ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs - Έλεγχοι και από την ΑΑΔΕ για τη συνταγογράφηση»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
«Η δική μου προτροπή στους πολίτες είναι να εμπιστεύονται το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ λειτουργεί μια χαρά και δεν καταρρέει, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεν χρειάζεται οι πολίτες να δίνουν τα λεφτά τους στις ιδιωτικές κλινικές», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Πέμπτη, 12/09/2024 - 19:18
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής της Βουλής για τα εξής τέσσερα ζητήματα: Πρώτον, βασική φιλοσοφία της νέας σύμβασης του ΕΟΠΥΥ με τους ιδιώτες πάροχους θα είναι πως δωρεάν κάλυψη θα παρέχεται μόνο για το ΕΣΥ, με εξαίρεση εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, για τις οποίες άλλωστε υπάρχει ειδικός κωδικός, και οι οποίες, αν πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν σε ιδιωτική κλινική, τότε θα καλύπτονται στο 100%. Αν ένας πολίτης επιλέγει ιδιωτική κλινική, ενώ μπορεί να καλυφθεί από το δημόσιο νοσοκομείο, θα πρέπει να πληρώνει από την τσέπη του.

Δεύτερον, η νέα σύμβαση θα είναι απολύτως ξεκάθαρη με ζητήματα που ταλαιπωρούν ασφαλισμένους και κράτος, αναφορικά με τη νοσηλεία τους σε τετράκλινα, τρίκλινα δωμάτια νοσηλείας κλπ.

Τρίτον, από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs και στα μέσα του 2025, αφού λειτουργήσει στο ΕΣΥ το νέο σύστημα, η πολιτική βούληση είναι αυτό το σύστημα να εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα και να μετατραπούν τα DRGs, ως το βασικό εργαλείο κοστολόγησης και πληρωμής.

Τέταρτον, καθιερώνεται ο κλινικός και διοικητικός έλεγχος. Ο έλεγχος θα γίνεται κατά τα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή «κατά την έναρξη και καθόλη τη διάρκεια της παρεχόμενης υπηρεσίας υγείας και πριν από την τιμολόγηση της υπηρεσίας υγείας» στις ιδιωτικές κλινικές.

Τα πορίσματα για την υψηλή συνταγογράφηση

Ο κ. Γεωργιάδης ενημέρωσε επίσης τους βουλευτές ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα ελέγχου για τις περιπτώσεις υψηλής συνταγογράφησης. Τα αποτελέσματα των ελέγχων, για τους οποίους έχει ζητηθεί και η συνδρομή της ΑΑΔΕ, είναι εντυπωσιακά, όπως προανήγγειλε ο υπουργός.

Η επιτροπή συνεδρίασε μετά από αίτημα του υπουργού Υγείας και είχε αντικείμενο το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τις υπερχρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών και τη στάση που έχει τηρήσει ο ΕΟΠΥΥ. Γι΄αυτό και στην ενημέρωση, τον λόγο έλαβαν και ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης και η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι έχει συσταθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή, με τη συμμετοχή εγνωσμένου κύρους νομικών και ειδικών, για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σε σχέση με τον καθορισμό του πλαισίου διενέργειας ελέγχων της αυτοτελούς διεύθυνσης ελέγχου των συμβάσεων παρόχων του ΕΟΠΥΥ. Στο μεταξύ, όμως, καταλογισμοί γίνονται, είπε ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι «έχει γίνει αυστηρότερο το πλαίσιο, ότι έχουν φτιαχτεί νέοι μηχανισμοί ελέγχου, έχουν δοθεί περισσότερες δυνατότητες στον ΕΟΠΥΥ να διενεργεί ελέγχους, προβλέφθηκαν νέα όρια προστίμων».

Το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, κ. Γεωργιάδης είπε ότι αυτό αφορά σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, από το 2016 και έπειτα, και το μεγαλύτερο μέρος του πορίσματος αφορά σε μια και μοναδική υπόθεση, την υπόθεση ασφαλισμένου, μέλους της ΕΣΑμεΑ, ο οποίος με συνεχιζόμενα αιτήματά του προς τον ΕΟΠΥΥ και τον Συνήγορο, την τελευταία πενταετία, επιδιώκει την αποζημίωση για νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύτηκε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία και ο ίδιος επέλεξε και δήλωσε, εγγράφως, ότι αποδέχθηκε την αναβάθμιση της θέσης. «Εγώ δεν ξέρω γιατί αυτό απασχολεί τον Συνήγορο…», είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «για να είναι ξεκάθαρη η πολιτική μου βούληση, και στη νέα Σύμβαση που φτιάχνουμε, όταν κάποιος εγγράφως αποδέχεται την αναβάθμιση της θέσης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, θα πληρώνει τα λεφτά που προβλέπει το ιδιωτικό θεραπευτήριο».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε βασική διαφωνία στο «ύφος» του πορίσματος του Συνηγόρου του Πολίτη γιατί «διαπνέεται από μια αίσθηση ότι πρέπει να είναι ίδια η αντιμετώπιση στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα». Όχι, δεν είναι ίδια, είπε ο υπουργός Υγείας και σημείωσε εμφατικά: «όταν κάποιος επιλέγει να πάει στον ιδιωτικό τομέα, θα πληρώσει και από την τσέπη του. Τέλος. Εμείς δωρεάν κάλυψη δίνουμε στο ΕΣΥ. Και η δική μου προτροπή προς τους συμπολίτες μου είναι να πηγαίνουνε στο ΕΣΥ. Να εμπιστεύονται το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ λειτουργεί μια χαρά και δεν καταρρέει, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να ξοδεύουν τα λεφτά τους στις ιδιωτικές κλινικές. Ούτε είναι υποχρεωμένος ο ΕΟΠΥΥ ή το κράτος να λέει "είτε πας από ‘δω είτε πας από εκεί", η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια'. Δεν θα είναι ίδια η αντιμετώπιση. Εμείς δωρεάν δίνουμε το ΕΣΥ. ‘Αμα θες να πας σε ιδιώτη, θα το ξέρεις ότι θα πληρώνεις από την τσέπη σου».

Όπως πάντως διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας, αυτή η φιλοσοφία δεν αφορά στις περιπτώσεις των ειδικών χειρουργικών επεμβάσεων, αφού στις ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις, υπάρχει ειδικός κωδικός και η συμμετοχή είναι μηδενική. «'Αλλο είναι όταν σε πάμε σε μια ιδιωτική κλινική εμείς, γιατί δεν μπορούμε να σε χειρουργήσουμε στο ΕΣΥ -προφανώς δεν γίνεται αυτά να τα πληρώσεις, αλίμονο-άλλο πράγμα είναι όταν εσύ επιλέγεις να πας σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο. Αν εσύ το επιλέγεις, δικός σου λογαριασμός, θα πρέπει να μετρήσεις τα οικονομικά σου, αν αντέχεις να το πληρώσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως δε ενημέρωσε την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης, θα βγει το δυνατόν γρηγορότερα η νέα σύμβαση που όλα τα ζητήματα με τα «τετράκλινα, τα τρίκλινα, τη συμμετοχή του 30%, την έγγραφη ενημέρωση του ασθενούς», θα είναι απολύτως ξεκάθαρα. «Εμένα η πολιτική μου βούληση είναι πρώτα το ΕΣΥ. Εμείς δίνουμε από τον προϋπολογισμό του κράτους δισεκατομμύρια, για να υπάρχει το ΕΣΥ και εκεί πρέπει να πηγαίνει ο πολίτης», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η διαπραγμάτευση νέας σύμβασης

«Στη νέα Επιτροπή Διαπραγμάτευσης έχω ήδη δώσει εντολή να ξεκινήσει και έχει ήδη ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη σύναψη νέας σύμβασης με τις ιδιωτικές κλινικές. Θεωρώ ότι το πλαίσιο θα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο, δεν θεωρώ ότι είναι προς το συμφέρον ούτε του ελληνικού κράτους ούτε του Εθνικού Συστήματος Υγείας να υπάρχει υπερβολική διευκόλυνση των ασθενών να πηγαίνουν στις ιδιωτικές κλινικές. Ο Έλληνας φορολογούμενος έχει πληρώσει πάρα πολλά χρήματα και πληρώνει πάρα πολλά χρήματα για να φτιάξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας», είπε ο υπουργός και υπογράμμισε: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας και ως προτεραιότητα των πόρων και ως προς την κατεύθυνση των ασφαλισμένων μας, και μόνον επικουρικά το ιδιωτικό σύστημα. Κατά συνέπεια η πολιτική μου κατεύθυνση προς την Επιτροπή που κάνει την διαπραγμάτευση για τη νέα σύμβαση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαροι οι όροι έτσι ώστε η απόφαση ενός ασφαλισμένου του ΕΟΠΠΥ να επιλέξει την ιδιωτική κλινική να αποτελεί απολύτως συνειδητή του πράξη και προϊόν ελεύθερης επιλογής και όχι εύκολη κίνηση όπως πιστεύω σε πολύ μεγάλο βαθμό γίνεται σήμερα».

Ο υπουργός ενημέρωσε επίσης ότι γίνονται πολλαπλοί έλεγχοι... βροχηδόν, το τελευταίο πεντάμηνο, και τις επόμενες εβδομάδες «θα αρχίσει η δημοσιοποίηση των πορισμάτων των ελέγχων αυτών, και τα πρώτα αποτελέσματα «είναι πολύ εντυπωσιακά». Έχει μάλιστα ζητηθεί από το υπουργείο Υγείας και η συνδρομή της ΑΑΔΕ στους ελέγχους αυτούς και γι΄αυτό «όλοι οι γιατροί που έχουν πολύ υψηλή συνταγογράφηση, πέραν των μέσων όρων των συναδέλφων τους, θα ελεγχθούν και από την εφορία, για το αν έχουν κόψει τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά για τις άυλες συνταγές που έχουν εκδώσει». Ο δε έλεγχος θα κινηθεί και αναδρομικά, αν φανεί ότι υπάρχει φοροδιαφυγή.

Το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs

Η επιτροπή ενημερώθηκε επίσης ότι από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs (Diagnoses Related Groups, DRG), το εξειδικευμένο δηλαδή σύστημα κωδικοποίησης για την κατάταξη των περιστατικών. «Τα DRGs είναι μια μεγάλη μεταρρύθμιση, ψηφίστηκε σε νόμο της κυβερνήσεως Σαμαρά, από μένα και τον Μάκη Βορίδη», είπε ο κ. Γεωργιάδης και επισήμανε ότι απαιτήθηκε μια δεκαετία, για να ολοκληρωθεί η προεργασία, η μεταγλώττιση και η μεταγραφή στα ελληνικά δεδομένα του πραγματικού οικονομικού κόστους των ιατρικών πράξεων, σε σχέση και με την ποιότητα τους, «αυτή είναι διαφορά των GRGs από τα ΚΕΝ. Δηλαδή παρακολουθούν την εξέλιξη του ασθενούς όχι μόνο τη συγκεκριμένη επέμβαση», όπως είπε και πρόσθεσε: «από 1.1.2025 όλο το ΕΣΥ θα λειτουργεί με τα DRGs και στα μέσα του 2025, αφού λειτουργήσει στο ΕΣΥ, η πολιτική βούληση είναι να εφαρμοστεί και στον ιδιωτικό τομέα και να μετατραπούν τα DRGs, ως το βασικό εργαλείο κοστολόγησης και πληρωμής».

Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2024 - 19:32
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΕΣΥ
  • DRGS
  • ΕΟΠΥΥ
  • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΔΙΠΥ: Η πρόοδος του προγράμματος Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι για παιδιά με σοβαρές παθήσεις
ΟΔΙΠΥ: Η πρόοδος του προγράμματος Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι για παιδιά με σοβαρές παθήσεις 12 Σεπτεμβρίου 2024
Δέσμευση Γεωργιάδη για τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου 13 Σεπτεμβρίου 2024
Δέσμευση Γεωργιάδη για τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η εφαρμογή των DRGs στο ΕΣΥ είναι υποταγή της υγειονομικής πράξης στον οικονομικό δείκτη»
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 18:07

«Η εφαρμογή των DRGs στο ΕΣΥ είναι υποταγή της υγειονομικής πράξης στον οικονομικό δείκτη»

Επίσκεψη Μητσοτάκη και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς»
Πολιτική Υγείας
02/01/2026 - 09:14

Επίσκεψη Μητσοτάκη και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς»

Μητσοτάκης: «Στα ορόσημα του 2025 η ανακαίνιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας»
Επικαιρότητα
31/12/2025 - 19:33

Μητσοτάκης: «Στα ορόσημα του 2025 η ανακαίνιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας»

«Η απορρόφηση κονδυλίων δεν ισοδυναμεί με λειτουργικό ΕΣΥ – Η πραγματικότητα διαψεύδει τον Υπουργό Υγείας»
Πολιτική Υγείας
31/12/2025 - 20:12

«Η απορρόφηση κονδυλίων δεν ισοδυναμεί με λειτουργικό ΕΣΥ – Η πραγματικότητα διαψεύδει τον Υπουργό Υγείας»

Αποκαταστάθηκαν οι καθυστερήσεις πληρωμών των ιατρών στο σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων
Πολιτική Υγείας
31/12/2025 - 17:24

Αποκαταστάθηκαν οι καθυστερήσεις πληρωμών των ιατρών στο σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων

Λαϊκό Νοσοκομείο: Ρεκόρ μεταμοσχεύσεων μέσα στο 2025
Πολιτική Υγείας
31/12/2025 - 13:00

Λαϊκό Νοσοκομείο: Ρεκόρ μεταμοσχεύσεων μέσα στο 2025

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Χαρακόπουλου στο ΓΝ Λάρισας - Στο επίκεντρο η ενίσχυση του νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 22:12
Νοσοκομείο Χανίων: Ορκίστηκε νέα Επιμελήτρια Α΄ στο παιδοχειρουργικό τμήμα
Πολιτική Υγείας
05/01/2026 - 21:27
Η ιατροδικαστική έκθεση για τον πυροσβέστη που εντοπίστηκε νεκρός στο όρος Μπέλες
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 20:12
Τατουάζ και υγεία: Μπορεί το μελάνι να συνδέεται με καρκίνο δέρματος ή λέμφωμα;
Υγεία
05/01/2026 - 19:23
«Η εφαρμογή των DRGs στο ΕΣΥ είναι υποταγή της υγειονομικής πράξης στον οικονομικό δείκτη»
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 18:07
Επτά υγιεινές συνήθειες για μακροζωία μετά τον καρκίνο
Υγεία
05/01/2026 - 17:03
«Ο Υπουργός Υγείας δεν διαθέτει κανένα έρεισμα για διορισμό προσωρινής διοίκησης ή Διοικούσας Επιτροπής»
Πολιτική Υγείας
05/01/2026 - 16:12
Ασθένεια αναψυχής: Αρρωσταίνετε με το που θα ξεστομίσετε τη λέξη "διακοπές";
Υγεία
05/01/2026 - 15:00
Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στο χώρο σας; Γιατί η γνώμη ενός διακοσμητή δεν αρκεί...
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 14:00
Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για επιληπτικές κρίσεις με τη δύναμη του AI
Digital Health
05/01/2026 - 13:00
Σάς τρομάζει η επιστροφή στη δουλειά; Πώς να κάνετε την προσαρμογή πιο ομαλή
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 12:00
Η κετογονική δίαιτα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του ήπατος
Υγεία
05/01/2026 - 11:00
Το ηλεκτρονικό χρωματολόγιο που φιλοδοξεί να βελτιώσει την ακρίβεια των διαγνώσεων
Υγεία
05/01/2026 - 10:00
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 15χρονης Ελληνίδας
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 08:05
Από ανακοπή ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 07:55
Το "πόδι της χήνας" στα μάτια μπορεί να προειδοποιεί για κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Υγεία
03/01/2026 - 09:04
ΕΛΑΣ: Δέκα νεκροί σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα στην Αττική, τον Δεκέμβριο!
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 18:39
«Dry January»: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να «καθαρίσει» το ήπαρ από το αλκοόλ των εορτών
Διατροφή
02/01/2026 - 18:21
Οι Πρωτοχρονιές που βάφτηκαν με αίμα τα τελευταία 25 χρόνια
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:48
Ελβετία: Τα «σπινθηροβόλα κεριά» η προφανής αιτία της φονικής πυρκαγιάς - Ταυτοποιήθηκαν 113 τραυματίες
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:24
Κλιματική κρίση: Οι περιοριστικές πολιτικές αποδυναμώνουν την δημόσια στήριξη, σύμφωνα με νέα μελέτη
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:03
Μήνυμα Σιάσου για το 2026: «Επένδυση στην άριστη εκπαίδευση, την καινοτόμο έρευνα και τη διαρκή εξωστρέφεια»
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 16:39
Ο Elon Musk σχεδιάζει «μαζική παραγωγή» των εγκεφαλικών τσιπ Neuralink
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 16:17
Kύστη κόκκυγoς: Αίτια, συμπτώματα και θεραπεία - Γιατί είναι γνωστή και ως «νόσος του Jeep»
Health Talk
02/01/2026 - 15:51
Επιστολή ΙΣΑ προς Εξαδάκτυλο για την έκτακτη συνεδρίαση των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 15:36
Μεθεόρτια κατάθλιψη: Πώς να την ξεπεράσετε με συνοπτικές διαδικασίες
Ψυχική Υγεία
02/01/2026 - 15:12
Το Ισραήλ απαγορεύει την είσοδο στη Γάζα σε 37 διεθνείς ΜΚΟ
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 14:48
Χανιά: Ενισχύεται η προσβασιμότητα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο με νέο σύστημα για ΑμεΑ
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 14:19
Οι φαρμακευτικές εταιρείες αυξάνουν τις τιμές 350 φαρμάκων στις ΗΠΑ παρά τις πιέσεις Τραμπ
Pharma Policy
02/01/2026 - 14:00
Θεσσαλονίκη: Επτακόσιοι τόνοι σκουπίδια μαζεύτηκαν από τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 13:43

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από ανακοπή ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 07:55
Η κετογονική δίαιτα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του ήπατος
Υγεία
05/01/2026 - 11:00
Ασθένεια αναψυχής: Αρρωσταίνετε με το που θα ξεστομίσετε τη λέξη "διακοπές";
Υγεία
05/01/2026 - 15:00
Σάς τρομάζει η επιστροφή στη δουλειά; Πώς να κάνετε την προσαρμογή πιο ομαλή
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 12:00
Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για επιληπτικές κρίσεις με τη δύναμη του AI
Digital Health
05/01/2026 - 13:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo