ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά 10 μοτοσυκλετών και συμπληρωματικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ

Υπηρεσίες Υγείας
Δωρεά 10 μοτοσυκλετών και συμπληρωματικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παράδοσης της δωρεάς 10 σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων μοτοσυκλετών, 30 κρανών & τριάντα 30 γιλέκων ασφαλείας από το Ίδρυμα «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» προς το ΕΚΑΒ.
Δευτέρα, 30/01/2023 - 13:29
News4Health Team News4Health Team

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, του Πρόεδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού και της Προέδρου του Ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» Μαρίας Αγγελικούση, πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/01) στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας η επίσημη τελετή παράδοσης της δωρεάς δέκα (10) σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων μοτοσυκλετών, τριάντα (30) κρανών & τριάντα (30) γιλέκων ασφαλείας από το Ίδρυμα «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» προς το ΕΚΑΒ.

Η δωρεά αυτών των σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων μοτοσυκλετών καθώς και του απαιτούμενου συμπληρωματικού εξοπλισμού των κρανών & γιλέκων ασφαλείας για τους αναβάτες τους, που πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τη διατήρηση της βέλτιστης παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς τους πολίτες, θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρησιακή δράση των διασωστών του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ οι οποίοι ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, λόγου της ευελιξίας του μέσου που χρησιμοποιούν, μπορούν να φτάσουν σε ένα πραγματικά επείγον περιστατικό μέσα στα πρώτα καθοριστικά λεπτά από τη κλήση στο 166.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης χαιρετίζοντας αυτή την αξιέπαινη δωρεά του Ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ», σημείωσε:

«Να ευχαριστήσω την κυρία Αγγελικούση για τη σημερινή δωρεά που είναι μία σειρά από ενέργειες που έχει κάνει για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τώρα του ΕΚΑΒ. Όπως έχω πει πολλές φορές ο ρόλος του διασώστη μπορει να έχει πολύ μεγάλες λύπες αλλά έχει και σημαντικές χαρές καθώς σώζει έναν άνθρωπο εκείνη τη στιγμή και σίγουρα η ταχύτητα, να φτάσουμε στα 5 λεπτά όπως ειπώθηκε μέσα στην Αθήνα με τις μηχανές είναι πάρα πολύ σημαντικό να λαμβάνουν βοήθεια πολύ γρήγορα οι συνάνθρωποι μας.

Παράλληλα με τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους είναι πολύ σημαντικές οι δωρεές που γίνονται και αντίστοιχα από την πλευρά της πολιτείας προσπαθούμε και εμείς πέραν από την υλικοτεχνική υποδομή

Και για την ασφάλεια και για τις μετακινήσεις να υπάρχει το αντίστοιχο προσωπικό με τις προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω και τονίζω ότι ο δικός σας ρόλος δεν είναι ένας περιστασιακός ρόλος δεν είναι μια μεμονωμένη δωρεά είναι μία συνεχή δική σας παρουσία δίπλα στο ΕΣΥ και δίπλα στο ΕΚΑΒ».

Στο ίδιο κλίμα, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλους εσάς τους διασώστες για αυτό που κάνετε για την ζωή αλλά και την ποιότητα ζωής των ασθενών και των ανθρώπων. Το έργο σας είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Τα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντικά.

Όσο πιο γρήγορα πάμε, όταν γίνεται ένα ατύχημα ή ένα έμφραγμα ή ένα εγκεφαλικό δεν κερδίζουμε απλά ζωή, αλλά και λιγότερη αναπηρία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Κυρία Αγγελικούση να ευχαριστήσω εσάς από καρδιάς.

Δεν είναι μόνο η σημερινή δωρεά σας. Το Ίδρυμα «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» είναι σταθερά δίπλα μας, δίπλα στους Έλληνες πολίτες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, πάρα πολύ. Πιστεύω ότι κάθε συνεισφορά στο σύστημα υγείας, στον βαθμό που μπορεί ο καθένας, είναι πολύτιμη.»

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ευχαριστώντας θερμά την Πρόεδρο του Ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ», μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή σας παρουσία στην επίσημη τελετή παράδοσης της δωρεάς του Ιδρύματος «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» προς το ΕΚΑΒ.

Με αυτή την εξαίρετη δωρεά των 10 σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων μοτοσυκλετών καθώς και των 30 κρανών & των 30 γιλέκων ασφαλείας αν μη τι άλλο ενισχύεται καθοριστικά η επιχειρησιακή δράση του Τμήματος Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, το οποίο αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς τους πολίτες.

Μη ξεχνάμε πως οι Διασώστες του Τμήματος Μοτοσικλετών Ταχείας Ανταπόκρισης είναι αυτοί που, λόγου ευχρηστίας και ευελιξίας του μέσου που χρησιμοποιούν, μπορούν να φτάσουν σε ένα επείγον περιστατικό μέσα σε λίγα λεπτά... και σε αυτά τα καθοριστικά ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ να δώσουν τις απαραίτητες ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ και να σταθεροποιήσουν τον ασθενή μέχρι να φτάσει και το ασθενοφόρο ή η Κινητή Ιατρική Μονάδας μας για τη περαιτέρω ασφαλή διακομιδή στον κοντινότερο και καταλληλότερο Υγειονομικό Σχηματισμό.

Στηριζόμενοι στο δεδομένο ότι οι διασώστες, οι νοσηλευτές και οι γιατροί του ΕΚΑΒ, επιχειρούν στα επείγοντα περιστατικά ή και στις έκτακτες καταστάσεις και κρίσεις, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες, επιβάλλεται να διαθέτουν όλα τα υλικοτεχνικά εχέγγυα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα της βέλτιστης επιχειρησιακής ετοιμότητας, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ομολογουμένως δύσκολο και πολλές φορές επικίνδυνο καθημερινό έργο τους.

Με αυτή τη δωρεά κα Πρόεδρε του Ιδρύματος «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» αποδεικνύεται η έμπρακτη αλληλεγγύη αλλά και η αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την προάσπιση του κοινωνικού αγαθού της δωρεάν δημόσιας υγείας, αντικατοπτρίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα αλλά και τον καθοριστικό ρόλο της σύμπραξης των Ιδιωτικών φορέων με τους Δημόσιους φορείς, προς όφελος του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΚΑΒ θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες αλλά και η Κινητή Ιατρική Μονάδα που μόλις μας παραχωρήσατε, θα έχουν πλήρη επιχειρησιακό ρόλο στα χέρια των έμπειρων διασωστών, νοσηλευτών και γιατρών του ΕΚΑΒ, συνδράμοντας στο έπακρον το έργο μας ως Πανελλαδική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης».

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος «ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ» Μαρία Αγγελικούση επισήμανε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους βασικούς τομείς με τους οποίους ασχολείται το Ίδρυμά μας είναι ο τομέας της Υγείας τον οποίο αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία. Στα πλαίσια αυτής της δράσης αντιμετωπίσαμε με ευχαρίστηση το αίτημα του ΕΚΑΒ για τον εφοδιασμό του με 10 μοτοσυκλέτες σύγχρονης τεχνολογίας και τον απαραίτητο εξοπλισμό των διασωστών που επιβαίνουν σε αυτές.

Το Ίδρυμα και εγώ προσωπικά, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε το θαυμασμό και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον καθημερινό αγώνα των διασωστών, των νοσηλευτών, των γιατρών και του διοικητικού προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός στην παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, είναι έργο σπουδαίο. Οι διασώστες είναι εκείνοι οι οποίοι με κάθε θυσία θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ώστε να διασωθεί ο ασθενής και να μεταφερθεί με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.

Το ΕΚΑΒ καλύπτει και πρέπει να καλύπτει μια από τις βασικές ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και για αυτό το Ίδρυμά μας είναι και θα είναι δίπλα σας.

Με νέες ταχύτητες λοιπόν, μέσω των 10 σύγχρονων μοτοσυκλετών που προστίθενται στο στόλο σας και με την ασφάλεια του σύγχρονου εξοπλισμού των 30 γιλέκων και 30 κρανών, σας ευχόμαστε από καρδιάς πάντα κερδισμένες μάχες στον αγώνα για τη ζωή».

Διαβάστε επίσης=> Πλεύρης: Αναγκαίες οι ασκήσεις ετοιμότητας του ΕΚΑΒ

Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2023 - 13:33
  • ΔΩΡΕΑ
  • ΕΚΑΒ
  • ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  • ΓΚΑΓΚΑ
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • ΤΕΛΕΤΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Metropolitan Hospital: Κλιμάκιο ιατρών πραγματοποίησε 300 περίπου κλινικούς ελέγχους στην Ηλεία
Metropolitan Hospital: Κλιμάκιο ιατρών πραγματοποίησε 300 περίπου κλινικούς ελέγχους στην Ηλεία 30 Ιανουαρίου 2023
PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies: Βραβείο για την Βιοϊατρική Τεχνολογία απένειμε η Ν. Κεραμέως 30 Ιανουαρίου 2023
PAPAPOSTOLOU Healthcare Technologies: Βραβείο για την Βιοϊατρική Τεχνολογία απένειμε η Ν. Κεραμέως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ στο αίτημα για δωρεά απινιδωτών στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 21:36

Άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ στο αίτημα για δωρεά απινιδωτών στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

Η ΟΛΠ Α.Ε. δώρισε επτά φορητούς απινιδωτές στο Λιμενικό Σώμα
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 23:27

Η ΟΛΠ Α.Ε. δώρισε επτά φορητούς απινιδωτές στο Λιμενικό Σώμα

Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: «Με τη δωρεά της Allwyn θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο νοσοκομείο»
Πολιτική Υγείας
02/04/2026 - 17:17

Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: «Με τη δωρεά της Allwyn θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο νοσοκομείο»

Εγκαινιάστηκαν οι νέες σύγχρονες χειρουργικές τράπεζες στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο», δωρεά της Βουλής
Πολιτική Υγείας
19/03/2026 - 19:14

Εγκαινιάστηκαν οι νέες σύγχρονες χειρουργικές τράπεζες στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο», δωρεά της Βουλής

Με δωρεά 11 εκατ. ευρώ η ανακατασκευή της Σχολής και του Οίκου Αδελφών στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»
Επικαιρότητα
06/03/2026 - 15:21

Με δωρεά 11 εκατ. ευρώ η ανακατασκευή της Σχολής και του Οίκου Αδελφών στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»

Δωρεά ενίσχυσης της δημόσιας υγείας από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου
Επικαιρότητα
06/03/2026 - 10:49

Δωρεά ενίσχυσης της δημόσιας υγείας από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγωνιστές του GLP-1: Τα φάρμακα που αλλάζουν το τοπίο σε παχυσαρκία και διαβήτη
Υγεία
06/04/2026 - 19:00
Όταν τα μαλλιά αποκαλύπτουν προβλήματα υγείας
Υγεία
06/04/2026 - 18:00
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δράσεις για τους αστέγους με αφορμή το Πάσχα
Υπηρεσίες Υγείας
06/04/2026 - 17:00
SkyWalker: Λιγότερος πόνος και γρηγορότερη κινητοποίηση μετά από αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου
Υπηρεσίες Υγείας
06/04/2026 - 16:00
Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος": Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 15:38
Οι GLP-1 ενέσεις αναμένεται να εκτοξεύσουν τα ποσοστά διαζυγίων: έρευνα
Ψυχική Υγεία
06/04/2026 - 15:00
Τεχνητό σάλιο από ζαχαροκάλαμο υπόσχεται προστασία των δοντιών των καρκινοπαθών
Υγεία
06/04/2026 - 14:00
Αύξηση αιματολογικών καρκίνων έπειτα από τη θεραπεία άλλου καρκίνου διαπιστώνει έρευνα
Υγεία
06/04/2026 - 12:56
Κώφωση: Μία μόνο ένεση αντιμετωπίζει το πρόβλημα μέσα σε λίγες εβδομάδες
Υγεία
06/04/2026 - 12:00
Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καταγγελίες για κατάρρευση γιατρού από εξάντληση και για «λουκέτο» στις παθολογικές κλινικές
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 11:35
Ήπιες αλλαγές για να γίνει η άσκηση πιο ελκυστική ακόμα και στους πιο "πνιγμένους" από την καθημερινότητα
Fitness
06/04/2026 - 11:00
Νόσος του Crohn: Ανακαλύφθηκε παράγοντας πυροδότησης που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη θεραπειών
Υγεία
06/04/2026 - 10:00
Λογισμικό Ελλήνων επιστημόνων ανιχνεύει καρδιακά προβλήματα
Digital Health
06/04/2026 - 09:00
Ιστορίες GLP-1 πειραματισμών: Τι είναι το microdosing και γιατί μπορεί να είναι κακή ιδέα
Υγεία
04/04/2026 - 09:10
Cardio Athena 2026: Ξεχωριστή διάσταση του φετινού συνεδρίου το πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Health Talk
04/04/2026 - 07:26
Πασχαλινές δημιουργίες και δώρα αλληλεγγύης στο Bazaar της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ!
Patient Talk
04/04/2026 - 03:49
Σημαντική χορηγία και από την MOBIAK στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Επικαιρότητα
04/04/2026 - 00:11
Συνεργασία της DIAGEO με το Υπουργείο Υγείας για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους
Ψυχική Υγεία
03/04/2026 - 23:26
Πως η θεραπευτική φωτογραφία γίνεται σύμμαχος των ασθενών με καρκίνο
Patient Talk
03/04/2026 - 22:04
Άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ στο αίτημα για δωρεά απινιδωτών στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 21:36
Πασχαλινό τραπέζι: Οδηγίες για την προμήθεια και την ασφάλεια των παραδοσιακών εδεσμάτων από την ΕΕΚΕ
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 20:48
Νέα εποχή στη μακροζωία της επιδερμίδας και των μαλλιών από τη Vichy με λύσεις αιχμής
Ομορφιά
03/04/2026 - 20:11
Πώς η βιταμίνη D μπορεί να τονώσει το ανοσοποιητικό σε πάσχοντες με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου
Υγεία
03/04/2026 - 19:38
«The Lancet»: Μείωση κατά 27% των θανάτων από παιδικό καρκίνο το 2023, αλλά και μεγάλες ανισότητες
Υγεία
03/04/2026 - 18:54
ΒΕΑ: Παρέμβαση Δαμίγου για στήριξη των επιχειρήσεων τροφίμων στη συνάντηση με την ιταλική Federalimentare
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 18:09
Ο Γεωργιάδης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες Βαρτζόπουλου στην ψυχική υγεία
Πολιτική Υγείας
03/04/2026 - 17:06
ΠΟΥ: Καταγγελία Τέντρος για τις πολλαπλές επιθέσεις σε δομές υγείας του Ιράν
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 16:21
Τι είναι αυτό που μάς κάνει να απεχθανόμαστε ξαφνικά ένα φαγητό
Διατροφή
03/04/2026 - 15:54
Δυο νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού σε εκτροφές στη Λέσβο και συνολικά 20
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 15:37
Πόνος στη μέση, τον αυχένα και τις αρθρώσεις: Τι βοηθά πραγματικά στη γρήγορη ανακούφιση
Health Talk
03/04/2026 - 15:22

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καταγγελίες για κατάρρευση γιατρού από εξάντληση και για «λουκέτο» στις παθολογικές κλινικές
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 11:35
Ιστορίες GLP-1 πειραματισμών: Τι είναι το microdosing και γιατί μπορεί να είναι κακή ιδέα
Υγεία
04/04/2026 - 09:10
Συνεργασία της DIAGEO με το Υπουργείο Υγείας για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους
Ψυχική Υγεία
03/04/2026 - 23:26
Cardio Athena 2026: Ξεχωριστή διάσταση του φετινού συνεδρίου το πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Health Talk
04/04/2026 - 07:26
Άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ στο αίτημα για δωρεά απινιδωτών στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη
Επικαιρότητα
03/04/2026 - 21:36
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo