε μολυσμένη άγρια χήνα στο Βρανδεμβούργο
Pet
06/11/2026 - 18:16
Συνάντηση οδοντιάτρων - Γεωργιάδη: Στο επίκεντρο το Dentist Pass και η Οδοντιατρική Δεοντολογία
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 18:00
ΟΕΝΓΕ: Προσφυγή στα δικαστήρια για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 17:29
Νέο ασύρματο εμφύτευμα απομακρύνει τη γλυκόζη από το αίμα
Υγεία
06/11/2026 - 17:00
Υγεία των οστών: Η πρόληψη αρχίζει πριν από το πρώτο κάταγμα
Health Talk
06/11/2026 - 16:06
Θεσσαλονίκη: Ξεπέρασαν τις είκοσι οι μεταμοσχεύσεις οργάνων που έγιναν στο Ιπποκράτειο τον Οκτώβριο
Υγεία
06/11/2026 - 15:28
Οι νέοι δρόμοι της επιστήμης για τον διαβήτη, την παχυσαρκία και την καρδιαγγειακή υγεία
Υγεία
06/11/2026 - 14:54
Η «Φλόγα» ζητεί από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί με τους διαδικτυακούς εράνους
Patient Talk
06/11/2026 - 14:16
ΗΠΑ: Και δεύτερος θάνατος βρέφους που είχε προσβληθεί από ιλαρά
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 13:47
Όταν το ντύσιμο γίνεται μια δύσκολη εξίσωση - Η ψυχολογία πίσω από την κρίση της χειμερινής γκαρνταρόμπας
Ψυχική Υγεία
06/11/2026 - 13:13
Οι μακροχρόνιες ενδοκρινολογικές επιπτώσεις των αντικαρκινικών θεραπειών
Υγεία
06/11/2026 - 12:26
Χάκερς «χτύπησαν» το email του Άδωνι Γεωργιάδη - Παρήγγειλαν ακριβά αυτοκίνητα και όπλα
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 12:07
Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο του ΕΚΑΒ για τον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 11:49
Καρκίνος παγκρέατος: Οι νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση μιας από τις πιο δύσκολες κακοήθειες
Health Talk
06/11/2026 - 11:23
Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για παράνομο οίκο ευγηρίας
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 10:36
Εννέα tips για να υποστηρίξετε τη μακροζωία σας χωρίς κόπο και περιττά έξοδα
Υγεία
06/11/2026 - 10:19
Η αποτελεσματικότητα της άσκησης σε συσκευές αναρρίχησης σκάλας
Fitness
06/11/2026 - 09:16
Δύο νέα υποψήφια εμβόλια κατά του Έμπολα μπαίνουν στις δοκιμές - Προχωρά η έρευνα για τις θεραπείες
Υγεία
06/11/2026 - 08:38
Η εξάπλωση των θεραπειών GLP-1 και το διπλό στίγμα που προκαλούν για τους χρήστες
Health Talk
06/11/2026 - 08:06
Στις 23 και 24 Νοεμβρίου το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 07:26
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 11ου συνεδρίου οδοντιατρικού τομέα του 251ΓΝΑ
Επικαιρότητα
06/11/2026 - 03:48
Συμβουλευτικό Πολυϊατρείο στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης με εθελοντές ιατρούς και επιστήμονες υγείας
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 00:09

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο ασύρματο εμφύτευμα απομακρύνει τη γλυκόζη από το αίμα
Υγεία
06/11/2026 - 17:00
Φάρμακα κατά του καρκίνου από το Διάστημα: Η νέα εποχή στη φαρμακευτική παραγωγή
Pharma News
05/11/2026 - 13:00
Η αποτελεσματικότητα της άσκησης σε συσκευές αναρρίχησης σκάλας
Fitness
06/11/2026 - 09:16
Η τροφή ως δοσολογημένο φάρμακο για ασθενείς με διατροφικές διαταραχές
Διατροφή
05/11/2026 - 19:23
Αγαπηδάκη: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόληψη
Πολιτική Υγείας
06/11/2026 - 20:20
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo