ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού σχήματος της Johnson & Johnson MedTech

Digital Health
JHONSON&JHONSON MEDTECH
Η Johnson & Johnson MedTech αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άξια στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά.
Τετάρτη, 15/11/2023 - 14:02
— Photo: JHONSON&JHONSON MEDTECH
News4Health Team News4Health Team

Στα νέα ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβάνονται σε θέσεις κλειδιά δύο γυναίκες της εταιρείας, γεγονός που αντανακλά τη βαθιά δέσμευσή της για ανάδειξη και ενδυνάμωση της γυναικείας ηγεσίας.

Συνολικά, το νέο σχήμα Διοίκησης δεσμεύεται να διαφυλάξει τη σημαντική παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας και να χαράξει μια εποχή που έχει ως όραμα την ενσωμάτωση νέων ψηφιακών λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ώστε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017. Στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών και με εντυπωσιακό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε διοικητικές θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ζήσει και εργαστεί σε συνολικά 7 χώρες, διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία που τον διαμόρφωσε ως προσωπικότητα και ως ηγέτη. Το 2020, από το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδίασε και υλοποίησε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία.

Στην οικογένεια της Johnson & Johnson MedTech εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2023 ο Αχιλλέας Κεραμίδας ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και MBA και στέλεχος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τραπεζικό κλάδο (Τράπεζα Κύπρου, Όμιλος Eurobank) και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες και διαφορετικές μεταξύ τους εταιρείες, όπως Alpha TV και Druckfarben, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός διευθυντής και στην εταιρεία Sun Chemical Publication Greece.

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη με στόχο τη διερεύνηση νέων ευκαιριών περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας. Η Χριστίνα Πρίφτη, με σπουδές στο Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και PGC in Social Sciences, υπηρετεί τον τομέα της γενικής χειρουργικής της Johnson & Johnson MedTech από το 2004. Το 2019 προήχθη σε Marketing Manager στον τομέα της Ethicon Wound Closure & Biosurgery (Σύγκλιση Τραύματος και Βιοχειρουργική), ενώ μετέπειτα το 2022 ανέλαβε συνολικά τα καθήκοντα του τμήματος της Ethicon ως Marketing Manager. Από τον τελευταίο της ρόλο ως Διευθύντρια Marketing σχεδίασε και εφάρμοσε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης του πορτφολίου της γενικής χειρουργικής, πετυχαίνοντας -μεταξύ άλλων- την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, νέων καινοτόμων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση και πρόληψη χειρουργικών λοιμώξεων.

Ακόμη ένα μέλος με μακρά πορεία στην εταιρεία είναι ο Γιάννης Συλεούνης, Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων και σύντομα ανέλαβε θέσεις ευθύνης χάρη στις ηγετικές του ικανότητες. Μεταξύ αυτών ο ρόλος του Key Account Manager και μετέπειτα του Προϊστάμενου Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας για τα προϊόντα γενικής χειρουργικής, αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές που συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων. Ο Γιάννης Συλεούνης είναι πτυχιούχος Χημείας και κάτοχος Executive ΜΒΑ. Από την τελευταία του θέση ως Business Unit Lead στην Biosense Webster και Cerenovous (Τομέας Καρδιολογίας & Νευροαγγειακών Επεμβάσεων), συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson. Το 2013 μετέβη στο τμήμα Marketing του τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Specialist. To 2016, ηγήθηκε του προγράμματος οργανωτικού μετασχηματισμού της εταιρείας, ως Change & Communication Lead, αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες και το 2018 προήχθη σε HR Business Partner, εξασφαλίζοντας έως και σήμερα την επιτυχημένη εφαρμογή των στρατηγικών πλάνων HR. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι από τις πιο νέες ηλικιακά γυναίκες σε ηγετικό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις διαμορφώνοντας μια βαθιά εμπειρία στον κλάδο της Υγείας μέσα από διάφορες θέσεις που ανέλαβε τόσο εντός της εταιρείας, όσο και προγενέστερα σε άλλες μεγάλες φαρμακευτικές. Στην Johnson & Johnson MedTech έχει διατελέσει καθήκοντα Ιατρικού Επισκέπτη και Product Manager στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής, ενώ το 2001 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τις Cordis/ Biosense Webster & Ethicon (Καρδιολογία και Γενική Χειρουργική). Από το 2013 έως σήμερα υπηρετεί με αφοσίωση στο Health Care Compliance, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα τόσο νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας, όπως αυτό της συμμόρφωσης και δεοντολογίας.

«Είναι τιμή μας να αναλαμβάνουμε τα ηνία αυτής της εταιρείας και καθήκον μας να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο για τους ασθενείς που υπηρετούμε. Με σεβασμό στην ιστορία μας που μετρά μισό αιώνα στην Ελλάδα και πίστη στις αξίες μας, είμαι πεπεισμένος πως θα οδηγήσουμε όλοι μαζί την Johnson & Johnson MedTech ακόμα πιο μπροστά, παραμένοντας πρωτοπόροι στις εξελίξεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τις δεξιότητες που αναπτύσσουμε συνεχώς, η νέα Διοίκηση σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και τους ανθρώπους της», υπογραμμίζει ο κ. Πιτσιλλίδης.

  • JOHNSON & JOHNSON MEDTECH ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία
Σε λειτουργία διασυνοριακός κόμβος «περιαγωγής» υπηρεσιών υγείας με Πολωνία, Ισπανία 03 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G 16 Νοεμβρίου 2023
Αυτόνομη οδήγηση και ρομποτική ιατρική μερικά (μόνο) από τα οφέλη του 5G

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
16/10/2024 - 14:37

Μικροί κηπουροί το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ του Μαζί για το Παιδί με την υποστήριξη της Johnson & Johnson MedTech

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα
Pharma News
18/09/2024 - 14:37

Η Janssen Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή
Επικαιρότητα
05/07/2024 - 06:24

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΕΑΠ για μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας - Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Νέας γενιάς εργαλείο συρραφής ιστών από την Ethicon της Johnson & Johnson MedTech
Pharma News
02/07/2024 - 18:17

Νέας γενιάς εργαλείο συρραφής ιστών από την Ethicon της Johnson & Johnson MedTech

Συνεργασία-ορόσημο της KALTEQ με τη Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Υπηρεσίες Υγείας
29/03/2024 - 15:47

Συνεργασία-ορόσημο της KALTEQ με τη Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας

Johnson & Johnson MedTech: Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά
Pharma News
24/01/2024 - 17:27

Johnson & Johnson MedTech: Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πειραματικό ενέσιμο φάρμακο υπόσχεται διατήρηση της απώλειας βάρους και μετά τη διακοπή του
Pharma News
18/09/2025 - 11:00
Νέο εργαλείο ΑΙ μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο προσβολής από 1.000 ασθένειες και το πότε!
Digital Health
18/09/2025 - 10:00
Η ασπιρίνη εμποδίζει την επανεμφάνιση του καρκίνου του παχέος εντέρου
Pharma News
18/09/2025 - 09:00
«Με επίκεντρο τον ασθενή»: Κείμενο θέσεων της ΕΛΛΟΚ για την πρόσβαση και τη φροντίδα
Patient Talk
18/09/2025 - 06:53
Hope Blooms: Εισαγωγή στη διαχείριση της απώλειας στις Σπάνιες Παθήσεις
Patient Talk
18/09/2025 - 03:24
Διακεκριμένοι επιστήμονες στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ημέρες Καρδιολογίας: Τελευταίες Εξελίξεις»
Health Talk
18/09/2025 - 00:06
«Μαύρο καλοκαίρι» για την Ευρώπη με χιλιάδες θανάτους που προκάλεσε η κλιματική αλλαγή
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 23:23
Γάζα: Οργισμένοι και σοκαρισμένοι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τον θάνατο νοσηλευτή τους από ισραηλινά πυρά!
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 22:33
Εταιρεία έφτιαξε ρομπότ που καταστρέφει καρκινώματα με υπέρηχους
Digital Health
17/09/2025 - 22:04
Κύβος εμβύθισης: Βιωματική εμπειρία χειρουργείου σε φοιτητές ιατρικής του ΑΠΘ μέσω εικονικής πραγματικότητας
Υγεία
17/09/2025 - 21:17
Βροχή μηνύσεων κατά της Character.AI για αυτοκτονίες εφήβων και απόπειρες
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 20:14
Ασφαλής και για τους εφήβους η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ με μυωπία
Υγεία
17/09/2025 - 19:17
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: «ΖΩντας με μία χρόνια νόσο – Κάθε ανάσα, μια ιστορία»
Υγεία
17/09/2025 - 18:49
Το θρεπτικό συστατικό των λαχανικών που υψώνει ασπίδα προστασίας κατά του καρκίνου
Υγεία
17/09/2025 - 18:24
Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 18:02
Η «μάχη» της ρυτίδας: Φυσικά υλικά και συνήθειες που υπόσχονται θαύματα
Ομορφιά
17/09/2025 - 17:46
Εργαζόμενοι στο «Αττικό»: «Απλήρωτοι εννέα μήνες οι υγειονομικοί που συμμετείχαν σε απογευματινά χειρουργεία»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 17:23
Θεμιστοκλέους: «Με νέο σύστημα θα κλείνονται τα ραντεβού στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου»
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 16:57
Δύο ακόμη νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου και οκτώ νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα
Υγεία
17/09/2025 - 16:33
Φαινόμενο Rumpelstiltskin: Τι είναι και πώς επιδρά στη διαχείριση ενός προβλήματος υγείας
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 16:16
Άσθμα: Συμπτώματα, παράγοντες κινδύνου και αντιμετώπιση της πάθησης
Health Talk
17/09/2025 - 15:47
Τα ενέσιμα φάρμακα αδυνατίσματος έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα σε ανθρώπους με συναισθηματική υπερφαγία
Υγεία
17/09/2025 - 15:21
Βραδιά υπέρ της Breathe Hellas και της ψυχικής υγείας με οικοδέσποινα την Τατιάνα Μπλάτνικ
Ψυχική Υγεία
17/09/2025 - 14:49
ΕΟΠΥΥ: «Καμπανάκι» για πρακτικές phising - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες και πως θα προστατευθούν
Πολιτική Υγείας
17/09/2025 - 14:19
Ερευνητές ζητούν διεύρυνση της λίστας με τα αλλεργιογόνα τρόφιμα - Οι νέες προσθήκες
Διατροφή
17/09/2025 - 14:00
Υγειονομική βόμβα στα Καμένα Βούρλα τα λύματα - Περισσότερα από 2 εκατ. κολοβακτηρίδια σε 100 ml νερού
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 13:39
Η σεμαγλουτίδη φαίνεται να προστατεύει από τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
Υγεία
17/09/2025 - 13:22
Μαστογραφία: "Δύο σε ένα" εξέταση για καρκίνο του μαστού και καρδιοπάθεια με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
Υγεία
17/09/2025 - 13:00
Κυστίτιδα: Προγνωστικός δείκτης για καρκίνο του ουρογεννητικού συστήματος σε γυναίκες και άνδρες μετά τα 50
Υγεία
17/09/2025 - 12:00
Η πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από καρκίνο του ενδομητρίου στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
17/09/2025 - 11:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To «Σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς»: Είναι πραγματικό και μπορεί να είναι και θανατηφόρο
Υγεία
15/09/2025 - 12:20
Η άνοια σε ηλικίες κάτω των 60: Τα συμπτώματα στην γκρίζα ζώνη και οι παράγοντες κινδύνου
Υγεία
16/09/2025 - 14:00
Το πολύ χαμηλό βάρος είναι πιο απειλητικό για τη ζωή απ' ό,τι τα περιττά κιλά
Υγεία
16/09/2025 - 13:00
Εκτελεστική δυσλειτουργία: Ειδικοί εξηγούν τι είναι και πως μπορεί να τη διαχειριστεί κανείς
Ψυχική Υγεία
15/09/2025 - 14:00
Η ΠΟΕΡΓΙ καταγγέλλει την αντιπαράθεση για το clawback - «Θλιβερός καυγάς με ψεύδη και μισές αλήθειες»
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 18:17
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo