ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κικίλιας για το ΕΣΥ της επόμενης ημέρας : Στόχος οι 1.200 ΜΕΘ και πράσινο φως σε περισσότερες από 5.000 προσλήψεις

Πολιτική Υγείας
Κικίλιας για το ΕΣΥ της επόμενης ημέρας : Στόχος οι 1.200 ΜΕΘ και πράσινο φως σε περισσότερες από 5.000 προσλήψεις
Έναν απολογισμό της λειτουργίας των Νοσοκομείων του ΕΣΥ και της διαχείρισης της πανδημίας έκανε από το βήμα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Υπουργός Υγείας. Στο κορυφαίο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και το σύνολο επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας, πιστώνεται πρωτίστως η επιτυχία, ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.
Τετάρτη, 13/05/2020 - 14:41
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

«Τους τελευταίους μήνες, στα νοσοκομεία μας, συνέβησαν πράγματα για τα οποία είναι δύσκολο να μιλήσουμε με λόγια και ταυτόχρονα αδύνατον να σιωπήσουμε. Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψω με λέξεις το μεγαλείο της προσπάθειας, του ηρωισμού και του ανθρωπισμού, αλλά παράλληλα θα διέπραττα τεράστια αδικία αν δεν επιχειρούσα να το περιγράψω στο λόγο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας κατά την τοποθέτηση του.

Σύμφωνα με τον απολογισμό που παρουσίασε ο κ. Κικίλιας το ΕΣΥ και όλοι οι φορείς του Υπ. Υγείας τέθηκαν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, όταν ο κορονοϊός αφορούσε μόνο στην Κίνα. Εκπονήθηκε παράλληλα με τον ΕΟΔΥ ένα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού.

Ειδικότερα,

  • Από τη πρώτη στιγμή είμαστε σε άμεση επαφή με τον ΠΟΥ και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων
  • Ορίστηκαν 13 νοσοκομεία αναφοράς σε όλη τη χώρα
  • Πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του ΕΚΑΒ, πάνω από 30 ασκήσεις ετοιμότητας
  • Ορίστηκε Επιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και ο Καθηγητής Σ. Τσιόδρας, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό
  • Οργανώθηκε δίκτυο πληροφοριών για τον SARS-COV-2, με έμφαση στην επιστημονική ανάλυση των δεδομένων και την παροχή οδηγιών προς όλους τους φορείς της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς, αλλά και προς τους πολίτες

«Όλα αυτά, προτού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χτυπήσει το «καμπανάκι» για τον κίνδυνο του κορονοϊού.Όλα αυτά προτού σημειωθεί κρούσμα στην Ευρώπη», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

Θύμισε ότι στις 26 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού και την ίδια μέρα, μετά από εντολή του Πρωθυπουργού, ανακοινώθηκε η αναβολή των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στις 10 Μαρτίου ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, ενώ στις 22 Μαρτίου, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε γενικό lockdown.

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας οι ΜΕΘ από 565 φθάσαμε να διαθέτουμε 1.017. «Φτάσαμε να διαθέτουμε 1017 κλίνες ΜΕΘ. Δεν χρησιμοποιήσαμε για τον κορονοϊό ούτε το 1/3. Τώρα έχουμε φτάσει τις 995 γιατί σιγά-σιγά κλίνες ΜΑΦ, καρδιοχειρουργικής, νευροχειρουργικής που μετατρέψαμε σε ΜΕΘ βάζοντας αναπνευστήρες, μόνιτορς, προσωπικό, με το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει τις επιστρέφουμε σταδιακά στην αρχική τους φάση και ειδικότητα.

Έχουμε 995 κλίνες ΜΕΘ που αναλογούν σε 820 στα νοσοκομεία του ΕΣΥ (φτάσαμε 840), 143 στις ιδιωτικές κλινικές (φτάσαμε 145) και 32 στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Από αυτές οι 352 χρησιμοποιήθηκαν ως κλίνες COVID (τώρα είναι 286), εκ των οποίων οι 349 (τώρα 283) είναι στα νοσοκομεία του ΕΣΥ και 67 (τώρα 59) είναι Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΚΕΠΥ, τον Ιούλιο του 2019 οι λειτουργικές κλίνες ΜΕΘ σε νοσοκομεία του ΕΣΥ στη χώρα ήταν 557.

Υπήρχαν επίσης κλίνες σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (για καρδιολογικά, αναπνευστικά ή άλλα περιστατικά) ή θάλαμοι λοιμώξεων, που δεν είχαν το σύνολο του απαραίτητου εξοπλισμού (αναπνευστήρες, ειδικά μόνιτορ) ή/και το εξειδικευμένο προσωπικό για να λειτουργήσουν ως κλίνες Εντατικής Θεραπείας για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19».

Στόχος του Υπουργείου Υγείας ήταν:

  • Να χρησιμοποιηθούν κλίνες ΜΕΘ που ήταν ήδη λειτουργικές και μπορούσαν να εκκενωθούν από άλλα περιστατικά, ώστε να διατεθούν στο σύνολό τους για τη νοσηλεία περιστατικών COVID-19.
  • Να λειτουργήσουν νέα κρεβάτια ΜΕΘ, που ήταν κλειστά λόγω ελλείψεων σε εξοπλισμό ή προσωπικό.
  • Να αναβαθμιστούν για να λειτουργήσουν ως κλίνες ΜΕΘ κάποιες κλίνες ειδικών μονάδων (όπως μονάδων αυξημένης φροντίδας [ΜΑΦ], μονάδων ειδικών λοιμώξεων [ΜΕΛ], θαλάμων αρνητικής πίεσης).
  • Επιλέχθηκαν κλίνες που ήταν απομονωμένες, οι οποίες εξοπλίστηκαν (με αναπνευστήρες & monitors όπου έλειπαν) και στελεχώθηκαν κατάλληλα, ώστε να μπορούν να λειτουργούν ως κλίνες ΜΕΘ για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19.
  • Να χρησιμοποιηθούν κλίνες στρατιωτικών νοσοκομείων στα οποία μπορούν να νοσηλεύονται πολίτες.
  • Να χρησιμοποιηθούν κλίνες ιδιωτικών θεραπευτηρίων χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πολίτη.

«Και θα κάνουμε ό,τι ακόμα χρειαστεί για να αξιοποιήσουμε όσα κρεβάτια μπορούμε», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι στόχος είναι να φτάσουμε τις 1.200 ΜΕΘ, «δηλαδή για πρώτη φορά στην ιστορία του νεότερου ελληνικού Κράτους να είμαστε στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που είναι 12 κρεβάτια ΜΕΘ για 100.000 πολίτες».

Σε ό,τι αφορά τη δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ, σύμφωνα με τον κ. Κικίλια άμεσα πρόκειται να κατασκευαστούν νέες Μονάδες, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει και τη λειτουργική αναμόρφωση ήδη υπαρχουσών, σε μια σειρά από νοσοκομεία, όπως στο «ΚΑΤ», «Ευαγγελισμό», «Σωτηρία», «Παπανικολάου», στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία Πατρών, Ηρακλείου και Λάρισας.

«Απόφασή μου είναι επιστημονική υπεύθυνη για τη δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας να είναι η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στο ΕΚΠΑ και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Αναστασία Κοτανίδου, η οποία θα συνεπικουρείται από εξαιρετικούς επιστήμονες», συμπλήρωσε.

Προσλήψεις

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε σε ενίσχυση του ΕΣΥ με νέο προσωπικό, το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τις 4.000, σύμφωνα με τον Υπουργό.

Συγκεκριμένα, βάσει των στοιχείων έως χθές οι προσλήψεις ήταν 4.150, που αφορούν συγκεκριμένα σε 495 ιατρούς, 2.085 νοσηλευτές και 1.570 λοιπό προσωπικό.

«Όταν ο αρχικός προγραμματισμός μιλούσε για 2.000, οι εγκρίσεις ξεπερνούν πια τις 5.000», ανεφερε και υποστήριξε πως έχουν καλυφθεί πάγιες ελλείψεις του παρελθόντος, ενισχύοντας αποφασιστικά κρίσιμους τομείς του συστήματος υγείας, όπως ο νοσηλευτικός.

«Την επόμενη μέρα της κρίσης, είναι δέσμευση της Κυβέρνησής μας πως θα μονιμοποιηθούν στο ΕΣΥ όλοι οι επικουρικοί νοσηλευτές, ενώ βρίσκονται στο τελικό στάδιο πρόσληψης 942 μόνιμοι ιατροί», συμπλήρωσε.

Μέσα Ατομικής Προστασίας

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι τους τελευταίους μήνες ζήσαμε μια επανάσταση του ανθρωπισμού και της ευθύνης. Αλλά σε επίπεδο παρασκηνίου δεν ήταν πάντα έτσι. Ένα από τα βασικότερα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε αφορά τις δυνατότητες και τον τρόπο πρόσβασης της κάθε χώρας σε προμήθειες ιατροφαρμακευτικών και υγειονομικών υλικών. Ακόμα και τώρα διεξάγεται μια τεράστια διπλωματική και εμπορική μάχη για τις προμήθειες που κάθε χώρα οφείλει να διασφαλίσει για τους πολίτες της», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

Ο κ. Κικίλας έκανε λόγο για μια αερογέφυρα προμηθειών άνευ προηγουμένου. «Έγινε μια συντονισμένη δουλειά, εν μέσω παγκόσμιας διαμάχης υλικών και παραδοσιακής γραφειοκρατίας. Το ελληνικό Δημόσιο όμως, κατάφερε να κινηθεί μέσα στην κρίση γρήγορα, οργανωμένα, αποτελεσματικά αλλά κυρίως με διαφάνεια», συμπλήρωσε.

865 Φορείς, Οργανισμοί και Ιδιώτες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία δωρεάς, η οποία συνολικά ξεπερνά τα 89 εκ. ευρώ, ενώ 226 Φορείς, Οργανισμοί, Ιδιώτες έχουν εκδηλώσει πρόθεση δωρεών ύψους περίπου 8,8 εκ. ευρώ, στις οποίες αναμένουμε να ολοκληρωθούν διαδικασίες.

Νοσοκομεία 2020

Κατά τον κ. Κικίλια έχει εκπονηθεί από τον προηγούμενο Ιανουάριο μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης, με βασικές γραμμές που δεν αλλάζουν, το οποίο όμως ενισχύεται από την εμπειρία που αποκτήθηκε.

Οι βασικοί άξονες αφορούν:

Πρώτον, περισσότερες ΜΕΘ και ΜΑΦ.

Δεύτερον, νέο προσωπικό στο ΕΣΥ.

Τρίτον, περισσότεροι εμβολιασμοί για H1N1. Το 2019 εμβολιάστηκαν 1.000.000 παραπάνω συμπολίτες μας από το 2018 και φέτος στόχος είναι να αυξηθεί το νούμερο περαιτέρω.

Τέταρτον, επιμορφωτικά σεμινάρια με χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε ιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

Πέμπτον, αξιολόγηση διοικήσεων, διευθύνσεων και δομών.

Νέα πολιτική για τη Δημόσια Υγεία

H Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της, πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα συστήματα υγείας, σημείωσε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως στην κάθε χώρα-μέλος πρέπει να υπάρχουν οι υποδομές έκτακτης ανάγκης και κομμάτι της εθνικής ασφάλειας είναι πλέον και το θέμα της υγειονομικής ασφάλειας.

«Και αναφέρομαι σε ένα λειτουργικό back up σύστημα ασφαλείας, που θα ενεργοποιείται σε τέτοιες κρίσεις. Εμείς πριν την κρίση τρέχαμε ήδη το project «Νοσοκομεία 2020», το οποίο εκ των πραγμάτων πλέον γίνεται εθνικό project.

Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, έχοντας ως βάση την θωράκιση του ΕΣΥ, η οποία είχε ξεκινήσει από την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε την εξουσία και εντάθηκε μέσα στη κρίση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επένδυση στην Δημόσια Υγεία αποδίδει το καλύτερο επιτόκιο. Η αναβάθμιση του ΕΣΥ δεν μας προσφέρθηκε ως δώρο, ούτε είναι αποτέλεσμα θαύματος. Είναι επίτευγμα για το οποίο είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες.

Μέσα στο 2020 ο ελληνισμός μετρήθηκε στα νοσοκομεία και τα σύνορα. Και βγήκε νικητής. Και τις δύο φορές. Αποδείχθηκε ότι μπορούμε. Πίστευα και πιστεύω στην αξία του Έλληνα και στη δυναμική του ελληνικού Κράτους, που τόσο αμφισβητήθηκε στα προηγούμενα χρόνια.

Με την συμπαράσταση όλων των εμπλεκομένων και του ελληνικού λαού, θα μετατρέψουμε το υγειονομικό πλεονέκτημα που κατακτήσαμε σε κεκτημένο. Γιατί προϋπόθεση μιας υγιούς και ανθηρής κοινωνίας είναι η Δημόσια Υγεία», συμπλήρωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2020 - 20:31
  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΜΕΘ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  • ΕΣΥ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιόδρας: «Μπορούμε σταδιακά να σκεφτόμαστε τον εσωτερικό τουρισμό με κανόνες»
Τσιόδρας: «Μπορούμε σταδιακά να σκεφτόμαστε τον εσωτερικό τουρισμό με κανόνες» 12 Μαϊος 2020
Καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι νέες προσλήψεις γιατρών 13 Μαϊος 2020
Καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι νέες προσλήψεις γιατρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: «Το "βραχιολάκι" επεκτείνεται και οι εφημερίες στα νοσοκομεία βελτιώνονται»
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 14:36

Γεωργιάδης: «Το "βραχιολάκι" επεκτείνεται και οι εφημερίες στα νοσοκομεία βελτιώνονται»

Οι ενιαίες προϋποθέσεις για την ένταξη νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών και διασωστών στα ΒΑΕ
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 11:49

Οι ενιαίες προϋποθέσεις για την ένταξη νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών και διασωστών στα ΒΑΕ

Θεμιστοκλέους: «Στα κινητά των ασθενών οι αναμονές στα εφημερεύοντα νοσοκομεία έως το τέλος του έτους»
Πολιτική Υγείας
03/06/2026 - 16:46

Θεμιστοκλέους: «Στα κινητά των ασθενών οι αναμονές στα εφημερεύοντα νοσοκομεία έως το τέλος του έτους»

Το Ευρωκοινοβούλιο ζητεί από την Κομισιόν προσλήψεις 1 εκατ. επαγγελματιών στον χώρο της Υγείας έως το 2030
Πολιτική Υγείας
03/06/2026 - 12:29

Το Ευρωκοινοβούλιο ζητεί από την Κομισιόν προσλήψεις 1 εκατ. επαγγελματιών στον χώρο της Υγείας έως το 2030

Καμπάνια για την πρόληψη των πνιγμών: Το ενδιαφέρον στους πολίτες άνω των 60 ετών
Πολιτική Υγείας
02/06/2026 - 16:14

Καμπάνια για την πρόληψη των πνιγμών: Το ενδιαφέρον στους πολίτες άνω των 60 ετών

Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ είναι καλύτερο επί των ημερών μας»
Πολιτική Υγείας
02/06/2026 - 11:18

Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ είναι καλύτερο επί των ημερών μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη 2026: Εορτασμός με δύο δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης
Επικαιρότητα
08/06/2026 - 09:54
Οι έξι σημαντικότερες μελέτες για τον καρκίνο που παρουσιάστηκαν στο φετινό συνέδριο της ASCO
Υγεία
08/06/2026 - 09:29
Δράση προληπτικών εξετάσεων από τις Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στη Δυτική Αθήνα
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 17:38
Ακόμα και σε κατάθλιψη μπορούν να οδηγήσουν οι πτώσεις στην τρίτη ηλικία
Υγεία
05/06/2026 - 16:44
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Οι αστικοί κήποι ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
Επικαιρότητα
05/06/2026 - 16:06
Έρχεται το «χάπι της νύχτας» για το ροχαλητό και την υπνική άπνοια
Health Talk
05/06/2026 - 15:42
Γεωργιάδης: «Το "βραχιολάκι" επεκτείνεται και οι εφημερίες στα νοσοκομεία βελτιώνονται»
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 14:36
Δύο ερευνήτριες της Οξφόρδης δουλεύουν στα πρότυπα του εμβολίου κατά της Covid-19 για τον Έμπολα
Υγεία
05/06/2026 - 14:01
Βραβείο «γυναικείας επιχειρηματικότητας και ηγεσίας» στην Ιουλία Τσέτη από το ΕΒΕΑ
Pharma News
05/06/2026 - 13:46
Νέοι κανόνες υγιεινής στα σχολικά κυλικεία στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 13:28
«Δεν είναι ντροπή»: WinCancer και ΕΥΔΑΠ φέρνουν την πρόληψη στους χώρους εργασίας
Patient Talk
05/06/2026 - 12:54
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ τιμήθηκε από το ΕΒΕΑ με το βραβείο «Επιχειρηματικής Παράδοσης και Προόδου»
Pharma News
05/06/2026 - 12:27
Οι ενιαίες προϋποθέσεις για την ένταξη νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών και διασωστών στα ΒΑΕ
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 11:49
Οστεοπόρωση στους άνδρες: Επιπτώσεις και πρόληψη
Health Talk
05/06/2026 - 11:22
Συστάσεις από την Κομισιόν στην Ελλάδα για τον προσωπικό ιατρό και τις υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 11:04
Συστάσεις Γεωργιάδη σε διοίκηση και εργαζόμενους στο Γ.Ν. Καβάλας: «Να κοπούν μαχαίρι οι αντιπαραθέσεις»
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 10:29
Νέα μελέτη συσχετίζει την κατανάλωση φυτικών ινών με χαμηλότερο κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Διατροφή
05/06/2026 - 10:01
Νέο αντιανδρογόνο στη θεραπευτική φαρέτρα για τον μη μεταστατικό καρκίνο του προστάτη
Υγεία
05/06/2026 - 09:36
Σύλλογος Φλόγα: Έως 90 παιδιά διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα με όγκο εγκεφάλου!
Patient Talk
04/06/2026 - 17:52
Γεωργιάδης από Θεσσαλονίκη: «Το Ιπποκράτειο είναι μακράν ο ηγέτης των μεταμοσχεύσεων στη Βόρεια Ελλάδα»
Πολιτική Υγείας
04/06/2026 - 17:34
Έκθεση KPMG: Ελληνική πρωτιά στη μείωση της κατανάλωσης λαθραίων τσιγάρων και το 2025
Επικαιρότητα
04/06/2026 - 16:53
Μελέτη της Κομισιόν για την ασφάλεια και την καλή διαβίωση των ζώων κατά τη μεταφορά τους
Pet
04/06/2026 - 16:19
ΕΕΣ και ΣΦΦΕ στη Λευκάδα για την κοινωνική πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε»
Pharma News
04/06/2026 - 16:01
Η Novo Nordisk στο BeWell Festival το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ
Pharma News
04/06/2026 - 15:44
Θεμιστοκλέους: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας»
Πολιτική Υγείας
04/06/2026 - 15:21
Καρκίνος του προστάτη: Αντιμετώπιση με σύγχρονη ρομποτική τεχνική
Health Talk
04/06/2026 - 14:49
Προειδοποίηση από το ECDC για εξάπλωση στην Ελλάδα κουνουπιού που είναι φορέας της ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας
Υγεία
04/06/2026 - 14:16
Στρατηγική συνεργασία του Ωνάσειου Νοσοκομείου με το 251 ΓΝΑ
Υπηρεσίες Υγείας
04/06/2026 - 13:58
Medochemie: 50 χρόνια προσφοράς στον χώρο του φαρμάκου
Pharma News
04/06/2026 - 13:37
Δέκα τροφές που κάνουν τον εγκέφαλο να παίρνει περισσότερες... στροφές
Διατροφή
04/06/2026 - 13:04

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συστάσεις Γεωργιάδη σε διοίκηση και εργαζόμενους στο Γ.Ν. Καβάλας: «Να κοπούν μαχαίρι οι αντιπαραθέσεις»
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 10:29
Συστάσεις από την Κομισιόν στην Ελλάδα για τον προσωπικό ιατρό και τις υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 11:04
Οι ενιαίες προϋποθέσεις για την ένταξη νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών και διασωστών στα ΒΑΕ
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 11:49
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ τιμήθηκε από το ΕΒΕΑ με το βραβείο «Επιχειρηματικής Παράδοσης και Προόδου»
Pharma News
05/06/2026 - 12:27
Νέοι κανόνες υγιεινής στα σχολικά κυλικεία στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας
Πολιτική Υγείας
05/06/2026 - 13:28
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo