news4logo

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022

Angelini Pharma Hellas: Νέα θεραπευτική γραμμή για ασθένειες του ΚΝΣ και τη σχιζοφρένεια

News4Health TeamNews4Health Team
781 0
PIXABAY PIXABAY

Η Angelini Pharma Hellas Α.Β.Ε.Ε, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη της νέας θεραπευτικής γραμμής για ασθένειες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (Κ.Ν.Σ.) που σηματοδοτείται με τη διάθεση φαρμακευτικού σκευάσματος με δραστική ουσία τη λουρασιδόνη.

Η λουρασιδόνη ανήκει στην κατηγορία των άτυπων αντιψυχωτικών και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους 13 ετών και άνω.

Η θεραπευτική επιλογή είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα από τα μέσα Ιανουαρίου, παρέχοντας αποτελεσματική και προβλέψιμη αντιμετώπιση των θετικών και αρνητικών συμπτωμάτων της σχιζοφρένειας με ταυτόχρονα καλά ανεκτό προφίλ ασφάλειας.

Ο κ. Αξιώτης Δημήτριος, Prescriptions Medicines BU Headτης AngeliniPharmaHellas, ανέφερε σχετικά: «Ο Όμιλος Angelini διαθέτει ισχυρή παράδοση και πολυετή εμπειρία στις θεραπευτικές κατηγορίες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και της Ψυχικής Υγείας, με τη διάθεση θεραπειών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του κοινωνικού στιγματισμού που βιώνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικείοι τους. Θεωρούμε σημαντική τη νέα αυτή εξέλιξη, καθώς οι Έλληνες ασθενείς θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μια σημαντική θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας».

Η σχιζοφρένεια είναι μια χρόνια και σοβαρή ψυχική διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται, αισθάνονται και αντιλαμβάνονται. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση: AngeliniPharmaHellaswebsite/Schizophrenia

Health ανα Tag:
  • ANGELINI PHARMA HELLAS
  • ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεραπείες για το καλοκαίρι από τα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea

Θεραπείες για το καλοκαίρι από τα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea

Το καλοκαίρι, το δέρμα μας χρειάζεται ενισχυμένη φροντίδα και τακτική περιποίηση. Η έντονη ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με τα μπάνια στη θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα και το κάνουν να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. 

News4Health TeamNews4Health Team
Ισότιμη θεραπεία και φροντίδα για τα άτομα με σκληρόδερμα

Ισότιμη θεραπεία και φροντίδα για τα άτομα με σκληρόδερμα

Ισότιμη θεραπεία και φροντίδα σε όλη την Ευρώπη για τα άτομα με Σκληρόδερμα ζητούν η FESCA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το Σκληρόδερμα)  και η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα/ΕΛΕΑΝΑ, που είναι μέλος της για την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σκληρόδερμα.   

News4Health TeamNews4Health Team
Στην Ελλάδα το 1ο γενόσημο φάρμακο για τη θεραπεία της χρόνιας υπερφόρτωσης με σίδηρο, σε πάσχοντες από β-μεσογειακή αναιμία

Στην Ελλάδα το 1ο γενόσημο φάρμακο για τη θεραπεία της χρόνιας υπερφόρτωσης με σίδηρο, σε πάσχοντες από β-μεσογειακή αναιμία

Η WinMedica ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου γενοσήμου φαρμάκου Δεφερασιρόξης στην Ελλάδα. Κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος είναι η Accord Healthcare S.L.U. και διανομέας στην Ελλάδα η WinMedica A.E.

News4Health TeamNews4Health Team
Πρώτη γονιδιακή θεραπεία για τη θεραπεία της σοβαρής αιμορροφιλίας Α

Πρώτη γονιδιακή θεραπεία για τη θεραπεία της σοβαρής αιμορροφιλίας Α

Ο EMA συνέστησε τη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας υπό όρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) για το valoctocogene roxaparvovec), για τη θεραπεία της σοβαρής αιμορροφιλίας Α σε ενήλικες που δεν έχουν αναστολείς του παράγοντα VIII (αυτοαντισώματα που παράγονται από το ανοσοποιητικό σύστημα που παράγουν τον παράγοντα VIII φάρμακα λιγότερο αποτελεσματικά) και δεν υπάρχουν αντισώματα στον ορότυπο 5 που σχετίζεται με τον αδενο-ιό (AAV5).

News4Health TeamNews4Health Team

Newsroom

  • Προϊόντα χωρίς καύση: Μια εναλλακτική απέναντι στο τσιγάρο για τους καπνιστές

    29/06/2022 - 19:19
  • Τα καλύτερα ποτά για να ξεπεράσεις πιο γρήγορα το hangover

    29/06/2022 - 19:05
  • Κορονοϊός: «Σκαρφάλωσε» η εβδομαδιαία θετικότητα - Αυξημένες οι εισαγωγές σε σχέση με τα εξιτήρια

    29/06/2022 - 18:07
  • FDA: Συστήνει την αλλαγή στρατηγικής για τα εμβόλια COVID ενόψει φθινοπώρου

    29/06/2022 - 17:20
  • Ηλίας Μόσιαλος: «Χρειαζόμαστε πλέον καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα εμβόλια κατά του κορονοϊού»

    29/06/2022 - 16:56
  • Pfizer και BioNTech συνεργάζονται για ένα παγκόσμιο εμβόλιο κατά των κορονοϊών

    29/06/2022 - 16:40
  • Keep Paros Blue: Περιβαλλοντική ενέργεια από τον ΟΦΕΤ & τον Οργανισμό All for Blue

    29/06/2022 - 16:26
  • Ευαγγελισμός: Κέντρο αναφοράς για ασθενείς με Long Covid-19 με τη συμμετοχή 16 ειδικοτήτων

    29/06/2022 - 16:10
  • Από την AmrytPharma η πρώτη εγκεκριμένη θεραπεία στην Ευρώπη για τη συνδεσμική πομφολυγώδη επιδερμόλυση

    29/06/2022 - 15:45
  • Κορονοϊός Ελλάδα: Σταθερά κάτω από τους 100 οι διασωληνωμένοι παρά τα αυξημένα κρούσματα

    29/06/2022 - 15:24

news4

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
  • Οι ειδήσεις της υγείας
  • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

About Us

© 2019 NEWS4HEALTH. ALL RIGHTS RESERVED