ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με self test παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο

Πολιτική Υγείας
Με self test παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο
Με self test θα μπαίνουν παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση. Ποια τα νέα μέτρα που ισχύουν από αύριο Σάββατο 6/11 εν ανομονή της νεας ΚΥΑ και τι είπε για τις θεραπείες και την τρίτη δόση.
Παρασκευή, 05/11/2021 - 11:37
— Photo: INTIME
Αγγελική Μαξούρη Αγγελική Μαξούρη

Η είδηση ήρθε καθώς ο Υπουργός θέλησε να ξεκαθαρίσει τον στόχο των μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, σημειώνοντας πως στόχο έχουν την προστασία των ανεμβολίαστων. Την ίδια ώρα, ο κ. Πλεύρης μεταβαίνει σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία μετά και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, τόνισε ότι ειδικά στα καταστήματα της εστίασης όπου φαίνεται να υπάρχει μια καταστρατήγηση των κανόνων, οι έλεγχοι θα είναι εξαντλητικοί, προειδοποιώντας πως όσοι θα παρανομήσουν, θα το μετανιώσουν. Αναφερόμενος δε στην Εκκλησία είπε πως θα ήταν πρακτικά αδύνατο να υποχρεώσει η Πολιτεία τους ναούς να κάνουν έναν τέτοιο έλεγχο και δεν είναι δυνατόν να εμποδιστεί η άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των πιστών, όπως προβλέπεται και από το Σύνταγμα.

Σε κάθε περίπτωση η νέα είδηση είναι ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ που θα εκδοθεί σήμερα για τα νέα μέτρα, θα προβλέπεται ότι τα παιδιά μέχρι 18 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στους μέχρι σήμερα μεικτούς χώρους, με self test και όχι με μοριακό ή rapid.

Για την τρίτη δόση του εμβολίου

Αναφερόμενος στην τρίτη δόση του εμβολίου, υπογράμμισε ότι όλα τα επιστημονικά δεδομένα, δείχνουν ότι μετά την παρέλευση του εξαμήνου από τη δεύτερη δόση η ανοσία στον οργανισμό έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ουσιαστικά είναι ανεμβολίαστος.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα ότι οι λίγοι θάνατοι που καταγράφονται στους ανεμβολίαστους, αφορούν κυρίως ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί πριν από 6 μήνες. Αποκάλυψε δε ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η τρίτη δόση του εμβολίου να είναι υποχρεωτική μετά την παρέλευση εξαμήνου ώστε το πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι σε ισχύ.

Ο υπουργός Υγείας, διαβεβαίωσε ότι τα εξεταστικά κέντρα που βρίσκονται σε λειτουργία μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες που υπάρχουν και μάλιστα έχει εξασφαλιστεί και επάρκεια εμβολίων, ώστε αν αύριο όλοι όσοι μπορούν ζητήσουν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου θα εξυπηρετηθούν άμεσα.

Υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς, αν χρειαστείο πάμε σε...επίταξη

Ερωτηθείς για το θέμα των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της Κυβέρνησης να τίθενται σε αναστολή και πως όσοι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν βγει σε αναστολή έχουν αντικατασταθεί.

Πρόσθεσε όμως πως δεν υπάρχει απεριόριστος αριθμός γιατρών και ειδικά σε κάποιες ειδικότητες όπως αυτή του αναισθησιολόγου υπάρχει έλλειψη και για το λόγο αυτό ακόμη κι αν χρειαστεί να αναπτυχθούν και άλλες ΜΕΘ θα λειτουργήσουν με το προσωπικό που είναι διαθέσιμο σήμερα.

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης θα δοθούν ακόμη περισσότερα κίνητρα σε ιδιώτες γιατρούς για να ενισχύσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας όπου υπάρχουν ελλείψεις και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επίταξη.

Έρχονται τα μονοκλωνικά αντισώματα και το χάπι

Υπενθυμίζεται ότι για τα μονοκλωνικά αντισώματά, αναμένεται η πρώτη έγκριση από τον EMA να δοθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και η χώρα μας έχει ήδη παραγγείλει 2.000 θεραπείες, ενώ για το χάπι που εγκρίθηκε χθες στη Βρετανία η χρήση του στα αρχικά στάδια της νόσου, έχουμε παραγγείλει 10.000 θεραπέιες.

Εξήγησε δε πως η χορήγηση τους θα γίνεται κατόπιν εισήγησής από επιτροπή που θα συσταθεί και θα δίνονται κατά προτεραιότητα σε ανοσοκατασταλμένους και ευπαθείς ομάδες.

Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη ο Πλεύρης

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μεταβαίνει σήμερα στη Λάρισα, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον διοικητήτης 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Φώτη Σερέτη και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Στην συνέχεια, ο Υπουργός Υγείας θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συσκέψεις με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, καθώς και με διοικητές Νοσοκομείων και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 6ο Thessaloniki Summit που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Με τη Θράκη, τη Θεσσαλία, όπως και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας να έχουν βυθιστεί στο «βαθύ κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), αλλά και την υπόλοιπη χώρα να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σταθερά «στο κόκκινο», η ανάσχεση του κορωνοϊού απαιτεί ενισχυμένα αντανακλαστικά, καθώς νέο, «μαύρο» ρεκόρ σημειώθηκε χθες στην Ελλάδα, με 6.808 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Την ίδια ώρα μη αναστρέψιμη χαρακτήρισε την πορεία της πανδημίας σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας, Νίκος Θωμαΐδης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκεύης, υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δε θα έχουν κάποιο ουσιαστικό ή άμεσο αποτέλεσμα. Ο κ. Θωμαΐδης ήταν κατηγορηματικός στη διαπίστωση ότι οι ανεμβολίαστοι οδηγούν την πανδημία και αναφέρθηκε στο στέλεχος Δέλτα το οποίο καθιστά πολύ εύκολη τη μετάδοση του ιού.

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους από αύριο Σάββατο 6/11

Για το Μέγαρο Μαξίμου, τα αυριανά μέτρα αποτιμώνται ως «ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα», όπως υποστήριξε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ αποσκοπούν στον αυστηρότερο έλεγχο της εισόδου των ανεμβολίαστων σε μαζικούς χώρους.

Για το λόγο αυτό, από αύριο και μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες ισχύουν τα εξής:

Εργασία στο δημόσιο/ιδιωτικό τομέα

Προσέλευση ανεμβολίαστων εργαζομένων σε όποια θέση (και για εργαζόμενους σε χώρους λατρείας) με 2 υποχρεωτικά (αρνητικά) τεστ σε εβδομαδιαία βάση (rapid test ή τεστ PCR).

Είσοδος με υποχρεωτικό τεστ (rapid test ή τεστ PCR) σε:

• δημόσιες υπηρεσίες,
•τράπεζες,
•μικτούς χώρους διασκέδασης
•ανοιχτούς χώρους διασκέδασης
• εμπορικά κέντρα
•κομμωτήρια

Ναοί και Μοναστήρια

Η Ιερά Σύνοδος χθες απηύθυνε σύσταση για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, όπως του εμβολιασμού αλλά και της διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων για τους ανεμβολίαστους.

Αυτό προέκυψε χθες κατόπιν επικοινωνίας του Γραφείου του Πρωθυπουργού με την Ιεραρχία της Εκκλησίας, στον απόηχο και της συνέντευξης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με την Ιεραρχία της Εκκλησίας να ανταποκρίνεται άμεσα, εκδίδοντας σχετική εγκύκλιο για την τήρηση των μέτρων και τη διενέργεια τεστ.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Σύνοδος καλεί όλους τους πιστούς και τον κλήρο «να τηρεί επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας».

Παράλληλα, η Ιερά Σύνοδος προτρέπει εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν και υπενθυμίζει την υποχρέωση των υπηρετούντων στους ναούς (δηλαδή ιερείς και προσωπικό) να υποβάλλονται σε δύο διαγνωστικά τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr test), σύμφωνα με τους υγειονομικούς περιορισμούς που ισχύουν από αύριο.

Ως προς τον έλεγχο των πιστοποιητικών, η εγκύκλιος εξουσιοδοτεί για την αποστολή αυτή τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τα Ηγουμενοσυμβούλια (για τα μοναστήρια), δεδομένου ότι -όπως υπενθύμιζαν κυβερνητικοί κύκλοι- σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν ισχύουν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε χώρους λατρείας, λόγω υγειονομικών περιοριστικών μέτρων.

Στον αντίποδα, ελεύθερη είσοδος για ανεμβολίαστους προβλέπεται μόνο σε:

•χώρους προμήθειας τροφίμων – σούπερ μάρκετ
•φαρμακεία

Επιπλέον, υποχρεωτική χρήση μάσκας και αυστηρή τήρηση των αποστάσεων προβλέπεται απαρέγκλιτα και για τους εμβολιασμένους οπαδούς ομάδων που παρακολουθούν δια ζώσης αθλητικές διοργανώσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επικρέμεται ποινή για την αθλητική ομάδα, η οποία θα αφορά στην απουσία φιλάθλων σε επόμενους αγώνες.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές, η σκυτάλη της εφαρμογής των μέτρων περνά πλέον στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι συνιστούν τη συμμόρφωση ως προς τους νέους περιορισμούς από την πρώτη κιόλας ημέρα, καθώς οι έλεγχοι προβλέπονται σαρωτικοί σε όλη τη χώρα, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Περαιτέρω διευκρινίσεις αναμένονται εντός της ημέρας με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αναφορικά με τους νέους υγειονομικούς περιορισμούς, ώστε αυτοί να τεθούν αύριο σε πλήρη εφαρμογή.

Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2021 - 11:41
  • ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • SELF TEST
  • ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
  • ΑΝΗΛΙΚΟΙ
  • ΠΑΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμοιβή των ιδιωτών γιατρών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού
Η αμοιβή των ιδιωτών γιατρών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού 05 Νοεμβρίου 2021
Αυξήθηκε η αμοιβή των φαρμακοποιών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού 05 Νοεμβρίου 2021
Αυξήθηκε η αμοιβή των φαρμακοποιών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωματική άσκηση: Μεγαλώνει έξυπνα παιδιά, καθυστερεί τη βιολογική φθορά στους ηλικιωμένους
Fitness
06/09/2025 - 09:14

Σωματική άσκηση: Μεγαλώνει έξυπνα παιδιά, καθυστερεί τη βιολογική φθορά στους ηλικιωμένους

Η Φλόριντα τερματίζει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ακόμη και των μαθητών
Πολιτική Υγείας
04/09/2025 - 08:22

Η Φλόριντα τερματίζει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ακόμη και των μαθητών

Τεστ δύο λεπτών επιτρέπει την ανίχνευση επικίνδυνης καρδιοπάθειας στα παιδιά
Υγεία
03/09/2025 - 11:00

Τεστ δύο λεπτών επιτρέπει την ανίχνευση επικίνδυνης καρδιοπάθειας στα παιδιά

«Ειδήσεις; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!» -Γιατί αυξάνονται οι «αρνητές» της ενημέρωσης
Ψυχική Υγεία
02/09/2025 - 12:00

«Ειδήσεις; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!» -Γιατί αυξάνονται οι «αρνητές» της ενημέρωσης

Παπαστράτος και Πολιτεία ενώνουν δυνάμεις για την αποτροπή διάθεσης καπνικών προϊόντων σε ανηλίκους
Πολιτική Υγείας
01/09/2025 - 15:11

Παπαστράτος και Πολιτεία ενώνουν δυνάμεις για την αποτροπή διάθεσης καπνικών προϊόντων σε ανηλίκους

BAT Hellas: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της προστασίας των ανηλίκων από αλκοολούχα και νικοτίνη
Digital Health
01/09/2025 - 19:00

BAT Hellas: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της προστασίας των ανηλίκων από αλκοολούχα και νικοτίνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σωματική άσκηση: Μεγαλώνει έξυπνα παιδιά, καθυστερεί τη βιολογική φθορά στους ηλικιωμένους
Fitness
06/09/2025 - 09:14
ΟΗΕ: Οι δασικές πυρκαγιές επιδεινώνουν την ποιότητα του αέρα σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 20:12
Στην τελική ευθεία η δημιουργία Κέντρων Ημέρας Ψυχικής Υγείας για άνοια και Alzheimer
Ψυχική Υγεία
05/09/2025 - 19:21
Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εκστρατεία εξαπάτησης μέσω e-mail (phishing)
Digital Health
05/09/2025 - 18:59
Γεωργιάδης: Το ελληνικό σύστημα υγείας είναι το πιο ψηφιοποιημένο σύστημα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση
Πολιτική Υγείας
05/09/2025 - 18:53
«Αθώο» το κρέας: Nέα μελέτη αμφισβητεί την συσχέτισή του με αύξηση του κινδύνου πρόωρου θανάτου
Διατροφή
05/09/2025 - 18:00
Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα έρευνας για την αντιμετώπιση της επιληψίας και τη μείωση του σχετιζόμενου αιφνίδιου θανάτου
Pharma News
05/09/2025 - 17:09
Μια μόνο τρίχα μπορεί να αποτελέσει βιοδείκτη για την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση
Υγεία
05/09/2025 - 17:00
Στυτική δυσλειτουργία: Η ελπίδα των βλαστοκυττάρων για το πρόβλημα που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες ανδρών στην Ελλάδα
Health Talk
05/09/2025 - 16:00
ΕΟΦ: Προσοχή στα ενέσιμα φάρμακα αδυνατίσματος που πωλούνται παράνομα διαδικτυακά
Pharma Policy
05/09/2025 - 15:00
Η άντληση του μητρικού γάλακτος ...με το ρολόι μπορεί να συντονίσει τα οφέλη του με τον κιρκάδιο ρυθμό των μωρών
Υγεία
05/09/2025 - 14:00
Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ: Το εμβόλιο κατά του Covid "έσωσε αρκετές ζωές"
Πολιτική Υγείας
05/09/2025 - 13:00
Μπορούν τα καλά βακτήρια στο στόμα να καταργήσουν την ανάγκη για βούρτσισμα των δοντιών;
Υγεία
05/09/2025 - 12:00
ΟΕΝΓΕ για επεισόδια στο νοσοκομείο Δράμας: Καταγγέλλουμε τον υπουργό Υγείας που παρουσιάζει τους εργαζομένους ως τραμπούκους
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 11:21
Ιός του Δυτικού Νείλου και ασφάλεια αίματος: Οι νέες οδηγίες για την αιμοδοσία στις περιοχές υψηλού κινδύνου
Υγεία
05/09/2025 - 10:25
Επιστροφή στο σχολείο: Οδηγός στήριξης του παιδιού
Ψυχική Υγεία
05/09/2025 - 10:00
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ στην Κεντρική Μακεδονία - Πορεία εν όψει ΔΕΘ
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 09:13
Γεωργιάδης: Ευχαρίστησε άνδρες των ΜΑΤ για την παρέμβαση τους στο νοσοκομείο της Δράμας
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 09:00
Επίσκεψη της Ειρήνης Αγαπηδάκη στη Δράμα: Εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Παρανεστίου και δράσεις των ΚΟΜΥ
Πολιτική Υγείας
05/09/2025 - 07:59
Ο Όμιλος FAMAR επεκτείνει το παραγωγικό του αποτύπωμα στη Βόρεια Ευρώπη
Pharma News
04/09/2025 - 20:00
Η νέα γραμμή 1566 για όλες τις υπηρεσίες υγείας παρουσιάζεται στην ΔΕΘ
Πολιτική Υγείας
04/09/2025 - 19:12
Μπορεί μια απλή οφθαλμολογική εξέταση να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση του Αλτσχάιμερ;
Υγεία
04/09/2025 - 18:00
Botox: Τι δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε άρτιο αποτέλεσμα
Ομορφιά
04/09/2025 - 17:00
Ο χρόνος των γευμάτων στην τρίτη ηλικία μπορεί να έχει σημασία για την υγεία και τη μακροζωία
Διατροφή
04/09/2025 - 16:00
Όταν ο Πούτιν και ο Σι μιλούν για αθανασία: Η εμμονή (δια βίου) ηγετών και ερευνητών
Επικαιρότητα
04/09/2025 - 14:59
Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάθηκε ο πρώτος απινιδωτής σε σταθμό μετρό
Επικαιρότητα
04/09/2025 - 14:41
Πολλαπλό μυέλωμα: Διπλασιασμός του προσδόκιμου ζωής των ασθενών τα τελευταία 20 χρόνια
Υγεία
04/09/2025 - 14:00
Νίκη Τσούμα- ΗΔΙΚΑ: «Η επόμενη μέρα της υγείας θα είναι ψηφιακή, αλλά πάνω από όλα θα είναι ανθρώπινη»
Digital Health
04/09/2025 - 13:00
Τραγωδία στα Πατήσια: Κατά των γιατρών φέρεται να ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή με το νεογνό της
Επικαιρότητα
04/09/2025 - 12:03
Οι γλυκαντικές ουσίες γερνούν τον εγκέφαλο μας
Διατροφή
04/09/2025 - 12:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ στην Κεντρική Μακεδονία - Πορεία εν όψει ΔΕΘ
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 09:13
Μπουρλά προς Τραμπ: Σάς παραθέτουμε τα στοιχεία για τα εμβόλια κατά της Covid
Pharma Policy
04/09/2025 - 11:00
Ιός του Δυτικού Νείλου και ασφάλεια αίματος: Οι νέες οδηγίες για την αιμοδοσία στις περιοχές υψηλού κινδύνου
Υγεία
05/09/2025 - 10:25
ΟΕΝΓΕ για επεισόδια στο νοσοκομείο Δράμας: Καταγγέλλουμε τον υπουργό Υγείας που παρουσιάζει τους εργαζομένους ως τραμπούκους
Επικαιρότητα
05/09/2025 - 11:21
Μπορεί μια απλή οφθαλμολογική εξέταση να βοηθήσει στην έγκαιρη διάγνωση του Αλτσχάιμερ;
Υγεία
04/09/2025 - 18:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo