ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος της Johnson & Johnson MedTech

Digital Health
JHONSON&JHONSON MEDTECH
Η Johnson & Johnson MedTech αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άξια στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά.
Τετάρτη, 15/11/2023 - 14:02
— Photo: JHONSON&JHONSON MEDTECH
News4Health Team News4Health Team

Στα νέα ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβάνονται σε θέσεις κλειδιά δύο γυναίκες της εταιρείας, γεγονός που αντανακλά τη βαθιά δέσμευσή της για ανάδειξη και ενδυνάμωση της γυναικείας ηγεσίας.

Συνολικά, το νέο σχήμα Διοίκησης δεσμεύεται να διαφυλάξει τη σημαντική παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας και να χαράξει μια εποχή που έχει ως όραμα την ενσωμάτωση νέων ψηφιακών λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ώστε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017. Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών και με εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει και εργαστεί σε συνολικά 7 χώρες, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία που τον διαμόρφωσε ως προσωπικότητα και ως ηγέτη. Το 2020, από το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδίασε και υλοποίησε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία.

Στην οικογένεια της Johnson & Johnson MedTech εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2023 ο Αχιλλέας Κεραμίδας ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και MBA και στέλεχος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τραπεζικό κλάδο (Τράπεζα Κύπρου, Όμιλος Eurobank) και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες και διαφορετικές μεταξύ τους εταιρείες, όπως Alpha TV και Druckfarben, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός διευθυντής και στην εταιρεία Sun Chemical Publication Greece.

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη με στόχο τη διερεύνηση νέων ευκαιριών περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας. Η Χριστίνα Πρίφτη, με σπουδές στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και PGC in Social Sciences, υπηρετεί τον τομέα της γενικής χειρουργικής της Johnson & Johnson MedTech από το 2004. Το 2019 προήχθη σε Marketing Manager στον τομέα της Ethicon Wound Closure & Biosurgery (Σύγκλιση Τραύματος και Βιοχειρουργική), ενώ μετέπειτα το 2022 ανέλαβε συνολικά τα καθήκοντα του τμήματος της Ethicon ως Marketing Manager. Από τον τελευταίο της ρόλο ως Διευθύντρια Marketing σχεδίασε και εφάρμοσε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης του πορτφολίου της γενικής χειρουργικής, πετυχαίνοντας -μεταξύ άλλων- την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, νέων καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση και πρόληψη χειρουργικών λοιμώξεων.

Ακόμη ένα μέλος με μακρά πορεία στην εταιρεία είναι ο Γιάννης Συλεούνης, Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων και σύντομα ανέλαβε θέσεις ευθύνης χάρη στις ηγετικές του ικανότητες. Μεταξύ αυτών ο ρόλος του Key Account Manager και μετέπειτα του Προϊστάμενου Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας για τα προϊόντα γενικής χειρουργικής, αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές που συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων. Ο Γιάννης Συλεούνης είναι πτυχιούχος Χημείας και κάτοχος Executive ΜΒΑ. Από την τελευταία του θέση ως Business Unit Lead στην Biosense Webster και Cerenovous (Τομέας Καρδιολογίας & Νευροαγγειακών Επεμβάσεων), συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson. Το 2013 μετέβη στο τμήμα Marketing του τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Specialist. To 2016, ηγήθηκε του προγράμματος οργανωτικού μετασχηματισμού της εταιρείας, ως Change & Communication Lead, αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες και το 2018 προήχθη σε HR Business Partner, εξασφαλίζοντας έως και σήμερα την επιτυχημένη εφαρμογή των στρατηγικών πλάνων HR. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι από τις πιο νέες ηλικιακά γυναίκες σε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις διαμορφώνοντας μια βαθιά εμπειρία στον κλάδο της Υγείας μέσα από διάφορες θέσεις που ανέλαβε τόσο εντός της εταιρείας, όσο και προγενέστερα σε άλλες μεγάλες φαρμακευτικές. Στην Johnson & Johnson MedTech έχει διατελέσει καθήκοντα Ιατρικού Επισκέπτη και Product Manager στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ το 2001 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τις Cordis/ Biosense Webster & Ethicon (Καρδιολογία και Γενική Χειρουργική). Από το 2013 έως σήμερα υπηρετεί με αφοσίωση στο Health Care Compliance, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα τόσο νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας, όπως αυτό της συμμόρφωσης και δεοντολογίας.

«Είναι τιμή μας να αναλαμβάνουμε τα ηνία αυτής της εταιρείας και καθήκον μας να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο για τους ασθενείς που υπηρετούμε. Με σεβασμό στην ιστορία μας που μετρά μισό αιώνα στην Ελλάδα και πίστη στις αξίες μας, είμαι πεπεισμένος πως θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Johnson & Johnson MedTech ακόμα πιο μπροστά, παραμένοντας πρωτοπόροι στις εξελίξεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τις δεξιότητες που αναπτύσσουμε συνεχώς, η νέα Διοίκηση σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της», υπογραμμίζει ο κ. Πιτσιλλίδης.

  • JOHNSON & JOHNSON MEDTECH ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία
Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία 03 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G 16 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους
Πολιτική Υγείας
26/09/2025 - 10:47

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
16/10/2024 - 14:37

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα
Pharma News
18/09/2024 - 14:37

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή
Επικαιρότητα
05/07/2024 - 06:24

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Νέας γενιάς εργαλείο συρραφής ιστών από την Ethicon της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
02/07/2024 - 18:17

Νέας γενιάς εργαλείο συρραφής ιστών από την Ethicon της Johnson & Johnson MedTech

Συνεργασία-ορόσημο της KALTEQ με τη Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Υπηρεσίες Υγείας
29/03/2024 - 15:47

Συνεργασία-ορόσημο της KALTEQ με τη Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΣΦ: Τα οκτώ ζητήματα των φυσικοθεραπευτών που τέθηκαν στον Γεωργιάδη και οι δεσμεύσεις
Επικαιρότητα
21/01/2026 - 07:27
Μαζί για το Παιδί: Στοχευμένες δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας και το 2025
Επικαιρότητα
21/01/2026 - 03:34
Κλειστά τα σχολεία της Αττικής σήμερα, Τετάρτη, λόγω κακοκαιρίας - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Επικαιρότητα
21/01/2026 - 00:08
Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική εγκαινιάζει το Τμήμα Δομικών Καρδιοπαθειών - Ορόσημο η πρώτης επιτυχής επέμβαση TAVI
Υπηρεσίες Υγείας
20/01/2026 - 23:23
Κόκκινος συναγερμός για την επερχόμενη σφοδρή κακοκαιρία - Ποιες περιοχές αναμένεται να χτυπηθούν
Επικαιρότητα
20/01/2026 - 22:47
GIVMED: Τα πακέτα έκτακτης ανάγκης για τις πυρκαγιές του 2025
Επικαιρότητα
20/01/2026 - 22:32
Ερευνητές εντόπισαν άγνωστο κυτταρικό μηχανισμό τριχοφυΐας στο κεφάλι
Υγεία
20/01/2026 - 22:06
Στην τελική ευθεία το σχέδιο νόμου για το «Ταμείο Καινοτομίας»: Τα «αγκάθια» για τις εταιρείες
Pharma Policy
20/01/2026 - 22:00
Δωρεάν εξέταση για καρκίνο του στόματος στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πολιτική Υγείας
20/01/2026 - 21:26
Your A Game: Εκπαίδευση ψυχικής ανθεκτικότητας μέσα από 1:1 coaching και πυγμαχία
Ψυχική Υγεία
20/01/2026 - 20:58
Ο ΕΜΑ πρότεινε για έγκριση 30 νέα κτηνιατρικά φάρμακα, τα 13 με νέα δραστική ουσία
Pharma Policy
20/01/2026 - 20:32
Παχυσαρκία: Χειρουργική αντιμετώπιση ή φαρμακευτική αγωγή;
Health Talk
20/01/2026 - 19:54
Η Chiesi Hellas συνεχίζει να ξεχωρίζει ως εργοδότης επιλογής στην Ελλάδα
Pharma News
20/01/2026 - 19:27
ΠΕΦ-Τρύφων: «Ζήτημα εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας η παραγωγή και η επάρκεια φαρμάκου»
Pharma Policy
20/01/2026 - 18:48
Health-IQ: Καινοτομία και μετασχηματισμός των υγειονομικών δομών σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα
Πολιτική Υγείας
20/01/2026 - 17:57
Γεωργιάδης: «Θεμέλιος λίθος της ΠΦΥ τα Κέντρα Υγείας»
Πολιτική Υγείας
20/01/2026 - 17:32
Ιώσεις του χειμώνα: Κι όμως δεν φταίει το κρύο
Υγεία
20/01/2026 - 17:09
Παρέμβαση ΙΣΑ για τον νέο νόμο περί αναβολής στράτευσης των γιατρών
Επικαιρότητα
20/01/2026 - 16:49
ΕΟΦ: Απάντηση σε λοιμωξιολόγους για την απόσυρση νοσοκομειακού αντιβιοτικού από την ελληνική αγορά
Pharma Policy
20/01/2026 - 16:34
GSK: Eξαγορά έναντι 2,2 δισ. δολαρίων εταιρείας που παρασκευάζει φάρμακο για τις τροφικές αλλεργίες
Pharma News
20/01/2026 - 16:17
ΕΚ για κρίσιμα φάρμακα: Επενδύσεις στην παραγωγική ικανότητα της ΕΕ για την αύξηση της αυτονομίας
Pharma Policy
20/01/2026 - 15:40
Το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα φρενάρει τη βιολογική γήρανση στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας
Υγεία
20/01/2026 - 15:00
Χάνουμε πράγματι περισσότερη θερμότητα από το κεφάλι;
Υγεία
20/01/2026 - 14:00
Συσκευή προσφέρει πάλι φωνή σε ασθενείς που την έχασαν μετά από εγκεφαλικό
Digital Health
20/01/2026 - 13:00
Η ανησυχητική αύξηση των γαστρεντερικών καρκίνων πρώιμης έναρξης: Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα
Υγεία
20/01/2026 - 12:00
Πράσινο φως από τον FDA στο πρώτο φάρμακο για την καθυστέρηση της καρδιακής ανεπάρκειας σε σκύλους
Pharma News
20/01/2026 - 11:00
Πώς η σωματική δραστηριότητα των νεαρών κοριτσιών καθορίζει την υγεία του μαστού τους
Υγεία
20/01/2026 - 10:00
Τελικά η θετική σκέψη είναι φάρμακο! Έρευνα έδειξε ότι τονώνει το ανοσοποιητικό
Υγεία
20/01/2026 - 09:00
Σκηνικό κατάρρευσης στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων
Επικαιρότητα
20/01/2026 - 07:26
ΠΣΦ: Άμεση ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και των φυσικοθεραπευτών των δημοσίων νοσοκομείων
Επικαιρότητα
20/01/2026 - 03:34

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεωργιάδης: «Εμβολιαστείτε να προλάβετε το δεύτερο κύμα γρίπης τον Φεβρουάριο»
Πολιτική Υγείας
18/01/2026 - 13:45
Ερυθριτόλη: Σχεδόν μηδενικές θερμίδες αλλά και άγνωστοι κίνδυνοι από τη χρήση της
Διατροφή
18/01/2026 - 14:36
«Ημέρα των Αποτυχημένων»: Γιατί η απώλεια βάρους δεν είναι μόνο θέμα θέλησης
Pharma News
19/01/2026 - 12:44
Αffidea: Νέα εποχή στη νευρολογική και ογκολογική απεικόνιση με το πιο σύγχρονο PET/CT στην Ελλάδα
Υπηρεσίες Υγείας
19/01/2026 - 15:51
Περίπου 2.000 πολίτες εξυπηρετήθηκαν με το δωρεάν Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ενηλίκων
Πολιτική Υγείας
19/01/2026 - 20:38
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo