Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Ημερίδα για τις καλές πρακτικές στη διοίκηση Νοσοκομείων

60 0

Ημερίδα για τις Καλές Πρακτικές στη Διοίκηση των Νοσοκομείων διοργανώνει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ. 

Το θέμα της αποτελεσματικής διαχείρισης των νοσοκομείων υπήρξε διαχρονικά μείζον αντικείμενο συζήτησης για τον ελληνικό χώρο της υγείας και αυτό το θέμα θα εξετάσει  το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ διοργανώνουν Ημερίδα για τις Καλές Πρακτικές στη Διοίκηση των Νοσοκομείων.

Η παροχή αξιοπρεπούς περίθαλψης για όλους τους πολίτες υπό συνθήκες ασφυκτικής δημοσιονομικής πίεσης είναι μια από τις δυσκολότερες «εξισώσεις» που καλείται να επιλύσει το σύστημα υγείας στη χώρα μας. 

Η Ημερίδα επιχειρεί να αναδείξει εκείνες τις Καλές Πρακτικές, που σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης λειτούργησαν αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση πόρων και στην αναβάθμιση του Δημόσιου Νοσοκομειακού Συστήματος προς όφελος του ασθενή και της προσφερόμενης ποιότητας φροντίδας, ξεπερνώντας τα όρια της θεωρητικής προσέγγισης και αντιμετωπίζοντας με ρεαλιστικό τρόπο τους περιορισμούς και τις δυνατότητες εξέλιξης στο πραγματικό περιβάλλον της δημοσιονομικής προσαρμογής και των περιορισμών που θέτουν οι δημοσιονομικές πολιτικές στη χώρα μας.
Μια πλειάδα καταξιωμένων στελεχών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν θεματικές όπως είναι μεταξύ άλλων η Αυτοπαραγωγή Οξυγόνου Ιατρικής Χρήσης, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι Έξυπνες Εφαρμογές Πληροφορικής και η Διαχείριση Μολυσματικών Αποβλήτων.

Η ημερίδα διοργανώνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Elite Blue Conference Center στην Καλαμάτα.

Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.besthospitalmanagement.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Newsroom