ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επετειακό το φετινό συνέδριο καρδιαγγειακής ιατρικής CardioAthena στο Caravel

Επικαιρότητα
PIXABAY
Το «CARDIOATHENA 2024» είναι το ετήσιο Συνέδριο Καρδιαγγειακής Ιατρικής της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο CARAVEL.
Πέμπτη, 11/04/2024 - 17:52
— Photo: PIXABAY
News4Health Team News4Health Team

Φέτος το εν λόγω συνέδριο συμπληρώνει 20 χρόνια συνεισφοράς στην εκπαίδευση των ιατρών, νοσηλευτών και μεταπτυχιακών φοιτητών που υπηρετούν τον καρδιαγγειακό ασθενή. Στα πλαίσια αυτά, πέραν των αμιγώς επιστημονικών και εκπαιδευτικών πεδίων, διοργανώθηκε ένας μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: «Δείξε μας την καρδιά σου!».

H Ιατρική επιστήμη είναι τέχνη και η καρδιά βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής. Η καρδιά όμως είναι και σύμβολο ζωής, υγείας και συναισθημάτων. ‘Έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε όλες τις μορφές της ανθρώπινης δημιουργίας. Είναι λοιπόν το βασικό ζωτικό όργανο που στέκει στο επίκεντρο της σωματικής και πνευματικής υγείας. Σκοπός του διαγωνισμού και της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του συνεδρίου είναι η εξοικείωση των παιδιών με τη λειτουργία της καρδιάς και η κατανόηση της σημασίας της προστασίας της για τη διατήρηση της υγείας. Συνάμα, μέσω της διαδικασίας της δημιουργίας, τα παιδιά αξιοποιούν τη φαντασία τους, αναδεικνύουν το ταλέντο τους και εκφράζουν τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από περισσότερα από 200 σχολεία και αξιολογήθηκαν περισσότερα από 450 έργα ζωγραφικής. Την Παρασκευή 12 Απριλίου, στην τελετή έναρξης του συνεδρίου η κριτική επιτροπή θα βραβεύσει τα 3 καλύτερα έργα από τις συμμετοχές Γυμνασίου και Λυκείου με χρηματικό έπαθλο 300, 200 και 100 ευρώ αντίστοιχα.

Ενδεικτικά, των θεμάτων αιχμής στα οποία πρωτοστατεί η Α Καρδιολογική κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και που θα συζητηθούν στο συνέδριο είναι τα παρακάτω

Διακαθετηριακή Αντικατατάσταση Αορτικής Βαλβίδας (TAVI) σε ασθενείς άνω των 75 ετών με στένωση της αορτικής βαλβίδας: Το 2023 εμφυτεύθηκαν επιτυχώς με την διακαθετηριακή μέθοδο 115 βαλβίδες στην Α’ Καρδιολογική Κλινική ΕΚΠΑ σε ηλικιωμένους ασθενείς με συμπτωματική σοβαρού βαθμού στένωση της αορτικής βαλβίδας. Η επεμβατική διαδερμική αυτή τεχνική όπως δήλωσε ο Καθηγητής Κ. Τσιούφης τείνει να αντικαταστήσει διεθνώς τη χειρουργική προσέγγιση σε ασθενείς άνω των 75 ετών υψηλού χειρουργικού κινδύνου. Επίσης, σύμφωνα με τη μελέτη Dedicate η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό New England Journal of Medicine, σε 1400 ασθενείς μικρού ή μετρίου εγχειρητικού κινδύνου η TAVI ήταν ισάξια της χειρουργικής αντιμετώπισης αναφορικά με το θάνατο και το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό φυσικά όπως υπογράμμισε ο Κ. Τσιούφης θα πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη εμπειρία των επεμβατικών καρδιολόγων και κατάλληλη στρατηγική επιλογή τύπου βαλβίδας και μεθόδου εμφύτευσης με μελέτη όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εκάστοτε ασθενή.

Ρύθμιση της υπέρτασης με τη Συμπαθητική Απονεύρωση Νεφρικών Αρτηριών επιπρόσθετα της φαρμακευτικής αγωγής: Η συμπαθητική απονεύρωση νεφρικών αρτηριών είναι μία διακαθετηριακή μέθοδος ελάττωσης της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς ασθενείς μέσω μείωσης του τόνου του συμπαθητικού συστήματος στη νεφρική αρτηρία. Αυτή η ελάττωση σχετίζεται με μείωση των καρδιαγγειακών επεισοδίων κατά 20% και ειδικά των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων κατά 30%. Η Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική έχει μεγάλη εμπειρία στη εφαρμογή της νεφρικής απονεύρωσης για τη ρύθμιση της πίεσης σε ασθενείς με αρρύθμιστη υπέρταση παρά τη λήψη επαρκούς αντιυπερτασικής αγωγής. Στις πρόσφατες μελέτες RADIANCE SOLO, SPYRAL HTN-OFF MED και SPYRAL HTN-ON MED η απονεύρωση χαρακτηρίστηκε από στατιστικά σημαντικά μεγαλύτερη μείωση της αρτηριακής πίεσης ιατρείου και της 24ωρης πίεσης ανεξάρτητα από το εάν οι υπερτασικοί ελάμβαναν ή όχι αντιυπερτασική θεραπεία τόσο με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων όσο και υπερήχων ενδοαυλικά. Η μελέτη RADIANCE-ΗΤΝ TRIO, σε ασθενείς με ανθεκτική υπέρταση επίσης ήταν θετική για την απονεύρωση με τη χρήση υπερήχων. ¨Όπως τόνισε ο Κ. Τσιούφης «ουσιαστικά βάσει όλων των σύγχρονων τυχαιοποιημένων μελετών η απονεύρωση μπορεί να μειώσει κατά μέσο όρο τη συστολική αρτηριακή πίεση κατά 8-10 mmHg. Αυτή η ελάττωση σχετίζεται με μείωση των καρδιαγγειακών επεισοδίων κατά 20% και ειδικά των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων κατά 30%. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης προτείνεται η απονεύρωση των νεφρικών αρτηριών να γίνεται σε ειδικά κέντρα με εμπειρία στη μέθοδο και τις επεμβάσεις στις νεφρικές αρτηρίες σε ασθενείς με ανθεκτική υπέρταση ή σε περιπτώσεις μη ελεγχόμενης αρτηριακής πίεσης παρά τη χρήση αντιυπερτασικής αγωγής ή με δυσανεξία στα φάρμακα.

CARDIOATHENA SYNEDRIO

Πρώτες Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις Μυοκαρδιοπάθειες και ο ρόλος της απεικόνισης και της γενετικής: Ο Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, υπεύθυνος της Μονάδας Καρδιογενετικής και Αθλητικής Καρδιολογίας της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, ανέφερε ότι οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας για τις Μυοκαρδιοπάθειες δημιουργούν έναν οδικό χάρτη για την καλύτερη διαχείριση και θεραπεία αυτών των ασθενών. Ο Καρδιολόγος κ. Αλέξιος Αντωνόπουλος τόνισε το ρόλο της λεπτομερούς απεικόνισης με μαγνητική τομογραφία καρδιάς στην καλύτερη κατανόηση αυτών των νοσημάτων. Ο γενετικός έλεγχος μπορεί να ανιχνεύσει μεταλλάξεις σε συγκεκριμένα γονίδια, όπως η δεσμοπλακίνη και η φιλαμίνη, με ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά. Εξάλλου, τα κληρονομικά νοσήματα της καρδιά αποτελούν την κύρια αιτία αιφνιδίου θανάτους στος νέους ανθρώπους και αθλητές όπως σημείωσε ο Καρδιολόγος κ. Αλέξανδρος Κασιακόγιας. Για αυτό τον λόγω έχει σημασία ο προαθλητικός καρδιολογικός έλεγχος ο οποίος πρέπει να περιλαμβάνει το ιστορικό, την κλινική εξέταση και το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Στη Μονάδα Καρδιογενετικής και Αθλητικής Καρδιολογίας της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 5,000 ασθενείς τα τελευταία 4 έτη.

Συσκευές σύγκλεισης ωτίου αριστερού κόλπου: Η διαχείριση του ασθενή με κολπική μαρμαρυγή και αιμορραγία στη χορήγηση αντιπηκτικών αποτελεί σημαντικό κλινικό πρόβλημα το οποίο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες μπορεί να αντιμετωπιστεί με επεμβατικό τρόπο. Σε εξειδικευμένα κέντρα όπως η Α’ Καρδιολογική Κλινική ΕΚΠΑ είναι δυνατό να τοποθετηθεί ειδική συσκευή στον αριστερό κόλπο και με ασφάλεια να διακοπεί η αντιπηκτική θεραπεία. Όπως τόνισε ο Καθηγητής Τσιούφης η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς το 90% των θρόμβων σε περιστατικά κολπικής μαρμαρυγής δημιουργούνται στο ωτίο του αριστερού κόλπου το οποίο απομονώνεται με αυτή τη μέθοδο όπως έχει γίνει σε άνω των 20 ασθενών στην κλινική μας.

Πρωτοποριακά φάρμακα μελετώνται για την αντιμετώπιση της δυσλιπιδαιμίας: Πρόσφατες μεγάλες τυχαιοποιημένες μελέτες έχουν εξετάσει τις δυνατότητες υπολιπιδαιμικών φαρμάκων που στοχεύουν στο mRNA της πρωτεΐνης PCSK9, της λιποπρωτεΐνες Α (Lp(a)) και της απολιποπρωτεΐνη C-III (APOC3). Συγκεκριμένα, ο καθηγητής κ. Βλαχόπουλος δήλωσε: «Είναι γνωστό πως η χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων που δεσμεύουν την PCSK9 σε ασθενείς υπό αγωγή με στατίνες (με ή χωρίς ezetimibe) έχει ως αποτέλεσμα την επιπρόσθετη μείωση της LDL χοληστερόλης κατά 50-60%, αλλά πλέον τέτοια μείωση μπορεί να επιτευχθεί και με νεότερες θεραπείες που στοχεύουν στο γονιδίωμα. Για παράδειγμα, τα siRNA φάρμακα χορηγούνται σε ενέσιμη μορφή μια φορά το 6μηνο και καταφέρνουν επίτευξη των στόχων της υπολιπιδαιμικής αγωγής στη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών υψηλού κινδύνου χωρίς να απαιτείται καθημερινή ή εβδομαδιαία χορήγηση φαρμάκων. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μελέτη ORION αλλά και πρόσφατη μετα-ανάλυση σε επίπεδο ασθενών έδειξαν ότι η χορήγηση του φαρμάκου inclisiran, πέρα από την ασφαλή μείωση της LDL χοληστερόλης, είχε ως αποτέλεσμα και ικανοποιητική (κατά ~25%) μείωση των καρδιαγγειακών συμβαμάτων μετά από 18 μήνες αγωγής. Πολύ πρόσφατα, οι μελέτες BRIDGE- TIMI 73a και OCEAN[a]-DOSE έδειξαν μείωση περίπου 50% στα τριγλυκερίδια και ως και 100% στην Lp(a) αντίστοιχα. Μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα απαντήσουν στο ερώτημα εάν η μείωση των τριγλυκεριδίων και της Lp(a) μέσω siRNAs οδηγεί και σε ανάλογη μείωση των καρδιαγγειακών συμβαμάτων.

Θεραπεία της Πνευμονικής Εμβολής στα πρότυπα της θεραπείας του οξέος εμφράγματος του μυοκαρδίου: Η Πνευμονική Εμβολή, όπως και το Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο είναι δύο παθήσεις με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά θνητότητας και αναπηρίας, παρά την επαναστατική εφαρμογή της θρομβόλυσης, θεραπείας που στοχεύει στη διάλυση του θρόμβου σε εγκεφαλική ή πνευμονική κυκλοφορία αντίστοιχα. Στα πλαίσια του συνεδρίου CardioAthena 2024, Η Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα μοιραστεί την εμπειρία της σε καινοτόμες διακαθετηριακές παρεμβάσεις όπως η θρομβοαναρρόφηση, που διευρύνουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής παρέμβασης στην πνευμονική εμβολή.

  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
  • CARDIOATHENA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνάντηση ΕΛΨΕ-Βαρτζόπουλου για τη ρύθμιση και την άσκηση του επαγγέλματος των ψυχολόγων
Συνάντηση ΕΛΨΕ-Βαρτζόπουλου για τη ρύθμιση και την άσκηση του επαγγέλματος των ψυχολόγων 11 Απριλίου 2024
«Κόσμος»: Ιστορικό το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το δικαίωμα στην άμβλωση 12 Απριλίου 2024
«Κόσμος»: Ιστορικό το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το δικαίωμα στην άμβλωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥ.Φ.Α.Κ.: 617 φαρμακοποιοί στο 13ο Συνέδριο – Στο επίκεντρο η νέα εποχή του φαρμακείου
Pharma Policy
21/09/2026 - 23:00

ΣΥ.Φ.Α.Κ.: 617 φαρμακοποιοί στο 13ο Συνέδριο – Στο επίκεντρο η νέα εποχή του φαρμακείου

Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας για τη σήψη
Υγεία
21/09/2026 - 15:00

Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας για τη σήψη

Γεωργιάδης: «Τεχνολογία και καινοτομία στην υγεία σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική βιωσιμότητα»
Πολιτική Υγείας
17/09/2026 - 21:29

Γεωργιάδης: «Τεχνολογία και καινοτομία στην υγεία σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική βιωσιμότητα»

Τα νέα προϊόντα της Sarantis Health & Care στο 13ο συνέδριο ΣΥΦΑΚ 2026
Pharma News
18/09/2026 - 03:47

Τα νέα προϊόντα της Sarantis Health & Care στο 13ο συνέδριο ΣΥΦΑΚ 2026

ESC Congress 2026: 127 Έλληνες επιστήμονες συμμετείχαν ενεργά στο κορυφαίο καρδιολογικό συνέδριο
Υγεία
16/09/2026 - 07:28

ESC Congress 2026: 127 Έλληνες επιστήμονες συμμετείχαν ενεργά στο κορυφαίο καρδιολογικό συνέδριο

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής
Υγεία
25/07/2026 - 00:06

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα έπειτα από καταγγελίες για κέντρο «εναλλακτικών θεραπειών»
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 15:54
Στις 11 Οκτωβρίου το Pink Together για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωσή του καρκίνου του μαστού
Patient Talk
30/09/2026 - 15:11
Νοσοκομείο Κιλκίς: Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την έκθεση 17 εργαζομένων σε αμίαντο
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 14:34
Οδικός χάρτης του EMA για την ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών στην ανάπτυξη φαρμάκων
Pharma Policy
30/09/2026 - 14:12
Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Ακόμα ένα δώρο ζωής από ασθενή που κατέληξε στην Α΄ ΜΕΘ
Υγεία
30/09/2026 - 13:37
Τσουκαλάς: «Τα πρώτα ευρήματα της εφαρμογής MedWatch εκθέτουν την ίδια την κυβέρνηση»
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 13:18
Ποιες οι επιπτώσεις από τις βαφές μαλλιών στην τρίχα και το δέρμα
Health Talk
30/09/2026 - 12:51
Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 12:34
Απονομή διπλωμάτων στο Φαρμακευτικό Market Access στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Pharma Policy
30/09/2026 - 12:27
Η ομοσπονδία ΡευΜΑζήν στην Καλαμάτα - Εκδήλωση με τέσσερις ομιλίες για τα ρευματικά νοσήματα
Patient Talk
30/09/2026 - 12:11
Συμβολική δράση της Bayer Ελλάς με μήνυμα πρόληψης για την καρδιαγγειακή υγεία
Pharma News
30/09/2026 - 11:52
ΦΣΑ: «Δεν έχουμε ελεγκτική αρμοδιότητα στα φαρμακεία-μέλη μας»
Pharma Policy
30/09/2026 - 11:27
Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer: Μήνυμα πρόληψης και κοινωνικής αλληλεγγύης από τη Θεσσαλονίκη
Patient Talk
30/09/2026 - 11:03
Στην Κέρκυρα αύριο η «Φλόγα της Αγάπης» για την εθελοντική αιμοδοσία
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 10:46
H κατάθλιψη κατά την εγκυμοσύνη συνδέεται με νευροαναπτυξιακές διαταραχές των παιδιών
Υγεία
30/09/2026 - 10:28
Βιταμίνη D και ηλικιωμένοι: Η υψηλότερη δόση συσχετίζεται με βελτιωμένη γνωστική λειτουργία και ποιότητα ύπνου
Υγεία
30/09/2026 - 10:06
Σοβαρές καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 09:33
Ποια είναι η ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης για το πρωινό σας
Διατροφή
30/09/2026 - 09:11
Η μεγάλη παγίδα της επιστροφής από τις διακοπές είναι το έντερό μας
Health Talk
30/09/2026 - 08:27
«Οργανούληδες»: Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υγεία και τη δωρεά οργάνων στα δημοτικά σχολεία
Υγεία
30/09/2026 - 07:11
Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την υπόθεση του Γιώργου Πατούλη
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 03:47
Επίσκεψη ευρωβουλευτών της επιτροπής SANT στην Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 00:12
Πουλής: «Αποτελεσματικά τα νέα ψηφιακά εργαλεία για τους ελέγχους στον χώρο της Υγείας»
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 23:34
ΕΚΕ: Μεγάλη πανελλήνια έρευνα για τη γνώση των πολιτών σχετικά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα
Υγεία
29/09/2026 - 22:48
Μέτωπο ΠΙΣ-ΟΕΝΓΕ: Σφοδρή επίθεση σε Γεωργιάδη, Παγώνη και Πατούλη
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 22:24
Γιατί είναι απαραίτητος ο ετήσιος έλεγχος της όρασης μετά την ηλικία των 60
Health Talk
29/09/2026 - 22:02
Novartis Hellas: Άνω των 4,3 δισ. ευρώ ετησίως το αποτύπωμα των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην Ελλάδα
Pharma News
29/09/2026 - 21:41
Δέκα μέρες «Medwatch»: Υπό έλεγχο 12.137 δομές και 37.216 καταχωρήσεις - Τα «κόκκινα» που εντοπίστηκαν
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 20:57
Ο ΙΣΑ ζητεί από τον ΕΟΠΥΥ την άμεση αναστολή είσπραξης του clawback για το 2024 και το 2025
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 20:34
Η φορολόγηση της νοσηλείας στις ιδιωτικές κλινικές - Πως φτάσαμε από την απαλλαγή στο 24%
Υπηρεσίες Υγείας
29/09/2026 - 20:17

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Chiesi λαμβάνει Ευρωπαϊκή Άδεια Κυκλοφορίας για θεραπεία συντήρησης του άσθματος
Pharma News
28/09/2026 - 10:00
Πάροχοι ΠΦΥ: Να μην ξεκινήσει η είσπραξη του clawback για το 2024 και το 2025
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 16:59
Αγαπηδάκη από Πετρούπολη: «Η ποιοτική υγειονομική φροντίδα έρχεται δίπλα στον πολίτη»
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 16:11
Γιαννάκος: «Σφραγίζεται κλινική στη Θεσσαλονίκη που διαφήμιζε ανύπαρκτες ογκολογικές υπηρεσίες»
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 20:18
Η φαρμακευτική BioNTech κλείνει τρία εργοστάσιά της στη Γερμανία - Στον αέρα 1.800 εργαζόμενοι
Pharma News
28/09/2026 - 19:17
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo