ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AstraZeneca: Συμμετοχή σε 89 κλινικές μελέτες και 270 εργαζόμενοι στην Ελλάδα - Οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

Pharma News
Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα
Υψηλόβαθμα στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας παρουσίασαν το ερευνητικό πρόγραμμα και τα οικονομικά της στοιχεία - Εκπτώσεις και επιστροφές προς το σύστημα υγείας ύψους 225,3 εκατ. ευρώ.
Πέμπτη, 12/03/2026 - 16:44
— Photo: Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα
News4Health Team News4Health Team

Σε συνάντησή της με εκπροσώπους του Τύπου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα αναφέρθηκε συνολικά στις δραστηριότητες και τους στόχους της εταιρείας παγκοσμίως και στην Ελλάδα, στην πρωτοπορία της στην έρευνα και την καινοτομία αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το εθνικό σύστημα υγείας.

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, ο Ιατρικός Διευθυντής AstraZeneca Ελλάδας Πέτρος Γαλανάκης και η Corporate & Regulatory Affairs Director Γιώτα Κοτσεκίδου. Ακολουθούν τα βασικότερα σημεία από τις ομιλίες των τριών υψηλόβαθμων στελεχών της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας.

Πρωτοπορία στην καινοτομία

Η AstraZeneca είναι μία παγκόσμια πρωτοπόρος βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία επενδύει στην καινοτομία, βασίζεται και διευρύνει τα όρια της επιστήμης και έχει ως σκοπό να προσφέρει φάρμακα που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών. Μέχρι το 2030, έχει θέσει μια σειρά από ιδιαίτερα φιλόδοξους στρατηγικούς στόχους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η ανάπτυξη και διάθεση 20 νέων φαρμάκων από το 2022 ως το 2030, η ανάδειξή της σε ηγετική δύναμη στον τομέα της βιώσιμης υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής της δυναμικής, με στόχο να εξελιχθεί σε εταιρεία αξίας 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και βρίσκεται σε τροχιά επίτευξης αυτών των στόχων. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 9 νέες δραστικές ουσίες, ενώ 20 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

ZENECA GALANAKHS

Ο Ιατρικός Διευθυντής AstraZeneca Ελλάδας Πέτρος Γαλανάκης

Το ερευνητικό της πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δυναμικό. Στο τέλος του 2025, περιλάμβανε 197 έργα εκ των οποίων σήμερα, τα 176 βρίσκονται σε κλινική φάση ανάπτυξης. Σε αυτά περιλαμβάνονται 20 νέα μόρια σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Περισσότερες από 100 μελέτες Φάσης III βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Μόνο το 2025 επενδύθηκαν 14,2 δισ. δολάρια για έρευνα και ανάπτυξη.

Χρησιμοποιεί πλέον τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την επιστήμη δεδομένων στο 90% των προγραμμάτων μικρών μορίων — από την ταυτοποίηση θεραπευτικών στόχων έως τις κλινικές δοκιμές. Η ΤΝ αξιοποιείται επίσης στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη άλλων θεραπευτικών προσεγγίσεων, όπως πεπτιδικές ή πρωτεϊνικές θεραπείες, θεραπείες βασισμένες σε νουκλεοτίδια και κυτταρικές θεραπείες.

Το αποτύπωμα της AstraZeneca στην Ελλάδα

Το 2025 αποτέλεσε ακόμη μία χρονιά ισχυρής δυναμικής για την εταιρεία. Τα συνολικά της έσοδα αυξήθηκαν κατά 9%, φτάνοντας τα 58,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Την ίδια χρονιά πέτυχε 217 κυκλοφορίες προϊόντων στην αγορά, ενώ το ερευνητικό της χαρτοφυλάκιο σημείωσε σημαντική πρόοδο, με 16 θετικές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων κλινικών μελετών Φάσης III. Στο τέλος του 2025, η AstraZeneca αριθμούσε περισσότερους από 96.000 εργαζομένους— μια παγκόσμια κοινότητα επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών που εργάζονται με κοινό σκοπό.

Το αποτύπωμα της εταιρείας στην Ελλάδα παραμένει επίσης ιδιαίτερα ισχυρό. Ενδεικτικό είναι ότι το 2025 ο κύκλος εργασιών της στη χώρα, προ εκπτώσεων και άλλων επιστροφών, διαμορφώθηκε στα 425 εκατομμύρια ευρώ. Η παρουσία της μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια, καθώς για την περίοδο 2026–2028 προβλέπεται η έγκριση 17 νέων φαρμάκων, καθώς και 51 νέων θεραπευτικών ενδείξεων, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Μόνο το 2025, οι εκπτώσεις και επιστροφές προς το σύστημα υγείας ανήλθαν σε 225,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμβολή της AstraZeneca Ελλάδας στον τομέα της έρευνας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική. Κατά την περίοδο 2020–2025 πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 89 κλινικές μελέτες με τη συμμετοχή της εταιρείας ενώ υλοποιήθηκαν και οκτώ προγράμματα πρώιμης πρόσβασης για ασθενείς.

Παράλληλα, η παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά αποτυπώνεται και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η AstraZeneca στην Ελλάδα απασχολεί 270 εργαζομένους, με τη μεγάλη πλειονότητα να διαθέτει υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης.

ZENECA KOTSEKIDOY

Η Corporate & Regulatory Affairs Director Γιώτα Κοτσεκίδου

Φαρμακευτική δαπάνη και πρόσβαση των ασθενών στα καινοτόμα φάρμακα

Από το 2022 και μετά, η φαρμακοβιομηχανία καλύπτει περισσότερο από το 53% της συνολικής φαρμακευτικής δαπάνης (εξαιρουμένης της συμμετοχής των ασθενών). Την ίδια ώρα, η δημόσια φαρμακευτική χρηματοδότηση εκτιμούμε ότι θα εξακολουθεί να αυξάνεται με πιο αργό ρυθμό από εκείνον της συνολικής δαπάνης και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιστροφών εάν δεν ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα. Η συνεχής αύξηση των επιστροφών και των υποχρεωτικών μηχανισμών επιβάρυνσης της βιομηχανίας απειλεί τη βιωσιμότητα του συστήματος και -το σημαντικότερο- την πρόσβαση των ασθενών στις βέλτιστες καινοτόμες θεραπείες. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μελέτες της IQVIA, μόνο ένα στα πέντε νέα καινοτόμα φάρμακα καταφέρνει τελικά να φτάσει στην Ελλάδα. Από τα 173 φάρμακα που εγκρίθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων την περίοδο 2020–2023, μόλις 45 διατέθηκαν στη χώρα.

Σήμερα, υπάρχουν πρωτοποριακά φάρμακα και θεραπείες, ωστόσο η ευρεία, ισότιμη και έγκαιρη πρόσβαση σε αυτά παραμένει ζητούμενο. Οι ανισότητες μεταξύ των μεγάλων αγορών είναι ήδη έντονες. Στην Ευρώπη, οι ογκολογικοί ασθενείς αναμένουν κατά μέσο όρο περίπου δύο χρόνια περισσότερο για πρόσβαση σε νέα φάρμακα σε σύγκριση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το 40% των φαρμάκων που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ δεν διατέθηκαν ποτέ σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η αναστροφή αυτής της τάσης είναι εφικτή, εφόσον όμως η υγεία αντιμετωπιστεί ως στρατηγική επένδυση, ικανή να απελευθερώσει το πλήρες οικονομικό και κοινωνικό δυναμικό της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης. Η επένδυση στην υγεία και την καινοτομία αποτελεί επένδυση στο μέλλον της Ευρώπης, στην ευημερία, την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή. Χρειάζεται να κινηθούμε σε τρεις βασικές κατευθύνσεις, ώστε να προσφέρουμε άμεση ανακούφιση στο σύστημα, ενώ ταυτόχρονα να το μετασχηματίσουμε σε βάθος χρόνου και να αυξήσουμε τους βαθμούς προβλεψιμότητας άρα και τη βιωσιμότητά του.

Η πρώτη διάσταση αφορά τον μετασχηματισμό του συστήματος υγείας και περιλαμβάνει ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος δεδομένων, δημιουργία εθνικού συμβουλίου φαρμακευτικής πολιτικής, ουσιαστική μεταρρύθμιση του HTA, προώθηση διαπραγματεύσεων βασισμένων στην αξία και επανεξέταση του πλαισίου αποζημίωσης. Η δεύτερη διάσταση αφορά τη γεφύρωση του χρηματοδοτικού κενού και περιλαμβάνει αξιοποίηση της δυναμικής των δεδομένων, διασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης, και ολιστική διαχείριση της ζήτησης. Και τέλος, χρειάζεται να διευρύνουμε την προοπτική με την οποία προσεγγίζουμε την υγεία με ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας και με ισχυρότερη έμφαση στην πρόληψη.

Έμφαση στην πρόληψη

Η καλή υγεία, αλλά και η ορθολογική διαχείριση της φαρμακευτικής δαπάνης, περνούν μέσα από την εφαρμογή οργανωμένων προγραμμάτων πληθυσμιακού προσυμπτωματικού ελέγχου. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η θεσμοθέτηση και η επέκταση των υφιστάμενων προγραμμάτων πρόληψης.

ZENECA XOYLIARA 2

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα

Ως ηγέτης στη φαρμακοβιομηχανία της καινοτομίας, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς με στόχο τη στήριξη και βιωσιμότητα του συστήματος υγείας. Ιδρύσαμε και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το PHSSR (Partnership for Health System Sustainability and Resilience), σε συνεργασία με το London School of Economics και το World Economic Forum. Μετά τις 23 προτάσεις της πρώτης φάσης της μελέτης, που με χαρά είδαμε να υποστηρίζονται από την πολιτεία, η μελέτη βρίσκεται στη δεύτερη φάση της. Εστιάζει σήμερα στην αποτελεσματική διαχείριση των μη μεταδιδόμενων νοσημάτων (NCDs), που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ή και να σώσει ζωές, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη χρήση υγειονομικών πόρων ενισχύοντας την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση. Η 2η φάση της μελέτης στην Ελλάδα βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κ. Αθανασάκη και με τη συμμετοχή 24 κορυφαίων ειδικών από τον ευρύτερο χώρο της υγείας. Τα ενδιάμεσα στοιχεία παρουσιάστηκαν ήδη στην πολιτική ηγεσία και συζητήθηκαν εκτενώς σε κορυφαία θεσμικά ραντεβού.

Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν δύο κρίσιμα μέτωπα: η πρώιμη διάγνωση της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου και η πρώιμη διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα, τα οποία είναι άμεσα ευθυγραμμισμένα με την πολιτική του υπουργείου. Ήδη από τον Ιανουάριο ξεκίνησε το πρόγραμμα εξετάσεων για την υγεία των νεφρών ενώ έχουμε ανακοινώσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του πνεύμονα. Αναμένουμε το πλήρες πόνημα για να το μοιραστούμε με το κοινό και την επιστημονική κοινότητα μετά τον Απρίλιο.

Εστίαση στην προστασία του περιβάλλοντος

Η υγεία των ανθρώπων, του πλανήτη μας και της κοινωνίας είναι αλληλένδετες και συνεργαζόμαστε με εταίρους για την αντιμετώπιση διασυνδεδεμένων προκλήσεων, ώστε να οικοδομήσουμε μαζί ένα πιο υγιές μέλλον. Σημειώνουμε σημαντική πρόοδο στην υλοποίηση της στρατηγικής μας για τη βιωσιμότητα. Το 2025 συνεχίσαμε να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ambition Zero Carbon, με μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου Scope 1 και 2 κατά 88,1% από το 2015.

Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2026 - 16:51
  • ASTRAZENECA
  • ASTRAZENECA ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ΦΑΡΜΑΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Start4Health: Βραβεία σε νεοφυείς επιχειρήσεις που προωθούν ψηφιακή υγεία και βιοπληροφορική
Start4Health: Βραβεία σε νεοφυείς επιχειρήσεις που προωθούν ψηφιακή υγεία και βιοπληροφορική 11 Μαρτίου 2026
Νέα θεραπευτική επιλογή για την ανεπάρκεια βιταμίνης D από την ELPEN 17 Μαρτίου 2026
Νέα θεραπευτική επιλογή για την ανεπάρκεια βιταμίνης D από την ELPEN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΕ: 400 εκατ. ευρώ στη Sanofi για την παραγωγή ινσουλίνης στην Ευρώπη
Pharma Policy
09/09/2026 - 09:00

ΕΕ: 400 εκατ. ευρώ στη Sanofi για την παραγωγή ινσουλίνης στην Ευρώπη

Καρκίνος του πνεύμονα: Ενθαρρυντικά δεδομένα από νέο συνδυασμό στοχευμένων θεραπειών
Pharma News
01/09/2026 - 12:00

Καρκίνος του πνεύμονα: Ενθαρρυντικά δεδομένα από νέο συνδυασμό στοχευμένων θεραπειών

ΕΟΦ: Προσωρινή απαγόρευση εξαγωγών σε 91 σκευάσματα
Pharma Policy
28/08/2026 - 13:22

ΕΟΦ: Προσωρινή απαγόρευση εξαγωγών σε 91 σκευάσματα

Δύο ασημένια βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
Pharma News
26/08/2026 - 19:34

Δύο ασημένια βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026

Ποια ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο αφυδάτωσης και θερμοπληξίας
Υγεία
21/08/2026 - 10:00

Ποια ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο αφυδάτωσης και θερμοπληξίας

Οι ακραίες θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τις συνθήκες εργασίας - Η περίπτωση της Βρετανίας
Υγεία
14/08/2026 - 11:48

Οι ακραίες θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τις συνθήκες εργασίας - Η περίπτωση της Βρετανίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε o Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Επικαιρότητα
09/09/2026 - 17:55
Νέα θεραπεία για την αληθή πολυκυτταραιμία εγκρίθηκε από τον FDA- Γιατί είναι σημαντική για τους ασθενείς
Υγεία
09/09/2026 - 17:00
Συνεχίζονται οι ελλείψεις αίματος: Νέα έκκληση για αιμοδοσία
Patient Talk
09/09/2026 - 16:50
Βρέφος υποβλήθηκε στην πρώτη στον κόσμο θεραπεία με «υπερελαστικά» ελατήρια για σπάνια κρανιακή πάθηση
Υγεία
09/09/2026 - 16:00
Θεμιστοκλέους: 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 15:00
Ιός Δυτικού Νείλου: Τέταρτο κρούσμα στην Κρήτη- 34χρονος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
Υγεία
09/09/2026 - 14:01
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τίμησε τον Δρ. Γεώργιο Β. Αποστολόπουλο για τη διαχρονική προσφορά του στα ακριτικά νησιά
Επικαιρότητα
09/09/2026 - 13:23
To καζανάκι λειτουργεί ως σπρέι μικροβίων και το κλειστό καπάκι δεν προστατεύει πάντα
Υγεία
09/09/2026 - 13:00
Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού: Μπορεί να συνδέεται με περισσότερους από 1 στους 5 καρκίνους του παχέος εντέρου
Υγεία
09/09/2026 - 12:00
Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας: 579 θάνατοι το 2025 στη χώρα μας
Ψυχική Υγεία
09/09/2026 - 11:30
Γέννηση παιδιού από έμβρυο που είχε κρυοσυντηρηθεί πριν από 22 χρόνια
Υγεία
09/09/2026 - 11:11
Το ΑΙ θα μπορούσε να βρει θεραπεία για τον καρκίνο μέσα στις επόμενες δεκαετίες ή...να μάς σκοτώσει!
Digital Health
09/09/2026 - 11:00
Εξαγγελίες ΔΕΘ: "Άνθρακες ο θησαυρός" καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 10:13
Ηπατίτιδα C: Δεν είναι πλέον «θανατική ποινή» – Το μήνυμα από την εξομολόγηση της Πάμελα Άντερσον
Υγεία
09/09/2026 - 10:00
Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής στις 14 Σεπτεμβρίου
Επικαιρότητα
09/09/2026 - 09:43
ΕΕ: 400 εκατ. ευρώ στη Sanofi για την παραγωγή ινσουλίνης στην Ευρώπη
Pharma Policy
09/09/2026 - 09:00
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 08:06
Το πρώτο αυτόνομο ρομπότ αιμοληψίας έλαβε έγκριση από τον FDA
Digital Health
08/09/2026 - 16:00
Γιατί κλείνουν τα μάτια μας γύρω στις 3 το απόγευμα; Η επιστήμη απαντά!
Υγεία
08/09/2026 - 15:00
Η σύγχρονη ζωή επιβαρύνει τους καρπούς – Πώς να τους προστατεύσουμε
Υγεία
08/09/2026 - 14:00
Αγαπηδάκη: Νέα τρόφιμα στα σχολικά κυλικεία - Ο ρόλος των ΚΟΜΥ στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος
Πολιτική Υγείας
08/09/2026 - 13:00
ΠΟΥ: Το κάπνισμα μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες για απόκτηση παιδιού
Υγεία
08/09/2026 - 12:00
Λιποίδημα: Η λιποαναρρόφηση μειώνει σημαντικά τον πόνο σε σχέση με τη συντηρητική θεραπεία
Υγεία
08/09/2026 - 12:00
Βασιλακόπουλος για ιό του Δυτικού Νείλου: Καμία ανησυχία για τα παιδιά που πάνε στο σχολείο
Υγεία
08/09/2026 - 11:45
ΠΑΣΟΚ για την απόσυρση ογκολογικού φαρμάκου: «Χρειαζόμαστε μηχανισμό προστασίας, όχι λύσεις ad hoc»
Pharma Policy
08/09/2026 - 11:19
Ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν την ιατρική – Από την τηλεχειρουργική στην εξατομικευμένη φροντίδα
Digital Health
08/09/2026 - 11:00
Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας: Ο ρόλος της στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων
Health Talk
08/09/2026 - 10:00
Γιατί η νέα ενηλικίωση είναι να στρώνεις το κρεβάτι σου κάθε μέρα
Ψυχική Υγεία
08/09/2026 - 09:00
Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης: Ένας μήνας δράσεων και δωρεά 75 αναπνευστικών συσκευών
Patient Talk
08/09/2026 - 08:28
Μέθοδος AMIS: Αρθροπλαστική ισχίου χωρίς τραυματισμό μυών
Health Talk
07/09/2026 - 18:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιαούρτι: Τι δείχνουν οι έρευνες για την καρδιά, τη χοληστερόλη και την υγιή γήρανση
Διατροφή
07/09/2026 - 14:00
ΠΟΕΔΗΝ: Άδειο το καλάθι της ΔΕΘ για τους υγειονομικούς - Τι απάντησε ο πρωθυπουργός για την κριτική στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
07/09/2026 - 08:27
Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική Εταιρεία: «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώροι φιλοξενίας και φύλαξης παιδιών»
Πολιτική Υγείας
07/09/2026 - 09:30
ΔΕΘ- Εξαγγελίες Μητσοτάκη για την υγεία: Ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης
Πολιτική Υγείας
07/09/2026 - 11:07
Γεωργιάδης: Αισιόδοξος για επανέναρξη του προγράμματος κατά της παχυσαρκίας
Πολιτική Υγείας
07/09/2026 - 14:45
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo