ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος της Johnson & Johnson MedTech

Digital Health
JHONSON&JHONSON MEDTECH
Η Johnson & Johnson MedTech αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άξια στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά.
Τετάρτη, 15/11/2023 - 14:02
— Photo: JHONSON&JHONSON MEDTECH
News4Health Team News4Health Team

Στα νέα ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβάνονται σε θέσεις κλειδιά δύο γυναίκες της εταιρείας, γεγονός που αντανακλά τη βαθιά δέσμευσή της για ανάδειξη και ενδυνάμωση της γυναικείας ηγεσίας.

Συνολικά, το νέο σχήμα Διοίκησης δεσμεύεται να διαφυλάξει τη σημαντική παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας και να χαράξει μια εποχή που έχει ως όραμα την ενσωμάτωση νέων ψηφιακών λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ώστε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017. Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών και με εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει και εργαστεί σε συνολικά 7 χώρες, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία που τον διαμόρφωσε ως προσωπικότητα και ως ηγέτη. Το 2020, από το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδίασε και υλοποίησε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία.

Στην οικογένεια της Johnson & Johnson MedTech εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2023 ο Αχιλλέας Κεραμίδας ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και MBA και στέλεχος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τραπεζικό κλάδο (Τράπεζα Κύπρου, Όμιλος Eurobank) και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες και διαφορετικές μεταξύ τους εταιρείες, όπως Alpha TV και Druckfarben, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός διευθυντής και στην εταιρεία Sun Chemical Publication Greece.

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη με στόχο τη διερεύνηση νέων ευκαιριών περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας. Η Χριστίνα Πρίφτη, με σπουδές στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και PGC in Social Sciences, υπηρετεί τον τομέα της γενικής χειρουργικής της Johnson & Johnson MedTech από το 2004. Το 2019 προήχθη σε Marketing Manager στον τομέα της Ethicon Wound Closure & Biosurgery (Σύγκλιση Τραύματος και Βιοχειρουργική), ενώ μετέπειτα το 2022 ανέλαβε συνολικά τα καθήκοντα του τμήματος της Ethicon ως Marketing Manager. Από τον τελευταίο της ρόλο ως Διευθύντρια Marketing σχεδίασε και εφάρμοσε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης του πορτφολίου της γενικής χειρουργικής, πετυχαίνοντας -μεταξύ άλλων- την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, νέων καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση και πρόληψη χειρουργικών λοιμώξεων.

Ακόμη ένα μέλος με μακρά πορεία στην εταιρεία είναι ο Γιάννης Συλεούνης, Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων και σύντομα ανέλαβε θέσεις ευθύνης χάρη στις ηγετικές του ικανότητες. Μεταξύ αυτών ο ρόλος του Key Account Manager και μετέπειτα του Προϊστάμενου Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας για τα προϊόντα γενικής χειρουργικής, αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές που συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων. Ο Γιάννης Συλεούνης είναι πτυχιούχος Χημείας και κάτοχος Executive ΜΒΑ. Από την τελευταία του θέση ως Business Unit Lead στην Biosense Webster και Cerenovous (Τομέας Καρδιολογίας & Νευροαγγειακών Επεμβάσεων), συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson. Το 2013 μετέβη στο τμήμα Marketing του τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Specialist. To 2016, ηγήθηκε του προγράμματος οργανωτικού μετασχηματισμού της εταιρείας, ως Change & Communication Lead, αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες και το 2018 προήχθη σε HR Business Partner, εξασφαλίζοντας έως και σήμερα την επιτυχημένη εφαρμογή των στρατηγικών πλάνων HR. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι από τις πιο νέες ηλικιακά γυναίκες σε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις διαμορφώνοντας μια βαθιά εμπειρία στον κλάδο της Υγείας μέσα από διάφορες θέσεις που ανέλαβε τόσο εντός της εταιρείας, όσο και προγενέστερα σε άλλες μεγάλες φαρμακευτικές. Στην Johnson & Johnson MedTech έχει διατελέσει καθήκοντα Ιατρικού Επισκέπτη και Product Manager στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ το 2001 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τις Cordis/ Biosense Webster & Ethicon (Καρδιολογία και Γενική Χειρουργική). Από το 2013 έως σήμερα υπηρετεί με αφοσίωση στο Health Care Compliance, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα τόσο νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας, όπως αυτό της συμμόρφωσης και δεοντολογίας.

«Είναι τιμή μας να αναλαμβάνουμε τα ηνία αυτής της εταιρείας και καθήκον μας να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο για τους ασθενείς που υπηρετούμε. Με σεβασμό στην ιστορία μας που μετρά μισό αιώνα στην Ελλάδα και πίστη στις αξίες μας, είμαι πεπεισμένος πως θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Johnson & Johnson MedTech ακόμα πιο μπροστά, παραμένοντας πρωτοπόροι στις εξελίξεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τις δεξιότητες που αναπτύσσουμε συνεχώς, η νέα Διοίκηση σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της», υπογραμμίζει ο κ. Πιτσιλλίδης.

  • JOHNSON & JOHNSON MEDTECH ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία
Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία 03 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G 16 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DUALTO Energy System: Το νέο χειρουργικό εργαλείο της Johnson & Johnson MedTech
Υπηρεσίες Υγείας
27/04/2026 - 15:34

DUALTO Energy System: Το νέο χειρουργικό εργαλείο της Johnson & Johnson MedTech

Johnson & Johnson MedTech: Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής με την πλατφόρμα VARIPULSE
Digital Health
04/03/2026 - 18:32

Johnson & Johnson MedTech: Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής με την πλατφόρμα VARIPULSE

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους
Πολιτική Υγείας
26/09/2025 - 10:47

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
16/10/2024 - 14:37

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα
Pharma News
18/09/2024 - 14:37

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή
Επικαιρότητα
05/07/2024 - 06:24

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Novo Nordisk και η «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο BeWell Festival με το μήνυμα «για μια ανάλαφρη ζωή»
Patient Talk
13/06/2026 - 03:41
Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον Έβρο για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ELPEN
Pharma News
13/06/2026 - 00:13
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη: Η επιστήμη αλλάζει τους κανόνες της πρόληψης
Health Talk
12/06/2026 - 22:43
«The Lancet»: Οι πολιτικές που μπορούν να οδηγήσουν στη μείωση της παιδικής παχυσαρκίας
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 22:18
Μελέτη για νέο φάρμακο κατά του μεταστατικού καρκίνου του μαστού ανακοινώθηκε στο ASCO 2026
Υγεία
12/06/2026 - 21:46
Ικανοποίηση στον ΙΣΑ για τη συνέχιση του προγράμματος «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 21:18
Αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, συνεχίζεται η επιτήρηση στη Λέσβο για τον αφθώδη πυρετό
Επικαιρότητα
12/06/2026 - 20:47
Κομισιόν: Πρόοδος και προκλήσεις στους ελέγχους της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων στην ΕΕ
Επικαιρότητα
12/06/2026 - 19:31
Το πρώτο κέντρο θεραπείας πρωτονίων για ογκολογικούς ασθενείς σχεδιάζει το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
Υγεία
12/06/2026 - 19:09
Τον Οκτώβριο ο 4ος κύκλος του προγράμματος διατροφικής αγωγής για άτομα τρίτης ηλικίας του δήμου Αθηναίων
Διατροφή
12/06/2026 - 18:37
Σκληραίνοντας το σώμα μας: Η επιστήμη πίσω από την προπόνηση στις πολεμικές τέχνες
Fitness
12/06/2026 - 18:14
Ο ΕΕΣ βραβεύει 467 μαθητές που διακρίθηκαν στους πανελλαδικούς διαγωνισμούς
Επικαιρότητα
12/06/2026 - 17:38
3ο ΣΦΕΕ Summit: Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας για να γίνει κόμβος φαρμακευτικής καινοτομίας
Pharma Policy
12/06/2026 - 17:06
Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κέντρο γυναικολογίας και γονιμότητας Prolific
Υπηρεσίες Υγείας
12/06/2026 - 16:32
Υπογεννητικότητα: Οι ερευνητές εστιάζουν στον ρόλο των έξυπνων κινητών
Υγεία
12/06/2026 - 16:11
Νέες συστάσεις από τον EMA για το βαλπροϊκό οξύ και το εμβόλιο κατά του chikungunya
Pharma Policy
12/06/2026 - 15:47
Νέα προειδοποίηση ΠΟΥ για τον Έμπολα: Η επιδημία εξακολουθεί να εξαπλώνεται στο Κονγκό
Υγεία
12/06/2026 - 15:32
Οι καρδιοπαθείς ζητούν μείωση της συμμετοχής σε φάρμακα για προχωρημένη ανεπάρκεια
Patient Talk
12/06/2026 - 15:17
Καρκίνος του μαστού στους άνδρες: Η συχνότητα, τα συμπτώματα και οι παράγοντες κινδύνου
Υγεία
12/06/2026 - 15:00
Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο 3ο SFEE SUMMIT: «Σημαντικό βήμα προόδου το "Προλαμβάνω" αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»
Patient Talk
12/06/2026 - 14:37
IQ Genomix και Ομάδα Αιγαίου σε ακριτικά νησιά δωρεάν προληπτικούς ελέγχους καρκίνου του παχέος εντέρου
Επικαιρότητα
12/06/2026 - 14:14
Αγγούρι: 8 λόγοι που αξίζει να το βάζετε καθημερινά στο πιάτο σας
Διατροφή
12/06/2026 - 14:00
Αγαπηδάκη: Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» συνεχίζεται έως το 2030 – Νέα φάση από την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 13:48
Εμβόλιο σχεδιασμένο από τεχνητή νοημοσύνη δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε ανθρώπους
Υγεία
12/06/2026 - 13:00
Γεωργιάδης: Σύνδεση MyHealth app με το «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» μέσα στον Ιούνιο
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 12:00
Γιαννάκος: Διπλασιάζονται οι μισθοί των ιεραρχών και οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ τίποτα!
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 11:50
Συστατικό συμπληρωμάτων για τους πόνους των αρθρώσεων φαίνεται να επιταχύνει την εξέλιξη του Αλτσχάιμερ
Υγεία
12/06/2026 - 11:00
Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Νέες δυνατότητες με τη δωρεά γεννητικού υλικού από γνωστό δότη
Πολιτική Υγείας
12/06/2026 - 10:42
Πρεμιέρα για τα από στόματος GLP-1 στην Ευρώπη - Πράσινο φως για το χάπι της Novo Nordisk στη Μ. Βρετανία
Pharma News
12/06/2026 - 10:00
Λύκος: 5 ασθενείς με σοβαρές επιπλοκές σε ύφεση μετά από θεραπεία με γενετικά τροποποιημένα κύτταρα
Υγεία
12/06/2026 - 09:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η GSK εξαγοράζει τη Nuvalent έναντι 10,6 δισ. δολαρίων και ενισχύει τη θέση της στον τομέα της ογκολογίας
Pharma News
10/06/2026 - 09:00
Πώς ο συνδυασμός φρούτων με τσάι μπορεί να δημιουργήσει ασπίδα για την υγεία της καρδιάς
Διατροφή
10/06/2026 - 10:00
Εθνικό δίκτυο 500 κλινών ανακουφιστικής φροντίδας έως το 2030 – Νέες δομές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Πολιτική Υγείας
10/06/2026 - 13:00
TeleHospital: Το νέο ψηφιακό «Νοσοκομείο» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
Υπηρεσίες Υγείας
10/06/2026 - 12:23
Ipsen και ΕΕΣ σε κοινή δράση για το περιβάλλον και την πρόληψη πυρκαγιών
Pharma News
10/06/2026 - 15:13
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo