ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

La Roche-Posay: Συνεργασία με την UICC στη μάχη κατά του καρκίνου

Pharma News
PEXELS
Κάθε χρόνο, καταγράφονται σε παγκόσμο επίπεδο περίπου 20 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου και σχεδόν 10 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο.
Τετάρτη, 07/02/2024 - 04:21
— Photo: PEXELS
News4Health Team News4Health Team

Ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) εκτιμά ότι, έως το 2040, θα υπάρχουν 30,2 εκατομμύρια νέα κρούσματα της νόσου. Καθώς ο καρκίνος συνεχίζει να αποτελεί εντεινόμενο πρόβλημα, όλοι -παντού- θα επηρεαστούμε σε κάποιον βαθμό από τον αντίκτυπό του.

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται στενά με κορυφαίους ογκολόγους και δερματολόγους στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας και της ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια του καρκίνου, συνεισφέροντας στον εμπλουτισμό της διαρκώς εξελισσόμενης επιστημονικής γνώσης γύρω από τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών για τον καρκίνο και προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες, ουσιαστικές δερματολογικές λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος όπως το Lipikar Syndet, το Lipikar AP+M, το Cicaplast B5+ και το Anthelios UVMune.

Πέραν αυτού, η La Roche-Posay πιστεύει ότι η υποστηρικτική φροντίδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της θεραπείας του καρκίνου, καθώς όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πασχόντων αλλά επίσης εξοπλίζει τους φροντιστές τους με τη γνώση ότι υπάρχουν λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, η La Roche-Posay είναι υπερήφανη που ισχυροποιεί τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC), ως επίσημος χορηγός, για δεύτερη συναπτή χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου που γιορτάζεται στις 4 Φεβρουαρίου. Έτσι, η La Roche-Posay συνεχίζει να είναι η μόνη μάρκα φροντίδας που συνεργάζεται με τη UICC στηρίζοντάς τη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ακολουθήστε κι εσείς τη La Roche-Posay στην προσπάθειά της να εξοπλίσει περισσότερους ανθρώπους με τη γνώση και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να αλλάξουν ζωές μέσω της δύναμης της υποστηρικτικής φροντίδας.

Η συνεργασία με τη UICC

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη, η UICC συσπειρώνει και υποστηρίζει την παγκόσμια κοινότητα καρκίνου μέσα από συνέδρια και εστιάζοντας στην ενίσχυση των ικανοτήτων και στην ευαισθητοποίηση, με στόχο να διασφαλίσει ότι η καταπολέμηση του καρκίνου παραμένει προτεραιότητα στην παγκόσμια ατζέντα για την υγεία. Η UICC ιδρύθηκε το 1933, και στη βάση των μελών της συμπεριλαμβάνονται πάνω από 1.200 οργανισμοί σε 172 χώρες. Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι ότι εκπροσωπεί τόσο αντικαρκινικές ενώσεις και υπουργεία υγείας όσο και ομάδες ασθενών.

Για τρίτη και τελευταία χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου θα έχει θέμα «Close the Care Gap» (Γεφυρώστε το Χάσμα στη Φροντίδα του Καρκίνου), σε αναγνώριση της συλλογικής δράσης που απαιτείται για την καταπολέμηση των ανισοτήτων στη σωτήρια ιατρική περίθαλψη αλλά και των εμποδίων που αντιμετωπίζουν πολλοί ασθενείς όπως το εισόδημα, το μορφωτικό επίπεδο, η τοποθεσία, αλλά και οι διακρίσεις με βάση την εθνικότητα, τη φυλή, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την αναπηρία, και τον τρόπο ζωής.

Ενισχύοντας τη συνεργασία της με τη UICC ως επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, η La Roche-Posay δεσμεύεται να στηρίξει τον οργανισμό στην αποστολή του να γεφυρώσει το χάσμα στη φροντίδα κατά τη διάρκεια του καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα ασκεί πιέσεις για την αναγνώριση του όρου «υποστηρικτική ογκολογία» σε παγκόσμιο επίπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 80% των ασθενών επιβεβαιώνουν ότι η υποστηρικτική φροντίδα τούς βοήθησε στη διαχείριση της νόσου , η La Roche-Posay πιστεύει ότι η υποστηρικτική φροντίδα πρέπει να θεωρείται ουσιώδες κομμάτι της θεραπείας και της ανάρρωσης.

Όπως λέει η Πολυεθνική Ένωση για την Υποστηρικτική Φροντίδα στον Καρκίνο (MASCC), «Η υποστηρικτική φροντίδα είναι αυτή που καθιστά δυνατή την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας κατά τη διάρκεια του καρκίνου. Η υποστηρικτική φροντίδα δεν είναι προαιρετική και δεν έχει να κάνει μόνο με την άνεση του ασθενούς, καθώς βοηθά τον ασθενή να ακολουθήσει πιστά τη θεραπεία του και, κατ’ επέκταση, να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης. Επιτρέπει επίσης στο περιβάλλον του ασθενούς να έχει ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αγαπημένου τους», προσθέτει ο Benjamin Brunschwig, Διευθυντής Βιωσιμότητας & Αντικτύπου στη La Roche-Posay.
Η UICC καλεί άπαντες να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους να βελτιώσουν την ισότητα στον τομέα της υγείας, να διευκολύνουν την πρόσβαση όλων των ανθρώπων σε προσιτές υπηρεσίες περίθαλψης, και να περιορίσουν τις ανισότητες στη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου και τη θνησιμότητα. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να επιταχύνουμε την πρόοδο προς αυτόν τον στόχο –αλλά μόνο αν δράσουμε τώρα, μαζί.

Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας ζητώντας από τους ιθύνοντες να γεφυρώσουν το χάσμα στη φροντίδα του καρκίνου: https://www.worldcancerday.org/join-call-to-action#form

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα

Με αφορμή τον Ροζ Οκτώβριο 2023, η La Roche-Posay ανακοίνωσε το λανσάρισμα του www.cancer-support.com: μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας ψηφιακής μάθησης, για ολιστική υποστηρικτική φροντίδα που δίνει δύναμη τόσο στους ασθενείς όσο και στους φροντιστές παρέχοντάς τους την εκπαίδευση που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και μετά. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύει στη βελτίωση της τήρησης της θεραπείας και, άρα, στις μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης. Η εκπαίδευση δεν πραγματεύεται μόνο την υποστηρικτική φροντίδα του δέρματος, καθώς ενδυναμώνει την κοινότητα με μια ολιστική προσέγγιση. Η πλατφόρμα έχει αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC) και την Πολυεθνική Ένωση για την Υποστηρικτική Φροντίδα στον Καρκίνο (MASCC).

Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες για ασθενείς και φροντιστές αφορούν στους τέσσερις πυλώνες της υποστηρικτικής φροντίδας (ψυχική υγεία και εργασία / διατροφή / δέρμα, μαλλιά & νύχια / διαχείριση του πόνου και της κόπωσης) και προσφέρονται με τη μορφή εύπεπτων 15λεπτων μαθημάτων σε 11 γλώσσες.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 8.217 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα πάνω στην υποστηρικτική φροντίδα μέσω της πλατφόρμας. Για κάθε εκπαιδευτική συνεδρία που πραγματοποιείται, η La Roche-Posay στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρει 1€ στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, με στόχο να φτάσουμε τις 10.000€.

Η La Roche-Posay και δέσμευση του 1%

Ως μέρος της σταθερής δέσμευσής της απέναντι σε ασθενείς και φροντιστές, η La Roche-Posay δεσμεύτηκε να προβεί σε δωρεά ίση με το 1% του κύκλου εργασιών της για την υποστήριξη της μάχης ενάντια στον καρκίνο. Η μάρκα είναι υπερήφανη που το 2023 πέτυχε

αυτό το ορόσημο, και είναι μάλιστα η μόνη μάρκα φροντίδας στον κόσμο που το έχει κάνει. Ως αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης, η La Roche-Posay έχει διαθέσει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη μορφή χρηματικών δωρεών και δωρεών προϊόντων, εκστρατειών ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης, και προληπτικών ελέγχων για καρκίνο. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 360.000 δικαιούχοι, συμπεριλαμβανομένης αφ’ ενός της υποστηρικτικής φροντίδας για κάθε τύπο καρκίνου και αφ’ ετέρου της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος ειδικά (σε σύγκριση με 270.000 δικαιούχους το 2022).

Νέα διεπιστημονική επιτροπή στην υποστηρικτική ογκολογία

Από το 2013, η La Roche-Posay πρωτοστατεί στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας στην ογκολογία, συλλέγοντας δεδομένα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την αξιολόγηση του αρνητικού αντικτύπου των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Με τις ραγδαίες εξελίξεις στις θεραπείες για τον καρκίνο και τα 104 νέα αντικαρκινικά φάρμακα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, με πολλές παραλλαγές ανά περιοχή, οι συναφείς δερματοτοξικότητες αποτελούν ένα σημαντικό και εντεινόμενο πρόβλημα με σοβαρές ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις. Έως και το 95% των ασθενών εμφανίζουν ανεπιθύμητες ενέργειες , ενώ έως και το 76% διακόπτουν προσωρινά ή ακόμα εντελώς τις θεραπείες τους .

Υπό το πρίσμα της σταθερής δέσμευσής της να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η La Roche-Posay προχώρησε πέρυσι ακόμα πιο πέρα δημιουργώντας τη διεπιστημονική επιτροπή International Skin Management in Oncology (ISKIMO), αναγνωρισμένη από τη MASCC και την AFSOS. Αυτή η επιτροπή, η οποία συγκεντρώνει δερματολόγους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές και νοσηλευτές, επικαιροποιεί τις γνώσεις γύρω από τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των ήδη υπαρχόντων αλλά και των νέων αντικαρκινικών φαρμάκων, ενώ παράλληλα εξετάζει την επίδρασή τους σε κάθε φωτότυπο. Απόρροια αυτού είναι ένας διεθνής αλγόριθμος δερμοκαλλυντικών & φαρμάκων, με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών ώστε να βελτιωθούν σημαντικά η συμμόρφωση με τη θεραπεία και η ποιότητα ζωής των ασθενών. Οι κατευθυντήριες γραμμές της επιτροπής δημοσιεύθηκαν από την Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη (NLM) στα τέλη του 2023.

Πέρα από την υποστήριξη της UICC

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, χρηματοδοτώντας έργα που δεν αφορούν μόνο στη φροντίδα του δέρματος αλλά επίσης ενσωματώσουν προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για την προώθηση της υποστηρικτικής φροντίδας. Σε αυτούς τους οργανισμούς περιλαμβάνονται οι εξής: The American Cancer Society (ΗΠΑ), Macmillan Cancer Support (Ηνωμένο Βασίλειο), Rose-up (Γαλλία), Dar Zhor (Μαρόκο), Acreditar (Πορτογαλία), Tabletochki (Ουκρανία), Asociación Mexican de Lucha Contra Cancer (Mexico), Cancer Rehab Fonden (Σουηδία), ΑγκαλιάΖΩ (Ελλάδα), και Beijing Love Book Cancer Foundation (Κίνα). Έτσι, στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας συγκεκριμένα, η μάρκα είχε απήχηση σε 185.000 ανθρώπους το 2022, από 85.000 που ήταν το 2021. Το 2023, από τις πρωτοβουλίες υποστηρικτικής φροντίδας της La Roche-Posay σε όλον τον κόσμο επωφελήθηκαν πάνω από 220.000 δικαιούχοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβολή της La Roche-Posay στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων της εκστρατείας «Η Θεραπευτική Δύναμη του Αγγίγματος», της παγκόσμιας πρωτοβουλίας ευαισθητοποίησης «Fight With Care», και του Οδηγού Υποστηρικτικής Φροντίδας για Ασθενείς, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.larocheposay.gr/event/oncology/kalutero-derma-kata-th-therapeia-tou-karkinou

  • LA ROCHE POSAY
  • UICC
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα εποχή για τη Sandoz Hellas - Ολοκληρώθηκε η απόσχισή της από τη Novartis Hellas
Νέα εποχή για τη Sandoz Hellas - Ολοκληρώθηκε η απόσχισή της από τη Novartis Hellas 01 Φεβρουαρίου 2024
Christian Rodseth: «Το PIF καταθέτει προτάσεις για το clawback και τις κλινικές μελέτες» 07 Φεβρουαρίου 2024
Christian Rodseth: «Το PIF καταθέτει προτάσεις για το clawback και τις κλινικές μελέτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγκριση από τον FDA σε νέο αναστολέα για τοπικά προχωρημένους ή μεταστατικούς συμπαγείς όγκους
Υγεία
29/07/2026 - 19:49

Έγκριση από τον FDA σε νέο αναστολέα για τοπικά προχωρημένους ή μεταστατικούς συμπαγείς όγκους

Καρκίνος: Τα νέα περιστατικά παγκοσμίως αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050
Υγεία
27/07/2026 - 10:00

Καρκίνος: Τα νέα περιστατικά παγκοσμίως αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050

Κινητά και κίνδυνος καρκίνου: Τι δείχνει νέα έρευνα
Υγεία
20/07/2026 - 14:00

Κινητά και κίνδυνος καρκίνου: Τι δείχνει νέα έρευνα

Νέα μελέτη για την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες
Υγεία
14/07/2026 - 17:47

Νέα μελέτη για την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες

Φάρμακα για την παχυσαρκία και τον διαβήτη και πρόληψη του καρκίνου - Ειδικός φωτίζει τις παρανοήσεις
Υγεία
13/07/2026 - 18:11

Φάρμακα για την παχυσαρκία και τον διαβήτη και πρόληψη του καρκίνου - Ειδικός φωτίζει τις παρανοήσεις

Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο: Ο πρόεδρος της ΕΛΛΟΚ Γιώργος Καπετανάκης επικεφαλής της ομάδας εργασίας
Patient Talk
10/07/2026 - 21:17

Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο: Ο πρόεδρος της ΕΛΛΟΚ Γιώργος Καπετανάκης επικεφαλής της ομάδας εργασίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καφεΐνη και ανοσοποιητικό σύστημα: Η σχέση με τα αυτοάνοσα νοσήματα
Health Talk
30/07/2026 - 14:44
Χιλιάδες θάνατοι σε Βρετανία και Γερμανία συνδέονται με τον καύσωνα
Επικαιρότητα
30/07/2026 - 14:18
Χρόνια νεφρική νόσος στην εγκυμοσύνη: Ο χυμός παντζαριού δείχνει να προσφέρει προστασία
Διατροφή
30/07/2026 - 14:00
Καμπανάκι από το ECDC: Οι καύσωνες αυξάνουν τις λοιμώξεις - Οι βασικότερες απειλές
Υπηρεσίες Υγείας
30/07/2026 - 13:00
10 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν πίνουμε νερό
Διατροφή
30/07/2026 - 12:00
Έμπολα: Νέο πειραματικό εμβόλιο για το στέλεχος Bundibugyo μπαίνει σε τροχιά κλινικών δοκιμών
Pharma News
30/07/2026 - 11:00
Έκζεμα: Τα αντιισταμινικά δεν προσφέρουν ουσιαστικό όφελος και ενδέχεται να αυξάνουν τις παρενέργειες
Υγεία
30/07/2026 - 10:00
Σάουνα: Μπορεί η "προπόνηση στη ζέστη" να κάνει τον οργανισμό πιο ανθεκτικό στον καύσωνα;
Υγεία
30/07/2026 - 09:00
Πρώτη ρομποτική γυναικολογική επέμβαση μίας οπής Single-Port στην Ελλάδα
Health Talk
30/07/2026 - 08:19
Κινητοποίηση εργαζομένων στο Νοσοκομείο Νίκαιας για τις ελλείψεις σε υλικά και τρόφιμα
Πολιτική Υγείας
30/07/2026 - 07:26
ΕΕΣ: Τι πρέπει να περιέχει ένα πλήρες φαρμακείο διακοπών
Υγεία
30/07/2026 - 03:49
Smart Health Europe: Eυρωπαϊκή έκθεση για την ψηφιακή υγεία στο Βερολίνο στα τέλη Οκτωβρίου
Digital Health
30/07/2026 - 00:19
Κάθε γυναίκα που βρίσκεται στην εμμηνόπαυση αξίζει ένα καλοκαίρι χωρίς ενοχές
Health Talk
29/07/2026 - 23:07
ΕΟΔΥ: Τέσσερις θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Υγεία
29/07/2026 - 22:34
Meteo: Οι ισχυροί βοριάδες «φούντωσαν» τη φωτιά στο Ρέθυμνο
Επικαιρότητα
29/07/2026 - 22:07
Καλοκαίρι και τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες ή μέδουσες: Οι δύο πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνουμε
Υγεία
29/07/2026 - 21:49
Ανθρακούχο νερό και έντερο: Αλήθειες και παρανοήσεις για το φούσκωμα, το μικροβίωμα και την υγεία του πεπτικού
Διατροφή
29/07/2026 - 21:02
Φωτιά στο Ρέθυμνο: Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ετοιμότητα στο πύρινο μέτωπο
Επικαιρότητα
29/07/2026 - 20:39
Στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για τη δευτερογενή χρήση των δεδομένων υγείας
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 20:14
Έγκριση από τον FDA σε νέο αναστολέα για τοπικά προχωρημένους ή μεταστατικούς συμπαγείς όγκους
Υγεία
29/07/2026 - 19:49
Καλοκαίρι και σεξουαλικότητα: Πρωταγωνιστές το φως, το νερό και ο χρόνος
Ψυχική Υγεία
29/07/2026 - 18:57
Δύο πυροσβέστες νεκροί από ασφυξία στη φωτιά που καίει το Ρέθυμνο
Επικαιρότητα
29/07/2026 - 18:19
ECDC: Οι καύσωνες αυξάνουν τον κίνδυνο προσβολής των Ευρωπαίων από λοιμώδη νοσήματα
Υγεία
29/07/2026 - 17:42
Αλκοόλ και κάπνισμα βασικοί παράγοντες κινδύνου για καρκίνο του μαστού και κολπική μαρμαρυγή
Υγεία
29/07/2026 - 17:16
Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κάνουν προπόνηση ενδυνάμωσης σε κάθε στάδιο της ζωής τους
Fitness
29/07/2026 - 16:34
Διαβήτης: Ο δεκάλογος για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές
Health Talk
29/07/2026 - 16:13
Νέο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο στο Άγιον Όρος, στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 15:51
Γεωργιάδης από Λήμνο: «Δεν αφήσαμε την ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης να πάει χαμένη»
Πολιτική Υγείας
29/07/2026 - 15:34
Τηλεργασία: Πώς επηρεάζει το σώμα μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε
Υγεία
29/07/2026 - 15:00
Πνευμονογαστρικό νεύρο: Γιατί είναι καθοριστικό για την ψυχική υγεία και τη λειτουργία του οργανισμού
Υγεία
29/07/2026 - 14:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ευρώπη χάνει τον στόχο για την εξάλειψη της ιογενούς ηπατίτιδας έως το 2030
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 11:00
Δωρεάν διαμονή για γιατρούς και νοσηλευτές σε πέντε νησιά του Αιγαίου
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 12:15
Υπ. Υγείας: Επεκτείνεται η αξιολόγηση από τους ασθενείς και σε ογκολογικά- παιδιατρικά νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 12:51
«Προλαμβάνω»:Τροπολογία εντός της εβδομάδας για τις εκκρεμότητες
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 13:34
ΕΟΠΑΕ: Πανελλαδικό πρόγραμμα φέρνει πιο κοντά τον στόχο εξάλειψης της ηπατίτιδας C
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 15:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo