ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγαπηδάκη: Από 1η Ιουνίου όλοι οι πολίτες θα έχουν προσωπικό γιατρό

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες έχουν προστεθεί σχεδόν 2.000 επιπλέον προσωπικοί γιατροί στο σύστημα, ανεβάζοντας το σύνολο των διαθέσιμων προσωπικών γιατρών σε 5.496. Πάνω από 5 εκατομμύρια πολίτες οι εγγεγραμμένοι πολίτες, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό.
Κυριακή, 04/05/2025 - 09:34
— Photo: Eurokinissi
News4Health Team News4Health Team

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η δεύτερη φάση της μεταρρύθμισης του προσωπικού γιατρού. Μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες έχουν προστεθεί σχεδόν 2.000 επιπλέον προσωπικοί γιατροί στο σύστημα, ανεβάζοντας το σύνολο των διαθέσιμων προσωπικών γιατρών σε 5.496. Έχουν εγγραφεί έως σήμερα, πάνω από 5 εκατομμύρια πολίτες.

Επίσης μέχρι σήμερα, έχουν ενταχθεί περί τους 250 παιδιάτρους και παρέχουν δωρεάν δυνατότητα πρόσβασης σε προσωπικό παιδίατρο σε 350.000 παιδιά.

Από 1η Ιουνίου όσοι πολίτες δεν έχουν κάνει εγγραφή σε προσωπικό γιατρό θα εγγράφονται αυτόματα στο σύστημα βάσει των στοιχείων κατοικίας που έχουν δηλωμένα στον ΑΜΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον προσωπικό γιατρό που εκείνοι επιθυμούν, χωρίς καμία επιβάρυνση, τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Σημειώνει ότι η βελτίωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και αναφέρεται αναλυτικά στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει. Μεταξύ αυτών είναι και ένταξη από αρχές Μαρτίου ορισμένων Κέντρων Υγείας στο πρόγραμμα εφημεριών των νοσοκομείων. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα το πρόγραμμα αποδίδει, καθώς σε μόλις τρεις εβδομάδες, τέσσερα Κέντρα Υγείας εξυπηρέτησαν περισσότερα από 10.000 περιστατικά.

Ερ: Ποια είναι τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της προσπάθειας για τον εκσυγχρονισμό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας; Πώς οι αλλαγές αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα των πολιτών;

Απ: H βελτίωση και ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής τού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε εκτός από την πρόσβαση στη θεραπεία, να κερδίσουμε επιτέλους στη χώρα μας περισσότερα χρόνια υγιούς ζωής - αυτό έλειπε εδώ και 40 χρόνια από το σύστημα υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο εργάζομαι και εγώ, εφαρμόζοντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική που διασφαλίζει πρόσβαση στην υγεία για κάθε πολίτη.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ουσιαστικές παρεμβάσεις σε δεκάδες δομές υγείας με ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας. Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, από το 1983 που συστάθηκε. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έργα σε περισσότερα από 156 Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, ενώ οι πρώτες ανακαινισμένες υποδομές παραδίδονται άμεσα. Υλοποιούμε μια μεγάλης κλίμακας παρέμβαση, συνολικού ύψους 240 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ήδη έχουμε τα πρώτα ανακαινισμένα Κέντρα Υγείας τα οποία παραδόθηκαν - πρόκειται για τη μεγαλύτερη, αποτελεσματικότερη και ταχύτερη ανακαίνιση που έχει γίνει ποτέ στο ΕΣΥ.

Σε πολλές περιοχές της χώρας οι κοινωνικές ανισότητες στην υγειονομική φροντίδα επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, κυρίως σε περιοχές με χαμηλότερο κοινωνικοοικονομικό επίπεδο. Αυτό καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών και ενίσχυση της προσβασιμότητας στην υγειονομική φροντίδα για όλους, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας. Γνωρίζω καλά από δήμο σε δήμο τις διαφορετικές ανάγκες σε όλη τη χώρα. Για αυτό και επέλεξα να ξεκινήσουμε τις ιατρικές εξετάσεις κατ' οίκον με τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ από τα χωριά του Βόρειου Έβρου, όπως και σε άλλες περιοχές τις χώρας με αυξημένες κοινωνικές ανισότητες στην υγεία. Το ίδιο κάνουμε και με τις δράσεις για την παιδική παχυσαρκία που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα και δίνουμε πρόσβαση σε παιδιά και γονείς που ως τώρα δεν είχαν τέτοιες ευκαιρίες. Αντίστοιχα, παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Αττική, όπως για παράδειγμα στο Δυτικό Τομέα Αθηνών. Σε περιοχές όπως το Περιστέρι, το Ίλιον, το Χαϊδάρι, την Αγία Βαρβάρα και την Πετρούπολη, ενισχύουμε τις υφιστάμενες δομές και αναπτύσσουμε νέες για να καλύψουμε χρόνιες ανάγκες υγείας των πολιτών που παρέμεναν χωρίς ανταπόκριση. Την ίδρυση πανεπιστημιακού Κέντρου Υγείας στο Ίλιον, την ανάπτυξη ΤΟΜΥ στην Αγία Βαρβάρα, την ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Πετρούπολη, για να αναφέρω κάποια ενδεικτικά.

Επιπλέον, από τις αρχές Μαρτίου ξεκίνησε η ένταξη ορισμένων Κέντρων Υγείας στο πρόγραμμα εφημεριών, προκειμένου να υποστηρίξουν ενεργά το έργο των νοσοκομείων. Σε μόλις τρεις εβδομάδες, τέσσερα Κέντρα Υγείας -Αλεξάνδρας, Αμαρουσίου, Καλλιθέας και Λαυρίου- εξυπηρέτησαν στο πλαίσιο του νέου πλαισίου εφημεριών περισσότερα από 10.000 περιστατικά, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της πρωτοβουλίας. Σύντομα, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα πέντε Κέντρα Υγείας, με την υποστήριξη 150 επιπλέον επαγγελματιών υγείας. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κοντά στον τόπο κατοικίας τους, χωρίς αναμονές και περιττή ταλαιπωρία. Παροτρύνω τους πολίτες να επισκέπτονται τα Κέντρα Υγείας για προβλήματα μέτριας σοβαρότητας, καθώς έτσι εξυπηρετούνται γρηγορότερα και αποφεύγουν την ταλαιπωρία, ενώ παράλληλα κάνουν μια καλή πράξη για τους συνανθρώπους τους που καταφεύγουν στα Επείγοντα των νοσοκομείων για πιο σοβαρά θέματα, διευκολύνοντας τους να έχουν γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

Η ενίσχυση της Πρόληψης, την οποία καταφέραμε θεμελιώνοντας το πρώτο οργανωμένο σύστημα πρόληψης που είχε ποτέ η χώρα για τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του παχέος εντέρου και τα καρδιαγγειακά και έχει σώσει πάνω από 65.000 ανθρώπους. Αποτελεί μια επένδυση με κοινωνικό πρόσημο: υπηρετεί την ισότητα, βελτιώνει την καθημερινότητα και χτίζει ένα σύστημα υγείας πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και πιο κοντά σε κάθε πολίτη.

Ερ: Σε τι φάση βρίσκεται ο θεσμός του προσωπικού γιατρού;

Η δεύτερη φάση της μεταρρύθμισης του προσωπικού ιατρού, προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Τον Δεκέμβριο δημοσιεύτηκε ο νέος νόμος, Ιανουάριο εκδόθηκαν 6 κοινές υπουργικές αποφάσεις και ήδη μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες έχουν προστεθεί σχεδόν 2.000 επιπλέον Προσωπικοί Γιατροί στο σύστημα. Έχουμε ήδη καλύψει πάνω από 5 εκατομμύρια πολίτες και συνεχίζουμε σταθερά με καθημερινές εγγραφές.

Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό που για χρόνια ακουγόταν ως ευχή: όλοι οι πολίτες να έχουν έναν γιατρό που να τους γνωρίζει, να τους παρακολουθεί διαχρονικά, και να είναι η πρώτη και άμεση αναφορά τους σε θέματα πρόληψης και υποστήριξης. Έχουμε ακόμη δρόμο, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Ερ: Για να προχωρήσει ο προσωπικός γιατρός χρειάζεται στήριξη από τους γιατρούς και εκπαίδευση των πολιτών. Εκτιμάτε ότι σήμερα υπάρχουν αυτά τα δύο στοιχεία;

Απ: Το λέτε πολύ σωστά. Ο Προσωπικός Γιατρός δεν είναι απλώς ένα τεχνικό μέτρο - είναι ένας θεσμός που απαιτεί ενεργή εμπλοκή και των γιατρών και των πολιτών. Οι πολίτες αρχίζουν να κατανοούν και να εμπιστεύονται τον θεσμό - μόνο μέσα στο 2025 έχουν ήδη εγγραφεί πάνω από 250.000 πολίτες και συνεχώς εγγράφονται νέοι. Χρειάζεται φυσικά περισσότερη ενημέρωση, ώστε να «χτίσουμε» μια νέα κουλτούρα πρόληψης και συνεχούς φροντίδας. Σε αυτό έχει συμβάλλει σημαντικά και το Πρόγραμμα Προλαμβάνω που χτίζει στη χώρα μας για πρώτη φορά κουλτούρα πρόληψης. Όπως διαπιστώνετε, οι αλλαγές αυτές δεν είναι αποσπασματικές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες. Ο πολίτης χρειάζεται και τον προσωπικό του ιατρό και το δωρεάν και ολοκληρωμένο σύστημα προληπτικών εξετάσεων- και τα παρέχουμε και τα δύο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό διαχρονικό πρόβλημα. Ενώ έχουμε υψηλό ποσοστό ιατρών συνολικά, μόλις το 6% από αυτούς -συνολικά, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα- είναι Γενικοί Ιατροί ή Παθολόγοι. Για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος, ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 20%, και σε χώρες όπως η Πορτογαλία που έχουν πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, το ποσοστό φτάνει και το 40%. Άρα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε σήμερα ισχυρά επιστημονικά και οικονομικά κίνητρα στους νέους γιατρούς, ώστε να ακολουθήσουν την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής ή της Παθολογίας. Για πρώτη φορά δίνουμε εφάπαξ οικονομικό κίνητρο ύψους 40.000 ευρώ σε νέους ιατρούς που θα επιλέξουν να εκπαιδευτούν στις ειδικότητες της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και της Παθολογίας. Θέλουμε να χαράξουμε ένα σταθερό μονοπάτι επαγγελματικής σταδιοδρομίας για όσους επιλέγουν να υπηρετήσουν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Έτσι, δίνουμε ισχυρά κίνητρα για την ενίσχυση των ειδικοτήτων της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και της Παθολογίας και επιδιώκουμε να έχουμε αυξημένο αριθμό ιατρών στο σύστημα υγείας για τα επόμενα 10 χρόνια. Εργαζόμαστε για το σήμερα, αλλά και το αύριο της Πατρίδας μας.

Ερ: Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα; Πόσοι έχουν εγγραφεί, πόσοι γιατροί συμμετέχουν και πόσοι έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών του προσωπικού γιατρού;

Απ: Το σύνολο των διαθέσιμων Προσωπικών Γιατρών ανέρχεται τώρα σε 5.496. Συγκριτικά, το 2024 είχαμε 3.545. Υπάρχει λοιπόν μια αύξηση περί των 2.000 προσωπικών ιατρών σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα είναι δυναμικό και καλύπτει καθημερινά ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

Ερ: Από 1η Ιουνίου η εγγραφή στο σύστημα του προσωπικού γιατρού θα γίνεται αυτόματα. Εξηγείστε μας τι σημαίνει αυτό και πώς θα μάθει ο πολίτης σε ποιο γιατρό έχει εγγραφεί;

Απ: Οι πολίτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή σε Προσωπικό Ιατρό έως τα τέλη Ιουνίου, θα εγγραφούν αυτόματα βάσει των στοιχείων κατοικίας που έχουν δηλωμένα στον ΑΜΚΑ. Η αντιστοίχιση θα γίνεται με διαθέσιμο προσωπικό γιατρό στον δήμο κατοικίας ή σε όμορο δήμο, ώστε να διασφαλιστεί η καθολική κάλυψη του πληθυσμού και να ενισχυθεί περαιτέρω η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον Προσωπικό Γιατρό που εκείνοι επιθυμούν, χωρίς καμία επιβάρυνση. Αν κάποιος πολίτης δεν επιθυμεί δωρεάν προσωπικό ιατρό, θα μπορεί να δηλώνει τον ιδιώτη Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό της επιλογής του. Και, φυσικά, οι πολίτες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν γιατρό: μία φορά μέσα σε 12 μήνες, ή δύο φορές μέσα σε 12 μήνες σε περίπτωση που αλλάξουν περιφέρεια.

Ερ: Ο θεσμός του προσωπικού γιατρού ενισχύεται και με παιδιάτρους. Πόσοι χρειάζονται και τι έχει γίνει έως σήμερα σε αυτό τον τομέα;

Απ: Για πρώτη φορά, στη χώρα μας, φέραμε τον Προσωπικό Παιδίατρο που θεσμοθετήθηκε τον Νοέμβριο. Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί σε πρώτη φάση ώστε να καλύψει 500.000 παιδιά. Κάθε παιδίατρος μπορεί να εγγράψει έως και 1.500 παιδιά, με μηνιαία αμοιβή περίπου 4.000 ευρώ.

Μέχρι σήμερα, έχουν ενταχθεί περί τους 250 παιδιάτρους και παρέχουν δωρεάν δυνατότητα πρόσβασης σε προσωπικό παιδίατρο σε 350.000 παιδιά. Πολύ σύντομα θα καλύψουμε το σύνολο του πληθυσμού των 500.000 παιδιών που έχουμε ως αρχικό στόχο.

Πηγή: ΑΠΕ

  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΟΠΥΥ: Προσοχή στους επιτήδειους με τα παραπλανητικά SMS και τις κλήσεις!
ΕΟΠΥΥ: Προσοχή στους επιτήδειους με τα παραπλανητικά SMS και τις κλήσεις! 02 Μαϊος 2025
Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Χεριών- Η σημασία της ορθής χρήσης των γαντιών από τους υγειονομικούς 05 Μαϊος 2025
Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Χεριών- Η σημασία της ορθής χρήσης των γαντιών από τους υγειονομικούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Ήδη έχουν συμμετάσχει 3,5 εκατομμύρια πολίτες
Πολιτική Υγείας
08/07/2025 - 08:08

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Ήδη έχουν συμμετάσχει 3,5 εκατομμύρια πολίτες

Υπουργείο Υγείας για καύσωνα: Οδηγίες προφύλαξης και πρώτες βοήθειες
Επικαιρότητα
08/07/2025 - 07:10

Υπουργείο Υγείας για καύσωνα: Οδηγίες προφύλαξης και πρώτες βοήθειες

Επιστολή ΙΣΑ σε Αγαπηδάκη: Οι πολίτες να επιλέγουν και ιδιώτες ως προσωπικούς γιατρούς
Πολιτική Υγείας
01/07/2025 - 15:33

Επιστολή ΙΣΑ σε Αγαπηδάκη: Οι πολίτες να επιλέγουν και ιδιώτες ως προσωπικούς γιατρούς

Αγαπηδάκη: Νέα προγράμματα πρόληψης και έρευνα αξιολόγησης ΑΙ στη διάγνωση του καρκίνου
Πολιτική Υγείας
01/07/2025 - 15:14

Αγαπηδάκη: Νέα προγράμματα πρόληψης και έρευνα αξιολόγησης ΑΙ στη διάγνωση του καρκίνου

Παράταση των συμβάσεων των προσωπικών ιατρών έως το τέλος του έτους
Πολιτική Υγείας
25/06/2025 - 12:03

Παράταση των συμβάσεων των προσωπικών ιατρών έως το τέλος του έτους

Αγαπηδάκη στο 2ο SFEE Summit: Έρχεται νέο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τη νεφρική δυσλειτουργία
Πολιτική Υγείας
24/06/2025 - 21:11

Αγαπηδάκη στο 2ο SFEE Summit: Έρχεται νέο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τη νεφρική δυσλειτουργία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα οφέλη της ηλιοθεραπείας με...μέτρο
Υγεία
11/07/2025 - 09:00
Εξαγορά του κλάδου οδοντιατρικών προϊόντων της ΑBC Kinitron από την ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε
Pharma News
10/07/2025 - 20:00
Αντιμετώπιση παθήσεων εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης και αρθρώσεων στο Metropolitan General
Υπηρεσίες Υγείας
10/07/2025 - 19:00
Καρκίνος του πνεύμονα και διατροφή: 7 ωφέλιμες τροφές για τους ασθενείς
Διατροφή
10/07/2025 - 18:00
Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Βελτίωση της κινητικής λειτουργίας με αυξημένη δόση νουσινερσένης
Pharma News
10/07/2025 - 17:00
AIDS: Οι περικοπές της διεθνούς βοήθειας από τις ΗΠΑ απειλούν να γυρίσουν τον κόσμο 20 χρόνια πίσω
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 16:00
Gwada αρνητικό: η πιο σπάνια ομάδα αίματος στον κόσμο
Υγεία
10/07/2025 - 15:00
Πολλαπλό μυέλωμα: Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για διάγνωση και θεραπεία
Health Talk
10/07/2025 - 14:00
Γεωργιάδης για Τζάνειο: Ο ΟΔΙΠΥ είχε κάνει ελέγχους νωρίτερα - Ντρέπομαι για τον εκτυπωτή χωρίς μελάνι
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 13:18
Merck: Δυνατή προσθήκη σκευάσματος για τη ΧΑΠ στο πορτφόλιο της με την εξαγορά έναντι 10 δισ. της Verona
Pharma News
10/07/2025 - 13:00
Γεωργιάδης: Σ' ένα 10ήμερο η κατ' οίκον παράδοση φαρμάκων θα έχει ομαλοποιηθεί
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 12:47
Νέα θεραπεία μπορεί να καθυστερήσει τον διαβήτη τύπου 1 για χρόνια αν χορηγηθεί εγκαίρως
Pharma News
10/07/2025 - 12:00
Ρομπότ πραγματοποίησε επέμβαση χωρίς ανθρώπινη βοήθεια με 100% ακρίβεια
Digital Health
10/07/2025 - 11:00
Σε αναστολή τέθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 10:31
Στάση εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 10:30
Χημειοθεραπεία χωρίς απώλεια μαλλιών χάρη στην ψύξη και τα αντιοξειδωτικά των σταφυλιών
Υγεία
10/07/2025 - 10:08
Η 11η «Βιβλιοθήκη Ανάσας» παραδόθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Υγεία
10/07/2025 - 09:14
ECDC: Η διφθερίτιδα εξαπλώνεται - Μέτρα προστασίας των ευάλωτων πληθυσμών
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 09:00
Υγεία - Μητέρα: Ενοποίηση των δύο κτιριακών συγκροτημάτων και δημιουργία ενιαίου κήπου 12.500 τ.μ
Υπηρεσίες Υγείας
10/07/2025 - 07:55
Το «προΣfΕΕρουμε» στη Μυτιλήνη: Στήριξη σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε δομές
Pharma Policy
10/07/2025 - 06:04
Η Ελλάδα ως κόμβος καινοτομίας στις βιοεπιστήμες
Pharma Policy
09/07/2025 - 21:00
ΙΣΑ και φορείς ΠΦΥ ζητούν αύξηση της αμοιβής της ιατρικής επίσκεψης από τον ΕΟΠΥΥ
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 20:00
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας στο τραπέζι της συνάντησης της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας με τον Υφυπουργό Υγείας
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 19:00
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι πολλές διαγνώσεις ΔΕΠΥ μπορεί να είναι ανακριβείς
Ψυχική Υγεία
09/07/2025 - 19:00
ΕΟΔΥ: 4 κρούσματα λοίμωξης ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική - Κάθε Τετάρτη η ενημέρωση
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 18:21
Η περιφέρεια της μέσης εργαλείο για την πρόβλεψη του προσδόκιμου ζωής
Υγεία
09/07/2025 - 18:00
Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για ζητήματα γονιμότητας
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 17:05
Κυκλοφόρησε η πρώτη Barbie με διαβήτη τύπου 1
Επικαιρότητα
09/07/2025 - 16:01
Έρευνα καταγράφει διπλασιασμό της ερωτικής συχνότητας σε περιόδους κρίσης και πολέμου
Ψυχική Υγεία
09/07/2025 - 15:00
Αξιολόγηση δημόσιων νοσοκομείων: Οι 38 ερωτήσεις στις οποίες θα απαντούν οι ασθενείς
Digital Health
09/07/2025 - 14:40

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας: Τα τρόφιμα που πυροδοτούν τροφική αλλεργία
Διατροφή
08/07/2025 - 11:58
Φάρμακο για τον βήχα φαίνεται να επιβραδύνει την εξέλιξη της άνοιας της νόσου Πάρκινσον
Pharma News
08/07/2025 - 13:00
Μ. Θεμιστοκλέους: 300 νέοι διασώστες του ΕΚΑΒ φέτος το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα
Πολιτική Υγείας
08/07/2025 - 11:55
AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον
Pharma News
08/07/2025 - 21:39
Αγωγή γιατρών σε βάρος του Κένεντι τζούνιορ για την πολιτική του έναντι των εμβολιασμών κατά της Covid
Πολιτική Υγείας
08/07/2025 - 16:07
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo