ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποιήσεις στην πολύπαθη Θεσσαλία - Η κατάσταση που επικρατεί στις δομές υγείας

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Την κατάσταση που επικρατεί στις δομές υγείας της Θεσσαλίας περιγράφει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Παρασκευή, 15/12/2023 - 14:56
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Παράλληλα η ομοσπονδία καλεί σε μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου θα γίνουν ομιλίες όλων των παρευρισκόμενων φορέων.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής για την κατάσταση που επικρατεί στις δομές υγείας της Θεσσαλίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στο Νοσοκομείο υπάρχουν 24 κλίνες ΜΕΘ με 54 Νοσηλευτές ενώ έπρεπε να είναι 72. Από αυτούς τους 54 οι 5 είναι ειδικευόμενοι και οι 12 επικουρικοί. Οι μόνιμοι 36. Κλείνουν 6 κλίνες ΜΕΘ άμεσα και 8 στα τέλη Φεβρουαρίου για να είναι ασφαλείς. Στα χειρουργεία λειτουργούν 8 αίθουσες από τις 14. Οι υπόλοιπες δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού. Γι’ αυτές που ήδη λειτουργούν επίσης χρειάζονται νοσηλευτικό προσωπικό για το αναισθησιολογικό τμήμα και για την αποστείρωση, καθώς και βοηθητικό προσωπικό. Στο αιμοδυναμικό τμήμα έχουν ζητήσει δεύτερο Στεφανιογράφο γιατί αυτός που έχουν δεν καλύπτει τις ανάγκες. Στη ΜΕΘ Παίδων άρχισαν οι εργασίες και θα χρειαστεί περίπου ένας χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής της. Υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε πολλές ειδικότητες προσωπικού και ιδιαίτερα Νοσηλευτικού. Το 30% του προσωπικού είναι με συμβάσεις.

Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: Στο Νοσοκομείο υπάρχουν ελλείψεις σε όλες τις ειδικότητες του Υγειονομικού προσωπικού. Αρκετοί από τους εργαζόμενους είναι με συμβάσεις. Υπάρχουν 10 κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν όλες. Οι 6 αίθουσες χειρουργείων λειτουργούν κανονικά. Δεν υπάρχει αναμονή. Υπάρχει Έλλειψη χρηματοδότησης. Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός από την περιφέρεια για την συνδετήρια πτέρυγα έχει επιλεγεί ανάδοχος και βρίσκεται στο προσυμβατικό έλεγχο από το ελεγκτικό συνέδριο προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει το έργο. Η ενεργειακή αναβάθμιση θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, καθώς επίσης η ανακαίνιση των ΤΕΠ. Αναγκαία η τροποποίηση του οργανισμού, με αύξηση των οργανικών θέσεων.

Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ: Το κυριότερο πρόβλημα στο Νοσοκομείο είναι ότι έχουν μείνει με έναν Ογκολόγο. Είχαν 3 από τους οποίους οι 2 παραιτήθηκαν. Στο νοσηλευτικό προσωπικό οι περισσότεροι που υπηρετούν είναι με συμβάσεις. Η ΜΕΘ έχει 8 κλίνες που λειτουργούν όλες. Στα χειρουργεία δεν υπάρχει πρόβλημα. Κτιριακά προβλήματα υπάρχουν σε κάποια τμήματα αλλά γίνονται συντηρήσεις.

Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού με πιο σημαντική, Νεφρολόγους, Ακτινολόγους, Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους και Παθολόγους. Υπάρχει επίσης έλλειψη από Μαίες και μεγαλύτερη σε τεχνικό προσωπικό. Μικρή αναμονή στα χειρουργεία Οφθαλμολογικής λόγω της μεγάλης ζήτησης. Υπάρχουν 6 κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν κανονικά όλες. Κτιριακά υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά το Νοσοκομείο είναι σε διαδικασία ενεργειακής αναβάθμισης.

Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Το Νοσοκομείο είναι καλυμμένο από προσωπικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει αρκετό επικουρικό προσωπικό. Υπάρχει έλλειψη από ΩΡΛ. Υπάρχουν 12 κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν κανονικά. Το κτίριο είναι καινούργιο και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Κ.Υ. ΠΑΛΑΜΑ: Το Κ.Υ. έχει μετεγκατασταθεί σε ένα ωδείο μετά την πλημύρα. Δεν υπάρχει βραχεία νοσηλεία. Δεν υπάρχει κάποιος χώρος για να ξεκουραστεί ένας γιατρός στην εφημερία. Στα περιφερειακά ιατρεία υπάρχει πρόβλημα καθότι μετακινούνται οι γιατροί στο Κ.Υ. Καρδίτσας, στο Κ.Υ. Λάρισας και στο Κ.Υ. Μουζακίου. Το Νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί δεν φτάνει να καλύπτονται οι βάρδιες γιατί εργάζονται άτομα με ΚΕΠΑ και δουλεύουν μόνο το πρωί με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άτομα για βράδυ. Το Ακτινολογικό στεγάζεται σε κοντέινερ έξω σε προαύλιο χώρο. Το ίδιο και το μαιευτικό προσωπικό. Οι επισκέπτες υγείας είναι στο διάδρομο.

Κ.Υ. N.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Δεν υπάρχουν μικροβιολογικά εργαστήρια. Παραμένουν κλειστά με απόφαση που δόθηκε. Στα Πληρώματα ασθενοφόρων μεγάλες οι ελλείψεις. Το Νοσηλευτικό έχει πολλά κενά γιατί υπάρχουν πολλές συνταξιοδοτήσεις και καλύπτονται με επικουρικό προσωπικό και μετακινήσεις από άλλα Νοσοκομεία. Τα οδοντιατρικά τμήματα είναι κλειστά στο 70%. Στο Ιατρικό προσωπικό υπάρχει έλλειψη κυρίως στα νησιά Σκιάθο και Σκόπελο. Το Τεχνικό προσωπικό καλύπτεται από εταιρείες. Προβλέπεται από το ταμείο ανάκαμψης ανακαινίσεις και κτιριακές διορθώσεις.

Κ.Υ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: Το σημαντικότερο πρόβλημα στα Κ.Υ. Ν. Λάρισας είναι ότι δεν υπάρχει κάλυψη του ΕΚΑΒ. Μεγάλη είναι και η υποστελέχωση. Οι Γιατροί ειδικοτήτων δεν επισκέπτονται τα Κ.Υ. Επίσης δεν λειτουργούν Οδοντιατρεία. Όσων αφορά τα Ιατρικά μηχανήματα είναι όλα απαρχαιωμένα και υπολειτουργούν. Υπάρχει θέρμανση αλλά όλα τα Κ.Υ. χρειάζονται ανακαινίσεις γιατί υπάρχουν και κτιριακά προβλήματα.

Κ.Υ. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Υπάρχει έλλειψη Νοσηλευτικού προσωπικού. δεν έχει προσωπικό να καλύψουν τις 24ωρες βάρδιες. Περίπου 15 άτομα κάνουν βάρδιες. Υπολειτουργεί το Ακτινολογικό και το Μικροβιολογικό λόγω έλλειψης ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Χρειάζεται Καρδιολόγος και Ορθοπεδικός. Το κτίριο είναι παλιό έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις και προσπαθούν να βάλουν φυσικό αέριο.

Κ.Υ. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε Ιατρικό προσωπικό. Δεν έχουν κυρίως Παθολόγο, Καρδιολόγο, Οφθαλμίατρο και Ακτινολόγο και οι ανάγκες καλύπτονται από Γενικούς Ιατρούς άλλων Κέντρων Υγείας. Υπάρχει έλλειψη Νοσηλευτικού προσωπικού. Το Ακτινολογικό τμήμα υπολειτουργεί με έναν χειριστή που μετακινείτε. Ενώ υπάρχει Γυναικολόγος Ιατρός δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει υπέρηχος. Στο Διοικητικό προσωπικό δεν υπάρχει και την διοικητική δουλειά την κάνουν οι Νοσηλεύτριες του Κ.Υ. Κτιριακά προβλήματα υπάρχουν πολλά. Το κτίριο θέλει οπωσδήποτε ανακαίνιση.

Κ.Υ. ΠΥΛΗΣ: Υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού κυρίως Νοσηλευτικού. Από γιατρούς καλύπτονται και γενικά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στο κτίριο έχει γίνει ανακαίνιση και η θέρμανση λειτουργεί κανονικά.

ΚΚΠΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΡΙΣΤΕΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ): Υπάρχουν γιατροί μόνο με συμβάσεις έργου με μπλοκάκι. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Για 66 περιθαλπόμενους το προσωπικό είναι 11 άτομα μόνιμα όλων των ειδικοτήτων και 12 άτομα με συμβάσεις που αν δεν ανανεωθούν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχουν ιατρικά μηχανήματα. Το κτίριο χρειάζεται ανακαίνιση.

ΑΜΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις προσωπικού. Οι περιθαλπόμενοι είναι 100 και το προσωπικό είναι 50 άτομα όλων των ειδικοτήτων μαζί με το Διοικητικό προσωπικό. Δηλαδή κάτω από το όριο ασφαλείας. Επίσης 12 άτομα είναι με σύμβαση covid. Οι γιατροί είναι μόνο με σύμβαση έργου. Φύλαξη δεν υπάρχει, παρόλο που είναι μεγάλο το κτίριο και είναι εκτός πόλης. Δεν υπάρχουν ιατρικά μηχανήματα. και το κτίριο χρειάζεται ανακαίνιση.

ΚΚΠΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Αυτή τη στιγμή λειτουργούν οριακά με συμβασιούχους που κάποια στιγμή εάν φύγουν το πρόβλημα θα είναι τεράστιο διότι δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό. Μεγάλη υποστελέχωση σε όλες τις ειδικότητες προσωπικού. Ακόμη και στην κουζίνα δεν υπάρχει μόνιμος μάγειρας. Το ιατρικό προσωπικό είναι με σύμβαση έργου και επικουρικοί. Δεν καλύπτονται οι θέσεις με μόνιμο προσωπικό. Το παράρτημα είναι Παίδων και έχουν ανάγκη περισσότερο από Παιδιάτρους. Επίσης δεν υπάρχουν χώροι ψυχαγωγίας εξωτερικά και εσωτερικά. Δεν υπάρχουν ιατρικά μηχανήματα. Έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και δεν υπάρχει πρόβλεψη. Το κτίριο είναι του 1965 και έχουν κάνει ανακαινίσεις.

  • ΠΟΕΔΗΝ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνάντηση ΟΕΝΓΕ-Χρυσοχοΐδη και ανακοίνωση για τα «golden boys» της υγείας
Συνάντηση ΟΕΝΓΕ-Χρυσοχοΐδη και ανακοίνωση για τα «golden boys» της υγείας 15 Δεκεμβρίου 2023
ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Παρατάθηκαν οι συμβάσεις των οικογενειακών παιδίατρων 15 Δεκεμβρίου 2023
ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Παρατάθηκαν οι συμβάσεις των οικογενειακών παιδίατρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο Θεαγένειο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 22:49

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο Θεαγένειο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ

Γρίπη: Δύο παιδιά, 6 και 3 ετών στη ΜΕΘ του "Αγία Σοφία" - Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Υγεία
23/01/2026 - 11:22

Γρίπη: Δύο παιδιά, 6 και 3 ετών στη ΜΕΘ του "Αγία Σοφία" - Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Μεγάλη κινητοποίηση για την Υγεία στο Μεσολόγγι στις 28 Ιανουαρίου
Επικαιρότητα
22/01/2026 - 17:16

Μεγάλη κινητοποίηση για την Υγεία στο Μεσολόγγι στις 28 Ιανουαρίου

Health-IQ: Καινοτομία και μετασχηματισμός των υγειονομικών δομών σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα
Πολιτική Υγείας
20/01/2026 - 17:57

Health-IQ: Καινοτομία και μετασχηματισμός των υγειονομικών δομών σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα

ΠΟΕΔΗΝ: Παναττική στάση εργασίας για εργαζόμενους στα προγράμματα της ΔΥΠΑ, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
Επικαιρότητα
15/01/2026 - 07:48

ΠΟΕΔΗΝ: Παναττική στάση εργασίας για εργαζόμενους στα προγράμματα της ΔΥΠΑ, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

ΕΙΝΑΠ – ΠΟΕΔΗΝ: Μπορεί τα νοσοκομεία ανακαινίζονται αλλά λείπουν οι εργαζόμενοι
Επικαιρότητα
14/01/2026 - 16:39

ΕΙΝΑΠ – ΠΟΕΔΗΝ: Μπορεί τα νοσοκομεία ανακαινίζονται αλλά λείπουν οι εργαζόμενοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο Θεαγένειο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 22:49
Το Brookings αποκάλυψε έκθεση για τους κινδύνους από τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στο σχολείο
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 22:08
Τρεις συλλήψεις για την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 21:41
Όλα όσα επηρεάζουν την υγεία της καρδιάς μας και που οδηγούν
Health Talk
27/01/2026 - 21:17
Τραγωδία στη Ρουμανία: Βαρύ πένθος στην Τούμπα και στους τόπους καταγωγής των επτά νεκρών
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 20:49
Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 510 θέσεις σε νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 20:23
Πένθος: Η διαχείριση της ξαφνικής ανθρώπινης απώλειας και τα στάδια προσαρμογής
Ψυχική Υγεία
27/01/2026 - 20:09
ΗΠΑ: Στα 85 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα το Ρολόι της Αποκάλυψης
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 19:47
Ανήσυχοι και προβληματισμένοι οι πτηνοτρόφοι για την εμπορική συμφωνία ΕΕ–Mercosur
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 19:32
Νέα υποτροφία από το Ίδρυμα Έλενα Ηλιοπούλου Γιαμά σε διδακτορική φοιτήτρια Χημείας του ΕΚΠΑ
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 19:04
Η InterMed στο διεθνές οδοντιατρικό συνέδριο AEEDC Dubai 2026
Pharma News
27/01/2026 - 18:41
Γεωργιάδης για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Και οι τρεις τραυματίες έχουν πλήρως συνείδηση»
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 18:23
Ξεπέρασε τον κίνδυνο η Σία Κοσιώνη - Πότε θα πάρει εξιτήριο
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 18:01
Κρεατίνη: Xρειάζεται οι γυναίκες να την προσθέσουν στην διατροφή τους;
Διατροφή
27/01/2026 - 17:43
Ομοσπονδία ΑΡΓΩ: Στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων στο εργατικό δυστύχημα των Τρικάλων
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 17:08
Σαλούστρος πρόεδρος ΕΟΠΕ: «Ισότητα, πρόσβαση και ποιότητα στην ογκολογική φροντίδα»
Health Talk
27/01/2026 - 16:44
Τραγωδία σε τροχαίο στη Ρουμανία με επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 16:27
Νέα μελέτη: Όσο νωρίτερα αρχίζεις τσιγάρο, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος για την καρδιά
Υγεία
27/01/2026 - 16:02
Καρδιακή ανεπάρκεια: Ανοιχτή πληγή για το ΕΣΥ η εξάπλωσή της που έχει πάρει μορφή πανδημίας
Υγεία
27/01/2026 - 15:39
Θετικά νέα για το πειραματικό φάρμακο κατά της παχυσαρκίας της Roche
Pharma News
27/01/2026 - 15:00
Παχυσαρκία και καρκίνος του ενδομητρίου: Ο ρόλος των αγωνιστών GLP-1
Υγεία
27/01/2026 - 14:00
Θεμιστοκλέους: Σε έξαρση η γρίπη – Βελτιώσεις σε ΤΕΠ και ραντεβού
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 13:54
Η ιλαρά ξαναέγινε ενδημική σε έξι ευρωπαϊκές χώρες - Ο ρόλος του δισταγμού έναντι του εμβολιασμού
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 13:00
Πέτρες στα νεφρά: Οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν έως τώρα άγνωστο βακτηριακό παράγοντα στον σχηματισμό τους
Υγεία
27/01/2026 - 12:00
Γεωργιάδης: Κίνητρα για ταχύτερη έλευση καινοτόμων φαρμάκων
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 11:09
Ξεκίνησες τρέξιμο μετά από χρόνια; Προσοχή στην πελματιαία απονευρωσίτιδα
Υγεία
27/01/2026 - 11:00
Δώρα ζωής από 48χρονη δότρια στο Γενικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Παπανικολάου"
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 10:28
Βιολάντα: Βρέθηκε απανθρακωμένη και η πέμπτη αγνοούμενη
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 10:00
Η Γαλλία στα χνάρια της Αυστραλίας: Ξεκίνησε τη διαδικασία μπλοκαρίσματος των social media για τους ανηλίκους
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 10:00
Αφαίρεση θυρεοειδούς με μικρή τομή: Ταχεία ανάρρωση και καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα
Health Talk
27/01/2026 - 09:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΟΥ: «Η αποχώρηση των ΗΠΑ καθιστά τον κόσμο λιγότερο ασφαλή»
Πολιτική Υγείας
25/01/2026 - 09:05
Ταμείο Καινοτομίας Φαρμάκου: Στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα το νομοσχέδιο - Ψήφισή του πιθανότατα τον Φεβρουάριο
Πολιτική Υγείας
26/01/2026 - 09:38
Το βαθύ αποτύπωμα της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας στο ΕΣΥ με αριθμούς
Πολιτική Υγείας
26/01/2026 - 12:00
Εμβολιαστική κάλυψη έναντι του HPV: Τι δείχνουν τα πρώτα εθνικά δεδομένα
Πολιτική Υγείας
26/01/2026 - 14:00
Boehringer Ingelheim: Στρατηγική συνεργασία με τη Rectify Pharmaceuticals για τη Χρόνια Νεφρική Νόσο
Pharma News
26/01/2026 - 14:19
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo