ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θεματική ποικιλία στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΠΕ

Επικαιρότητα
UNSPLASH
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 170 συνέδρων πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος από τις 30 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Valis του Βόλου.
Δευτέρα, 17/06/2024 - 22:12
— Photo: UNSPLASH
News4Health Team News4Health Team

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργανωτικής επιτροπής Ευάγγελο Τούλη, στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κλειστό Σεμινάριο Φορητής Υπερηχογραφίας. «Επίσης η Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος, συνέχισε την άψογη συνεργασία της, με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, με Επιστημονικές Εταιρείες, αλλά και ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδικών Ιατρών (UEMS)».

Στο συνέδριο συζητήθηκαν, μεταξύ πολλών θεμάτων, οι νέες Ευρωπαϊκές απαιτήσεις για την μεταπτυχιακή εκπαίδευση των γιατρών (ειδικότητα), η διαδικασία του εντέλλεσθε και η επαγγελματική εξουθένωση των παθολόγων, οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για τις δυσλιπιδαιμίες, ο ρόλος της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης στην παθολογία, καθώς επίσης διεξήχθη στρογγυλό τραπέζι για την παχυσαρκία και τα νεότερα φάρμακα για την αντιμετώπιση της.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ειδικευομένων

Για τη μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού προγράμματος των ειδικευομένων και τις νέες ευρωπαϊκές απαιτήσεις κατά την ειδικότητα ETRs (European Training Requirements)μίλησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Εφαρμογής των ETRs Του ΠΙΣ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης: «Οι νέες Ευρωπαϊκές απαιτήσεις εκπαίδευσης για την απόκτηση ειδικότητας αποφασίστηκαν ως αναγκαιότητα από την Ένωση Ειδικευμένων Ευρωπαίων Γιατρών (UEMS – UNION EUROPÉENNE DES MÉDECINS SPÉCIALISTES) που αποτελεί ένα θεσμικό συμβουλευτικό όργανο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εκπροσωπεί όλους τους Εθνικούς Ιατρικούς Συλλόγους των Ευρωπαϊκών Κρατών. Για κάθε Ευρωπαϊκή χώρα την ευθύνη επίτευξης των νέων αυτών εκπαιδευτικών στόχων θα έχουν οι επιτροπές ειδικοτήτων της UEMS σε συνεργασία με τους Εθνικούς Ιατρικούς Συλλόγους κάθε μέλους-Κράτους. Αρκετά Κράτη μέχρι στιγμής έχουν ενσωματώσει σε σημαντικό βαθμό στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα τις νέες απαιτήσεις, οπότε και εμείς οφείλουμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες προς τον στόχο αυτό. Για την επιτυχή εφαρμογή είναι απαραίτητη η συνεργασία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, τις Επαγγελματικές Ενώσεις και Επιστημονικές Εταιρείες όλων των Ειδικοτήτων, τις Ιατρικές Σχολές και τις Περιφερειακές Υγειονομικές Αρχές».

Οι επιπτώσεις του εντέλλεσθε σε επαγγελματίες υγείας και ασθενείς

Για τις σοβαρές επιπτώσεις του εντέλλεσθε στους επαγγελματίες υγείας αλλά και στους ασθενείς μίλησε η παθολόγος Επιμελήτρια Α' στην Παθολογική Κλινική Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "Άγιος Παύλος" Μάρθα Αποστολοπούλου: «Στους εργαζόμενους, μπορεί να προκαλέσει οργανικά συμπτώματα, αισθήματα αποθάρρυνσης, ψυχιατρικές διαταραχές όπως άγχος και κατάθλιψη, και επηρεάζει την κοινωνική και προσωπική ζωή. Στους οργανισμούς, η επαγγελματική εξουθένωση μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες δαπάνες, λόγω απουσιών και μειωμένης απόδοσης, και αυξημένη πρόθεση του προσωπικού για αποχώρηση. Οι επιπτώσεις στους ασθενείς είναι επίσης σοβαρές καθώς αυξάνει τα ιατρικά λάθη και μειώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η επιβολή του «εντέλλεσθε» μπορεί να ενισχύσει πολλούς από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επαγγελματική εξουθένωση. Οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να συμμορφωθούν με εντολές τις οποίες θεωρούν άδικες ή παράλογες, νιώθουν απώλεια ελέγχου, εργασιακή ανασφάλεια, διαταράσσεται η οικογενειακή/προσωπική ζωή τους και ενισχύεται το αίσθημα της απαξίωσης. Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της επαγγελματικής εξουθένωσης απαιτεί μια πολυδιάστατη προσέγγιση που συνδυάζει στρατηγικές ατομικής αυτοφροντίδας με οργανωτικές παρεμβάσεις. Η σημασία και η αξία που δίνονται στον εργαζόμενο, εν προκειμένω, στους ιατρούς αντανακλά στον ασθενή. Το ΕΣΥ, όπως και κάθε σύστημα υγείας έχει ως επίκεντρο τον ασθενή. Για να έχουμε ικανοποιημένους ασθενείς πρέπει να έχουμε και ικανοποιημένους ιατρούς. Η επαγγελματική εξουθένωση οδηγεί σε ιατρικά λάθη αλλά και σε αποδυνάμωση του συστήματος υγείας με αύξηση των αποχωρήσεων των ιατρών. Το εντέλλεσθε στους ιατρούς για καλύψεις αναγκών δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη στρατηγικά λύση, είναι βραχυπρόθεσμη και για κάλυψη επειγουσών αναγκών».

Η έγκαιρη αναγνώριση του διπλού διαβήτη

Τον όρο διπλός διαβήτης εξήγησε από την πλευρά του ο Καθηγητής Παθολογίας-Σακχαρώδους Διαβήτη, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου-Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού, Β΄ Παθολογική Κλινική, ΔΠΘ και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομάδας Μελέτης Διαβητικού Ποδιού, Νίκος Παπάνας.
«Τα τελευταία χρόνια συζητείται επισταμένως η ύπαρξη ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, που επιπλέον παρουσιάζουν και φαινοτυπικά στοιχεία σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2 (κυρίως παχυσαρκία και αντίσταση στην εξωγενή ινσουλίνη). Για τα άτομα αυτά καθιερώνεται ο όρος διπλός διαβήτης.

Έχει σημασία η έγκαιρη αναγνώριση των ατόμων με διπλό διαβήτη, γιατί παρουσιάζουν αυξημένες μακρο- και μικροαγγειακες επιπλοκές. Για τη θεραπεία χρησιμοποιούνται ινσουλίνη και υγιεινοδιαιτητικά μέτρα, ενώ δοκιμάζεται η τυχόν θέση νεότερων φαρμάκων (όπως οι αγωνιστές του GLP-1 και οι αναστολείς των SGLT-2) ως επικουρικής θεραπείας. Ωστόσο, χρειαζόμαστε περισσότερες γνώσεις και δεδομένα για την πορεία και τη θεραπεία του διπλού διαβήτη».

SYNEDRIO MESA 1Α

Τεχνητή Νοημοσύνη και Παθολογία

Για τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην παθολογία μίλησε ο Σύμβουλος Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης, Αθανάσιος Αναγνώστης: «Η τεχνητή νοημοσύνη αναπτύσσεται σταθερά από το 1993, με σημαντικές προόδους όμως μετά το 2013. Κύριες εφαρμογές στην παθολογία περιλαμβάνουν την διαγνωστική απεικόνιση, τα προγνωστικά μοντέλα και τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας, με παραδείγματα όπως το PathAI για την ανίχνευση καρκίνου και το Tempus για εξατομικευμένες θεραπείες. Παρά τις πιθανές προκαταλήψεις και τον κίνδυνο υπερβολικής εξάρτησης από τους γιατρούς, η ΤΝ μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ακρίβεια και την αποδοτικότητα των διαγνώσεων, λόγω της υψηλής ποιότητας δεδομένων. Η νέα εποχή ενθαρρύνει την αποδοχή της ΤΝ για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα αντικαταστήσει τους γιατρούς, αλλά εκείνοι που χρησιμοποιούν την ΤΝ θα υπερβούν αυτούς που δεν την χρησιμοποιούν».

Νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες για τις δυσλιπιδαιμίες

Για τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με τις δυσλιπιδαιμίες μίλησε ο παθολόγος με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη Γεώργιος Αγγέλης: «Η δυσλιπιδαιμία είναι μια κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από αύξηση των τιμών της χοληστερόλης στο αίμα. Οι χοληστερόλες διαχωρίζονται σε πολλές υποομάδες από τις οποίες μας ενδιαφέρει κυρίως η ldl-c (κακή χοληστερόλη) της οποίας η αύξηση σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης μιας αθηρογόνου καρδιαγγειακής νόσου. Από μελέτες φαίνεται ότι υπάρχει γραμμική συσχέτιση μεταξύ της μείωσης των συμβαμάτων και της χαμηλής ldl-c. Οι ασθενείς κατηγοριοποιούνται με βάση διάφορα score’s όπως το hellenic score 2 και άλλες υπάρχουσες συν νοσηρότητες (π.χ σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια νεφρική νόσος, οικογενής υπερχοληστερολαιμία, ιστορικό πρώιμης καρδιαγγειακής νόσου)».

Οι νέες και πολλά υποσχόμενες θεραπείες για την παχυσαρκία

Για τις νέες θεραπείες σχετικά με την πολυπαραγοντική, χρόνια, εξελισσόμενη και υποτροπιάζουσα νόσο της παχυσαρκίας που χρειάζεται μακροχρόνια διαχείριση, μίλησε η MD, PhD, Παθολόγος, Διαβητολόγος Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Υπεύθυνη Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Γ.Ν. Λαμίας Μαγδαληνή Μπριστιάνου. «Η σημαντική πρόοδος που έχει επιτελεσθεί στην κατανόηση της παθοφυσιολογίας της παχυσαρκίας, έχει οδηγήσει στη παραγωγή στοχευμένων φαρμάκων που συνεπικουρούν στην προσπάθεια της θεραπείας της. Υπάρχουν νέες, ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες θεραπείες στον ορίζοντα για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Φάρμακα που απομιμούνται τα κεντρικά ή περιφερικά σήματα κορεσμού, τα οποία έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία, όχι μόνο μέσω μείωσης του σωματικού βάρους, αλλά και με τη θεραπεία των μεταβολικών επιπλοκών της παχυσαρκίας και την μείωση καρδιαγγειακής θνησιμότητας και νοσηρότητας. Στο ερώτημα αν τα νεότερα φάρμακα θα αντικαταστήσουν την βαριατρική χειρουργική για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, η απάντηση είναι ότι, έχουμε δύο εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία στο οπλοστάσιο που ανοίγει νέες δυνατότητες να βοηθήσουν τα άτομα με παχυσαρκία να φτάσουν στο στόχο τους με την συνεργική δράση αυτών των δύο».

  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ
  • ΕΕΠΕ
  • ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Ασκληπιείο της Βούλας για την αναστολή των χειρουργείων
Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Ασκληπιείο της Βούλας για την αναστολή των χειρουργείων 17 Ιουνίου 2024
Ελλειψη διαφάνειας και διασύνδεσης καταλογίζει στον ΣΕΒ η Ιουλία Τσέτη 18 Ιουνίου 2024
Ελλειψη διαφάνειας και διασύνδεσης καταλογίζει στον ΣΕΒ η Ιουλία Τσέτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H σχέση επιστήμης, πίστης, πολιτισμού και φροντίδας του ανθρώπου αντικείμενο διήμερου συνεδρίου του ΑΠΘ
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 08:51

H σχέση επιστήμης, πίστης, πολιτισμού και φροντίδας του ανθρώπου αντικείμενο διήμερου συνεδρίου του ΑΠΘ

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με «δημογραφική κατάρρευση» - Κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060
Επικαιρότητα
12/05/2026 - 18:24

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με «δημογραφική κατάρρευση» - Κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060

Ποια πεδία ωφελούνται καθοριστικά από τις εξελίξεις στην ιατρική γενετική
Health Talk
07/05/2026 - 03:34

Ποια πεδία ωφελούνται καθοριστικά από τις εξελίξεις στην ιατρική γενετική

ΕΕΠΕ: «Κατοχυρωμένο δικαίωμα του ασθενούς η ελεύθερη επιλογή ιατρού»
Υγεία
04/05/2026 - 23:23

ΕΕΠΕ: «Κατοχυρωμένο δικαίωμα του ασθενούς η ελεύθερη επιλογή ιατρού»

Πατούλης για δημογραφικό: «Εθνική και ευρωπαϊκή πρόκληση για το μέλλον των κοινωνιών»
Επικαιρότητα
30/04/2026 - 10:11

Πατούλης για δημογραφικό: «Εθνική και ευρωπαϊκή πρόκληση για το μέλλον των κοινωνιών»

Παρέμβαση της Brains I.C.S στο συνέδριο του Economist: «Η μάχη κατά του καρκίνου ξεκινά πολύ πριν από το νοσοκομείο»
Επικαιρότητα
30/04/2026 - 03:37

Παρέμβαση της Brains I.C.S στο συνέδριο του Economist: «Η μάχη κατά του καρκίνου ξεκινά πολύ πριν από το νοσοκομείο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαινόμενο γιο-γιο: Τελικά τα σκαμπανεβάσματα του βάρους δεν προκαλούν οπωσδήποτε κακό
Υγεία
18/05/2026 - 13:00
Πράσινο φως από τον FDA σε αντιυπερτασικό που "δαμάζει" την αρρύθμιστη πίεση
Pharma News
18/05/2026 - 12:00
Γιαννάκος: 40 ανήλικα σε παιδιατρικά νοσοκομεία λόγω ελλείψεων στις δομές πρόνοιας
Πολιτική Υγείας
18/05/2026 - 11:00
Στρες: Τι προκαλεί στο σώμα μας και πότε εξελίσσεται σε σοβαρό πρόβλημα
Ψυχική Υγεία
18/05/2026 - 10:00
Πώς οι αλγόριθμοι μπορούν να προλάβουν εγκεφαλικά επεισόδια
Digital Health
18/05/2026 - 09:00
Προλαμβάνω: Τρία νέα δωρεάν πρόγραμματα πρόληψης για υπέρταση, καρκίνο πνεύμονα και δέρματος
Πολιτική Υγείας
18/05/2026 - 08:30
Επιδημία Ebola σε Κονγκό, Ουγκάντα: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς εμβέλειας κήρυξε ο ΠΟΥ
Υγεία
18/05/2026 - 08:00
Ξυπόλυτοι στο σπίτι: Η ευεργετική δράση της επαφής του γυμνού ποδιού με το πάτωμα και οι κίνδυνοι
Υγεία
16/05/2026 - 10:05
Άγχος των εξετάσεων: Το τρίπτυχο που μπορεί να λειτουργήσει ανακουφιστικά στα παιδιά
Ψυχική Υγεία
16/05/2026 - 09:47
Επιχορήγηση έως και 36.000€ μέσω ΕΣΠΑ για νέους επαγγελματίες και επιστήμονες υγείας
Επικαιρότητα
16/05/2026 - 03:43
Πουλής: «Για πρώτη φορά δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εξωνοσοκομειακής φροντίδας»
Πολιτική Υγείας
16/05/2026 - 00:16
Ηράκλειο: Δύο φορητοί ανιχνευτές φλεβών θα παραδοθούν σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 23:03
Νέο πενταετές επιχειρηματικό πλάνο με επίκεντρο την ογκολογία και την καινοτομία για την Daiichi Sankyo
Pharma News
15/05/2026 - 22:19
Γεωργιάδης: «Με δύο ακόμα μέτρα για το clawback θα φτιάξουμε ένα βιώσιμο περιβάλλον για τα διαγνωστικά εργαστήρια»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 21:54
Κρήτη: Πρωτοποριακή έρευνα πόρτα-πόρτα για την άνοια στα Ανώγεια
Υγεία
15/05/2026 - 21:28
Πρόληψη HPV και καρκίνων που σχετίζονται με τον ιό - Το εμβόλιο υπάρχει
Health Talk
15/05/2026 - 21:03
Η τεχνολογία συναντά τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1: Μια σύγχρονη αρμονική συμβίωση
Patient Talk
15/05/2026 - 20:29
Θεσσαλονίκη: Κινητή μονάδα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων αποκτά η 4η ΥΠΕ
Ψυχική Υγεία
15/05/2026 - 20:06
ECDC: Χαμηλός προς το παρόν ο κίνδυνος μόλυνσης κατοίκων της ΕΕ από τον ιό Έμπολα
Υγεία
15/05/2026 - 19:28
«Κρίσιμες βελτιώσεις για τους σπάνιους ασθενείς και την πρόσβασή τους σε καινοτόμες θεραπείες»
Patient Talk
15/05/2026 - 19:03
Η εγκυμοσύνη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξει η οικογενειακή διατροφική κουλτούρα
Διατροφή
15/05/2026 - 18:18
Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Στα όρια των δυνατοτήτων της λειτουργεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Ζακύνθου»
Patient Talk
15/05/2026 - 17:51
Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 17:19
Ευρεία σύσκεψη φορέων στη Λέσβο για τα μέτρα βιοασφάλειας απέναντι στον αφθώδη πυρετό
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 16:46
Χάρτες του ΜΕΤΕΟ με τις αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης αύριο, Σάββατο, στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 16:29
Τα φάρμακα απώλειας βάρους ενδέχεται να μειώνουν τον πόνο της ημικρανίας και τις κρίσεις του άσθματος,
Υγεία
15/05/2026 - 16:11
ΕΟΠΥΥ: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα πλαστά παραπεμπτικά φυσικοθεραπειών
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 15:42
Οι μικρότερες ηλικίες όλο και πιο ευάλωτες στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2- Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Υγεία
15/05/2026 - 15:00
Εκλογές Pharma Innovation Forum: Γυναικεία πρωτοκαθεδρία στις ψηφους
Pharma Policy
15/05/2026 - 14:53
Φρουκτόζη: Γιατί είναι επικίνδυνη για την υγεία μας - Η επίδραση της στο μεταβολισμό
Διατροφή
15/05/2026 - 14:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Servier Hellas: Απλή, γρήγορη και σημαντική διαδικασία η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης
Pharma News
15/05/2026 - 23:55
ΕΟΠΥΥ: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα πλαστά παραπεμπτικά φυσικοθεραπειών
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 15:42
Φρουκτόζη: Γιατί είναι επικίνδυνη για την υγεία μας - Η επίδραση της στο μεταβολισμό
Διατροφή
15/05/2026 - 14:00
Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 17:19
Η εγκυμοσύνη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξει η οικογενειακή διατροφική κουλτούρα
Διατροφή
15/05/2026 - 18:18
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo