ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγαπηδάκη: «Πρόληψη και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας - Η πολιτική μας για ένα νέο ΕΣΥ»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Τις προτεραιότητες του υπουγείου Υγείας στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του ΕΣΥ ανέλυσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο 22ο Συνέδριο Healthworld που διεξάγεται στην Αθήνα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental, και διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.
Δευτέρα, 02/10/2023 - 16:09
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Συγκεκριμένα, η κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη αναφέρθηκε στους άξονες της πολιτικής υγείας την επόμενη μέρα, στην προτεραιοποίηση για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας στο οποίο οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως εισοδήματος, με πολιτικές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη πρόσβαση με όρους ισότητας. Ειδικότερα, η κυρία Αγαπηδάκη ανέλυσε τις διαχρονικές παθογένειες του συστήματος, τους βασικούς άξονες των επικείμενων μεταρρυθμίσεων, αλλά και τις προτεραιότητες της πολιτικής υγείας που θα εφαρμοστούν στο επόμενο διάστημα

Ξεκινώντας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έδωσε το στίγμα των πολιτικών για το τι πρέπει να γίνει και τι σημαίνει μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλώ να σκεφτείτε πώς θέλετε να είστε σε δέκα χρόνια. Πώς θέλετε να ξυπνάτε, να κινείστε, να αισθάνεστε. Πώς θέλετε να είναι το σώμα σας, πώς θέλετε να είναι η καθημερινή σας λειτουργικότητα. Φαντάζομαι θέλετε να ξυπνάτε καλά, να μπορείτε να κάνετε μια σειρά από καθημερινές δραστηριότητες. Και το πως θέλουμε να είμαστε το χτίζουμε σήμερα».

Επιπλέον, η κυρία Αγαπηδάκη σημείωσε ότι η χώρα μας συζητάει αέναα, επί χρόνια «ένα συγκεκριμένο θέμα που παίζει στις ειδήσεις: Πότε έφτασε το ασθενοφόρο, αν προλάβαμε τον εμφραγματία. Δεν συζητάμε ποτέ πόσες φορές έχει χάσει το ΕΣΥ αυτόν τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της ζωής του πριν πάθει έμφραγμα. Λες και αυτό δεν είναι σημαντικό. Και όμως, είναι το πιο σημαντικό. Η συζήτηση που δεν κάνουμε είναι η πιο σημαντική και είναι αυτή που συνιστά ειδικά τη μεταρρύθμιση στον τομέα αυτόν».

Όπως είπε όταν έχεις «παρατημένο πληθυσμό σε όλο το προηγούμενο φάσμα, ειλικρινά αναρωτιέμαι, είναι πάρα πολύ σημαντικό να σώζουμε ζωές, συνειδητοποιούμε όμως ότι από την ώρα που έρχεται το ΕΚΑΒ, έχεις πάθει το έμφραγμα πας στο νοσοκομείο, ξεκινάς να ζεις μια ζωή με αρκετούς περιορισμούς. Μιλάμε για την περίπτωση που πάνε όλα καλά. 'Αρα, τι θέλω να πω με αυτό; Όση επένδυση και αν κάνουμε στον νοσοκομικοκεντρικό τομέα, στην τεχνολογία, ακόμα και αν είχαμε ιδανικά ένα νοσοκομείο σε κάθε σπίτι, μια μαγική κατάσταση στην οποία θα μπορούσαμε να έχουμε φάρμακα, επεμβάσεις παντού, αυτό στο τέλος της ημέρας θα μας οδηγούσε στο να έχουμε μια ζωή με περιορισμούς. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε; Αυτό που δεν έχουμε κάνει ποτέ σε αυτή τη χώρα: πρόληψη, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δημόσια υγεία». Γιατί άραγε δεν το έχουμε καταφέρει ποτέ, αναρωτήθηκε η κυρία Αγαπηδάκη. «Η δική μου προσωπική άποψη σε αυτό το ερώτημα είναι γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό το πράγμα. Υπάρχουν αρκετές προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια και δεν θέλω να μηδενίσω καμία, γιατί καθεμία ήταν η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα».

«Κάθε κυβέρνηση», πρόσθεσε, «επιχείρησε να δώσει μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε, δεν έχουμε συναντίληψη για το ποιο είναι το ζήτημα εδώ. Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε μια τεχνική αλλαγή στο σύστημα και να πούμε «Ειρήνη, δεν θα περνάς την πόρτα του νοσοκομείου απευθείας, θα πηγαίνεις πρώτα από τον προσωπικό γιατρό. Δεν θα πηγαίνεις κατευθείαν στην ειδικότητα, θα πηγαίνεις πρώτα από το Κέντρο Υγείας. Έχουμε μια προσέγγιση στο σύστημα Υγείας και ειδικά στα θέματα αυτά της πρόληψης σαν να είναι τεχνικά θέματα, το οποίο είναι λάθος. Νομίζω ότι αν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια ευρύτερη συζήτηση με τους κορυφαίους καθηγητές στον χώρο διεθνώς, θα συμφωνούσαν ότι η πρόληψη είναι ένα πολύ ουσιαστικό θέμα, η μετατόπιση προς τη δημόσια υγεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας , συνιστά μια αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών, του συστήματος, των γιατρών, των επαγγελματιών υγείας, του τρόπου που σκεφτόμαστε εν τέλει. Με την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας θέλουμε να πετύχουμε τη διαχείριση των χρονίων νοσημάτων στην κοινότητα, την αξιοποίηση της τηλεϊατρικής και την αλλαγή κουλτούρας, συνιστώντας μια μεγάλη γραμμή διαφοροποίησης που είναι ότι σταματάμε να περιμένουμε να έρθει ο πολίτης σε εμάς, είπε η κυρία Αγαπηδάκη και συμπλήρωσε: «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σημαίνει ότι πάμε εμείς στον πολίτη, αυτό κάνουμε στη Θεσσαλία». «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα πάντα, όποιος έχει φαντασιώσεις παντοδυναμίας ειδικά στον χώρο της υγείας φοβάμαι ότι όχι μόνο θα απογοητευτεί, θα τραυματιστεί κιόλας, εγώ επιμένω στο εξής: πάμε να δώσουμε με την ενσωμάτωση της δημόσιας υγείας με την πρωτοβάθμια κάτι στον κόσμο που είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι σταθερό. Ο πολίτης πρέπει να ξέρει ότι οι ΤΟΜΥ και οι ΚΟΜΥ κάθε Δευτέρα, κάθε βδομάδα θα παρέχουν αυτό και αυτό. Αυτό πρέπει να γίνει βίωμα, αυτή η σταθερή φροντίδα που παρέχει το υπουργείο Υγείας στον πολίτη. Και νομίζω ότι όταν κλείσουμε μια διετία με αυτό το μοντέλο, πολλά θα έχουν αλλάξει και στον δημόσιο διάλογο και δεν θα συζητάμε πια πότε έφτασε το ΕΚΑΒ και ποιος έπαθε έμφραγμα, αλλά επιτέλους, πόσα χρόνια περισσότερα μπορούμε να ζήσουμε με υγεία», κατέληξε στην ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός.

Καρποδίνη: «Κοιτάμε μπροστά...»

Στη συζήτηση συμμετείχε η κυρία Θεανώ Καρποδίνη Διοικήτρια Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Είναι πολύ σημαντικό να προλαμβάνουμε, να αντιμετωπίσουμε κάτι που θα μπορούσαμε επιτυχημένα να το είχαμε προλάβει, είπε.

«Υπάρχει μια αισιοδοξία, μια συναντίληψη ότι δεν μιλάμε για τα μικρά, καθημερινά προβλήματα, αλλά κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε να κάνουμε τομές, όχι μικροδιορθώσεις, για να αντιμετωπίσουμε πυροσβεστικά κάτι, μέχρι να προκύψει κάτι άλλο». Η ίδια πρόσθεσε ότι χρειάζεται μια αναδιοργάνωση, λέγοντας ότι «το δικό μας όραμα έχει πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα των ασφαλισμένων. Επομένως, η διαφάνεια που ανέφερε και ο υπουργός αφορά πρωτίστως τους ασθενείς και τους συνεργαζόμενους μαζί μας». Οπως είπε τρεις άξονες, προσβασιμότητα, διαρκής βελτίωση της υγείας με ποιότητα και εξορθολογισμός των δαπανών, όχι με την έννοια του πώς θα μοιράσουμε καλύτερα μια πίτα, αλλά να υιοθετήσουμε βέλτιστες πρακτικές και μηχανισμούς είναι τα βασικά στοιχεία.

Ο κ. Δημήτρης Φιλίππου Πρόεδρος Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), ανέφερε ότι το φάρμακο είναι το πολυτιμότερο και πιο διαδεδομένο μέσο για να επιτύχουμε αυτό που ονομάζεται υγεία.Οι δράσεις και δραστηριότητες πρέπει να κυμαίνονται σε δύο επίπεδα: στο ευρωπαϊκό και το εθνικό με τις ιδιαιτερότητές του. Προσβασιμότητα, διαφάνεια, δυνατότητα αυτοσυντήρησης, επάρκεια, είναι οι λέξεις κλειδιά.

Ηκυρία Έλενα Χουλιάρα Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου, ανέφερε από την πλευρά της ότι η πανδημία ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρέπει να συνεργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην υγεία.

Ο Christian Rodseth Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Greece, Poland and Romania, μίλησε για αποτελεσματική χρηματοδότηση για τις ανάγκες των πολιτών και των ασθενών και ο Γιάννης Τούντας, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντής, Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ), είπε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι το ΕΣΥ, «ένα ΕΣΥ που καταρρέει, που είναι προβληματικό που πρέπει να επανιδρυθεί». Όπως είπε, δεν αρκούν κάποιες μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται επαναθεμελίωση του ΕΣΥ, μακριά από τις αξίες του πελατειακού κράτους και τον κρατισμό.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν ο Ηλίας Σπυρτούνιας Γενικός Διευθυντής στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Νικόλαος Μπακατσέλος, πρόεδρος στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη πρόεδρος της Επιτροπής Φαρμακευτικών Εταιριών στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Θεόδωρος Λιακόπουλος, πρόεδρος της Eπιτροπής Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και Διαγνωστικών Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Τέλος, στην ομιλία του ο κ. Τζορτζ Τσούνης, Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επισήμανε εμφατικά την ανάγκη να «μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα για την ψηφιακή Υγεία». «Μιλάμε για αυτά τα πράγματα αφηρημένα αλλά είμαστε εδώ για τον άνθρωπο», τόνισε ο κ. Τσούνης και συμπλήρωσε πως «ένα λειτουργικό σύστημα υγείας είναι ένα ασφαλές μέρος για να μπορούν να ζήσουν οι πολίτες κάθε χώρας».

Πρόσθεσε πως ο ίδιος διαπιστώνει ότι «υπάρχει τεράστιο ανεκμετάλλευτο ανθρώπινο δυναμικό στην στην Ελλάδα», μια δεξαμενή ταλέντων στην έρευνα που πρέπει να αξιολογηθεί και να αξιοποιηθεί.

Τόνισε πως όπως και ο τίτλος του συνεδρίου «η μεταρρύθμιση των υπηρεσιών υγείας είναι σήμερα πολιτική προτεραιότητα και όχι ένα αφηρημένο ζήτημα. Είναι η πραγματική ανάγκη για να προσφέρουμε σε όλους τους πολίτες», κατέληξε στην ομιλία του ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας.

  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • HEALTH WORLD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσοχοΐδης από το 22ο Healthworld: «Αυτή τη φορά τα πράγματα στην υγεία θα διορθωθούν από την αρχή»
Χρυσοχοΐδης από το 22ο Healthworld: «Αυτή τη φορά τα πράγματα στην υγεία θα διορθωθούν από την αρχή» 02 Οκτωβρίου 2023
Εως και τις 22 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass 03 Οκτωβρίου 2023
Εως και τις 22 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive
Υπηρεσίες Υγείας
26/06/2026 - 03:41

Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive

Αγαπηδάκη: «Τα SMS του "Προλαμβάνω" θα αποστέλλονται κάθε χρόνο στους πολίτες»
Πολιτική Υγείας
24/06/2026 - 20:59

Αγαπηδάκη: «Τα SMS του "Προλαμβάνω" θα αποστέλλονται κάθε χρόνο στους πολίτες»

Πολυσήμαντη η παρουσία της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αιματολογίας
Υγεία
23/06/2026 - 15:37

Πολυσήμαντη η παρουσία της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αιματολογίας

Αγαπηδάκη: «Η πρόληψη σώζει ζωές, φτάνει πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και είναι δικαίωμα όλων»
Πολιτική Υγείας
22/06/2026 - 19:21

Αγαπηδάκη: «Η πρόληψη σώζει ζωές, φτάνει πλέον σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και είναι δικαίωμα όλων»

EAES 2026: H παγκόσμια ελίτ της ενδοσκοπικής χειρουργικής στην Αθήνα - Το πρόγραμμα του συνεδρίου
Health Talk
22/06/2026 - 18:29

EAES 2026: H παγκόσμια ελίτ της ενδοσκοπικής χειρουργικής στην Αθήνα - Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Αγαπηδάκη: Ενίσχυση της κατ’ οίκον φροντίδας και της τηλεϊατρικής
Πολιτική Υγείας
17/06/2026 - 09:30

Αγαπηδάκη: Ενίσχυση της κατ’ οίκον φροντίδας και της τηλεϊατρικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive
Υπηρεσίες Υγείας
26/06/2026 - 03:41
Στρατηγική σύμπραξη μεταξύ Ε.Ο.Π.Α.Ε. και Metropolitan College με πέντε ειδικές στοχεύσεις
Ψυχική Υγεία
26/06/2026 - 00:08
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Bayer και ακυρώνει τις αγωγές εναντίον της για ζιζανιοκτόνο με γλυφοσάτη
Επικαιρότητα
25/06/2026 - 22:13
ΕΟΔΥ: Σχεδόν 380 άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα - Πως θα κάνετε πιο ασφαλές το κολύμπι σας
Υγεία
25/06/2026 - 21:27
Καρκίνος παχέος εντέρου και ορθού: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και ο ρόλος της πρόληψης
Health Talk
25/06/2026 - 20:53
Πέντε οδηγίες πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα
Υγεία
25/06/2026 - 20:09
Πανελλαδική έρευνα της ΕΣΑμεΑ: Καταλυτικός ο ρόλος του Προσωπικού Βοηθού για τα άτομα με αναπηρία
Patient Talk
25/06/2026 - 19:43
Το Θεαγένειο απέκτησε νέο ρομποτικό σύστημα παρασκευής κυτταροστατικών φαρμάκων
Υγεία
25/06/2026 - 19:09
Επενδύσεις άνω των 400 εκατ. ευρώ μετατρέπουν την Αρκαδία σε νέο φαρμακευτικό κόμβο της Ευρώπης
Pharma Policy
25/06/2026 - 18:44
Σαρωτικούς ελέγχους ετοιμάζει ο ΕΟΦ για τα φάρμακα «μαϊμού» - Στο στόχαστρο τα ενέσιμα GLP-1
Pharma Policy
25/06/2026 - 18:08
Φροντίδα ατόμων με άνοια: Πώς μπορεί να βοηθήσει ο έπαινος και πότε μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
Υγεία
25/06/2026 - 16:21
Θεμιστοκλέους: «Με προσωπικό και εξοπλισμό έχει ενισχυθεί το ΕΚΑΒ στις τουριστικές περιοχές»
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 15:47
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη και άσκηση από τη συνιστώμενη: έρευνα
Υγεία
25/06/2026 - 15:12
Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΑΕ την Παρασκευή 26 Ιουνίου και συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ψυχική Υγεία
25/06/2026 - 14:54
Αστοχίες στο ΦΕΚ των βιοδεικτών, καθυστερήσεις στην πρόσβαση των ασθενών – Η κρίσιμη περίπτωση του HRD για τον καρκίνο των ωοθηκών
Pharma Policy
25/06/2026 - 14:31
Επτά βραβεία στην AstraZeneca για τη σύνδεση των εργαζομένων με τη στρατηγική της εταιρείας
Pharma News
25/06/2026 - 14:14
Μεταμόσχευση νεφρού: Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από πειραματικό φάρμακο για την πρόληψη της απόρριψης οργάνου
Pharma News
25/06/2026 - 14:00
Πρώτο κρούσμα Έμπολα στην Ευρώπη: Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί το ECDC
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 13:00
O Γεωργιάδης απαντά στο ΠΑΣΟΚ για έργο στο Νοσοκομείο Σωτηρία: Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 12:40
Θέλετε να νιώθετε καλύτερα στο γραφείο; Περπατήστε πέντε λεπτά!
Υγεία
25/06/2026 - 12:00
Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία;
Health Talk
25/06/2026 - 11:00
Γαλλία: Σε απομόνωση πέντε άτομα μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Έμπολα στη χώρα
Επικαιρότητα
25/06/2026 - 10:30
Μικροβιακή αντοχή: Δεν την τροφοδοτούν μόνο τα αντιβιοτικά - Τι έδειξε έρευνα για τα ζιζανιοκτόνα
Υγεία
25/06/2026 - 10:00
Η κυβέρνηση Τραμπ διεκδικεί από το Κογκρέσο χρηματοδότηση ύψους 1,4 δισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση του Έμπολα
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 09:00
Βενιζέλειο: Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίθεση σε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα με την αναθεώρηση του Συντάγματος
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 07:24
Ο ΕΕΣ τιμά την επέτειο της μάχης του Σολφερίνο που προκάλεσε στην ίδρυση της οργάνωσης
Επικαιρότητα
25/06/2026 - 03:47
Διευθύντρια κλινικής του «Αγία Σοφία» εκπέμπει μήνυμα αγωνίας για το ΕΣΥ
Υγεία
25/06/2026 - 00:02
Ποιες βλάβες προκαλεί στα οστά η κατανάλωση αλκοόλ
Health Talk
24/06/2026 - 22:37
Κίτρινος πυρετός: Οι παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωσή του και ο εμβολιασμός ως βασικό μέτρο πρόληψης
Υγεία
24/06/2026 - 22:12
Αγαπηδάκη: «Τα SMS του "Προλαμβάνω" θα αποστέλλονται κάθε χρόνο στους πολίτες»
Πολιτική Υγείας
24/06/2026 - 20:59

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Novo Nordisk Ελλάδος τιμήθηκε με το «Σήμα Διαφορετικότητας» 2026
Pharma News
23/06/2026 - 07:27
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιστροφή στο σχολείο με υγεία και ασφάλεια
Υπηρεσίες Υγείας
23/06/2026 - 15:49
Πώς η υγιεινή διατροφή σας μπορεί να σαμποτάρεται από τα σνακ
Διατροφή
23/06/2026 - 16:13
Ο ΠΟΥ ζητά την επέκταση του νεογνικού ελέγχου για τις συγγενείς ανωμαλίες και την επιβίωση των παιδιών
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 16:56
Απαραίτητη η σαφής πρόβλεψη για τη συμμετοχή των φυσικοθεραπευτών στην ανακουφιστική φροντίδα
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 19:42
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo