ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Novo Nordisk: «Πάμε να χάσουμε - Εκστρατεία πρόληψης για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία (vid)

Pharma News
Novo Nordisk: «Πάμε να χάσουμε - Εκστρατεία πρόληψης για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία (vid)
Παρουσίαση της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία #PameNaXasoume της Novo Nordisk Hellas σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)με την επιστημονική αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας
Πέμπτη, 16/06/2022 - 15:24
News4Health Team News4Health Team

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Σε συνέντευξη τύπου, που δόθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της ομοσπονδίας, η Novo Nordisk Hellas και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) παρουσίασαν την εκστρατεία πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία με τίτλο «Πάμε να χάσουμε» και πρωταγωνιστές τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές, Δημήτρη Διαμαντίδη, Νίκο Ζήση και Εβίνα Μάλτση.

Η ενημερωτική εκστρατεία«#PameNaXasoume», με την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας, δημιουργήθηκε από την ανάγκη να «χάσουμε» την αρνητική πρωτιά που κατέχει η χώρα μας στα επίπεδα παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας στην Ευρώπη και με στόχο να συμβάλει στη δημόσια υγεία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων στην Ελλάδα.

yrsh

Παράλληλα, δημιουργήθηκε με γνώμονα την ενημέρωση των νέων και των φροντιστών τους για τα οφέλη του αθλητισμού, την αξία της ευαισθητοποίησης για τα οφέλη της φυσικής άσκησης μέσω θετικών βιωμάτων, τη γνωριμία τους με την καλαθοσφαίριση και τα οφέλη του αθλητισμού για τη σωματική και ψυχική υγεία των νέων.

Την εκστρατεία «#PameNaXasoume» παρουσίασε η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της NovoNordiskHellas,κα Μαίρη Καραγεώργου, σημειώνοντας ότι: «Η αποτελεσματική πρόληψη της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας απαιτεί συνεργασία διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων και αυτό το μήνυμα της συνεργασίας θέλουμε να περάσουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια, που πρέπει να γίνει μία εθνική υπόθεση».

Ο κος Ολύμπιος Παπαδημητρίου,Γενικός Διευθυντής της NovoNordiskHellas και Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε. ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Για την αναχαίτιση της επιδημίας της παχυσαρκίας, χρειάζεται η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου πολιτικής, το οποίο θα μπορούσε να βασίζεται σε 4 πυλώνες, την πρόληψη, την αυτοδιαχείριση του σωματικού βάρους, την ιατρική παρακολούθηση και την εξειδικευμένη φροντίδα. Μέσω της φιλόδοξης αυτής συνεργασίας με την Ομοσπονδία, αναλαμβάνουμε σημαντικό ρόλο στον πυλώνα της πρόληψης ξεκινώντας από την κρίσιμη παιδική και εφηβική ηλικία».

Ο κος Ευάγγελος Λιόλιος, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Είναι βασικός προορισμός του αθλητισμού η στήριξη της κοινωνίας και η συστράτευση μαζί της. Είναι ιερό καθήκον του να συνδράμει στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων και η παχυσαρκία είναι ένα από αυτά. Όταν δε, αυτή αφορά τα παιδιά, ο «συναγερμός» ηχεί εντονότερα, αφού το μυαλό δεν ξεχνά ποτέ τι ήταν ως παιδί, άρα και δύσκολα δεν θα συνεχιστεί η πάθηση στο άτομο και όταν ενηλικιωθεί.

Μιλώντας για παχυσαρκία, μιλάμε για πανδημία, κατά πώς διαβεβαιώνουν οι ειδικοί επιστήμονες. Μιλάμε για ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει τις ρίζες του σε βάθος χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για χάσιμο στην προσπάθεια αντιμετώπισής του.

Ένα τόσο διευρυμένο και σοβαρό πρόβλημα δε μπορεί να αντιμετωπιστεί μεμονωμένα, ούτε καν από μικρές ομάδες. Απαιτεί εθνική συστράτευση και ιδιαίτερα για τα παιδιά απαιτεί συγκεκριμένο και πολύ ξεκάθαρο πλάνο.

Τα παιδιά είναι βιωματικά και θέλουν το θετικό πρότυπο. Θέλουν την καθοδήγηση του τι να κάνουν και όχι την αποτροπή του τι να μην κάνουν. Ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει και τα πρότυπα, μπορεί να τους δώσει και τη διέξοδο του τι να κάνουν για να διατηρούν και να βελτιώνουν την υγεία τους. Στα παιδιά υπάρχει πρόληψη, αν πάμε στους ενήλικες, το παιχνίδι χάθηκε, έχουμε περάσει στην αντιμετώπιση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι έτοιμη και αποφασισμένη για δράσεις. Η σύμπραξή της με τη NovoNordisk είναι η καλή αρχή, μα μόνο η αρχή. Υπάρχει μακρύς δρόμος, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, υπάρχει ανάγκη για Εθνική προσπάθεια και μαζί με τους αθλητές για δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα δώσει τη μάχη απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα.»

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά όταν βλέπουμε ότι στην παιδική παχυσαρκία αναλόγως τα ηλιακά επίπεδα είμαστε ή πρώτη ή δεύτερη χώρα αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η ώρα που έχουμε καθυστερήσει να δράσουμε και πρέπει να δράσουμε. Η γ.γ. Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την παιδική παχυσαρκία, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική η πρωτοβουλία που αναλαμβάνετε. Όπως ξέρει ο πρόεδρος είμαι υπερβολικά φίλος του μπάσκετ, δεν είμαι του ποδοσφαίρου, είμαι του μπάσκετ, οπότε είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά που σήμερα είμαι εδώ και να ακούω τους πρωταθλητές να λένε “πάμε να χάσουμε και ναι, πρέπει να μην είμαστε πρώτοι”. Η παιδική παχυσαρκία είναι μια ταλαιπωρία για τα παιδιά μας, ευθύνη δική μας δεν είναι ευθύνη των παιδιών, είναι ευθύνη των γονιών και της πολιτείας που δεν δίνει τα κατάλληλα πρότυπα και τις κατευθύνσεις και εάν παραμείνει, όπως δείχνουν όλες οι μελέτες, θα συνεχιστεί και στην πορεία της ζωής τους με ένα κομμάτι ασθενειών που συνδυάζονται με την παχυσαρκία. Θέλω να ευχαριστήσω πρόεδρε (σ.σ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου) για την προσπάθεια την οποία κάνετε. Οφείλω να πω ότι και στην εταιρική ευθύνη την οποία είχατε θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια ως βουλευτής μας είχατε ενημερώσει για τις δράσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της διατροφής και στα κυλικεία. Πρόεδρε (σ.σ. Βαγγέλης Λιόλιος) είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι με αυτή την καμπάνια θα επηρεαστούν τα νέα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να μην πιεστεί κανείς, απλώς να κάνουμε δυο τρία πράγματα για αλλαγές στις συνήθειές μας. Και για την παιδική παχυσαρκία αλλά και για εμάς τους ενήλικες. Με δύο τρεις παρεμβάσεις στην καθημερινότητά μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την παιδική παχυσαρκία και αντίστοιχα με προληπτική διαδικασία να μην χρειαστεί να πάμε στο επόμενο στάδιο της θεραπείας, γιατί η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη».

γαπηδακη

Η Διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της Novo Nordisk, Μαίρη Καραγιώργου, είπε: «Η Novo Nordisk μαζί με την ΕΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια εκστρατεία πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία με τον τίτλο “Πάμε να χάσουμε”. Με πρωταγωνιστές τους διεθνείς και βραβευμένους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Διαμαντίδη, Νίκο Ζήση και Εβίνα Μάλτση. Η ενημερωτική εκστρατεία “Πάμε να χάσουμε” τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας και με την υποστήριξη του υπουργείου Υγείας και δημιουργήθηκε από δύο ανάγκες. Η πρώτη είναι ότι πρέπει να χάσουμε την πρωτιά που έχουμε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην παιδική και εφηβική παχυσαρκία, ώστε μα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στη δημόσια υγεία αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων. Παράλληλα δημιουργήθηκε και με γνώμονα την ενημέρωση των νέων και φροντιστών για τα πολλαπλά οφέλη που έχει ο αθλητισμός μέσω θετικών βιωμάτων. Η αποτελεσματική πρόληψη είναι μια υπόθεση όλων μας. Θέλει συνεργασία πολλών διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων. Το μήνυμα που θα θέλαμε να περάσουμε μέσα από αυτή τη συνάντηση είναι ότι πρόκειται για μια εθνική υπόθεση. Αυτή καμπάνια απευθύνεται στους νέους που θέλουμε να τους προσεγγίσουμε μέσα από ένα αθλητικό βιωματικό πρόγραμμα και μέσα από την ταινία στην οποία συμμετέχουν αθλητές και οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής και Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Επίσης απευθύνεται στους γονείς και στους φροντιστές, μέσω ενημερωτικού υλικού, μέσω ομιλιών και μέσω των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων».

Η Γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ανέφερε: «Εξειδικεύουμε τις δράσεις μαζί με την ΕΟΚ στο πλαίσιο του προγράμματος που θα υλοποιήσουμε για την παιδική παχυσαρκία Πανελλαδικά και το οποίο εκτός από το κομμάτι της άσκησης περιλαμβάνει και μία σειρά από δράσεις που έχουν με την υγιεινή διατροφή, πως μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να ζήσουμε τη ζωή μας πιο απολαυστικά. Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση δεν είναι καταναγκαστικά έργα. Αν περνάει έτσι στα παιδιά είναι γιατί ακριβώς γιατί τους έχει επικοινωνηθεί με λάθος τρόπο. Πάμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή, εύκολη επιλογή, αυτό είναι το σύνθημα μας κύριε Λιόλιο στο πρόγραμμα «Δοξιάδης» και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε, πολύ σημαντικές συμμαχίες».

Περισσότερα για την Εκστρατεία «#PameNaXasoume» και τη δράση της,στην ιστοσελίδαwww.paidikipaxysarkia.gr,που σχεδιάστηκε για τοσκοπό αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16/06/2022 - 16:50
  • NOVO NORDISK
  • ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
  • ΠΡΟΛΗΨΗ
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
  • ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΕΜΑ ξεκίνησε να εξετάζει το προσαρμοσμένο εμβόλιο της Pfizer κατά της Όμικρον
Ο ΕΜΑ ξεκίνησε να εξετάζει το προσαρμοσμένο εμβόλιο της Pfizer κατά της Όμικρον 15 Ιουνίου 2022
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ στη 12η Health Expo Athens 2022: «Άμεση επικοινωνία και πολύτιμα συμπεράσματα» 16 Ιουνίου 2022
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ στη 12η Health Expo Athens 2022: «Άμεση επικοινωνία και πολύτιμα συμπεράσματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η περιφέρεια της μέσης εργαλείο για την πρόβλεψη του προσδόκιμου ζωής
Υγεία
09/07/2025 - 18:00

Η περιφέρεια της μέσης εργαλείο για την πρόβλεψη του προσδόκιμου ζωής

Η εξέταση για ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού μπορεί να μειώσει τα ποσοστά καρκίνου του στομάχου κατά 75%
Υγεία
08/07/2025 - 10:00

Η εξέταση για ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού μπορεί να μειώσει τα ποσοστά καρκίνου του στομάχου κατά 75%

Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του ΕΚΠΑ: Οδηγίες για πρόληψη της θερμικής καταπόνησης
Επικαιρότητα
07/07/2025 - 12:00

Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του ΕΚΠΑ: Οδηγίες για πρόληψη της θερμικής καταπόνησης

Γιατί πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την παχυσαρκία
Health Talk
07/07/2025 - 13:00

Γιατί πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την παχυσαρκία

Novo Nordisk Hellas: Πρεμιέρα για την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία
Pharma News
02/07/2025 - 03:23

Novo Nordisk Hellas: Πρεμιέρα για την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία

Αγαπηδάκη: Νέα προγράμματα πρόληψης και έρευνα αξιολόγησης ΑΙ στη διάγνωση του καρκίνου
Πολιτική Υγείας
01/07/2025 - 15:14

Αγαπηδάκη: Νέα προγράμματα πρόληψης και έρευνα αξιολόγησης ΑΙ στη διάγνωση του καρκίνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαγορά του κλάδου οδοντιατρικών προϊόντων της ΑBC Kinitron από την ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε
Pharma News
10/07/2025 - 20:00
Αντιμετώπιση παθήσεων εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης και αρθρώσεων στο Metropolitan General
Υπηρεσίες Υγείας
10/07/2025 - 19:00
Καρκίνος του πνεύμονα και διατροφή: 7 ωφέλιμες τροφές για τους ασθενείς
Διατροφή
10/07/2025 - 18:00
Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Βελτίωση της κινητικής λειτουργίας με αυξημένη δόση νουσινερσένης
Pharma News
10/07/2025 - 17:00
AIDS: Οι περικοπές της διεθνούς βοήθειας από τις ΗΠΑ απειλούν να γυρίσουν τον κόσμο 20 χρόνια πίσω
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 16:00
Gwada αρνητικό: η πιο σπάνια ομάδα αίματος στον κόσμο
Υγεία
10/07/2025 - 15:00
Πολλαπλό μυέλωμα: Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για διάγνωση και θεραπεία
Health Talk
10/07/2025 - 14:00
Γεωργιάδης για Τζάνειο: Ο ΟΔΙΠΥ είχε κάνει ελέγχους νωρίτερα - Ντρέπομαι για τον εκτυπωτή χωρίς μελάνι
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 13:18
Merck: Δυνατή προσθήκη σκευάσματος για τη ΧΑΠ στο πορτφόλιο της με την εξαγορά έναντι 10 δισ. της Verona
Pharma News
10/07/2025 - 13:00
Γεωργιάδης: Σ' ένα 10ήμερο η κατ' οίκον παράδοση φαρμάκων θα έχει ομαλοποιηθεί
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 12:47
Νέα θεραπεία μπορεί να καθυστερήσει τον διαβήτη τύπου 1 για χρόνια αν χορηγηθεί εγκαίρως
Pharma News
10/07/2025 - 12:00
Ρομπότ πραγματοποίησε επέμβαση χωρίς ανθρώπινη βοήθεια με 100% ακρίβεια
Digital Health
10/07/2025 - 11:00
Σε αναστολή τέθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 10:31
Στάση εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 10:30
Χημειοθεραπεία χωρίς απώλεια μαλλιών χάρη στην ψύξη και τα αντιοξειδωτικά των σταφυλιών
Υγεία
10/07/2025 - 10:08
Η 11η «Βιβλιοθήκη Ανάσας» παραδόθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Υγεία
10/07/2025 - 09:14
ECDC: Η διφθερίτιδα εξαπλώνεται - Μέτρα προστασίας των ευάλωτων πληθυσμών
Πολιτική Υγείας
10/07/2025 - 09:00
Υγεία - Μητέρα: Ενοποίηση των δύο κτιριακών συγκροτημάτων και δημιουργία ενιαίου κήπου 12.500 τ.μ
Υπηρεσίες Υγείας
10/07/2025 - 07:55
Το «προΣfΕΕρουμε» στη Μυτιλήνη: Στήριξη σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε δομές
Pharma Policy
10/07/2025 - 06:04
Η Ελλάδα ως κόμβος καινοτομίας στις βιοεπιστήμες
Pharma Policy
09/07/2025 - 21:00
ΙΣΑ και φορείς ΠΦΥ ζητούν αύξηση της αμοιβής της ιατρικής επίσκεψης από τον ΕΟΠΥΥ
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 20:00
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας στο τραπέζι της συνάντησης της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας με τον Υφυπουργό Υγείας
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 19:00
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι πολλές διαγνώσεις ΔΕΠΥ μπορεί να είναι ανακριβείς
Ψυχική Υγεία
09/07/2025 - 19:00
ΕΟΔΥ: 4 κρούσματα λοίμωξης ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική - Κάθε Τετάρτη η ενημέρωση
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 18:21
Η περιφέρεια της μέσης εργαλείο για την πρόβλεψη του προσδόκιμου ζωής
Υγεία
09/07/2025 - 18:00
Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για ζητήματα γονιμότητας
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 17:05
Κυκλοφόρησε η πρώτη Barbie με διαβήτη τύπου 1
Επικαιρότητα
09/07/2025 - 16:01
Έρευνα καταγράφει διπλασιασμό της ερωτικής συχνότητας σε περιόδους κρίσης και πολέμου
Ψυχική Υγεία
09/07/2025 - 15:00
Αξιολόγηση δημόσιων νοσοκομείων: Οι 38 ερωτήσεις στις οποίες θα απαντούν οι ασθενείς
Digital Health
09/07/2025 - 14:40
Ξεκινάει την Τρίτη η λειτουργία του δωρεάν αριθμού 1566 του ΕΟΠΥΥ για ενημέρωση σε όλα τα θέματα υγείας
Πολιτική Υγείας
09/07/2025 - 14:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας: Τα τρόφιμα που πυροδοτούν τροφική αλλεργία
Διατροφή
08/07/2025 - 11:58
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Ήδη έχουν συμμετάσχει 3,5 εκατομμύρια πολίτες
Πολιτική Υγείας
08/07/2025 - 08:08
Επέκταση της DEMO στη Γαλλία με την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας
Pharma News
08/07/2025 - 09:10
Φάρμακο για τον βήχα φαίνεται να επιβραδύνει την εξέλιξη της άνοιας της νόσου Πάρκινσον
Pharma News
08/07/2025 - 13:00
Μ. Θεμιστοκλέους: 300 νέοι διασώστες του ΕΚΑΒ φέτος το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα
Πολιτική Υγείας
08/07/2025 - 11:55
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo