ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγαπηδάκη: «Πρόληψη και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας - Η πολιτική μας για ένα νέο ΕΣΥ»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Τις προτεραιότητες του υπουγείου Υγείας στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του ΕΣΥ ανέλυσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο 22ο Συνέδριο Healthworld που διεξάγεται στην Αθήνα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental, και διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.
Δευτέρα, 02/10/2023 - 16:09
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Συγκεκριμένα, η κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη αναφέρθηκε στους άξονες της πολιτικής υγείας την επόμενη μέρα, στην προτεραιοποίηση για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας στο οποίο οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως εισοδήματος, με πολιτικές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη πρόσβαση με όρους ισότητας. Ειδικότερα, η κυρία Αγαπηδάκη ανέλυσε τις διαχρονικές παθογένειες του συστήματος, τους βασικούς άξονες των επικείμενων μεταρρυθμίσεων, αλλά και τις προτεραιότητες της πολιτικής υγείας που θα εφαρμοστούν στο επόμενο διάστημα

Ξεκινώντας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έδωσε το στίγμα των πολιτικών για το τι πρέπει να γίνει και τι σημαίνει μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλώ να σκεφτείτε πώς θέλετε να είστε σε δέκα χρόνια. Πώς θέλετε να ξυπνάτε, να κινείστε, να αισθάνεστε. Πώς θέλετε να είναι το σώμα σας, πώς θέλετε να είναι η καθημερινή σας λειτουργικότητα. Φαντάζομαι θέλετε να ξυπνάτε καλά, να μπορείτε να κάνετε μια σειρά από καθημερινές δραστηριότητες. Και το πως θέλουμε να είμαστε το χτίζουμε σήμερα».

Επιπλέον, η κυρία Αγαπηδάκη σημείωσε ότι η χώρα μας συζητάει αέναα, επί χρόνια «ένα συγκεκριμένο θέμα που παίζει στις ειδήσεις: Πότε έφτασε το ασθενοφόρο, αν προλάβαμε τον εμφραγματία. Δεν συζητάμε ποτέ πόσες φορές έχει χάσει το ΕΣΥ αυτόν τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της ζωής του πριν πάθει έμφραγμα. Λες και αυτό δεν είναι σημαντικό. Και όμως, είναι το πιο σημαντικό. Η συζήτηση που δεν κάνουμε είναι η πιο σημαντική και είναι αυτή που συνιστά ειδικά τη μεταρρύθμιση στον τομέα αυτόν».

Όπως είπε όταν έχεις «παρατημένο πληθυσμό σε όλο το προηγούμενο φάσμα, ειλικρινά αναρωτιέμαι, είναι πάρα πολύ σημαντικό να σώζουμε ζωές, συνειδητοποιούμε όμως ότι από την ώρα που έρχεται το ΕΚΑΒ, έχεις πάθει το έμφραγμα πας στο νοσοκομείο, ξεκινάς να ζεις μια ζωή με αρκετούς περιορισμούς. Μιλάμε για την περίπτωση που πάνε όλα καλά. 'Αρα, τι θέλω να πω με αυτό; Όση επένδυση και αν κάνουμε στον νοσοκομικοκεντρικό τομέα, στην τεχνολογία, ακόμα και αν είχαμε ιδανικά ένα νοσοκομείο σε κάθε σπίτι, μια μαγική κατάσταση στην οποία θα μπορούσαμε να έχουμε φάρμακα, επεμβάσεις παντού, αυτό στο τέλος της ημέρας θα μας οδηγούσε στο να έχουμε μια ζωή με περιορισμούς. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε; Αυτό που δεν έχουμε κάνει ποτέ σε αυτή τη χώρα: πρόληψη, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δημόσια υγεία». Γιατί άραγε δεν το έχουμε καταφέρει ποτέ, αναρωτήθηκε η κυρία Αγαπηδάκη. «Η δική μου προσωπική άποψη σε αυτό το ερώτημα είναι γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι αυτό το πράγμα. Υπάρχουν αρκετές προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια και δεν θέλω να μηδενίσω καμία, γιατί καθεμία ήταν η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα».

«Κάθε κυβέρνηση», πρόσθεσε, «επιχείρησε να δώσει μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε, δεν έχουμε συναντίληψη για το ποιο είναι το ζήτημα εδώ. Το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε μια τεχνική αλλαγή στο σύστημα και να πούμε «Ειρήνη, δεν θα περνάς την πόρτα του νοσοκομείου απευθείας, θα πηγαίνεις πρώτα από τον προσωπικό γιατρό. Δεν θα πηγαίνεις κατευθείαν στην ειδικότητα, θα πηγαίνεις πρώτα από το Κέντρο Υγείας. Έχουμε μια προσέγγιση στο σύστημα Υγείας και ειδικά στα θέματα αυτά της πρόληψης σαν να είναι τεχνικά θέματα, το οποίο είναι λάθος. Νομίζω ότι αν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια ευρύτερη συζήτηση με τους κορυφαίους καθηγητές στον χώρο διεθνώς, θα συμφωνούσαν ότι η πρόληψη είναι ένα πολύ ουσιαστικό θέμα, η μετατόπιση προς τη δημόσια υγεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας , συνιστά μια αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών, του συστήματος, των γιατρών, των επαγγελματιών υγείας, του τρόπου που σκεφτόμαστε εν τέλει. Με την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας θέλουμε να πετύχουμε τη διαχείριση των χρονίων νοσημάτων στην κοινότητα, την αξιοποίηση της τηλεϊατρικής και την αλλαγή κουλτούρας, συνιστώντας μια μεγάλη γραμμή διαφοροποίησης που είναι ότι σταματάμε να περιμένουμε να έρθει ο πολίτης σε εμάς, είπε η κυρία Αγαπηδάκη και συμπλήρωσε: «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σημαίνει ότι πάμε εμείς στον πολίτη, αυτό κάνουμε στη Θεσσαλία». «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα πάντα, όποιος έχει φαντασιώσεις παντοδυναμίας ειδικά στον χώρο της υγείας φοβάμαι ότι όχι μόνο θα απογοητευτεί, θα τραυματιστεί κιόλας, εγώ επιμένω στο εξής: πάμε να δώσουμε με την ενσωμάτωση της δημόσιας υγείας με την πρωτοβάθμια κάτι στον κόσμο που είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι σταθερό. Ο πολίτης πρέπει να ξέρει ότι οι ΤΟΜΥ και οι ΚΟΜΥ κάθε Δευτέρα, κάθε βδομάδα θα παρέχουν αυτό και αυτό. Αυτό πρέπει να γίνει βίωμα, αυτή η σταθερή φροντίδα που παρέχει το υπουργείο Υγείας στον πολίτη. Και νομίζω ότι όταν κλείσουμε μια διετία με αυτό το μοντέλο, πολλά θα έχουν αλλάξει και στον δημόσιο διάλογο και δεν θα συζητάμε πια πότε έφτασε το ΕΚΑΒ και ποιος έπαθε έμφραγμα, αλλά επιτέλους, πόσα χρόνια περισσότερα μπορούμε να ζήσουμε με υγεία», κατέληξε στην ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός.

Καρποδίνη: «Κοιτάμε μπροστά...»

Στη συζήτηση συμμετείχε η κυρία Θεανώ Καρποδίνη Διοικήτρια Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Είναι πολύ σημαντικό να προλαμβάνουμε, να αντιμετωπίσουμε κάτι που θα μπορούσαμε επιτυχημένα να το είχαμε προλάβει, είπε.

«Υπάρχει μια αισιοδοξία, μια συναντίληψη ότι δεν μιλάμε για τα μικρά, καθημερινά προβλήματα, αλλά κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε να κάνουμε τομές, όχι μικροδιορθώσεις, για να αντιμετωπίσουμε πυροσβεστικά κάτι, μέχρι να προκύψει κάτι άλλο». Η ίδια πρόσθεσε ότι χρειάζεται μια αναδιοργάνωση, λέγοντας ότι «το δικό μας όραμα έχει πάντα στο επίκεντρο τον ασθενή. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα των ασφαλισμένων. Επομένως, η διαφάνεια που ανέφερε και ο υπουργός αφορά πρωτίστως τους ασθενείς και τους συνεργαζόμενους μαζί μας». Οπως είπε τρεις άξονες, προσβασιμότητα, διαρκής βελτίωση της υγείας με ποιότητα και εξορθολογισμός των δαπανών, όχι με την έννοια του πώς θα μοιράσουμε καλύτερα μια πίτα, αλλά να υιοθετήσουμε βέλτιστες πρακτικές και μηχανισμούς είναι τα βασικά στοιχεία.

Ο κ. Δημήτρης Φιλίππου Πρόεδρος Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), ανέφερε ότι το φάρμακο είναι το πολυτιμότερο και πιο διαδεδομένο μέσο για να επιτύχουμε αυτό που ονομάζεται υγεία.Οι δράσεις και δραστηριότητες πρέπει να κυμαίνονται σε δύο επίπεδα: στο ευρωπαϊκό και το εθνικό με τις ιδιαιτερότητές του. Προσβασιμότητα, διαφάνεια, δυνατότητα αυτοσυντήρησης, επάρκεια, είναι οι λέξεις κλειδιά.

Ηκυρία Έλενα Χουλιάρα Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου, ανέφερε από την πλευρά της ότι η πανδημία ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρέπει να συνεργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην υγεία.

Ο Christian Rodseth Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Greece, Poland and Romania, μίλησε για αποτελεσματική χρηματοδότηση για τις ανάγκες των πολιτών και των ασθενών και ο Γιάννης Τούντας, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντής, Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ), είπε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι το ΕΣΥ, «ένα ΕΣΥ που καταρρέει, που είναι προβληματικό που πρέπει να επανιδρυθεί». Όπως είπε, δεν αρκούν κάποιες μεταρρυθμίσεις. Χρειάζεται επαναθεμελίωση του ΕΣΥ, μακριά από τις αξίες του πελατειακού κράτους και τον κρατισμό.

Στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν ο Ηλίας Σπυρτούνιας Γενικός Διευθυντής στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Νικόλαος Μπακατσέλος, πρόεδρος στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη πρόεδρος της Επιτροπής Φαρμακευτικών Εταιριών στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Θεόδωρος Λιακόπουλος, πρόεδρος της Eπιτροπής Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και Διαγνωστικών Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Τέλος, στην ομιλία του ο κ. Τζορτζ Τσούνης, Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, επισήμανε εμφατικά την ανάγκη να «μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα για την ψηφιακή Υγεία». «Μιλάμε για αυτά τα πράγματα αφηρημένα αλλά είμαστε εδώ για τον άνθρωπο», τόνισε ο κ. Τσούνης και συμπλήρωσε πως «ένα λειτουργικό σύστημα υγείας είναι ένα ασφαλές μέρος για να μπορούν να ζήσουν οι πολίτες κάθε χώρας».

Πρόσθεσε πως ο ίδιος διαπιστώνει ότι «υπάρχει τεράστιο ανεκμετάλλευτο ανθρώπινο δυναμικό στην στην Ελλάδα», μια δεξαμενή ταλέντων στην έρευνα που πρέπει να αξιολογηθεί και να αξιοποιηθεί.

Τόνισε πως όπως και ο τίτλος του συνεδρίου «η μεταρρύθμιση των υπηρεσιών υγείας είναι σήμερα πολιτική προτεραιότητα και όχι ένα αφηρημένο ζήτημα. Είναι η πραγματική ανάγκη για να προσφέρουμε σε όλους τους πολίτες», κατέληξε στην ομιλία του ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας.

  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • HEALTH WORLD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσοχοΐδης από το 22ο Healthworld: «Αυτή τη φορά τα πράγματα στην υγεία θα διορθωθούν από την αρχή»
Χρυσοχοΐδης από το 22ο Healthworld: «Αυτή τη φορά τα πράγματα στην υγεία θα διορθωθούν από την αρχή» 02 Οκτωβρίου 2023
Εως και τις 22 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass 03 Οκτωβρίου 2023
Εως και τις 22 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Dentist Pass

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγαπηδάκη: «Το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ συνεχίζεται έως το 2030»
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 15:22

Αγαπηδάκη: «Το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ συνεχίζεται έως το 2030»

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής
Υγεία
25/07/2026 - 00:06

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής

Συνάντηση Αγαπηδάκη με εργαζομένους στην ΠΦΥ για στελέχωση, προσλήψεις και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας
Πολιτική Υγείας
24/07/2026 - 03:46

Συνάντηση Αγαπηδάκη με εργαζομένους στην ΠΦΥ για στελέχωση, προσλήψεις και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας

Αγαπηδάκη: «Θα συνεχιστεί το πρόγραμμα για την παχυσαρκία ενηλίκων - Σύντομα οι ανακοινώσεις»
Πολιτική Υγείας
20/07/2026 - 14:32

Αγαπηδάκη: «Θα συνεχιστεί το πρόγραμμα για την παχυσαρκία ενηλίκων - Σύντομα οι ανακοινώσεις»

Αγαπηδάκη: Σε 15 ημέρες λύση για τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Υγεία
16/07/2026 - 11:10

Αγαπηδάκη: Σε 15 ημέρες λύση για τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»
Πολιτική Υγείας
13/07/2026 - 19:57

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κάνουν προπόνηση ενδυνάμωσης σε κάθε στάδιο της ζωής τους
Fitness
29/07/2026 - 16:34
Διαβήτης: Ο δεκάλογος για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές
Health Talk
29/07/2026 - 16:13
Νέο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο στο Άγιον Όρος, στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 15:51
Γεωργιάδης από Λήμνο: «Δεν αφήσαμε την ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης να πάει χαμένη»
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 15:34
Τηλεργασία: Πώς επηρεάζει το σώμα μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε
Υγεία
29/07/2026 - 15:00
Πνευμονογαστρικό νεύρο: Γιατί είναι καθοριστικό για την ψυχική υγεία και τη λειτουργία του οργανισμού
Υγεία
29/07/2026 - 14:00
Ύπνος με ανεμιστήρα: Οι 4 πιθανές επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες για ασφαλή χρήση
Υγεία
29/07/2026 - 13:00
Σαλμονέλα το καλοκαίρι: Οι οδηγίες του ΕΦΕΤ για νοικοκυριά - επιχειρήσεις εστίασης
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 12:00
ΨΝΑ: Καταγγελία εργαζομένων για «επικίνδυνες συνθήκες» στις εφημερίες – Ράντζα ακόμη και στα εξεταστήρια
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 11:30
Πώς το σφουγγάρι της κουζίνας μπορεί να σάς μολύνει με σαλμονέλα
Υγεία
29/07/2026 - 11:00
Ιός Δυτικού Νείλου: Οι περιοχές με κρούσματα και αυτές που θεωρούνται υψηλού κινδύνου
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 10:26
ΗΠΑ: Νέες περικοπές στην Υγεία εξετάζει ο Τραμπ – Στο στόχαστρο το Medicare και τα εμβόλια
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 10:00
Ινομυαλγία: Εντοπίστηκαν 26 γονιδιακές περιοχές που αυξάνουν τον κίνδυνο
Υγεία
29/07/2026 - 09:00
Καλοκαίρι και χρόνιος πόνος: Ο ρόλος της φαρμακευτικής κάνναβης στη διαχείρισή του
Health Talk
29/07/2026 - 08:12
Αποστολή εμβολίων από τον ΕΕΣ για τα παιδιά ορφανοτροφείου στη La Guaira της Βενεζουέλας
Υγεία
29/07/2026 - 07:33
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την παρέμβαση Γεωργιάδη στην εσωτερική λειτουργία του ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 03:42
Sobi: Ισχυρή ανάπτυξη και σημαντική πρόοδος στο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων θεραπειών
Pharma News
29/07/2026 - 00:09
Νέα παρέμβαση της ΟΕΝΓΕ για παραμονή των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 23:04
Η κυκλοσπορίαση μπορεί να κάνει τη διάρροια πολύ πιο «εκρηκτική»
Υγεία
28/07/2026 - 21:57
Βουλγαρία: 1.397 μωρά γεννήθηκαν το 2025 με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και κρατική χρηματοδότηση
Επικαιρότητα
28/07/2026 - 21:31
Κολύμβηση: Το «μαγικό ελιξίριο» για τα οστά των ηλικιωμένων
Health Talk
28/07/2026 - 21:09
Μητσοτάκης: «Με το Ταμείο Ανάκαμψης, έγιναν οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο ΕΣΥ από συστάσεώς του»
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 20:06
Vegan, vegetarian και διατροφικές διαταραχές: Ανάμεικτα ευρήματα από νέα μελέτη για τη συσχέτισή τους
Διατροφή
28/07/2026 - 19:38
Καρκίνος κεφαλής και τράχηλου: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και ποσοστά πενταετούς επιβίωσης
Υγεία
28/07/2026 - 18:46
ΠΟΜΕΠ: «Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε, λείπουν τα εργαλεία εφαρμογής»
Digital Health
28/07/2026 - 17:51
Ο ΕΕΣ εκπαίδευσε 117 στελέχη των ΕΤΑΚ του Στρατού Ξηράς για «διασώστες γενικών καθηκόντων»
Επικαιρότητα
28/07/2026 - 17:29
Ο υγιής ύπνος προσθέτει χρόνια ζωής - Οι κρίσιμοι δείκτες για άνδρες και γυναίκες
Υγεία
28/07/2026 - 17:03
Συνήθεις ουρολογικές παθήσεις το καλοκαίρι: Συμπτώματα και αντιμετώπιση
Health Talk
28/07/2026 - 16:39
InterMed: Δύο διεθνείς διακρίσεις για τις ψηφιακές καμπάνιες της στα FOOH Awards 2026
Pharma News
28/07/2026 - 16:22
Χολαγγειοκαρκίνωμα: Μονοκλωνικό αντίσωμα κατορθώνει συρρίκνωση όγκου στο 50% των ασθενών
Υγεία
28/07/2026 - 16:04

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κατανάλωση φαγητού μέσα σε 9 ώρες την ημέρα ίσως προστατεύει τη μνήμη και τον εγκέφαλο
Διατροφή
27/07/2026 - 12:00
Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 11:51
Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 08:10
Αντιδράσεις των εργαστηριακών ιατρών στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους βιοπαθολόγους
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 15:26
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 14:36
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo