ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

La Roche-Posay: Συνεργασία με την UICC στη μάχη κατά του καρκίνου

Pharma News
PEXELS
Κάθε χρόνο, καταγράφονται σε παγκόσμο επίπεδο περίπου 20 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου και σχεδόν 10 εκατομμύρια θάνατοι από καρκίνο.
Τετάρτη, 07/02/2024 - 04:21
— Photo: PEXELS
News4Health Team News4Health Team

Ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) εκτιμά ότι, έως το 2040, θα υπάρχουν 30,2 εκατομμύρια νέα κρούσματα της νόσου. Καθώς ο καρκίνος συνεχίζει να αποτελεί εντεινόμενο πρόβλημα, όλοι -παντού- θα επηρεαστούμε σε κάποιον βαθμό από τον αντίκτυπό του.

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται στενά με κορυφαίους ογκολόγους και δερματολόγους στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας και της ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια του καρκίνου, συνεισφέροντας στον εμπλουτισμό της διαρκώς εξελισσόμενης επιστημονικής γνώσης γύρω από τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών για τον καρκίνο και προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες, ουσιαστικές δερματολογικές λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος όπως το Lipikar Syndet, το Lipikar AP+M, το Cicaplast B5+ και το Anthelios UVMune.

Πέραν αυτού, η La Roche-Posay πιστεύει ότι η υποστηρικτική φροντίδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της θεραπείας του καρκίνου, καθώς όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πασχόντων αλλά επίσης εξοπλίζει τους φροντιστές τους με τη γνώση ότι υπάρχουν λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, η La Roche-Posay είναι υπερήφανη που ισχυροποιεί τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC), ως επίσημος χορηγός, για δεύτερη συναπτή χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου που γιορτάζεται στις 4 Φεβρουαρίου. Έτσι, η La Roche-Posay συνεχίζει να είναι η μόνη μάρκα φροντίδας που συνεργάζεται με τη UICC στηρίζοντάς τη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ακολουθήστε κι εσείς τη La Roche-Posay στην προσπάθειά της να εξοπλίσει περισσότερους ανθρώπους με τη γνώση και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να αλλάξουν ζωές μέσω της δύναμης της υποστηρικτικής φροντίδας.

Η συνεργασία με τη UICC

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη, η UICC συσπειρώνει και υποστηρίζει την παγκόσμια κοινότητα καρκίνου μέσα από συνέδρια και εστιάζοντας στην ενίσχυση των ικανοτήτων και στην ευαισθητοποίηση, με στόχο να διασφαλίσει ότι η καταπολέμηση του καρκίνου παραμένει προτεραιότητα στην παγκόσμια ατζέντα για την υγεία. Η UICC ιδρύθηκε το 1933, και στη βάση των μελών της συμπεριλαμβάνονται πάνω από 1.200 οργανισμοί σε 172 χώρες. Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι ότι εκπροσωπεί τόσο αντικαρκινικές ενώσεις και υπουργεία υγείας όσο και ομάδες ασθενών.

Για τρίτη και τελευταία χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου θα έχει θέμα «Close the Care Gap» (Γεφυρώστε το Χάσμα στη Φροντίδα του Καρκίνου), σε αναγνώριση της συλλογικής δράσης που απαιτείται για την καταπολέμηση των ανισοτήτων στη σωτήρια ιατρική περίθαλψη αλλά και των εμποδίων που αντιμετωπίζουν πολλοί ασθενείς όπως το εισόδημα, το μορφωτικό επίπεδο, η τοποθεσία, αλλά και οι διακρίσεις με βάση την εθνικότητα, τη φυλή, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την αναπηρία, και τον τρόπο ζωής.

Ενισχύοντας τη συνεργασία της με τη UICC ως επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, η La Roche-Posay δεσμεύεται να στηρίξει τον οργανισμό στην αποστολή του να γεφυρώσει το χάσμα στη φροντίδα κατά τη διάρκεια του καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα ασκεί πιέσεις για την αναγνώριση του όρου «υποστηρικτική ογκολογία» σε παγκόσμιο επίπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 80% των ασθενών επιβεβαιώνουν ότι η υποστηρικτική φροντίδα τούς βοήθησε στη διαχείριση της νόσου , η La Roche-Posay πιστεύει ότι η υποστηρικτική φροντίδα πρέπει να θεωρείται ουσιώδες κομμάτι της θεραπείας και της ανάρρωσης.

Όπως λέει η Πολυεθνική Ένωση για την Υποστηρικτική Φροντίδα στον Καρκίνο (MASCC), «Η υποστηρικτική φροντίδα είναι αυτή που καθιστά δυνατή την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας κατά τη διάρκεια του καρκίνου. Η υποστηρικτική φροντίδα δεν είναι προαιρετική και δεν έχει να κάνει μόνο με την άνεση του ασθενούς, καθώς βοηθά τον ασθενή να ακολουθήσει πιστά τη θεραπεία του και, κατ’ επέκταση, να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης. Επιτρέπει επίσης στο περιβάλλον του ασθενούς να έχει ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αγαπημένου τους», προσθέτει ο Benjamin Brunschwig, Διευθυντής Βιωσιμότητας & Αντικτύπου στη La Roche-Posay.
Η UICC καλεί άπαντες να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους να βελτιώσουν την ισότητα στον τομέα της υγείας, να διευκολύνουν την πρόσβαση όλων των ανθρώπων σε προσιτές υπηρεσίες περίθαλψης, και να περιορίσουν τις ανισότητες στη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου και τη θνησιμότητα. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να επιταχύνουμε την πρόοδο προς αυτόν τον στόχο –αλλά μόνο αν δράσουμε τώρα, μαζί.

Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά μας ζητώντας από τους ιθύνοντες να γεφυρώσουν το χάσμα στη φροντίδα του καρκίνου: https://www.worldcancerday.org/join-call-to-action#form

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα

Με αφορμή τον Ροζ Οκτώβριο 2023, η La Roche-Posay ανακοίνωσε το λανσάρισμα του www.cancer-support.com: μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας ψηφιακής μάθησης, για ολιστική υποστηρικτική φροντίδα που δίνει δύναμη τόσο στους ασθενείς όσο και στους φροντιστές παρέχοντάς τους την εκπαίδευση που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και μετά. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύει στη βελτίωση της τήρησης της θεραπείας και, άρα, στις μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης. Η εκπαίδευση δεν πραγματεύεται μόνο την υποστηρικτική φροντίδα του δέρματος, καθώς ενδυναμώνει την κοινότητα με μια ολιστική προσέγγιση. Η πλατφόρμα έχει αναγνωριστεί από τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC) και την Πολυεθνική Ένωση για την Υποστηρικτική Φροντίδα στον Καρκίνο (MASCC).

Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες για ασθενείς και φροντιστές αφορούν στους τέσσερις πυλώνες της υποστηρικτικής φροντίδας (ψυχική υγεία και εργασία / διατροφή / δέρμα, μαλλιά & νύχια / διαχείριση του πόνου και της κόπωσης) και προσφέρονται με τη μορφή εύπεπτων 15λεπτων μαθημάτων σε 11 γλώσσες.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 8.217 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα πάνω στην υποστηρικτική φροντίδα μέσω της πλατφόρμας. Για κάθε εκπαιδευτική συνεδρία που πραγματοποιείται, η La Roche-Posay στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρει 1€ στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, με στόχο να φτάσουμε τις 10.000€.

Η La Roche-Posay και δέσμευση του 1%

Ως μέρος της σταθερής δέσμευσής της απέναντι σε ασθενείς και φροντιστές, η La Roche-Posay δεσμεύτηκε να προβεί σε δωρεά ίση με το 1% του κύκλου εργασιών της για την υποστήριξη της μάχης ενάντια στον καρκίνο. Η μάρκα είναι υπερήφανη που το 2023 πέτυχε

αυτό το ορόσημο, και είναι μάλιστα η μόνη μάρκα φροντίδας στον κόσμο που το έχει κάνει. Ως αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης, η La Roche-Posay έχει διαθέσει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη μορφή χρηματικών δωρεών και δωρεών προϊόντων, εκστρατειών ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης, και προληπτικών ελέγχων για καρκίνο. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 360.000 δικαιούχοι, συμπεριλαμβανομένης αφ’ ενός της υποστηρικτικής φροντίδας για κάθε τύπο καρκίνου και αφ’ ετέρου της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος ειδικά (σε σύγκριση με 270.000 δικαιούχους το 2022).

Νέα διεπιστημονική επιτροπή στην υποστηρικτική ογκολογία

Από το 2013, η La Roche-Posay πρωτοστατεί στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας στην ογκολογία, συλλέγοντας δεδομένα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την αξιολόγηση του αρνητικού αντικτύπου των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Με τις ραγδαίες εξελίξεις στις θεραπείες για τον καρκίνο και τα 104 νέα αντικαρκινικά φάρμακα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, με πολλές παραλλαγές ανά περιοχή, οι συναφείς δερματοτοξικότητες αποτελούν ένα σημαντικό και εντεινόμενο πρόβλημα με σοβαρές ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις. Έως και το 95% των ασθενών εμφανίζουν ανεπιθύμητες ενέργειες , ενώ έως και το 76% διακόπτουν προσωρινά ή ακόμα εντελώς τις θεραπείες τους .

Υπό το πρίσμα της σταθερής δέσμευσής της να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η La Roche-Posay προχώρησε πέρυσι ακόμα πιο πέρα δημιουργώντας τη διεπιστημονική επιτροπή International Skin Management in Oncology (ISKIMO), αναγνωρισμένη από τη MASCC και την AFSOS. Αυτή η επιτροπή, η οποία συγκεντρώνει δερματολόγους, ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές και νοσηλευτές, επικαιροποιεί τις γνώσεις γύρω από τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των ήδη υπαρχόντων αλλά και των νέων αντικαρκινικών φαρμάκων, ενώ παράλληλα εξετάζει την επίδρασή τους σε κάθε φωτότυπο. Απόρροια αυτού είναι ένας διεθνής αλγόριθμος δερμοκαλλυντικών & φαρμάκων, με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών ώστε να βελτιωθούν σημαντικά η συμμόρφωση με τη θεραπεία και η ποιότητα ζωής των ασθενών. Οι κατευθυντήριες γραμμές της επιτροπής δημοσιεύθηκαν από την Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη (NLM) στα τέλη του 2023.

Πέρα από την υποστήριξη της UICC

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, χρηματοδοτώντας έργα που δεν αφορούν μόνο στη φροντίδα του δέρματος αλλά επίσης ενσωματώσουν προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για την προώθηση της υποστηρικτικής φροντίδας. Σε αυτούς τους οργανισμούς περιλαμβάνονται οι εξής: The American Cancer Society (ΗΠΑ), Macmillan Cancer Support (Ηνωμένο Βασίλειο), Rose-up (Γαλλία), Dar Zhor (Μαρόκο), Acreditar (Πορτογαλία), Tabletochki (Ουκρανία), Asociación Mexican de Lucha Contra Cancer (Mexico), Cancer Rehab Fonden (Σουηδία), ΑγκαλιάΖΩ (Ελλάδα), και Beijing Love Book Cancer Foundation (Κίνα). Έτσι, στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας συγκεκριμένα, η μάρκα είχε απήχηση σε 185.000 ανθρώπους το 2022, από 85.000 που ήταν το 2021. Το 2023, από τις πρωτοβουλίες υποστηρικτικής φροντίδας της La Roche-Posay σε όλον τον κόσμο επωφελήθηκαν πάνω από 220.000 δικαιούχοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβολή της La Roche-Posay στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων της εκστρατείας «Η Θεραπευτική Δύναμη του Αγγίγματος», της παγκόσμιας πρωτοβουλίας ευαισθητοποίησης «Fight With Care», και του Οδηγού Υποστηρικτικής Φροντίδας για Ασθενείς, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.larocheposay.gr/event/oncology/kalutero-derma-kata-th-therapeia-tou-karkinou

  • LA ROCHE POSAY
  • UICC
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα εποχή για τη Sandoz Hellas - Ολοκληρώθηκε η απόσχισή της από τη Novartis Hellas
Νέα εποχή για τη Sandoz Hellas - Ολοκληρώθηκε η απόσχισή της από τη Novartis Hellas 01 Φεβρουαρίου 2024
Christian Rodseth: «Το PIF καταθέτει προτάσεις για το clawback και τις κλινικές μελέτες» 07 Φεβρουαρίου 2024
Christian Rodseth: «Το PIF καταθέτει προτάσεις για το clawback και τις κλινικές μελέτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρκίνος: Ανησυχητική αύξηση σε 7 μορφές στους κάτω των 50 ετών
Υγεία
06/10/2026 - 10:00

Καρκίνος: Ανησυχητική αύξηση σε 7 μορφές στους κάτω των 50 ετών

La Roche-Posay: Στο επίκεντρο η υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και η φροντίδα του δέρματος
Pharma News
02/10/2026 - 14:22

La Roche-Posay: Στο επίκεντρο η υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών και η φροντίδα του δέρματος

Γιαννάκος: «Σφραγίζεται κλινική στη Θεσσαλονίκη που διαφήμιζε ανύπαρκτες ογκολογικές υπηρεσίες»
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 20:18

Γιαννάκος: «Σφραγίζεται κλινική στη Θεσσαλονίκη που διαφήμιζε ανύπαρκτες ογκολογικές υπηρεσίες»

BRCA1 και BRCA2: Πόσο μπορεί να καθυστερήσει με ασφάλεια η προληπτική αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων;
Υγεία
28/09/2026 - 15:43

BRCA1 και BRCA2: Πόσο μπορεί να καθυστερήσει με ασφάλεια η προληπτική αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων;

Μείωση των θανάτων από καρκίνο στις ΗΠΑ κατά 35%
Υγεία
24/09/2026 - 17:58

Μείωση των θανάτων από καρκίνο στις ΗΠΑ κατά 35%

«Μικρές Ιφιγένειες»: Συμπόσιο στην Αθήνα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν σιωπηλά τον καρκίνο
Υγεία
18/09/2026 - 15:38

«Μικρές Ιφιγένειες»: Συμπόσιο στην Αθήνα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν σιωπηλά τον καρκίνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καλή Φάση»: Πιστοποιημένη εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες από την «Μεϊδάνης» και την GEP
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 23:08
Θρίλερ στη Σιβηρία: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον θάνατο της ερευνήτριας και την πνευμονική πανώλη
Υγεία
08/10/2026 - 22:44
Συνεργασία Uber και ΕΕΣ για το πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι»
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 22:19
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία πρωταγωνίστησε με 31 συμμετοχές στην έκθεση CPHI 2026
Pharma Policy
08/10/2026 - 21:52
Φωταγωγήθηκε η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 21:36
Η αυξημένη σωματική δραστηριότητα σχετίζεται με επιβράδυνση της εξέλιξης του Πάρκινσον
Fitness
08/10/2026 - 21:19
Νοσοκομειακοί ψυχολόγοι: «Η ανάδειξη των κινδύνων και των ελλείψεων είναι καθήκον»
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 20:56
«FairLife»: Μεγάλα κενά στην ενημέρωση ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα για βιοδείκτες και κλινικές μελέτες
Patient Talk
08/10/2026 - 20:32
Καμπανάκι από τον ΙΣΑ για αμφιλεγόμενες συσκευές και αντιεπιστημονικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 20:07
Μήνυση 53χρονης για εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε γυναικολογική εξέταση - «Ούρλιαζα από τον πόνο...»
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 19:42
Ιός Δυτικού Νείλου: Έξι θάνατοι και 15 ασθενείς σε ΜΕΘ - Οι δήμοι υψηλού κινδύνου
Υγεία
08/10/2026 - 19:19
Τα μυστικά του Τζόναθαν: Ερευνητές μελέτησαν το γονιδίωμα γιγάντιας χελώνας που μετρά 192 χρόνια ζωής
Υγεία
08/10/2026 - 18:56
Ελληνισμός εν Δράσει: Ο λόγος στη νέα γενιά και τις ανησυχίες της με το BrainExplore
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 18:22
ΠΟΥ: Να ενισχυθεί η επιτήρηση για γρίπη, COVID-19 και RSV ενόψει του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 17:56
Περισσότεροι από 58.000 άνθρωποι ένωσαν τα βήματά τους στο 18ο Greece Race for the Cure
Patient Talk
08/10/2026 - 17:29
Αγαπηδάκη: «Οι ΚΟΜΥ αποτελούν το βασικό μας εργαλείο για την ενίσχυση της ΠΦΥ»
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 17:04
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Νέα μελέτη εντοπίζει πιθανές αλλαγές στο DNA των εμβρύων
Υγεία
08/10/2026 - 16:58
ΕΨΕ: «Να ακουστούν οι φωνές των ανθρώπων με βιωμένη εμπειρία ψυχικής νόσου»
Ψυχική Υγεία
08/10/2026 - 16:22
Πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών λοιμώξεων - Πως θα αποφύγουμε την υποτροπή
Health Talk
08/10/2026 - 15:57
Το Πεκίνο παρουσίασε την Δρ Σονγκ Λι ως υποψήφια για τη θέση του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 15:23
Η διάθεση για βοήθεια στον συνάνθρωπο συνδέεται με πιο νεανικό εγκέφαλο
Υγεία
08/10/2026 - 15:00
Η Ρωσία διαψεύδει την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος με υποψία πνευμονικής πανώλης από τη Σιβηρία
Επικαιρότητα
08/10/2026 - 14:41
Καρκίνος του μαστού: Η μετάλλαξη ESR1 αλλάζει τη θεραπευτική στρατηγική στον μεταστατικό καρκίνο
Υγεία
08/10/2026 - 14:00
Φρούτα και λαχανικά έχουν έως και 50% λιγότερα θρεπτικά συστατικά σε σχέση με πριν από 60 χρόνια
Διατροφή
08/10/2026 - 13:00
Γονιδιακή θεραπεία αποκαθιστά εν μέρει την όραση σε ανθρώπους με τύφλωση
Υγεία
08/10/2026 - 12:01
Η ΕΣΑμεΑ αποχαιρετά τη Μαρικάρμεν, "τη γυναίκα με αναπηρία που ανέδειξε το πανανθρώπινο θέμα της στέγασης"
Patient Talk
08/10/2026 - 11:17
Πλασμαφαίρεση: Δύο ειδικοί εξηγούν γιατί είναι ασφαλής στα σωστά χέρια
Υγεία
08/10/2026 - 10:59
Πρωτοποριακή εμφύτευση διπλοεστιακού βηματοδότη χωρίς ηλεκτρόδια για πρώτη φορά στη Β. Ελλάδα.
Υγεία
08/10/2026 - 10:16
Στα δικαστήρια πάνε οι φαρμακευτικές την κυβέρνηση Τραμπ για την τιμολόγηση των φαρμάκων
Pharma Policy
08/10/2026 - 10:00
Αγαπηδάκη: Ξεκινά την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το νέο «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
Πολιτική Υγείας
08/10/2026 - 09:34

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεχωριστή βιωματική δράση από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ στη Λάρισα για την παχυσαρκία
Pharma News
06/10/2026 - 18:19
Γεωργιάδης: «Το "μοντέλο της Καλύμνου" θα εφαρμοστεί και σε άλλα νοσοκομεία»
Πολιτική Υγείας
06/10/2026 - 16:02
ΠΟΥ: Εντοπίστηκαν όλες οι επαφές της εργαζόμενης σε ινστιτούτο πανώλης στη Σιβηρία
Πολιτική Υγείας
06/10/2026 - 13:12
Η σωστή και ποιοτική διατροφή μπορεί να συμβάλλει σε πιο υγιή βιολογική γήρανση
Διατροφή
06/10/2026 - 19:21
ΕΙΝΑΠ: Να καταργηθεί άμεσα η νέα πλατφόρμα ενδονοσοκομειακής συνταγογράφησης
Πολιτική Υγείας
06/10/2026 - 17:23
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo