ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Εχουμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για τον χώρο της Υγείας»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Στις επόμενες κινήσεις του στον χώρο της Υγείας «φωτογράφισε» ο νέος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Κυριακή, 07/01/2024 - 17:57
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία από την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού και των άλλων ιώσεων του αναπνευστικού, ωστόσο επισήμανε ότι δεν υφίσταται κανένας λόγος φόβου ή πανικού.

Για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο Υπουργείο Υγείας: «Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε μια αλλαγή. Εμείς οι Υπουργοί είμαστε οι παίκτες μιας ομάδας και ο Πρωθυπουργός ο προπονητής, αυτός καθορίζει τι ρόλο έχει ο καθένας μέσα στην ομάδα. Για εμένα προσωπικά, αν και ήταν ξαφνικό, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι πολύ τιμητικό. Πάω στο Υπουργείο Υγείας μετά από 10 χρόνια. Όταν πήρα τον Πρωθυπουργό για Χρόνια Πολλά την Πρωτοχρονιά, μου είπε «Καλή Χρονιά με υγεία», αλλά μάλλον είπε «με Υγείας» και εγώ δεν το άκουσα καλά. Το Υπουργείο Υγείας είναι ένας χώρος με πολύ μεγάλη ευαισθησία. Είναι ένα βαθιά ανθρώπινο Υπουργείο. Έχει να κάνει με ανθρώπινες ιστορίες, με ανθρώπινες ανάγκες, με ανθρώπινες φοβίες, με ανθρώπινες ανησυχίες. Υπό την έννοια αυτή η ευθύνη είναι τεράστια. Έχω αναλάβει την ευθύνη αυτή με μεγάλο σεβασμό, όχι ελαφριά, γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι πρέπει τα επόμενα 3,5 χρόνια αν με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω με τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες μου, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα στο Υπουργείο Υγείας, να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν ξεχώρισα ποτέ Υπουργεία, ποιο είναι καλύτερο, ποιο είναι χειρότερο διότι ένας Υπουργός, αν θέλει να δουλέψει, σε κάθε Υπουργείο έχει πολλά πράγματα να κάνει. Όμως στο Υπουργείο Υγείας αισθάνομαι λίγο σαν το ψάρι μέσα στο νερό, έχω ταιριάξει σε αυτό το Υπουργείο».

Για το μεταρρυθμιστικό έργο στην Υγεία: «Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα στο Υπουργείο, κάναμε την πρώτη μας σύσκεψη. Έχουμε βάλει μπροστά τα θέματα που πρέπει για την ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς γιατί η νέα πρόκληση πια σε όλα τα σύγχρονα συστήματα υγείας είναι η ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς, όχι τον ασθενή να τον βλέπεις μόνο όταν θα έρθει στο νοσοκομείο, αλλά πώς θα έχεις συνολικά καλύτερες υπηρεσίες υγείας για να έχει καλύτερο επίπεδο υγείας στη ζωή του. Έχουμε πολλές μεταρρυθμίσεις να κάνουμε, έχουμε και δύσκολες αποφάσεις να πάρουμε γιατί υπάρχουν μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν, θα τις κάνουμε με ανθρώπινο τρόπο, όταν πρέπει και σωστά. Να μην ανησυχεί κανένας. Έχω έρθει με πολύ καλή διάθεση σε αυτό το Υπουργείο και αποφασισμένος να κάνουμε ωραία πράγματα. Κανένα μέτρο που λαμβάνουμε ή που θα λάβουμε δεν πρόκειται να πλήξει τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Οι ευάλωτοι συμπολίτες μας, το έχει αποδείξει αυτή η Κυβέρνηση, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, είναι ζήτημα κοινωνικής συνοχής, είναι ζήτημα ανθρωπιάς, είναι ζήτημα δικαιοσύνης. Να μην ανησυχούν. Το σύνθημά μας από την πρώτη μέρα της πανδημίας, από τότε που ήμουν εγώ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, μέχρι και σήμερα και αύριο είναι πάντα ένα: δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω».

Για το αν υπάρχει έξαρση του Covid και αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία: «Δεν υπάρχει κανένας φόβος και κανένας πανικός. Δεν υπάρχει αυτή η εικόνα την οποία προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω. Υπάρχει μία αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία, πού όμως; Ούτε στις εντατικές ούτε στους θανάτους. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στις εισαγωγές, διότι έχουμε ταυτόχρονα την κορύφωση δύο επιδημιών, του Covid και της γρίπης. Όμως, τα γενικά στοιχεία φέτος είναι πολύ καλύτερα από πέρσι, είναι απολύτως υπό έλεγχο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καλλιεργήσουμε πανικό και ανησυχία. Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η πίεση αυτή τη στιγμή στο σύστημα είναι το 1/10 από την εποχή που ήμασταν σε πίεση. Δεν υπάρχει ζήτημα. Να ακούν, όμως, οι ασθενείς τις συμβουλές των γιατρών τους και να μην κάνουν του κεφαλιού τους. Να τηρούν τις οδηγίες των γιατρών. Οι γιατροί υπολογίζουν ότι η κορύφωση αυτών των δύο επιδημιών θα γίνει σε περίπου 2-3 εβδομάδες από σήμερα. Άρα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα δούμε την κορύφωση αυτού του φαινομένου και από τον Φεβρουάριο θα αρχίσει σιγά, σιγά να αποκλιμακώνεται ως τον Μάρτιο όπου θα έχει τελειώσει».

Για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία: «Ο ΕΟΔΥ έχει βγάλει ήδη από την Πέμπτη τις οδηγίες βάσει των οποίων πρέπει να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία. Είναι πολύ απλές, είναι πολύ κατανοητές, είναι πολύ ξεκάθαρες. Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Παιδείας είναι αρίστη. Η αναπληρώτρια Υπουργός, κυρία Αγαπηδάκη παρακολουθεί το θέμα πάρα πολύ στενά η ίδια. Η επιστροφή των μαθητών θα γίνει οργανωμένα και όποιος γονέας διαβάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις τηρήσει, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

{https://www.youtube.com/watch?v=UPmzRlFeQhc}

Για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας: «Να μην περιμένετε να γίνουν θαύματα σε 24 ώρες. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει κάποια σοβαρά δομικά προβλήματα. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ότι έχουμε έλλειψη γιατρών. Δεν είναι ότι δεν κάνουμε προσλήψεις. Κάνουμε προκηρύξεις για προσλήψεις και υπάρχουν πάρα πολλές προκηρύξεις που είναι άγονες και που είναι λιγότερη η συμμετοχή από την αναμενόμενη. Ειδικά στα νησιά είναι ακόμα πιο δύσκολο να πάει ένας γιατρός. Όταν πάει πολύ καλά ο τουρισμός σε ένα νησί, αυτό τι σημαίνει; Ανεβαίνουν τα ενοίκια. Ένας γιατρός όταν του πεις να πάει σε ένα μέρος θα υπολογίσει και το κόστος της ζωής του. Αν το κόστος της ζωής του δεν του επιτρέπει να έχει την ίδια ποιότητα ζωής που είχε σε ένα άλλο σημείο, δεν θα επιλέξει να πάει εκεί. Στο Υπουργείο Εργασίας είχαμε ετοιμάσει με τη ΔΥΠΑ ένα σχέδιο για να φτιάξουμε κοινωνικές κατοικίες σε νησιά και θα συνεχιστεί το σχέδιο, δεν θα σταματήσει. Το υποστηρίζει και ο Πρωθυπουργός. Σε επιβαρυμένα νησιά θα γίνουν κατοικίες μέσω της ΔΥΠΑ όπου θα έχουν πάρα πολύ χαμηλά ενοίκια για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους λιμενικούς και τους εκπαιδευτικούς».

Για τις αμοιβές των γιατρών του ΕΣΥ: «Οι αμοιβές των γιατρών του ΕΣΥ στην Ελλάδα σε σχέση με αντίστοιχα συστήματα υγείας σε χώρες της Ευρώπης παραμένουν πολύ χαμηλότερες. Αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, η σωστή σύγκριση δεν γίνεται με βάση το μισθό, γίνεται με βάση το κόστος ζωής. Για παράδειγμα, άλλο να παίρνεις 8.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο, όπου εκεί όμως όλα είναι πανάκριβα, και άλλο να παίρνεις 3.000 ευρώ στην Ελλάδα. Παρά ταύτα αποδέχομαι απολύτως ότι αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα. Εγώ δεν μπορώ να εξαγγείλω τώρα από εδώ φορολογικά μέτρα. Μπορώ, όμως, να πω στον ιατρικό κόσμο του ΕΣΥ ότι ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδος απολύτως αναγνωρίζει απολύτως ότι εκεί υπάρχει ένα δομικό πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που δεν το βλέπουμε. Και ήδη ο Πρωθυπουργός έχει κάνει πολλά σε αυτή την κατεύθυνση. Έχουν ανεβεί οι μισθοί και θα ανέβουν και άλλο. Δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε την προσφορά αυτών των ανθρώπων και το πρόβλημα που υπάρχει. Και το αντιλαμβανόμαστε και το αναγνωρίζουμε. Αλλά να θυμόμαστε πάντα και τα όρια του κράτους».

Για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία: «Η φαρμακοβιομηχανία ήδη έχει ωφεληθεί τα 4 χρόνια της κυβερνήσεώς μας από το επενδυτικό clawback. Το επενδυτικό clawback, δηλαδή η επιστροφή χρημάτων στη βιομηχανία που κάνει επενδύσεις που κατά κύριο λόγο πάει σε επενδύσεις στην Ελλάδα, ήταν ένας από τους πρώτους νόμους που ψήφισα ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Σεπτέμβριο του 2019. Είναι ο νόμος μέσω του οποίου έγινε και η επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, λέω ένα παράδειγμα. Στηρίζουμε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία. Το 1 ευρώ που δαπανάται εκεί επιστρέφει 3 ευρώ στην ελληνική οικονομία, έχει μεγάλο πολλαπλασιαστή. Έχουν πολύ μεγάλες εξαγωγές, οι ελληνικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις. Η PHARMATEN κυρίως εξάγει, η ΔΕΜΟΣ κυρίως εξάγει, η ΕΛΠΕΝ κυρίως εξάγει. Μιλάμε για επιχειρήσεις που εξάγουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο. Το ελληνικό φάρμακο να ξέρετε έχει πολύ καλή φήμη στο εξωτερικό. Και ασφαλώς και τους υποστηρίζουμε».

  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορονοϊός: Σε «κόκκινο» συναγερμό το Νοσοκομείο «Μεταξά»
Κορονοϊός: Σε «κόκκινο» συναγερμό το Νοσοκομείο «Μεταξά» 07 Ιανουαρίου 2024
Αγαπηδάκη: «Καλούμε τους πολίτες να εμβολιαστούν άμεσα για κορονοϊό και γρίπη» 08 Ιανουαρίου 2024
Αγαπηδάκη: «Καλούμε τους πολίτες να εμβολιαστούν άμεσα για κορονοϊό και γρίπη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: «Πλαστή η εικόνα της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ»
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 18:38

Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: «Πλαστή η εικόνα της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ»

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 15:00

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 18:53

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας

Αγγελής: «Έμφαση στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες»
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 20:42

Αγγελής: «Έμφαση στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες»

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 09:39

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί
Πολιτική Υγείας
14/03/2026 - 09:00

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΕΔΗΝ για την πανυγειονομική κινητοποίηση: «Το ΕΣΥ κατάντησε ανθρωποδιώκτης για τους επαγγελματίες Υγείας»
Επικαιρότητα
19/03/2026 - 03:37
Δράση προσυμπτωματικού ελέγχου και ενημέρωσης σε μειονοτικά σχολεία Ροδόπης
Επικαιρότητα
19/03/2026 - 00:12
Ασκηση διάσωσης και επιβίωσης στον Όλυμπο από τον ΕΕΣ με ρεαλιστικό σενάριο
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 23:17
Γιατί μας ταλαιπωρούν οι αιμορροΐδες και πώς θεραπεύονται - Πότε απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση
Health Talk
18/03/2026 - 22:49
ECDC: Πολύ χαμηλός ο κίνδυνος για την Ευρώπη από την επιδημία μηνιγγίτιδας στην Αγγλία
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 22:02
Ενημερωτική καμπάνια από την ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας
Υγεία
18/03/2026 - 21:26
Επιστήμονες έφτιαξαν ενισχυμένα ανοσοκύτταρα που καταπολεμούν τον καρκίνο απευθείας στο σώμα
Υγεία
18/03/2026 - 21:03
Νέα εργαλεία για την επιτάχυνση της ανάπτυξης φαρμάκων προτεραιότητας παρουσίασε ο EMA
Pharma Policy
18/03/2026 - 20:19
Σκληροθεραπεία: Μια αξιόπιστη λύση για την εξάλειψη των ευρυαγγειών
Health Talk
18/03/2026 - 19:44
«Ηλικία» και πηγή προέλευσης του νερού σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο νόσησης από Πάρκινσον
Υγεία
18/03/2026 - 19:27
Ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης για τα νεανικά ρευματικά νοσήματα στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαρτίου.
Patient Talk
18/03/2026 - 19:02
Office Eye Syndrome: Συμβουλές για προστασία των ματιών από τις οθόνες
Health Talk
18/03/2026 - 19:00
Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: «Πλαστή η εικόνα της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ»
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 18:38
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τον αφθώδη πυρετό - Οι επιπτώσεις της στην κτηνοτροφία και τη δημόσια υγεία
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 18:01
Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για την προστασία ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ - Οι πέντε πυλώνες του σχεδίου
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 17:28
Αυξημένες οι συγκεντρώσεις κοκαΐνης και κεταμίνης στα λύματα στην Ευρώπη
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 16:46
Εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο οδικής ασφάλειας από το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική!
Υπηρεσίες Υγείας
18/03/2026 - 16:19
Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής για χειρουργείο στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 16:01
Παγκόσμια Εβδομάδα για το Γλαύκωμα: Αδιάγνωστοι σχεδόν έξι στους δέκα ασθενείς
Health Talk
18/03/2026 - 15:44
Φάρμακα για την οστεοπόρωση μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας κατά 16%
Υγεία
18/03/2026 - 15:00
Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 15:00
Οι κίνδυνοι των εξτένσιονς βλεφαρίδας για τα μάτια αλλά και το δέρμα
Ομορφιά
18/03/2026 - 14:00
Βρετανία: 20 συνολικά τα κρούσματα μηνιγγίτιδας - Οι υγειονομικές αρχές ετοιμάζονται για τα... χειρότερα!
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 13:16
Καρκίνος παχέος εντέρου: Ο ρόλος της ανάλυσης των λυμάτων στην έγκαιρη κινητοποίηση των τοπικών αρχών
Υγεία
18/03/2026 - 13:00
Ο εμβολιασμός κατά του HPV μειώνει τα περιστατικά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
Υγεία
18/03/2026 - 12:46
Μία ένεση RNA θα μπορούσε να βοηθήσει την καρδιά να επιδιορθωθεί μόνη της μετά από έμφραγμα
Υγεία
18/03/2026 - 12:00
Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την ανάπτυξη φαρμάκων
Pharma Policy
18/03/2026 - 11:13
Κορύφωση της μεταφοράς σκόνης σήμερα και αύριο - Τα μέτρα προστασίας
Υγεία
18/03/2026 - 11:00
Γιατί το ξέσπασμα της ιλαράς στις ΗΠΑ είναι ένας κακός οιωνός για όσα θα ακολουθήσουν
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 10:00
Σχεδόν 5 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν ετησίως πριν κλείσουν τα πέντε τους έτη - Οι λόγοι
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 09:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 09:39
Η πλούσια σε λιπαρά διατροφή μπορεί να προκαλέσει "εισβολή" εντερικών βακτηρίων στον εγκέφαλο
Διατροφή
16/03/2026 - 14:22
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Σειρά εργαλείων από τη Samsung για την αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 15:03
Δράση για την ανδρική αντισύλληψη: Γιγαντιαίο προφυλακτικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και βάφλες σε σχήμα πέους
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 18:42
Το Ωνάσειο στο επίκεντρο της εκπαίδευσης στην ανοσολογία μεταμοσχεύσεων
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 19:23
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo