ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι νεότερες θεραπευτικές τεχνικές στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser

Ψυχική Υγεία
Οι νεότερες θεραπευτικές τεχνικές στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser
Όλες οι εξελίξεις στο πεδίο της αισθητικής ιατρικής, σε πεδία όπως το botox, το υαλουρονικό οξύ, τα νήματα, το laser, τα νύχια και η ανάπλαση δέρματος στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.
Πέμπτη, 09/01/2020 - 16:42
News4Health Team News4Health Team

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας ώστε να παρουσιάσει τις νεότερες θεραπευτικές τεχνικές με μία σύγχρονη προσέγγιση, σε ενότητες με στρογγυλά τραπέζια τα οποία θα ακολουθούν ζωντανές εφαρμογές.

Στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας στις 16-18 Ιανουαρίου 2020, Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, εξέχοντος επιστημονικού κύρους, με σημαντική κλινική και εκπαιδευτική εμπειρία στο αντικείμενό τους, θα καταθέσουν τη γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική επικοινωνία και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων με τους συμμετέχοντες. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από workshops, τα οποία θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν παράλληλα με το Συνέδριο τις επόμενες δύο ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων και των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν, θα δοθεί έμφαση στις νέες τεχνικές και τις πλέον σύγχρονες τάσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα συναφών με τον κλάδο θεματικών.

Σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα της εταιρείας, Τ. Ανθόπουλο, «τις νεότερες τεχνικές έγχυσης της Βοτουλινικής πρωτεΐνης και του υαλουρονικού οξέως τις αναλύουμε με τον συγγραφέα ενός από των καλύτερων και γνωστότερων παγκοσμίως επιστημονικών συγγραμμάτων, τον κ. Redaelli, και την Ελληνίδα Καθηγήτρια Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Illinois στο Σικάγο, κα. Μ Τσούκα. Τις ενδείξεις και τις τεχνικές εφαρμογής των ενέσιμων νημάτων τις αναλύουμε με διεθνούς φήμης εκπαιδευτές όπως οι κα. I. Poleva, η κα. Α. Ζαχαρή κ.α. Στα peelings επιλέξαμε να φέρουμε τον κ. P. Deprez έναν από τους καλύτερους στον κόσμο και πρωτοπόρο στην εφαρμογή peelings νεότερης γενιάς που έχουν ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης και υψηλή αποτελεσματικότητα. Οι κύριοι G. Blugerman και N. Zerbinati, διεθνούς φήμης και οι δύο εκπαιδευτές, ο πρώτος Πλαστικός Χειρουργός και ο δεύτερος Δερματοχειρουργός θα αναλύσουν μαζί μας ήπιες επεμβατικές και χειρουργικές τεχνικές στο πρόσωπο που χρήζουν μόνο τοπικής αναισθησίας όπως η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου, η ανάρτηση του μέσου προσώπου κ.α.»

«Στο Συνέδριό μας έχουμε δώσει βαρύτητα στο συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται στα κάτω άκρα των ευρυαγγειών. Έχουμε, λοιπόν, καλέσει τον γνωστό καθηγητή Giuseppe Genovese να μας μιλήσει για τις ευραγγείες κάτω άκρων και να διδάξει την σκληροθεραπεία. Η εφαρμογή των αυξητικών παραγόντων στο δέρμα (PRP) στη δερματολογία είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται πλέον ευρέως στην αντιγήρανση αλλά και σε άλλες παθήσεις αφού προάγει την επούλωση. Θα ασχοληθούμε στο συνέδριο μας και με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο. Τέλος, περιμένουμε τον γνωστό καθηγητή Eckart Haneke να μας μιλήσει για την χειρουργική όνυχος και ό,τι πρωτοποριακό υπάρχει σε αυτό τον τομέα», συμπλήρωσε ο Π. Πολυζώης, Μέλος & Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρείας.

Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν στο Συνέδριο:

• Λίπος
Νέες τεχνικές λιπόλυσης, λιποαναρρόφησης και μεταφοράς λίπους από τον επιφανή Καθηγητή Guillermo Blugerman (Argentina) που μπορούν να προσφέρουν αισθητική αποκατάσταση και ανανέωση στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

• Ανάπλαση δέρματος
Νέοι συνδυασμοί και τεχνικές στις αναπλάσεις του γερασμένου δέρματος ώστε να επιτυγχάνουμε μικρότερο χρόνο παραμονής στο σπίτι και ειδικά όταν συνδυάζεται με PRP έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

• Νήματα
Νέα υλικά νημάτων και νέες τεχνικές από τους διακεκριμένους επιστήμονες
Dr Guillermo Blugerman και Dr Irina Poleva (Italy), που θα αναλυθούν σε Στρογγυλή Τράπεζα και Workshops, όπως ανόρθωση ρινός – προσώπου.

• Νύχια
Στο πάνελ Χειρουργική Όνυχος καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Δερματολογίας παγκοσμίου φήμης Dr Eckhart Haneke (Germany) όπου θα αναπτύξει νεότερες χειρουργικές τεχνικές για παθήσεις και όγκους ονύχων.

• Φλεβολογία και ευρυαγγείες
Ο Καθηγητής Φλεβολογίας, μεγάλης εμβέλειας στην Ευρώπη, Dr Giuseppe Genovese (Italy) θα αναπτύξει μαζί με διακεκριμένους Έλληνες Δερματολόγους, τις νεότερες τεχνικές στην αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και κιρσών των κάτω άκρων.

• Laser και Συνδυασμοί
Οι επιφανείς και έμπειροι Kαθηγητές Leonardo Marini (Italy) και Klaus Hoffmann (Germany), θα αναλύσουν νέες τεχνικές και συνδυασμούς για την αντιμετώπιση αιμαγγειωμάτων - φλεβικών δυσπλασιών για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς και τη στρατηγική αντιμετώπισης των ουλών ακμής. Ο προσκεκλημένος ομιλητής
Dr Christopher Rowland-Payne (UK), θα αναλύσει την θεραπεία των μελαχρωματικών βλαβών του δέρματος καθώς και τεχνικές αφαίρεσης βλαβών του δέρματος.

• Υαλουρονικά – Fillers
Θα μιλήσει ο Dr Wolfgang Redka-Swoboda (Germany) ένας παγκοσμίου φήμης ιατρός, καθώς και ο διάσημος Dr Alessio Redaelli (Italy), που θα αναφέρoυν και θα αναλύσουν την εφαρμογή υαλουρονικών, και θα δώσουν οδηγίες για το πως, που και πότε πρέπει να γίνονται. Θα μιλήσουν επίσης για την χειρουργική ανατομία του προσώπου, η γνώση της οποίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βέλτιστη και δίχως επιπλοκές αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η σωστή επιλογή Επαγγελματία Υγείας/Δερματολόγου για τη συγκεκριμένη μέθοδο και τεχνική για την αποφυγή επιπλοκών.

• Βοτουλινική τοξίνη (Botox)
Οι έμπειροι Dr Alessio Redaelli (Italy) και Dr Maria Tsoukas (UK), μαζί με άλλους αξιόλογους συναδέλφους θα αναλύσουν τεχνικές και εφαρμογές της βοτουλονικής τοξίνης για τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και νέες εφαρμογές όπως ακμή, χειλοειδή, ραγάδες δακτυλίου κ.α.

• Peelings
Ο ειδικός Dr Philippe Deprez (Spain) θα αναπτύξει το θέμα του πρωτοποριακού peeling φαινόλης για την ανάπλαση προσώπου.
Οι επιφανείς Dr Nicola Zerbinati (Italy) και Guillermo Blugerman, θα αναπτύξουν αισθητικές και επεμβατικές τεχνικές στην περιοφθαλμική χώρα και στο πρόσωπο.

• Workshops
Θα γίνουν αντίστοιχες πράξεις Live σε ασθενείς, που θα παρέχουν την ευκαιρία σε νέους αλλά και έμπειρους Δερματολόγους να επαυξήσουν τι γνώσεις τους παρακολουθώντας καινούριες τεχνικές σε διάφορους τομείς της Δερματοχειρουργικής και να κάνουν πρακτική εφαρμογή σε ασθενείς με την καθοδήγηση των ειδικών – Experts.

  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
  • LASER
  • BOTOX
  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέες τεχνικές για νεανικό πρόσωπο
Νέες τεχνικές για νεανικό πρόσωπο 07 Ιανουαρίου 2020
Το πράσινο τσάι προσφέρει μακροζωία 09 Ιανουαρίου 2020
Το πράσινο τσάι προσφέρει μακροζωία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Φεβρουάριο το τριήμερο επετειακό συνέδριο της ομοσπονδίας «ΑΡΓΩ»
Ψυχική Υγεία
29/12/2025 - 16:39

Τον Φεβρουάριο το τριήμερο επετειακό συνέδριο της ομοσπονδίας «ΑΡΓΩ»

Roche Hellas: Καινοτομία, οφέλη για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την οικονομία
Pharma News
18/12/2025 - 16:52

Roche Hellas: Καινοτομία, οφέλη για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την οικονομία

Ο Πνευμονολόγος και τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα στο επίκεντρο του 34ου συνεδρίου της ΕΠΕ
Επικαιρότητα
16/12/2025 - 16:12

Ο Πνευμονολόγος και τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα στο επίκεντρο του 34ου συνεδρίου της ΕΠΕ

Η L'Oréal Dermatological Beauty υποστηρίζει και φέτος τη βραβευμένη ομάδα φοιτητών iGEM Patras
Ομορφιά
12/12/2025 - 17:33

Η L'Oréal Dermatological Beauty υποστηρίζει και φέτος τη βραβευμένη ομάδα φοιτητών iGEM Patras

Αγαπηδάκη: «Η Ελλάδα πλέον συνδιαμορφώνει κρίσιμες πολιτικές υγείας στην ΕΕ»
Πολιτική Υγείας
12/12/2025 - 14:52

Αγαπηδάκη: «Η Ελλάδα πλέον συνδιαμορφώνει κρίσιμες πολιτικές υγείας στην ΕΕ»

Ελληνική μελέτη για τη σήψη ανάμεσα στις οκτώ πιο επιδραστικές κλινικές δοκιμές στον κόσμο
Υγεία
11/12/2025 - 19:37

Ελληνική μελέτη για τη σήψη ανάμεσα στις οκτώ πιο επιδραστικές κλινικές δοκιμές στον κόσμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εργασία και fitness: Κι όμως γίνεται!
Fitness
07/01/2026 - 16:00
Προϊόντα ομορφιάς: Τα 10 συστατικά που μια αισθητικός δεν θα έβαζε ποτέ στο πρόσωπό της
Ομορφιά
07/01/2026 - 15:00
Το μπρόκολο και τα ρόδια μπορεί να επιβραδύνουν την εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη
Υγεία
07/01/2026 - 14:00
Θεμιστοκλέους: Δεν χρειάζεται πανικός για τη γρίπη - Το ΕΣΥ είναι προετοιμασμένο
Πολιτική Υγείας
07/01/2026 - 13:25
Γιατί σαμποτάρουμε τον εαυτό μας; Ο ρόλος του φόβου
Ψυχική Υγεία
07/01/2026 - 12:00
Η τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζει τον διαβήτη και τον καρκίνο του στομάχου μόνο από το χρώμα της γλώσσας σας
Digital Health
07/01/2026 - 11:00
Πώς ένα ερωτηματολόγιο μπορεί να κρίνει αν οι φετινές αποφάσεις για απώλεια βάρους θα έχουν αποτέλεσμα
Υγεία
07/01/2026 - 10:00
Ρινορραγία: Τι την προκαλεί και πότε πρέπει να πάτε στο γιατρό
Υγεία
07/01/2026 - 09:00
Επίσκεψη Χαρακόπουλου στο ΓΝ Λάρισας - Στο επίκεντρο η ενίσχυση του νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 22:12
Νοσοκομείο Χανίων: Ορκίστηκε νέα Επιμελήτρια Α΄ στο παιδοχειρουργικό τμήμα
Πολιτική Υγείας
05/01/2026 - 21:27
Η ιατροδικαστική έκθεση για τον πυροσβέστη που εντοπίστηκε νεκρός στο όρος Μπέλες
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 20:12
Τατουάζ και υγεία: Μπορεί το μελάνι να συνδέεται με καρκίνο δέρματος ή λέμφωμα;
Υγεία
05/01/2026 - 19:23
«Η εφαρμογή των DRGs στο ΕΣΥ είναι υποταγή της υγειονομικής πράξης στον οικονομικό δείκτη»
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 18:07
Επτά υγιεινές συνήθειες για μακροζωία μετά τον καρκίνο
Υγεία
05/01/2026 - 17:03
«Ο Υπουργός Υγείας δεν διαθέτει κανένα έρεισμα για διορισμό προσωρινής διοίκησης ή Διοικούσας Επιτροπής»
Πολιτική Υγείας
05/01/2026 - 16:12
Ασθένεια αναψυχής: Αρρωσταίνετε με το που θα ξεστομίσετε τη λέξη "διακοπές";
Υγεία
05/01/2026 - 15:00
Θέλετε να αλλάξετε χρώμα στο χώρο σας; Γιατί η γνώμη ενός διακοσμητή δεν αρκεί...
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 14:00
Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για επιληπτικές κρίσεις με τη δύναμη του AI
Digital Health
05/01/2026 - 13:00
Σάς τρομάζει η επιστροφή στη δουλειά; Πώς να κάνετε την προσαρμογή πιο ομαλή
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 12:00
Η κετογονική δίαιτα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του ήπατος
Υγεία
05/01/2026 - 11:00
Το ηλεκτρονικό χρωματολόγιο που φιλοδοξεί να βελτιώσει την ακρίβεια των διαγνώσεων
Υγεία
05/01/2026 - 10:00
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 15χρονης Ελληνίδας
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 08:05
Από ανακοπή ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 07:55
Το "πόδι της χήνας" στα μάτια μπορεί να προειδοποιεί για κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Υγεία
03/01/2026 - 09:04
ΕΛΑΣ: Δέκα νεκροί σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα στην Αττική, τον Δεκέμβριο!
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 18:39
«Dry January»: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να «καθαρίσει» το ήπαρ από το αλκοόλ των εορτών
Διατροφή
02/01/2026 - 18:21
Οι Πρωτοχρονιές που βάφτηκαν με αίμα τα τελευταία 25 χρόνια
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:48
Ελβετία: Τα «σπινθηροβόλα κεριά» η προφανής αιτία της φονικής πυρκαγιάς - Ταυτοποιήθηκαν 113 τραυματίες
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:24
Κλιματική κρίση: Οι περιοριστικές πολιτικές αποδυναμώνουν την δημόσια στήριξη, σύμφωνα με νέα μελέτη
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 17:03
Μήνυμα Σιάσου για το 2026: «Επένδυση στην άριστη εκπαίδευση, την καινοτόμο έρευνα και τη διαρκή εξωστρέφεια»
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 16:39

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από ανακοπή ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 07:55
Ασθένεια αναψυχής: Αρρωσταίνετε με το που θα ξεστομίσετε τη λέξη "διακοπές";
Υγεία
05/01/2026 - 15:00
Η κετογονική δίαιτα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του ήπατος
Υγεία
05/01/2026 - 11:00
Σάς τρομάζει η επιστροφή στη δουλειά; Πώς να κάνετε την προσαρμογή πιο ομαλή
Ψυχική Υγεία
05/01/2026 - 12:00
Επτά υγιεινές συνήθειες για μακροζωία μετά τον καρκίνο
Υγεία
05/01/2026 - 17:03
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo