ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος της Johnson & Johnson MedTech

Digital Health
JHONSON&JHONSON MEDTECH
Η Johnson & Johnson MedTech αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άξια στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά.
Τετάρτη, 15/11/2023 - 14:02
— Photo: JHONSON&JHONSON MEDTECH
News4Health Team News4Health Team

Στα νέα ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβάνονται σε θέσεις κλειδιά δύο γυναίκες της εταιρείας, γεγονός που αντανακλά τη βαθιά δέσμευσή της για ανάδειξη και ενδυνάμωση της γυναικείας ηγεσίας.

Συνολικά, το νέο σχήμα Διοίκησης δεσμεύεται να διαφυλάξει τη σημαντική παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας και να χαράξει μια εποχή που έχει ως όραμα την ενσωμάτωση νέων ψηφιακών λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ώστε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017. Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών και με εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει και εργαστεί σε συνολικά 7 χώρες, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία που τον διαμόρφωσε ως προσωπικότητα και ως ηγέτη. Το 2020, από το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδίασε και υλοποίησε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία.

Στην οικογένεια της Johnson & Johnson MedTech εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2023 ο Αχιλλέας Κεραμίδας ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και MBA και στέλεχος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τραπεζικό κλάδο (Τράπεζα Κύπρου, Όμιλος Eurobank) και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες και διαφορετικές μεταξύ τους εταιρείες, όπως Alpha TV και Druckfarben, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός διευθυντής και στην εταιρεία Sun Chemical Publication Greece.

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη με στόχο τη διερεύνηση νέων ευκαιριών περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας. Η Χριστίνα Πρίφτη, με σπουδές στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και PGC in Social Sciences, υπηρετεί τον τομέα της γενικής χειρουργικής της Johnson & Johnson MedTech από το 2004. Το 2019 προήχθη σε Marketing Manager στον τομέα της Ethicon Wound Closure & Biosurgery (Σύγκλιση Τραύματος και Βιοχειρουργική), ενώ μετέπειτα το 2022 ανέλαβε συνολικά τα καθήκοντα του τμήματος της Ethicon ως Marketing Manager. Από τον τελευταίο της ρόλο ως Διευθύντρια Marketing σχεδίασε και εφάρμοσε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης του πορτφολίου της γενικής χειρουργικής, πετυχαίνοντας -μεταξύ άλλων- την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, νέων καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση και πρόληψη χειρουργικών λοιμώξεων.

Ακόμη ένα μέλος με μακρά πορεία στην εταιρεία είναι ο Γιάννης Συλεούνης, Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων και σύντομα ανέλαβε θέσεις ευθύνης χάρη στις ηγετικές του ικανότητες. Μεταξύ αυτών ο ρόλος του Key Account Manager και μετέπειτα του Προϊστάμενου Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας για τα προϊόντα γενικής χειρουργικής, αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές που συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων. Ο Γιάννης Συλεούνης είναι πτυχιούχος Χημείας και κάτοχος Executive ΜΒΑ. Από την τελευταία του θέση ως Business Unit Lead στην Biosense Webster και Cerenovous (Τομέας Καρδιολογίας & Νευροαγγειακών Επεμβάσεων), συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson. Το 2013 μετέβη στο τμήμα Marketing του τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Specialist. To 2016, ηγήθηκε του προγράμματος οργανωτικού μετασχηματισμού της εταιρείας, ως Change & Communication Lead, αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες και το 2018 προήχθη σε HR Business Partner, εξασφαλίζοντας έως και σήμερα την επιτυχημένη εφαρμογή των στρατηγικών πλάνων HR. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι από τις πιο νέες ηλικιακά γυναίκες σε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις διαμορφώνοντας μια βαθιά εμπειρία στον κλάδο της Υγείας μέσα από διάφορες θέσεις που ανέλαβε τόσο εντός της εταιρείας, όσο και προγενέστερα σε άλλες μεγάλες φαρμακευτικές. Στην Johnson & Johnson MedTech έχει διατελέσει καθήκοντα Ιατρικού Επισκέπτη και Product Manager στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ το 2001 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τις Cordis/ Biosense Webster & Ethicon (Καρδιολογία και Γενική Χειρουργική). Από το 2013 έως σήμερα υπηρετεί με αφοσίωση στο Health Care Compliance, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα τόσο νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας, όπως αυτό της συμμόρφωσης και δεοντολογίας.

«Είναι τιμή μας να αναλαμβάνουμε τα ηνία αυτής της εταιρείας και καθήκον μας να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο για τους ασθενείς που υπηρετούμε. Με σεβασμό στην ιστορία μας που μετρά μισό αιώνα στην Ελλάδα και πίστη στις αξίες μας, είμαι πεπεισμένος πως θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Johnson & Johnson MedTech ακόμα πιο μπροστά, παραμένοντας πρωτοπόροι στις εξελίξεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τις δεξιότητες που αναπτύσσουμε συνεχώς, η νέα Διοίκηση σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της», υπογραμμίζει ο κ. Πιτσιλλίδης.

  • JOHNSON & JOHNSON MEDTECH ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία
Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία 03 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G 16 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DUALTO Energy System: Το νέο χειρουργικό εργαλείο της Johnson & Johnson MedTech
Υπηρεσίες Υγείας
27/04/2026 - 15:34

DUALTO Energy System: Το νέο χειρουργικό εργαλείο της Johnson & Johnson MedTech

Johnson & Johnson MedTech: Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής με την πλατφόρμα VARIPULSE
Digital Health
04/03/2026 - 18:32

Johnson & Johnson MedTech: Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής με την πλατφόρμα VARIPULSE

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους
Πολιτική Υγείας
26/09/2025 - 10:47

Νέοι οργανισμοί λειτουργίας στα νοσοκομεία – Το deadline στους επικεφαλής για τις προτάσεις τους

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
16/10/2024 - 14:37

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα
Pharma News
18/09/2024 - 14:37

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή
Επικαιρότητα
05/07/2024 - 06:24

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύξηση των διαγνώσεων καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών στην Αγγλία
Υγεία
13/05/2026 - 18:17
Γώγος: «Ο Χανταϊός αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας»
Health Talk
13/05/2026 - 17:02
Το άγχος και η έκθεση της μητέρας σε τοξικές ουσίες αυξάνουν τον κίνδυνο αυτισμού στο παιδί
Υγεία
13/05/2026 - 16:11
Γαλλία: Υποψία επιδημίας γαστρεντερίτιδας και ένας θάνατος σε κρουαζιερόπλοιο που μπήκε σε καραντίνα
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 15:43
Με 16 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών ΕΣΥ ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων
Πολιτική Υγείας
13/05/2026 - 15:21
Nέο πρόγραμμα πιστοποίησης για την ψυχική υγεία και την ευεξία στην εργασία
Ψυχική Υγεία
13/05/2026 - 14:38
Το γραφείο του 2050: AI, νευροεμφυτεύματα και εικονική πραγματικότητα αλλάζουν την εργασία
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 14:21
Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ ο Διονύσης Φιλιώτης
Pharma News
13/05/2026 - 13:56
ΕΛΕΑΝΑ: Τρεις στους τέσσερις Έλληνες που πάσχουν από ινομυαλγία είναι αδιάγνωστοι
Patient Talk
13/05/2026 - 13:38
Μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης του ΕΕΣ για τον Καρκίνο του Μαστού σε Σέρρες, Έδεσσα και Δράμα
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 13:24
Πώς επηρεάζει το κάπνισμα τα μάτια και την όραση
Health Talk
13/05/2026 - 13:09
AstraZeneca, ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και ΓΝ Παπαγεωργίου ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Κλινική Έρευνα
Digital Health
13/05/2026 - 12:42
Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το άγχος σε παιδιά και εφήβους
Ψυχική Υγεία
13/05/2026 - 11:57
Νέα μελέτη: Καρκινοπαθείς που έλαβαν εμβόλια mRNA κατά της COVID-19 ζουν περισσότερο
Υγεία
13/05/2026 - 11:24
Ικανοποίηση στον ΕΜΑ για τη συμφωνία σχετικά με τα Κρίσιμα Φάρμακα
Pharma Policy
13/05/2026 - 10:33
ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 09:57
Η ανοσοθεραπεία μείωσε σημαντικά θανάτους από καρκίνο και μεταστάσεις στην Ελλάδα
Υγεία
13/05/2026 - 09:41
Προληπτικά μέτρα κατά του χανταϊού λαμβάνουν οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 09:14
Webinar της ΕΛΛΟΚ για τον καρκίνο των ωοθηκών: «Eνημέρωση και έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές»
Patient Talk
13/05/2026 - 08:09
ΚΚΕ: «Αυξήσεις μισθών στους νοσηλευτές επαναφορά 13ου 14ου μισθού και ένταξη στα ΒΑΕ»
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 03:44
Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Η ευγνωμοσύνη του ΕΕΣ σε όσες και όσους βρίσκονται δίλα στον άνθρωπο
Επικαιρότητα
13/05/2026 - 00:08
Η Ελλάδα αντιμέτωπη με «δημογραφική κατάρρευση» - Κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060
Επικαιρότητα
12/05/2026 - 18:24
Έντονη αντίδραση της ΠΑΣΟΝΟΠ στις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Αθέτηση δεσμεύσεων και διαρκής εμπαιγμός»
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 17:26
Bayer Ελλάς: Η διαχείριση του καρκίνου του προστάτη πρέπει να έχει στο επίκεντρο τον ασθενή
Pharma News
12/05/2026 - 16:49
Νέα συνάντηση ΠΟΝ-Γεωργιάδη για τη μηδενική επιβάρυνση των νεφροπαθών τελικού σταδίου στα φάρμακα
Patient Talk
12/05/2026 - 16:32
Όσοι δουλεύουν περισσότερες ώρες είναι πιο πιθανό να είναι παχύσαρκοι
Υγεία
12/05/2026 - 16:14
ΕΜΑ: Εταιρείες και ερευνητές αναπτύσσουν φάρμακα και εμβόλια για την αντιμετώπιση των χανταϊών
Pharma Policy
12/05/2026 - 15:56
Bristol Myers Squibb: Συμφωνία μαμούθ με την Κινεζική Jiangsu Hengrui για οκτώ φάρμακα
Pharma News
12/05/2026 - 15:18
Τεστ ούρων μπορεί να διαγνώσει ανορεξία, ΔΕΠΥ και διπολική διαταραχή
Υγεία
12/05/2026 - 15:00
Άπαξ χορήγηση νέας πειραματικής CAR-T θεραπείας επιτυγχάνει έλεγχο του HIV για χρόνια
Υγεία
12/05/2026 - 14:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές και νέα κίνητρα για τους νοσηλευτές ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 11:31
Θεμιστοκλέους: Νέα κίνητρα για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 10:30
Αγαπηδάκη: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό. Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα»
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 12:55
Επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο το πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων μέσω της ΔΥΠΑ
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 19:07
Φρούτα και ένας καφές την ημέρα σχηματίζουν ασπίδα για την υγεία των κυττάρων
Διατροφή
12/05/2026 - 10:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo