ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Μεταρρυθμίζουμε το ΕΣΥ ώστε να γίνει πιο ελκυστικό για τους γιατρούς»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Η αναχαίτιση της φυγής των γιατρών από το ΕΣΥ επιχειρείται μέσα από τη θέσπιση της δυνατότητας τους να παρέχουν και ιδιωτικό έργο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση του που εξελίσσεται στη Βουλή για το νομοσχέδιο.
Πέμπτη, 11/04/2024 - 19:49
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΕΣΥ σήμερα είναι ότι δεν πηγαίνουν οι γιατροί στο σύστημα. Ότι κάνουμε προσκλήσεις και βγαίνουν άγονες πάρα πολλές από αυτές. Εμείς λέμε ότι για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να μεταρρυθμίσουμε αυτό το σύστημα ώστε να γίνει η υπηρεσία στο ΕΣΥ περισσότερο ελκυστική και άρα αυτοί που προηγουμένως λέγανε ‘δεν θέλω να πάω' να το ξανασκεφτούν μήπως και αλλάξουν γνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευση στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

«Εσείς τι λέτε; Μόνο να αυξήσουμε τους μισθούς τους. Έγινε κάποια οποιαδήποτε άλλη πρόταση; Καμία. Πόσο να αυξήσουμε το μισθό τους; Η Νέα Δημοκρατία, σε αυτή την τετραετία, έχει αυξήσει τις αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ 20%. Είναι λίγο; Θα πείτε λίγο. Περισσότερο όμως από κάθε άλλη ομάδα στο δημόσιο. Αν δεν πείτε πόσο ακόμα να αυξήσουμε τις αποδοχές, δεν κάνουμε τίποτα. Όταν λέτε να διπλασιάσουμε τους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ, χωρίς να λέτε που θα βρούμε τα λεφτά, δεν μπορούμε να γελάμε εμείς; Και αυτή τη δουλειά θα κάνουμε εδώ πέρα; Θα γελάμε ο καθένας με αυτά που λέει ο άλλος; Πρέπει να μας πείτε πραγματικούς κωδικούς από όπου θα πάρουμε τα χρήματα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με τη νέα ρύθμιση που αφορά το εργασιακό καθεστώς των γιατρών του ΕΣΥ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Εμείς πιστεύουμε στο δικαίωμα της επιλογής. Αυτά που συζητάμε σήμερα εδώ, γίνονται σε ολόκληρη την ΕΕ. Εσείς δεν θέλετε να επιτρέπονται στους ανθρώπους πράγματα. Δεν πιστεύετε στην ανθρώπινη ελευθερία. Εσείς πιστεύετε στον λεγόμενο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Εσείς πιστεύετε ότι όλα πρέπει να τα καθορίζει το κράτος. Το κράτος να λέει τι δουλειά θα κάνεις, το κράτος να λέει που θα πας να δουλέψεις, πως να δουλέψεις, για ποιον μισθό θα δουλέψεις. Αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι η ελευθερία. Δίνουμε το δικαίωμα της επιλογής. Θέλεις κύριε να πας το απόγευμα να δουλέψεις σε απογευματινό χειρουργείο; Πήγαινε να δουλέψεις. Δεν θέλεις; Μην πας. Δεν λέμε ότι όλοι γιατροί του ΕΣΥ θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν και ιδιωτικό έργο. Εμείς λέμε, όποιος γιατρός του ΕΣΥ θέλει να έχει ιδιωτικό έργο, με τους όρους και τις προϋποθέσεις, που είναι πολύ αυστηροί οι όροι και οι προϋποθέσεις, να μπορεί να το κάνει. Είμαστε υπέρ της ανθρώπινης ελευθερίας. Εσείς είστε υπέρ της καταπίεσης των γιατρών. Όχι δεν θα τους απαγορεύουμε από εδώ και μπρος. Ήταν ένα λάθος δεκαετιών».

«Θα κριθεί και αυτή η μεταρρύθμιση στην πράξη, όπως όλες οι μεταρρυθμίσεις και από πάνω θα είμαστε, αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά να το διορθώσουμε», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Οξεία αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του όμως ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε έντονο ύφος, σχολιάζοντας όσα επικριτικά είχε πει νωρίτερα η ίδια για τις ευθύνες της κυβέρνησης στην αύξηση των γυναικοκτονιών, θέμα που αναδείχθηκε μετά τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Μπήκατε στη Βουλή κοροϊδεύοντας τον κόσμο με κάτι καρδούλες και δήθεν εισάγοντας τη νέα Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δεν ήταν ίδια με την παλιά. Εγώ έλεγα σε όλα τα πάνελ μην την πιστεύετε. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Αυτή ήταν και είναι, η ίδια τοξική, κακιά γυναίκα. Και ήρθατε εδώ, γίνατε αυτό που ήσασταν πάντοτε και κυρίως τι; Υποκριτής. Εσείς κυρία Κωνσταντοπούλου είστε υπερασπίστρια των θυμάτων; Ενώ εμείς είμαστε οι υπερασπιστές των θυτών; Εσείς η κ. Κωνσταντοπούλου, η ίδια;», είπε ο υπουργός Υγείας και ανέγνωσε παλαιότερο δημοσίευμα: «Τέσσερις τουρίστριες που σύρονται εδώ και επτά χρόνια στα ελληνικά δικαστήρια, επειδή έπεσαν θύματα βιασμού το καλοκαίρι του 2005 στην Ελλάδα, επειδή ενδιαφέρεστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση του κατηγορουμένου βρίσκεται ο ίδιος άνδρας. Η επτάχρονη Οδύσσεια τους στα ελληνικά δικαστήρια δεν είναι αποτέλεσμα των συνήθων αναβολών. Η καθυστέρηση οφείλεται, ως επί το πλείστον, στα αλλεπάλληλα δικονομικά εμπόδια που ορθώνει η συνήγορος υπεράσπισης του βιαστή και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου». Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην θητεία της κυρίας Κωνσταντοπούλου σε προηγούμενη κοινοβουλευτική της θητείας, «όταν έλεγε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει η συνεδρίαση, αν δεν έρθουν από τη φυλακή οι φυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

«Και κάνει σε εμάς μαθήματα δημοκρατίας; Ποια; Οι καρδούλες….», είπε ο κ. Γεωργιάδης σχηματίζοντας με τα δύο του χέρια, την καρδιά που ταυτίστηκε με την προεκλογική παρουσία της κ. Κωνσταντοπούλου. «Σας παρακαλώ πολύ κυρία μου! Μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τρία τα εκατό πήρατε! Τρία τα εκατό, με καρδούλες!», είπε ο υπουργός Υγείας και κάλεσε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να προσέχει τα λόγια της, γιατί «ένας υποκριτής είναι, ούτε τη νοιάζουν τα Τέμπη, ούτε τα θύματα. Όλα τα άλλα είναι στυγνή υποκρισία μιας υποκρίτριας».

«Και αν εμείς εμποδίζουμε το έργο της δικαιοσύνης, όπως λέτε, πηγαίνετε στις τέσσερις που βίασε ο πελάτης σας, και τον υπερασπιζόσασταν μια δεκαετία! Να πείτε ποιος υπερασπίζεται πράγματι τις κακοποιημένες γυναίκες και ποιος τα θύματα, κυρία Κωνσταντοπούλου! Γνωριζόμαστε ποιοι είμαστε και ποια είστε! Δεν έχετε γίνει ούτε Πάπας της Ρώμης ούτε και Πρύτανης. Μια απλή βουλευτής είστε», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

{https://youtu.be/3sCBf5lIkqE?t=14}

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πεισματική άρνησή της να κάνει τη γυναικοκτονία αυτοτελές αδίκημα και αναφορικά με το δημοσίευμα απάντησε: «Φτάσατε να πείτε ότι φταίει που είμαι συνήγορος υπεράσπισης και κάπου το 2005 υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που κατηγορείτο. Και φτάσατε εδώ, από το βήμα της Βουλής, να αναπαράγετε ένα δημοσίευμα που έχει διαψευστεί απολύτως από το συνήγορο της κοπέλας που επικαλεστήκατε. Επικαλεστήκατε μια γυναίκα, της οποίας ο συνήγορος διέψευσε αυτά τα ψέματα». Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι το δημοσίευμα αυτό φέρει την υπογραφή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη και ότι στόχευση ήταν να απαξιωθεί η δουλειά που έκανε εκείνη την περίοδο για τη λίστα Λαγκάρντ. Ανέφερε δε ότι σε εκείνη την κοινοβουλευτική επιτροπή που είχε συγκροτηθεί, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Γεωργιάδης, παρέμεινε αντιπρόεδρος της επιτροπής, ενώ είχε σαφή σύγκρουση συμφερόντων, διότι μεταξύ των προσώπων που συνδέονταν με τη λίστα Λαγκάρντ και με ράβδους χρυσού, ήταν η σύζυγός του.

«Κυρία Κωνσταντοπούλου είπατε πολλά. Όμως για το αν υπερασπιστήκατε έναν βιαστή δεν είπατε τίποτα», σχολίασε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «κάποιος που υπερασπίζεται με τόσο πάθος έναν βιαστή, δεν είναι καλός άνθρωπος».

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε άλλον να βάλει εισηγητή; Εσείς, εσείς προσωπικά, το υποκείμενο το φυσικό, το σώμα σας, έχετε έρθει στη Βουλή και μας λέτε ότι ανίερο και κακό ένας γιατρός που δουλεύει σε ένα δημόσιο σύστημα να ασκεί παράλληλα και ιδιωτικό έργο; Εσείς δεν πήγατε στα δικαστήρια του ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας γιατί σας ζήτησε να διαλέξετε πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο ΕΣΥ και πήγατε στο δικαστήριο και είπατε ότι είναι συνταγματικό σας δικαίωμα να ασκείτε και ιδιωτικό έργο παράλληλα; Συγνώμη κύριε εισηγητά του ΣΥΡΙΖΑ; Εσύ μια ολόκληρη ζωή προσωπικά, ήσουνα γιατρός σε ένα δημόσιο σύστημα, στο ΙΚΑ και παράλληλα ασκούσες ιδιωτικό έργο. Και παράλληλα το θεωρούσες τόσο καλό αυτό το μέτρο που όταν το κράτος αποφάσισε να στο στερήσει, πήγες στα δικαστήρια εσύ ο ίδιος επί δέκα χρόνια, θέλοντας να τιμωρηθεί το κράτος, και να μπορείς να ασκήσεις ξανά το ιδιωτικό σου έργου», είπε ο κ. Γεωγιάδης.

Λίγο αργότερα πάντως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός απάντησε για το θέμα του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ. «Απευθυνθήκατε στον εισηγητή μας τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπατε ότι δεν πρέπει να μιλάει για συγκεκριμένους λόγους. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος υπηρετεί από το 1997 τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση και όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, που εσείς ως υπουργός καλέσατε τους εργαζόμενους γιατρούς στο ΙΚΑ, να διαλέξουν μέσα σε επτά ημέρες, αν θα παραμείνουν στο δημόσιο ή θα διατηρήσουν το απογευματινό ιατρείο, ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε διαλέξει να μείνει στο δημόσιο και χωρίς δικαστήρια. Όχι δεν πήγε, δεν έκανε αγωγή ο κ. Παναγιωτόπουλος. Πρέπει να του ζητήσετε συγνώμη», είπε ο κ. Καλαματιανός.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2024 - 20:22
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ΕΣΥ
  • ΓΙΑΤΡΟΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης: «Κοιτάζουμε να εκταμιεύσουμε ένα ποσό για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία»
Μητσοτάκης: «Κοιτάζουμε να εκταμιεύσουμε ένα ποσό για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία» 11 Απριλίου 2024
Ιστορικό ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο για τα δικαιώματα των γυναικών στη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία 12 Απριλίου 2024
Ιστορικό ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο για τα δικαιώματα των γυναικών στη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης από Ρόδο: Νέες προσλήψεις στο νοσοκομείο και «πράσινο φως» για το ακτινοθεραπευτικό κέντρο
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 19:12

Γεωργιάδης από Ρόδο: Νέες προσλήψεις στο νοσοκομείο και «πράσινο φως» για το ακτινοθεραπευτικό κέντρο

ΠΙΣ: Η διορισμένη από το Υπουργείο Υγείας Διοικούσα Επιτροπή δεσμεύεται για νέες εκλογές
Πολιτική Υγείας
06/08/2026 - 12:32

ΠΙΣ: Η διορισμένη από το Υπουργείο Υγείας Διοικούσα Επιτροπή δεσμεύεται για νέες εκλογές

Γεωργιάδης: «Δεν έπεσε η ψευδοροφή στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κορίνθου, την ξήλωσαν»
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 21:53

Γεωργιάδης: «Δεν έπεσε η ψευδοροφή στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κορίνθου, την ξήλωσαν»

Γεωργιάδης: «Αλλάζει ο υγειονομικός χάρτης των διακομιδών στη Στερεά Ελλάδα με τα νέα ασθενοφόρα»
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 19:49

Γεωργιάδης: «Αλλάζει ο υγειονομικός χάρτης των διακομιδών στη Στερεά Ελλάδα με τα νέα ασθενοφόρα»

ΨΝΑ: Εργαζόμενοι κατά Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του σχετικά με τη φωτιά στο Ποικίλο Όρος
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 03:37

ΨΝΑ: Εργαζόμενοι κατά Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του σχετικά με τη φωτιά στο Ποικίλο Όρος

Ο ΙΣΑ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Χατζηιωάννου για την οικονομική ενίσχυση των ιατρών σε άγονες περιοχές
Υγεία
03/08/2026 - 15:14

Ο ΙΣΑ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Χατζηιωάννου για την οικονομική ενίσχυση των ιατρών σε άγονες περιοχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας: Η δύναμη της κίνησης απέναντι στα καρδιαγγειακά νοσήματα και το εγκεφαλικό
Υγεία
10/08/2026 - 18:03
Πειραματική θεραπεία με το μικροβίωμα του εντέρου ίσως κρύβει το κλειδί κατά της αϋπνίας
Υγεία
10/08/2026 - 17:37
Έκκληση για 10 κατεπείγουσες κοινές δράσεις κατά της επιδημίας Έμπολα στο Κονγκό
Πολιτική Υγείας
10/08/2026 - 16:46
Νέο κύμα καύσωνα σαρώνει την Ευρώπη - «Στεγνώνουν» ποτάμια από την ακραία ζέστη
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 15:57
ΕΕΣ: Τι πρέπει να περιέχει ένα φαρμακείο πρώτων βοηθειών για το αυτοκίνητο
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 15:32
Τα οστά μας έχουν το δικό τους καθημερινό βιολογικό ρολόι - Ο «άγνωστος» ρόλος της μελατονίνης
Υγεία
10/08/2026 - 14:57
Χωρίς αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο «Αττικόν» - Σε κίνδυνο η εξυπηρέτηση των ασθενών
Πολιτική Υγείας
10/08/2026 - 14:23
Σε αυξημένη επιφυλακή για τις φωτιές ο Δήμος Αθηναίων και συστάσεις στους πολίτες
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 13:49
ΕΛΛΟΚ: «Η νομοθετική κατοχύρωση του δικαιώματος στη λήθη ενισχύει τα άτομα με ιστορικό καρκίνου και στην Ελλάδα»
Patient Talk
10/08/2026 - 13:22
Πυροσβεστική: «Δεν αφέθηκαν χωρίς τροφή και νερό τα στελέχη που επιχειρούσαν στη Δυτική Αττική»
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 12:36
Ποιότητα ύπνου και ανδρική τριχόπτωση: Τι λέει η επιστήμη για τη σύνδεσή τους
Health Talk
10/08/2026 - 12:12
Ρεμπέκα Λούνα: Η γυναίκα που διαγνώστηκε με πρώιμο Αλτσχάιμερ και αποφάσισε μόνη το τέλος της
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 11:03
Ζέστη χωρίς προηγούμενο στη δυτική Ευρώπη το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου
Επικαιρότητα
10/08/2026 - 10:17
Δραματική έκκληση για άμεση αιμοδοσία από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας
Patient Talk
10/08/2026 - 09:49
Καινοτόμο εβδομαδιαίο χάπι για τον HIV είναι εξίσου αποτελεσματικό με την καθημερινή αγωγή
Υγεία
10/08/2026 - 09:13
Καλοκαίρι και διακοπές με παιδιά: Τι πρέπει να προσέχουμε σε βουνό, θάλασσα, πισίνα και ήλιο
Υγεία
10/08/2026 - 08:22
ΕΕΣ: Τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβουν οι πληγέντες από τη φωτιά στη Δυτική Αττική
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 21:44
Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια και για τους καρδιοπαθείς
Health Talk
07/08/2026 - 20:58
ΕΚΕΑ: Δίνουμε αίμα ακόμα και στις διακοπές σε μία από τις 96 υπηρεσίες της χώρας
Υγεία
07/08/2026 - 20:24
Εθνική εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: «Μιλάμε για την SMA… Πλέον Ξέρεις»
Υγεία
07/08/2026 - 19:56
Γεωργιάδης από Ρόδο: Νέες προσλήψεις στο νοσοκομείο και «πράσινο φως» για το ακτινοθεραπευτικό κέντρο
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 19:12
Σε κόκκινο συναγερμό για φωτιές Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Αττική το Σάββατο 8 Αυγούστου
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 18:37
Τι μπορεί να μας διδάξει η νέα ταινία του Spider-Man για την απώλεια και το πένθος
Ψυχική Υγεία
07/08/2026 - 18:11
Επιπλέον πόροι 12,5 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για την ενίσχυση της βιοασφάλειας από το ΥΠΑΑΤ
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 17:42
Συναγερμός στις ΗΠΑ για φονικό μύκητα που αντέχει και στα φάρμακα
Υγεία
07/08/2026 - 17:17
Πέθανε στα 26 της η influencer Σίντνεϊ Τάουλ που μοιράστηκε επί τρία χρόνια τη μάχη της με σπάνιο καρκίνο
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 16:41
Απώλεια βάρους: Οι τρεις παράγοντες που κρίνουν το αποτέλεσμα σύμφωνα με ειδικό στην παχυσαρκία
Διατροφή
07/08/2026 - 16:16
Ο ΙΣΑ συνιστά τη λήψη σχολαστικών μέτρων ατομικής προστασίας από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Υγεία
07/08/2026 - 15:42
Ο Δήμος Μετεώρων επενδύει στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την πρόληψη
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 15:24
Και οι μαϊμούδες έχουν κατοικίδια! Οι επιστήμονες ρίχνουν φως στις "φιλίες" μεταξύ διαφορετικών ειδών
Pet
07/08/2026 - 15:02

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο «Αττικόν» - Σε κίνδυνο η εξυπηρέτηση των ασθενών
Πολιτική Υγείας
10/08/2026 - 14:23
Έκκληση για 10 κατεπείγουσες κοινές δράσεις κατά της επιδημίας Έμπολα στο Κονγκό
Πολιτική Υγείας
10/08/2026 - 16:46
ΕΛΛΟΚ: «Η νομοθετική κατοχύρωση του δικαιώματος στη λήθη ενισχύει τα άτομα με ιστορικό καρκίνου και στην Ελλάδα»
Patient Talk
10/08/2026 - 13:22
Καινοτόμο εβδομαδιαίο χάπι για τον HIV είναι εξίσου αποτελεσματικό με την καθημερινή αγωγή
Υγεία
10/08/2026 - 09:13
Καλοκαίρι και διακοπές με παιδιά: Τι πρέπει να προσέχουμε σε βουνό, θάλασσα, πισίνα και ήλιο
Υγεία
10/08/2026 - 08:22
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo