ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποιήσεις στη Λάρισα με κεντρικό σύνθημα τη σωτηρία της δημόσιας υγείας

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Κινητοποιήσεις στη Λάρισα για τις 18 και 19 Δεκεμβρίουκαι πορεία σωτηρίας της Υγείας και της πρόνοιας έχει προγραμματίσει η ΠΟΕΔΗΝ.
Τετάρτη, 13/12/2023 - 18:12
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Κεντρικό σύνθημα των κινητοποιήσεων είναι «Αγώνας για τη σωτηρία της δημόσιας υγείας και πρόνοιας και του ΕΚΑΒ», καθώς επίσης και «αλληλεγγύη και στήριξη στους πληγέντες»

Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την προσεχή 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 10πμ στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο η ΠΟΕΔΗΝ αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη , την στήριξη στους πληγέντες συναδέλφους που καταστράφηκαν ολοσχερώς οι περιουσίες τους στις πρόσφατες πλημμύρες διανέμοντας το ποσό των 15.000 ευρώ.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:30πμ μεγάλη μαζική Πανελλαδική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης όπου θα γίνουν ομιλίες όλων των παρευρισκόμενων φορέων.

Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλληλεγγύης και δράσης θέλουμε για άλλη μία φορά να αναδείξουμε την υποχρέωση της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα στην κατεύθυνση της στήριξης των πληγέντων κατοίκων της Θεσσαλίας με την αποζημίωση των κατεστραμμένων νοικοκυριών τους και να προωθήσει άμεσα προς κατασκευή όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, πρόληψης και αποτροπής φυσικών καταστροφών σε όλη τη χώρα. Ζήσαμε τραγικές στιγμές που συγκλόνισαν τους πάντες στη Θεσσαλία το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε όλες αυτές τις εθνικές τραγωδίες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις ελλείψεις. Οι εργαζόμενοι αψηφώντας καιρικά φαινόμενα, άφησαν πίσω αποκλεισμένες οικογένειες και με κάθε τρόπο βρέθηκαν στα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας – ΕΚΑΒ, Προνοιακές Μονάδες προκειμένου να περιθάλψουν ασθενείς και τραυματίες. Το ΕΣΥ για άλλη μια φορά ανέδειξε τον ανεκτίμητο και αναντικατάστατο ρόλο του.

Το διήμερο δράσης της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλία αναδεικνύουμε και διεκδικούμε:

-Στήριξη και αποκατάσταση των ζημιών του κάθε Θεσσαλού πολίτη από το κράτος. Να μην μείνουμε στα αρχικά φιλοδωρήματα.

Να ενισχυθούν οι υποδομές πρόληψης και αποτροπής φυσικών καταστροφών με όλα τα απαραίτητα έργα. Όχι να μείνουν στα συρτάρια σε επίπεδο εξαγγελιών μέχρι τη νέα καταστροφή.

Έμπρακτη Στήριξη από όλους τους φορείς στους πληγέντες όπως κάνει και η ΠΟΕΔΗΝ.

Ανάπτυξη κινημάτων προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας και ανάδειξης της αναγκαιότητας λήψης μέτρων.

Ο αγώνας μας για τη Σωτηρία της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ δεν μπορεί να περιμένει καθ’ ότι βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν για την Δημόσια Υγεία και Πρόνοια.
Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα στη Δημόσια Υγεία, Πρόνοια, ΕΚΑΒ που προκύπτουν από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση. Εφέτος το χειμώνα θα δώσουμε τη μάχη με τις ιώσεις και τις άλλες ασθένειες με 3.000 λιγότερο προσωπικό σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχει κύμα μαζικής φυγής υγειονομικών από το Ε.Σ.Υ. λόγω των δυσμενών συνθηκών εργασίας, λόγω των χαμηλών αμοιβών.

- Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, Πρόνοιας, ΕΚΑΒ δεν είναι πιο ελκυστικό στους επαγγελματίες. Προτιμούν τον ιδιωτικό τομέα και κυρίως το εξωτερικό.

-Δεν μπορείς να προσελκύσεις υγειονομικό προσωπικό με μισθούς 1.850 ευρώ στους γιατρούς και 800 ευρώ στους Νοσηλευτές, διασώστες και τους άλλους υγειονομικούς. Μισθοί που δεν καλύπτουν το κόστος διαβίωσης.

-Ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση προγραμματισμός των προσλήψεων για το έτος 2024. Στη Δημόσια Υγεία αναλογούν 6.500 προσλήψεις. Δεν υποτιμάμε και την μια πρόσληψη στην Υγεία που μπορεί να σώσει ζωές.

- Όμως επισημαίνουμε ότι με τους ρυθμούς που εκδίδει αποτελέσματα το ΑΣΕΠ οι προσλήψεις των 6.500 υπαλλήλων θα γίνουν σε τέσσερα- πέντε χρόνια. Όπως συμβαίνει με την προκήρυξη των 4.000 της 7Κ που 4 χρόνια μετά ακόμη οι επιτυχόντες δεν φόρεσαν «άσπρη μπλούζα».

-Στους διαγωνισμούς συμμετέχει το συμβασιούχο προσωπικό με αυξημένη μοριοδότηση. Θα έχουμε λοιπόν ανακύκλωση του ίδιου προσωπικού.

-Από τα Νοσοκομεία αποχωρούν 200 με 300 υπάλληλοι κάθε μήνα. Πώς θα καλυφθούν τα κενά με δεδομένο ότι δεν προσλαμβάνονται πια Συμβασιούχοι εργαζόμενοι λόγω δημοσιονομικών περιορισμών;

-Γι’ αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη μονιμοποίησης των 20.000 Συμβασιούχων με Νομοθετική ρύθμιση καθ’ ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και υπάρχει σχετική δέσμευση από τον Πρωθυπουργό της χώρας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους γιατρούς. Προκηρύξεις καθίστανται άγονες. Γιατροί εργαζόμενοι ήδη στο ΕΣΥ συμμετέχουν σε προκηρύξεις και καταλαμβάνουν θέσεις στα ίδια ή σε άλλα νοσοκομεία. Τα νοσοκομεία προσλαμβάνουν προσωπικό με δελτίο παροχής υπηρεσιών όχι μόνο γιατρούς, αλλά και άλλες ειδικότητες (νοσηλευτές, παραιατρικό, διασώστες κλπ). Συνεχίζουν ακάθεκτοι να ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις, να ιδιωτικοποιούν το σύστημα. Με «μπαλώματα» και ιδιωτικοποιήσεις δεν λύνεται το μείζον πρόβλημα της επισφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Απαιτείται η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

- Το Νοσοκομεία οφείλουν σε ληξιπρόθεσμες οφειλές 1,2 δις ευρώ. Οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας είναι στο 5% του ΑΕΠ με το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι 7%. Με τέτοιες Δημόσιες δαπάνες δεν φτιάχνει η Δημόσια Υγεία.

-Θα υποβαθμίζεται ημέρα με την ημέρα η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα είναι άνιση η πρόσβαση των πολιτών στο Σύστημα και ο πολίτης θα καλείται να βάζει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη να αγοράζει υπηρεσίες.

-Στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας δημιουργούνται συνεχή κενά στις παρεχόμενες υπηρεσίες τα οποία καλύπτει ο ιδιωτικός τομέας με μεγάλους χαμένους τους ασθενείς. Η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση οποιασδήποτε μορφής, της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ, την κατάργηση Υγειονομικών και Προνοιακών Μονάδων.

-Τα κενά από Διασώστες στο ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας δεν μπορούμε να δεχθούμε να καλύπτονται από Ένστολους και το πάσης φύσεως προσωπικό των Κέντρων Υγείας θέτοντας σε κίνδυνο τους ασθενείς.

-Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την εκχώρηση των υπηρεσιών στήριξης σε εργολάβους.

-Σταδιακά απολύονται 6.000 εργαζόμενοι ΣΟΧ που υπηρετούν πολλά χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις των Συμβάσεων στις Υπηρεσίες στήριξης παρ’ ότι έχουν ενεργείς Συμβάσεις και στη θέση τους έρχονται εργολάβοι που στοιχίζουν πολύ ακριβότερα για το Δημόσιο και προσφέρουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.

-Παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας, οι διοικήσεις των νοσοκομείων συνεχίζουν τους διαγωνισμούς και οι εργολάβοι έχουν εγκατασταθεί ή βρίσκονται προ των πυλών των νοσοκομείων.

-Να σταματήσουν τώρα οι εργολαβίες και να εκδιωχθούν οι εργολάβοι, να δοθεί η δυνατότητα στα Νοσοκομεία να συνάπτουν νέες Συμβάσεις ΣΟΧ.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την εκχώρηση των δευτερογενών διακομιδών σε ιδιωτικά ασθενοφόρα που λειτουργούν παράνομα. Διεκδικούμε την άμεση σύσταση οργανικών θέσεων και προσλήψεις οδηγών στα Νοσοκομεία που θα αναλαμβάνουν τις δευτερογενής διακομιδές. Προσλήψεις μονίμων Διασωστών για την πλήρη κάλυψη του ΕΚΑΒ.

-Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού έχουν μετατρέψει πολλά Νοσοκομεία της Περιφέρειας σε κέντρα διακομιδών. Το 40% των χειρουργικών αιθουσών είναι κλειστές με τις λίστες αναμονής για χειρουργεία σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τα δύο έτη.

-Έχουμε τον υψηλότερο δείκτη Νοσοκομειακών λοιμώξεων, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεχίζουν να εμφανίζονται ράντζα στα Νοσοκομεία.

-Στην χώρα μας λειτουργούν 3,5 νοσοκομειακές κλίνες ανά 1.000 κατοίκους εν αντιθέσει με το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι 5.3 κλίνες ανά 1.000 κατοίκους.

Ομολογία αποτυχίας του Προσωπικού Γιατρού είναι οι εξαγγελίες για ένταξη των Αγροτικών Γιατρών που δεν είναι ειδικευμένοι γιατροί.

Η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην στελέχωση.

- Έχουν δηλώσει συμμετοχή 3.500 προσωπικοί γιατροί μεταξύ αυτών μόνο 1.200 από τον ιδιωτικό τομέα. Οι 2.300 είναι από την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τον προσωπικό γιατρό (εφημερίες στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, επισκέψεις κατ’ οικον κλπ). Πώς να πετύχει ο θεσμός του Οικογενειακού γιατρού. Η κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ευθύνεται για τις πολύωρες αναμονής στα Επείγοντα των εφημερευόντων Νοσοκομείων.

-Οι υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και η απεξάρτηση με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης οδηγούνται στην διοικητική αποδιοργάνωση, στη διάλυση, στην ιδιωτικοποίηση. Η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

-Οι Μονάδες Πρόνοιας έχουν εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση και στις κτιριακές υποδομές.

-Εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα παιδιά με Εισαγγελική εντολή παρκάρονται στα Νοσοκομεία επί μακρό χρονικό διάστημά, λόγω έλλειψης προνοιακών μονάδων.

Για να ανακόψουμε το κύμα φυγής των υγειονομικών και για να καταστήσουμε ελκυστικό το ΕΣΥ χρειάζονται αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς και του ωρομισθίου, κανένας αποκλεισμός εργαζόμενων από το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, Ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση όλων των Συμβασιούχων, Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων μονίμων εργαζομένων, εκδίωξη των εργολάβων, χρηματοδότηση.

Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε.

Επιβάλλεται να σωθεί το ΕΣΥ

- ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 10πμ στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο

-ΤΡΙΤΗ 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:30πμ μεγάλη μαζική Πανελλαδική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης όπου θα γίνουν ομιλίες όλων των παρευρισκόμενων φορέων».

  • ΠΟΕΔΗΝ
  • ΛΑΡΙΣΑ
  • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Διεπιστημονικό πρόγραμμα και διάσκεψη για την περιβαλλοντική κρίση
Βόρεια Εύβοια: Διεπιστημονικό πρόγραμμα και διάσκεψη για την περιβαλλοντική κρίση 13 Δεκεμβρίου 2023
«Κόλαση επί Γης» η Γάζα - «Ο πληθυσμός δεν έχει πλέον χρόνο, ούτε επιλογές» 13 Δεκεμβρίου 2023
«Κόλαση επί Γης» η Γάζα - «Ο πληθυσμός δεν έχει πλέον χρόνο, ούτε επιλογές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προειδοποίηση για τις επιπτώσεις των fake news γύρω από την κλιματική αλλαγή στη δημόσια υγεία
Υγεία
26/10/2026 - 17:27

Προειδοποίηση για τις επιπτώσεις των fake news γύρω από την κλιματική αλλαγή στη δημόσια υγεία

Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα έχουν αποκτήσει εξαιρετικά κακή φήμη για τη δημόσια υγεία
Διατροφή
22/10/2026 - 20:48

Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα έχουν αποκτήσει εξαιρετικά κακή φήμη για τη δημόσια υγεία

Γεωργιάδης: «Το Κέντρο Υγείας της Ελασσόνας μετονομάζεται σε "Γεώργιος Γεννηματάς"»
Πολιτική Υγείας
14/10/2026 - 22:24

Γεωργιάδης: «Το Κέντρο Υγείας της Ελασσόνας μετονομάζεται σε "Γεώργιος Γεννηματάς"»

Ξεχωριστή βιωματική δράση από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ στη Λάρισα για την παχυσαρκία
Pharma News
06/10/2026 - 18:19

Ξεχωριστή βιωματική δράση από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ στη Λάρισα για την παχυσαρκία

Mark Tyndall: Πολιτικές και προκλήσεις στη ρύθμιση των εναλλακτικών προϊόντων καπνού και νικοτίνης
Υγεία
06/10/2026 - 15:17

Mark Tyndall: Πολιτικές και προκλήσεις στη ρύθμιση των εναλλακτικών προϊόντων καπνού και νικοτίνης

Κρίσιμος παράγοντας για τον τουρισμό η προστασία των επισκεπτών από τη ζέστη
Υγεία
25/09/2026 - 18:07

Κρίσιμος παράγοντας για τον τουρισμό η προστασία των επισκεπτών από τη ζέστη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

28η Οκτωβρίου: Οι νοσηλεύτριες που έγραψαν ιστορία – Η πρώτη Ελληνίδα αλεξιπτωτίστρια
Επικαιρότητα
28/10/2026 - 08:11
ΕΕΣ: Σχεδόν 8.000 γυναίκες εκπαιδεύτηκαν στην αυτοεξέταση μαστού
Υγεία
28/10/2026 - 07:29
Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής ζητεί την θεσμική κατοχύρωση των Συμβούλων Ψυχικής Υγείας
Πολιτική Υγείας
28/10/2026 - 03:48
Χανιά: Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση μαθητών Λυκείου σε θέματα έμφυλης βίας
Επικαιρότητα
28/10/2026 - 00:06
Γεωργιάδης: Επίσκεψη στα Χανιά με δύο σημαντικές ανακοινώσεις για την υγεία
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 21:49
Ιατρική για ταξιδιώτες: Το βασικό φαρμακείο και πότε πρέπει να αναζητήσουμε βοήθεια στο εξωτερικό
Υγεία
27/10/2026 - 21:21
Εξελιγμένη θεραπεία βελτιώνει τα μετεγχειρητικά συμπτώματα του καταρράκτη
Health Talk
27/10/2026 - 20:36
Νέες ειδικότητες και αλλαγές στις προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 20:11
Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας: Η συμμετοχή είναι δικαίωμα όλων για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Υγεία
27/10/2026 - 19:38
Το ECDC ενισχύει την task force για τον Έμπολα στην Αφρική μετά τα κρούσματα σε Κένυα και Νιγηρία
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 18:56
Συναγερμός για ακραία καιρικά φαινόμενα την Τετάρτη - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 18:09
Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης: Ένας στους τρεις ενήλικες εμφάνισε τη νόσο πριν από τα 18 του
Health Talk
27/10/2026 - 17:54
Προς αναδιοργάνωση οι επιτροπές ελέγχου του ΙΣΑ - Θα συνδράμουν τους μηχανισμούς της Πολιτείας
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 17:36
ΣΕΙΒ: 40 χρόνια υψηλής ιατρικής τεχνολογίας στην υπηρεσία του συστήματος υγείας
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 17:13
Με ιδιαίτερο συμβολισμό το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών το διήμερο 30 & 31 Οκτωβρίου
Patient Talk
27/10/2026 - 16:52
Το νέο τηλεοπτικό spot του ΠΦΣ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό
Υγεία
27/10/2026 - 16:31
Αγαπηδάκη: «Ενίσχυση και 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αγίων Αναργύρων»
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 16:13
Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα ηλικιακά όρια και τα μεγάλα διλήμματα της βιοηθικής
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 16:00
Αντιδράσεις εργαζομένων στον ΕΟΠΑΕ για τη μετακίνηση θεραπευτή από τις φυλακές Κορυδαλλού
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 15:39
Πρωτεΐνη: Πότε η μεγάλη πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό
Health Talk
27/10/2026 - 15:00
Ιατρική και Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο κίνδυνος του «never-skilling» στην εκπαίδευση των γιατρών
Digital Health
27/10/2026 - 14:00
Θεμιστοκλέους: Σύσταση για εμβολιασμό κατά της γρίπης και της COVID-19
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 13:40
ΛΔ Κονγκό: Περισσότερα από 10.000 είναι πλέον τα κρούσματα του 'Εμπολα
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 13:00
Χειμερινή κόπωση και πεσμένη διάθεση: Πώς επηρεάζει το λιγότερο φως τον οργανισμό
Ψυχική Υγεία
27/10/2026 - 12:00
Τεχνητή νοημοσύνη και ψύχωση: Πώς τα chatbots μπορεί να επιδεινώνουν τα συμπτώματα
Ψυχική Υγεία
27/10/2026 - 11:00
Φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία δείχνει να βοηθάει στην αναγέννηση των μυών
Υγεία
27/10/2026 - 10:00
Φάρμακα GLP-1 για απώλεια βάρους: Οι διατροφικές ελλείψεις που προκαλούν ανησυχία
Υγεία
27/10/2026 - 09:00
Άσκηση απεγκλωβισμού τραυματιών από τροχαία ατυχήματα πραγματοποίησε ο ΕΕΣ
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 07:32
Bayer: Ο ρόλος της σύγχρονης απεικόνισης στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 03:49
Επιδημία ιλαράς έχει προκαλέσει περισσότερους από 1.200 θανάτους στο Μπανγκλαντές
Υγεία
27/10/2026 - 00:08

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπνική άπνοια: Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία μείωσε τις διακοπές της αναπνοής έως και 52%
Υγεία
26/10/2026 - 13:00
Επιστολή του ΙΣΑ προς τον ΕΟΠΥΥ για την εφαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου Εξετάσεων
Πολιτική Υγείας
26/10/2026 - 18:09
Δ Φιλιώτης: Διαδρομή 62 χρόνων στο φάρμακο με έντονο αποτύπωμά στην ελληνική φαρμακευτική ιστορία
Pharma News
26/10/2026 - 10:52
Δέκα μύθοι και παρανοήσεις για τη διαλειμματική νηστεία - Απαντήσεις σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Διατροφή
26/10/2026 - 18:59
Bayer: Ο ρόλος της σύγχρονης απεικόνισης στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 03:49
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo