ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs - Έλεγχοι και από την ΑΑΔΕ για τη συνταγογράφηση»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
«Η δική μου προτροπή στους πολίτες είναι να εμπιστεύονται το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ λειτουργεί μια χαρά και δεν καταρρέει, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεν χρειάζεται οι πολίτες να δίνουν τα λεφτά τους στις ιδιωτικές κλινικές», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Πέμπτη, 12/09/2024 - 19:18
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής της Βουλής για τα εξής τέσσερα ζητήματα: Πρώτον, βασική φιλοσοφία της νέας σύμβασης του ΕΟΠΥΥ με τους ιδιώτες πάροχους θα είναι πως δωρεάν κάλυψη θα παρέχεται μόνο για το ΕΣΥ, με εξαίρεση εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, για τις οποίες άλλωστε υπάρχει ειδικός κωδικός, και οι οποίες, αν πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν σε ιδιωτική κλινική, τότε θα καλύπτονται στο 100%. Αν ένας πολίτης επιλέγει ιδιωτική κλινική, ενώ μπορεί να καλυφθεί από το δημόσιο νοσοκομείο, θα πρέπει να πληρώνει από την τσέπη του.

Δεύτερον, η νέα σύμβαση θα είναι απολύτως ξεκάθαρη με ζητήματα που ταλαιπωρούν ασφαλισμένους και κράτος, αναφορικά με τη νοσηλεία τους σε τετράκλινα, τρίκλινα δωμάτια νοσηλείας κλπ.

Τρίτον, από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs και στα μέσα του 2025, αφού λειτουργήσει στο ΕΣΥ το νέο σύστημα, η πολιτική βούληση είναι αυτό το σύστημα να εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα και να μετατραπούν τα DRGs, ως το βασικό εργαλείο κοστολόγησης και πληρωμής.

Τέταρτον, καθιερώνεται ο κλινικός και διοικητικός έλεγχος. Ο έλεγχος θα γίνεται κατά τα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή «κατά την έναρξη και καθόλη τη διάρκεια της παρεχόμενης υπηρεσίας υγείας και πριν από την τιμολόγηση της υπηρεσίας υγείας» στις ιδιωτικές κλινικές.

Τα πορίσματα για την υψηλή συνταγογράφηση

Ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε επίσης τους βουλευτές ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα ελέγχου για τις περιπτώσεις υψηλής συνταγογράφησης. Τα αποτελέσματα των ελέγχων, για τους οποίους έχει ζητηθεί και η συνδρομή της ΑΑΔΕ, είναι εντυπωσιακά, όπως προανήγγειλε ο υπουργός.

Η επιτροπή συνεδρίασε μετά από αίτημα του υπουργού Υγείας και είχε αντικείμενο το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τις υπερχρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών και τη στάση που έχει τηρήσει ο ΕΟΠΥΥ. Γι΄αυτό και στην ενημέρωση, τον λόγο έλαβαν και ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης και η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι έχει συσταθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή, με τη συμμετοχή εγνωσμένου κύρους νομικών και ειδικών, για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σε σχέση με τον καθορισμό του πλαισίου διενέργειας ελέγχων της αυτοτελούς διεύθυνσης ελέγχου των συμβάσεων παρόχων του ΕΟΠΥΥ. Στο μεταξύ, όμως, καταλογισμοί γίνονται, είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι «έχει γίνει αυστηρότερο το πλαίσιο, ότι έχουν φτιαχτεί νέοι μηχανισμοί ελέγχου, έχουν δοθεί περισσότερες δυνατότητες στον ΕΟΠΥΥ να διενεργεί ελέγχους, προβλέφθηκαν νέα όρια προστίμων».

Το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, κ. Γεωργιάδης είπε ότι αυτό αφορά σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, από το 2016 και έπειτα, και το μεγαλύτερο μέρος του πορίσματος αφορά σε μια και μοναδική υπόθεση, την υπόθεση ασφαλισμένου, μέλους της ΕΣΑμεΑ, ο οποίος με συνεχιζόμενα αιτήματά του προς τον ΕΟΠΥΥ και τον Συνήγορο, την τελευταία πενταετία, επιδιώκει την αποζημίωση για νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύτηκε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία και ο ίδιος επέλεξε και δήλωσε, εγγράφως, ότι αποδέχθηκε την αναβάθμιση της θέσης. «Εγώ δεν ξέρω γιατί αυτό απασχολεί τον Συνήγορο…», είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «για να είναι ξεκάθαρη η πολιτική μου βούληση, και στη νέα Σύμβαση που φτιάχνουμε, όταν κάποιος εγγράφως αποδέχεται την αναβάθμιση της θέσης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, θα πληρώνει τα λεφτά που προβλέπει το ιδιωτικό θεραπευτήριο».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε βασική διαφωνία στο «ύφος» του πορίσματος του Συνηγόρου του Πολίτη γιατί «διαπνέεται από μια αίσθηση ότι πρέπει να είναι ίδια η αντιμετώπιση στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα». Όχι, δεν είναι ίδια, είπε ο υπουργός Υγείας και σημείωσε εμφατικά: «όταν κάποιος επιλέγει να πάει στον ιδιωτικό τομέα, θα πληρώσει και από την τσέπη του. Τέλος. Εμείς δωρεάν κάλυψη δίνουμε στο ΕΣΥ. Και η δική μου προτροπή προς τους συμπολίτες μου είναι να πηγαίνουνε στο ΕΣΥ. Να εμπιστεύονται το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ λειτουργεί μια χαρά και δεν καταρρέει, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να ξοδεύουν τα λεφτά τους στις ιδιωτικές κλινικές. Ούτε είναι υποχρεωμένος ο ΕΟΠΥΥ ή το κράτος να λέει "είτε πας από ‘δω είτε πας από εκεί", η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια'. Δεν θα είναι ίδια η αντιμετώπιση. Εμείς δωρεάν δίνουμε το ΕΣΥ. ‘Αμα θες να πας σε ιδιώτη, θα το ξέρεις ότι θα πληρώνεις από την τσέπη σου».

Όπως πάντως διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας, αυτή η φιλοσοφία δεν αφορά στις περιπτώσεις των ειδικών χειρουργικών επεμβάσεων, αφού στις ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις, υπάρχει ειδικός κωδικός και η συμμετοχή είναι μηδενική. «'Αλλο είναι όταν σε πάμε σε μια ιδιωτική κλινική εμείς, γιατί δεν μπορούμε να σε χειρουργήσουμε στο ΕΣΥ -προφανώς δεν γίνεται αυτά να τα πληρώσεις, αλίμονο-άλλο πράγμα είναι όταν εσύ επιλέγεις να πας σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο. Αν εσύ το επιλέγεις, δικός σου λογαριασμός, θα πρέπει να μετρήσεις τα οικονομικά σου, αν αντέχεις να το πληρώσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως δε ενημέρωσε την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης, θα βγει το δυνατόν γρηγορότερα η νέα σύμβαση που όλα τα ζητήματα με τα «τετράκλινα, τα τρίκλινα, τη συμμετοχή του 30%, την έγγραφη ενημέρωση του ασθενούς», θα είναι απολύτως ξεκάθαρα. «Εμένα η πολιτική μου βούληση είναι πρώτα το ΕΣΥ. Εμείς δίνουμε από τον προϋπολογισμό του κράτους δισεκατομμύρια, για να υπάρχει το ΕΣΥ και εκεί πρέπει να πηγαίνει ο πολίτης», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η διαπραγμάτευση νέας σύμβασης

«Στη νέα Επιτροπή Διαπραγμάτευσης έχω ήδη δώσει εντολή να ξεκινήσει και έχει ήδη ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη σύναψη νέας σύμβασης με τις ιδιωτικές κλινικές. Θεωρώ ότι το πλαίσιο θα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο, δεν θεωρώ ότι είναι προς το συμφέρον ούτε του ελληνικού κράτους ούτε του Εθνικού Συστήματος Υγείας να υπάρχει υπερβολική διευκόλυνση των ασθενών να πηγαίνουν στις ιδιωτικές κλινικές. Ο Έλληνας φορολογούμενος έχει πληρώσει πάρα πολλά χρήματα και πληρώνει πάρα πολλά χρήματα για να φτιάξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας», είπε ο υπουργός και υπογράμμισε: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας και ως προτεραιότητα των πόρων και ως προς την κατεύθυνση των ασφαλισμένων μας, και μόνον επικουρικά το ιδιωτικό σύστημα. Κατά συνέπεια η πολιτική μου κατεύθυνση προς την Επιτροπή που κάνει την διαπραγμάτευση για τη νέα σύμβαση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαροι οι όροι έτσι ώστε η απόφαση ενός ασφαλισμένου του ΕΟΠΠΥ να επιλέξει την ιδιωτική κλινική να αποτελεί απολύτως συνειδητή του πράξη και προϊόν ελεύθερης επιλογής και όχι εύκολη κίνηση όπως πιστεύω σε πολύ μεγάλο βαθμό γίνεται σήμερα».

Ο υπουργός ενημέρωσε επίσης ότι γίνονται πολλαπλοί έλεγχοι... βροχηδόν, το τελευταίο πεντάμηνο, και τις επόμενες εβδομάδες «θα αρχίσει η δημοσιοποίηση των πορισμάτων των ελέγχων αυτών, και τα πρώτα αποτελέσματα «είναι πολύ εντυπωσιακά». Έχει μάλιστα ζητηθεί από το υπουργείο Υγείας και η συνδρομή της ΑΑΔΕ στους ελέγχους αυτούς και γι΄αυτό «όλοι οι γιατροί που έχουν πολύ υψηλή συνταγογράφηση, πέραν των μέσων όρων των συναδέλφων τους, θα ελεγχθούν και από την εφορία, για το αν έχουν κόψει τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά για τις άυλες συνταγές που έχουν εκδώσει». Ο δε έλεγχος θα κινηθεί και αναδρομικά, αν φανεί ότι υπάρχει φοροδιαφυγή.

Το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs

Η επιτροπή ενημερώθηκε επίσης ότι από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs (Diagnoses Related Groups, DRG), το εξειδικευμένο δηλαδή σύστημα κωδικοποίησης για την κατάταξη των περιστατικών. «Τα DRGs είναι μια μεγάλη μεταρρύθμιση, ψηφίστηκε σε νόμο της κυβερνήσεως Σαμαρά, από μένα και τον Μάκη Βορίδη», είπε ο κ. Γεωργιάδης και επισήμανε ότι απαιτήθηκε μια δεκαετία, για να ολοκληρωθεί η προεργασία, η μεταγλώττιση και η μεταγραφή στα ελληνικά δεδομένα του πραγματικού οικονομικού κόστους των ιατρικών πράξεων, σε σχέση και με την ποιότητα τους, «αυτή είναι διαφορά των GRGs από τα ΚΕΝ. Δηλαδή παρακολουθούν την εξέλιξη του ασθενούς όχι μόνο τη συγκεκριμένη επέμβαση», όπως είπε και πρόσθεσε: «από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs και στα μέσα του 2025, αφού λειτουργήσει στο ΕΣΥ, η πολιτική βούληση είναι να εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα και να μετατραπούν τα DRGs, ως το βασικό εργαλείο κοστολόγησης και πληρωμής».

Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2024 - 19:32
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΕΣΥ
  • DRGS
  • ΕΟΠΥΥ
  • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΔΙΠΥ: Η πρόοδος του προγράμματος Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι για παιδιά με σοβαρές παθήσεις
ΟΔΙΠΥ: Η πρόοδος του προγράμματος Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι για παιδιά με σοβαρές παθήσεις 12 Σεπτεμβρίου 2024
Δέσμευση Γεωργιάδη για τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου 13 Σεπτεμβρίου 2024
Δέσμευση Γεωργιάδη για τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αξιολόγηση νοσοκομείων ΕΣΥ: Ικανοποίηση 4/5 από τους ασθενείς – Τα ισχυρά σημεία και οι αδυναμίες
Πολιτική Υγείας
07/05/2026 - 13:18

Αξιολόγηση νοσοκομείων ΕΣΥ: Ικανοποίηση 4/5 από τους ασθενείς – Τα ισχυρά σημεία και οι αδυναμίες

Θεμιστοκλέους: «Επενδύουμε πάνω απ’ όλα στο ανθρώπινο δυναμικό του ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
06/05/2026 - 17:17

Θεμιστοκλέους: «Επενδύουμε πάνω απ’ όλα στο ανθρώπινο δυναμικό του ΕΣΥ»

Σε λειτουργία από σήμερα η νέα εφαρμογή Φακέλου Ασφάλισης Υγείας του ΕΟΠΥΥ
Digital Health
05/05/2026 - 14:53

Σε λειτουργία από σήμερα η νέα εφαρμογή Φακέλου Ασφάλισης Υγείας του ΕΟΠΥΥ

ΠΟΕΔΗΝ: SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Λήμνου - Χωρίς αναισθησιολόγο και βασικές ειδικότητες
Πολιτική Υγείας
04/05/2026 - 11:00

ΠΟΕΔΗΝ: SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Λήμνου - Χωρίς αναισθησιολόγο και βασικές ειδικότητες

Πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο «Μεταξά» η πρώτη ρομποτική επέμβαση θωρακοχειρουργικής στο ΕΣΥ
Υγεία
01/05/2026 - 12:13

Πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο «Μεταξά» η πρώτη ρομποτική επέμβαση θωρακοχειρουργικής στο ΕΣΥ

Γεωργιάδης για την παιδίατρο: «Έκανε πέντε μέρες εφημερία on call, από το σπίτι της - Δεν θα γίνει ΕΔΕ»
Πολιτική Υγείας
30/04/2026 - 15:51

Γεωργιάδης για την παιδίατρο: «Έκανε πέντε μέρες εφημερία on call, από το σπίτι της - Δεν θα γίνει ΕΔΕ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ζωή μετά τον καρκίνο και ο κίνδυνος ενός νέου καρκίνου
Ψυχική Υγεία
07/05/2026 - 17:00
Γιατί τα κρουαζιερόπλοια γίνονται "φωλιές" επιδημιών
Υγεία
07/05/2026 - 16:00
Χανταϊός: Ο υγειονομικός κίνδυνος για τους Ευρωπαίους είναι χαμηλός επιμένει η Κομισιόν
Υγεία
07/05/2026 - 15:08
Φάρμακα πρόληψης της ημικρανίας δείχνουν να μειώνουν και τον κίνδυνο γλαυκώματος
Υγεία
07/05/2026 - 15:00
Χανταϊός: Παγκόσμιος συναγερμός για τον εντοπισμό επιβατών του MV Hondius - Αεροσυνοδός της KLM νοσηλεύεται με ύποπτα συμπτώματα
Υγεία
07/05/2026 - 14:04
Αναβρασμός στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα για τους κινδύνους των deepfakes
Digital Health
07/05/2026 - 14:00
Αξιολόγηση νοσοκομείων ΕΣΥ: Ικανοποίηση 4/5 από τους ασθενείς – Τα ισχυρά σημεία και οι αδυναμίες
Πολιτική Υγείας
07/05/2026 - 13:18
Αγαπηδάκη: Στην Ελλάδα αποφασίσαμε να απαντήσουμε στα καρδιαγγειακά προβλήματα
Πολιτική Υγείας
07/05/2026 - 13:05
Γιατί η επάρκεια μελισσών στον πλανήτη κρίνει την επάρκεια των δικών μας τροφίμων αλλά και την υγεία μας
Υγεία
07/05/2026 - 13:00
Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία: Μαγειρέψτε περισσότερο στο σπίτι σας για να θωρακίσετε την καρδιά σας
Διατροφή
07/05/2026 - 12:00
Επιχείρηση «Pangea XVIII»: Κατασχέσεις παράνομων και επικίνδυνων φαρμάκων αξίας 15,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Pharma Policy
07/05/2026 - 10:44
Μπίλι Άιλις: Η ζωή με το σύνδρομο Τουρέτ και η μάχη της με τα τικ
Υγεία
07/05/2026 - 10:00
Χανταϊός: Το παράδειγμα της Αργεντινής και ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής
Υγεία
07/05/2026 - 09:00
Θεσσαλονίκη: Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και φωτιά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Επικαιρότητα
07/05/2026 - 07:18
Ποια πεδία ωφελούνται καθοριστικά από τις εξελίξεις στην ιατρική γενετική
Health Talk
07/05/2026 - 03:34
Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από τη «Δωδώνη»
Επικαιρότητα
07/05/2026 - 00:09
Λήμνος: «Καμία προκήρυξη μόνιμων θέσεων ιατρών από το 2025 για το νοσοκομείο του ακριτικού νησιού»
Πολιτική Υγείας
06/05/2026 - 22:47
Πέθανε στα 87 του ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ που έπασχε από άνοια με σωμάτια Lewy
Επικαιρότητα
06/05/2026 - 21:44
ECDC: Ταυτοποιήθηκε ο χανταϊός των Άνδεων στο κρουαζιερόπλοιο
Υγεία
06/05/2026 - 21:06
Εργατικά ατυχήματα στην ΕΕ: Το ευρωκοινοβούλιο ζητάει μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στις επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
06/05/2026 - 20:38
Αγγελής: «Πρωτοβουλίες για την προώθηση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού τήρησης φυσικών αποθεμάτων φαρμάκων»
Pharma Policy
06/05/2026 - 19:54
Δέσμη μέτρων από την Κομισιόν κατά της φτώχειας και για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ
Επικαιρότητα
06/05/2026 - 18:38
Το «σούπερ μικροβίωμα» 77χρονης επιζήσασας «έδειξε» θεραπεία για τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Pharma News
06/05/2026 - 18:11
Θεμιστοκλέους: «Επενδύουμε πάνω απ’ όλα στο ανθρώπινο δυναμικό του ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
06/05/2026 - 17:17
Αγαπηδάκη: Σε τρεις πυλώνες η ενσωμάτωση της ψυχικής υγείας στην πρωτοβάθμια φροντίδα
Πολιτική Υγείας
06/05/2026 - 16:57
Νέα θεραπεία για τον μεταστατικό καρκίνο των ωοθηκών με δυσμενή πρόγνωση
Υγεία
06/05/2026 - 16:39
Αρθροπλαστική γόνατος: Οι φόβοι των ασθενών και πόσο βάσιμοι είναι
Health Talk
06/05/2026 - 16:14
«Από την κάμπια στην πεταλούδα»: Πως η αναπηρία μπορεί να εξελιχθεί σε ψυχική ανθεκτικότητα
Patient Talk
06/05/2026 - 15:47
Έξι συμβουλές αρμονικής και φιλικής προς το Μορφέα συνύπαρξης στο κρεβάτι
Υγεία
06/05/2026 - 15:13
GEP: Ξεκινάει η πανελλήνια έρευνα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία
Υπηρεσίες Υγείας
06/05/2026 - 14:51

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος στη Θεσσαλονίκη
Πολιτική Υγείας
05/05/2026 - 03:26
Ο χυμός του κράνμπερι μπορεί να ενισχύσει τη δράση των αντιβιοτικών κατά των ουρολοιμώξεων
Διατροφή
05/05/2026 - 11:00
Φαρμασέρβ-Λίλλυ: «Κανονικά η κυκλοφορία και η διάθεση των ινσουλινών μας στην Ελλάδα»
Pharma News
05/05/2026 - 16:34
Νέα κορυφαία διάκριση για την AbbVie: Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces 2026
Pharma News
05/05/2026 - 17:34
Μακροζωία και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων στις παρεμβάσεις της Affidea στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Υπηρεσίες Υγείας
05/05/2026 - 20:01
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo